32.Θεοφάνης Τζανδάρης

kastrakis

Re: 32.Θεοφάνης Τζανδάρης

Δημοσίευση από kastrakis »

Εχω την εντυπωση οτι το εχουμε χασει....
Οσο επαιζε τα "άκουγε" γιατι επαιζε ενω δεν αξιζε,τωρα που φευγει τα ακουει η ομαδα,που δεν τον ανανεωσε....

Η παε ,ορθα κατα την γνωμη μου, δεν τον ανανεωσε και δεν του εδωσε παραπανω απ οσα ειχε προγραμματισει γι αυτον.Οποιον ηθελε η ομαδα τους ανανεωσε,εξ ου και τα συμβολαια Κουλουρη,Ποζογλου,Κατσε κτλ.
Ο Τζανδαρης ειναι ενας τουλαχιστον μετριος χαφ,ο οποιος δεν αξιζει τα 550 χιλ,που λενε οτι θα δωσει ο γαυρος γι αυτον (+οσα παρουμε εμεις λογω γηγενη παικτη).

Και το κυριοτερο ,θελουμε παικτες που θελουν να παιζουν στον ΠΑΟΚ.Οποιος προτιμαει αλλες ομαδες,ας παει στο καλο.......
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Όποιος έχει μάτια, βλέπει. Μέχρι τέλους...
Δεν ξερω για ποιους το είπες αυτό, δεν θελω να μάθω, αλλα λίγο πιο συνετά παρακαλώ. ανελυσε τα ποδοσφαιρικά σου επιχειρήματα και παρακαλώ μην οξύνεις αναίτια τα πνεύματα. K_geo

[youtube]wGH8epACnuQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

eorptol έγραψε:Ο κάτσε με την συμπεριφορά του είναι παράδειγμα προς μιμηση
Ειδικά αν τον συγκρίνουμε με ΚατσικοΤζανδαράκους ξεφεύγει πολύ, δεν υπάρχει σύγκριση βασικά..
Και ο Κάτσε γνώμη μου του χρόνου πρέπει να είναι δευτερος αρχηγός πίσω απ τον Κλάους
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Μάλιστα γίναμε και μπούφοι επιδη δε τα βάφουμε μαύρα που ο γαύρος πήρε ενα χάφ που δε μπορει να δώσει πάσα στα δυο μέτρα και που μπορει όντως να τρέχει 90 λεπτά αλλα οταν εχει τη μπαλα στα πόδια 9 στις 10 φορές κανει λάθος . Ευτυχώς που υπάρχουν οι έξυπνοι με πυξίδα που δείχνει πάντα πρως Άγγελο μεριά. Απο το καλοκαίρι έχουν εξαφανιστεί Ποζογλου, Κουλουρης, Σαββιδης, έδιωξαν Πελκα παιδιά με πολυ μεγαλύτερο ταλέντο απο τον Τσανδαρη αλλα όχι εκεί δε λέμε τίποτα γιατι πολυ απλα δε τους γούσταρε ο Αγγελος.

astronaut επειδή αναρωτήθηκες αν ο Χαρισης μπορει να σηκώσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα σου πω το εξής. Για να σηκώσεις μια φανέλα πρεπει να τη τιμησεις. Παιδάκια που με τρεις μήνες μπαλα νομίζουν οτι μπορούνε να ζητάνε οτι θελουν επιδη ο προπονητης τους τα παρουσιάζει σαν Τσαβι προκειμένου να δικαιολογήσει τα κολληματα του δε τιμανε τη φανέλα και πίστεψε με δε μπορούν να τη σηκώσουν. Όχι μονο του ΠΑΟΚ καμιάς ομάδας. Για να σηκώσεις φανέλα πρεπει να έχεις χαρακτήρα και να σέβεσαι την ομαδα που σε έβγαλε. Όπως εκανε ο Κάτσε όπως εκανε ο Κλαους και όπως κάνανε πολλοί άλλοι και επιβραβεύτηκαν αργότερα. Αυτοι ομως είχαν μια διαφορα με τον Τσανδαρη. Είχαν ταλέντο και ήξεραν οι με υπομονή θα πάρουν αυτά που θελουν. Ο Τσανδαρης ειναι ενα κατασκεύασμα του Αγγελου και ξέρεις και ο ίδιος και ο μάνατζερ του οτι αν δεν εκμεταλλευτεί τώρα τη δημοσιότητα που εχει μετα τέλος. Πολυ απλα γιατι τρεχαντηρια σαν τον Τσανδαρη υπάρχουν άπειρα.

Η συγκεκριμένη διοίκηση εχει κανει παρα μα παρα πολλές μ@λ@κιες τη περασμένη τριετία και εχει αποδείξει παρα πολλές φορές την ανικανότητα της. Αλλα το θέμα του Τσανδαρη το χειρίστηκε μια χαρά. Και νομίζω οτι γενικά έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα απο τον Τσανδαρη. Και να το πω και αλλιώς πραγματικα εύχομαι ολόψυχα του χρόνου ο γαύρος να παιζει με αμυντικά χάφ Μανιατη Τσανδαρη κι εμεις με Νομποα Κάτσε :lol: :lol: :lol: :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παιδιά τέλος οι χαρακτηρισμοί. φυσικά και δεν αναφερομαι σε εσένα chrisg4 αλλά γενικά. παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Γέλα ,γέλα...

Μια χαψιά θα τον κάνει τον Κάτσε ο Τζανδάρης! Θα τον καταπιεί, δε θα υπάρχει στο γήπεδο. Κρατείστε τα καχεκτικά και τις μισοριξιές εσείς στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Κακώς λογόκρινες το σχόλιό μου
Οι χαλασμένες πυξίδες είναι χρήσιμες μόνο στα χέρια μπούφων

** Θέλω να με ενημερώσεις αν πήρες την πρωτοβουλία ή έλαβες εντολή.
touboflo4

Δημοσίευση από touboflo4 »

Προσωπική άποψη είναι οτι καλώς η διοίκηση δεν "ενεδωσε" στις απαιτήσεις του Τζανδάρη. Ο Τζανδάρης με τα χαρακτηριστικά που έχει μπορεί να διακριθεί σε ομάδες που παίζουν κλειστά και πρώτο μέλημά τους είναι η διασφάλιση του 0 στην άμυνα. Λόγω καλής αερόβιας ικανότητας, μπορεί να καλύπτει χώρους και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στα τραξίματα υψηλής έντασης. Όμως, αυτό το τετράμηνο που έπαιξε βασικός, φανερώθηκαν οι τεχνικές αδυναμίες που έχει, όπως λάθος μεταβιβάσεις όταν πιέζεται, τακτικά πολλές φορές δεν μάρκαρε σωστά τον χώρο (κυρίως όταν οι αντίπαλες ομάδες έβγαιναν στην αντεπίθεση) καθώς και η μη επιτυχής χρησιμοποίηση του μη επιδέξιου ποδιού. Σαφώς και έχει θετικά στοιχεία, όπως πάθος και τρεξίματα, αλλά εφόσον ο ίδιος αποφάσισε οτι δεν θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, δεν νομίζω οτι πρέπει να τα βάψουμε μαύρα. Ο Κάτσε, όπως ανέφεραν και ορισμένοι, διαθέτει σαφώς πιο πολλά θετικά στοιχεία.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Το θέμα δεν είναι ο Τζανδαρης ο ίδιος. Το πιο πιθανό είναι πως δεν θα στοιχίσει η φυγή του στην ομάδα καθώς μέσοι του επιπέδου του υπάρχουν πολλοί.
Το θέμα είναι για πιο λόγο επενδύουμε σε εναν παίκτη, τον κάνουμε γνωστό και δεν κερδίζουμε τίποτε απο αυτό. Οι παίκτες απο τις ακαδημίες, ότι και αν είναι, αποτελούν περιουσιακό στοιχείο. Το υποστηρίζεις όπως πρέπει, του δίνεις αξία και κερδίζεις. Σε αυτό είμαστε κάτω απο τη βάση.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

marley 4 έγραψε:
υγ ο χαρισης κοστισε 500 χιλιαρικα ο τζανδαρης 0( και οι 2 δεν χωρανε φανταζομαι στην ιδια ομαδα( υπαρχουν πολλα να σκεφτει ο καθενας αλλα πηρε μπροστα η μηχανη της παρανοιας οποτε...
astronaut έγραψε:Αυτή η σιγουριά σας ότι ο Χαρίσης θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος της φανέλας τού ΠΑΟΚ με ξεπερνά...
ευτυχως υπαρχουν ακομα μερικοι που βλεπουν και επισημαινουν τ αυτονοητα
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

astronaut έγραψε:Κακώς λογόκρινες το σχόλιό μου
Οι χαλασμένες πυξίδες είναι χρήσιμες μόνο στα χέρια μπούφων

** Θέλω να με ενημερώσεις αν πήρες την πρωτοβουλία ή έλαβες εντολή.
Εμένα ρωτάς αν πήρα εντολή ; :lol: :lol: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

ron-swanson έγραψε: Απλα αναρωτιεμαι, εμεις γιατι ποτέ (μα ποτέ!) δεν κοιταμε να χωθουμε στους παιχτες του γαυρου, του βαζελου και της κουλας;

Περυσι το καλοκαιρι τελειωνε το συμβολαιο του Ζεκα. Φετος οι Καρεληδες, Λαγοι, Τριανταφυλλοπουλοι κλπ ανανεωσαν πριν τα Χριστουγεννα γιατι σε λιγους μηνες εληγαν τα συμβολαια τους. Ο Τσορι και ο Φουστερ το ιδιο.

[...]

Εμεις ομως ποτέ δεν χωνομαστε!!! Ουτε μια φορα δεν διαβασα τις μερες που ανανεωνε ο Ζεκα "κρουση του ΠΑΟΚ για Ζεκα". Κι αμα δειτε τι λεφτα παιρνουν οι περισσοτεροι απο αυτους, εμεις τα εχουμε για πλακα! Ο Ζεκα συγκεκριμενα μαξιμουμ να παιρνει 300 χιλιαρικα!

Οτι η ΑΕΚ της Β εθνικης ελεγε οτι θελει Κλαους; Οτι ο βαζελος κοιτουσε Κατσικα; Οτι σημερα η ΑΕΚ θελει Ιτανζ;

Εμεις γιατι δεν τους κανουμε τετοια; Εστω για το σπασιμο ρε πστη!

Off topic, αλλά ωραίο θέμα. O PAOKhead λίγο παρακάτω γράφει σωστά:
PAOKhead έγραψε: Γιατι οι ομαδες του ΠΟΚ εχουν ενα δικτυο απο αρδ που καταφερνει να δημιουργει υπεραξια πολλες φορες κι απο το τιποτα (βαλε και την ασυλια απο τους "θεσμους")

Ο ΠΑΟΚ απο την αλλη εχει ενα δικτυο απο αρδ που οτι και να πιασουν στο στομα τους το μετατρεπουν σε σκατα. Ο μονος τροπος με τον οποιο εχουν μαθει να επιβιωνουν ειναι η αναπαραγωγη μιζεριας. Και μη νομισει κανεις οτι αυτη η μιζερια ειναι δικαιολογημενη επειδη το τωρινο ροστερ εχει οντως ελλειψεις και παιχτες που δεν αξιζουν.
Σκέψου τώρα να πάρει ο ΠΑΟΚ τον π.χ. Φουστέρ, τί έχει να ακουστεί: «Τα σαπάκια του γάβρου», «στιμένη λεμονόκουπα», «με 34άχρονους θα χτίσεις ομάδα» (all-time classic cliché), «αυτός σε τί θέση παίζει τελικά» κλπ κλπ.

Ο ΠΑΟΚ έχει νόμιμα προσεγγίσει ποδοσφαιριστές αυτών των ομάδων, όχι μόνο σαν αυτούς που ανέφερες, αλλά και καλύτερους. Απλώς δεν έκατσε. Είτε γιατί οι παίκτες πήγαν στο εξωτερικό (και πολύ καλά έκαναν, για την καριέρα τους), είτε γιατί στο δικό τους μυαλό ο ΠΑΟΚ είναι η τέταρτη ομάδα της Ελλάδας που προσπαθεί να γίνει τρίτη. Δεν φεύγει έτσι εύκολα π.χ. ο Λαγός από τον (στην συνείδησή του) δεύτερο βάζελο να πάει στον τρίτο ΠΑΟΚ, για λίγα χρήματα παραπάνω. Όπως δεν φεύγει βασικός από την Τσέλσι να πάει στην Άρσεναλ. Προσοχή: Δεν μικραίνω εγώ τον ΠΑΟΚ, για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του σύμπαντος, αλλά είμαι σε θέση να αντιληφθώ ότι δυστυχώς δεν συμφωνούν όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζί μου!

Το ευτύχημα είναι ότι αυτές οι αποτυχημένες προσπάθειες ΔΕΝ απασχόλησαν τα ΜΜΕ της πόλης και ευχαριστώ τους δημοσιογράφους που δεν τα έγραψαν. Γιατί σημαντικό δεν είναι ο ΠΑΟΚ να προσεγγίσει τον Τοροσίδη ή η ΑΕΚ τον Κλάους, αλλά να τον αποκτήσει. Αν μείνει στην προσέγγιση και φάει χυλόπιτα από παίκτη ανταγωνίστριας ομάδας, επικοινωνιακά η ομάδα βρίσκεται σε χειρότερη θέση από πριν. Πολύ εύκολα το «η ΑΕΚ πάει για Κλάους» γίνεται «πού πας ρε κούλα να τα βάλεις με την ΠΑΟΚάρα» (όπου σε άλλη περίπτωση αλλάζεις απλώς τα ονόματα των ομάδων)!

ΥΓ1 (και εντός θέματος πλέον :lol: ): Θεωρητικά, δεν έχεις δικαίωμα να προσεγγίσεις παίκτη άλλης ομάδας, πριν το εξάμηνο λήξης του συμβολαίου του. Θεωρητικά πάντα, αν αποδείξουμε ότι ο γάβρος προσέγγισε ποδοσφαιριστή μας πριν από την 31η Δεκεμβρίου, ακόμη και αν δεν τιμωρηθεί (λόγω «συγγενικών» δεσμών με στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας), σίγουρα θα χαλάσει το καλό όνομα που πασχίζει χρόνια τώρα να χτίσει εις τας Ευρώπας. Ποιός όμως βγάζει στη φόρα τέτοιες λαδιές; Σωστά. Οι δημοσιογράφοι. ;)

ΥΓ2: Αστροναύτη, τον Χαρίση τον ενέκρινε και ο Άγγελος. Στο λέω από τώρα για να μήν τον κάνεις Γκολάσα κι αυτόν στην κριτική. :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ήρεμα με τον αστροναύτη, όλοι σας. Έχει τη γνώμη του και τις απόψεις του!

Όποιον ξαναπιάσω να κάνει χαβαλέ εις βάρος του φίλου, την "έβαψε". Αν θέλετε να του την πείτε, πείτε τη πάνω σε αυτά που γράφει, παρακαλώ πολύ!

Και συ, ρε αστροναύτη, μη βλέπεις παντού συνωμοσίες και φαντάσματα... και τα πιστεύεις κιόλας! Ήμαρτον, δηλαδή! Άιντε, έγραψα προχθές στην κεντρική, που με τρέλανες "δεν γράφεις και δεν γράφεις". Δεν μας είπες τη γνώμη σου εκεί!
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Dino Επειδή πανω σ αυτά που έγραψε του απάντησα στην αρχή και στην ουσία είπε οτι ειμαι και βάλτος απο τη διοίκηση γι αυτο κάνω χαβαλέ. Στα σοβαρά τι να του απαντήσω δηλαδή; Οτι δε τα παίρνω απο τη ΠΑΕ ΠΑΟΚ που εδώ και 3 χρονια νομίζω οτι ειμαι απο τους πιο σκληρούς επικριτές της;

Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ε, μην του απαντάς, ρε Χρηστάρα! Άστο να πάει στο διάτανο... ;) ;) ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”