Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Ότι εξέλιξη κι αν υπάρχει στο θέμα της μεταγραφής του θα πρέπει οποιαδήποτε θέματα βίας, με ότι συνεπάγεται αυτό, κατά παικτών να εξαλειφθούν από την Ομάδα μας. Σας παρακαλώ θερμά εγώ ένας απλός οπαδός της Ομάδας που λατρεύουμε να βοθήσουμε και προς αυτή τη κατεύθυνση. Το λέω με αφορμή αυτό
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%B4%CE%B1
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%B4%CE%B1
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
arrwstos έγραψε:Όπα παιδια το ποστ πάνω από αυτό του hitman το έγραψα εγώ... Για κάποιο λόγο με είχε συνδεδεμένο ως zoomgr.. Ουδεμία σχέση έχω με το παλικάρι... Μπορεί να πει κανείς admin τι μπορεί να παίχτηκε??
O σκονδρας το έκανε
Τώρα σε έβγαλε ως "arrwstos"!!!arrwstos έγραψε:Όπα παιδια το ποστ πάνω από αυτό του hitman το έγραψα εγώ... Για κάποιο λόγο με είχε συνδεδεμένο ως zoomgr.. Ουδεμία σχέση έχω με το παλικάρι... Μπορεί να πει κανείς admin τι μπορεί να παίχτηκε??
???
WTF?
έχουμε κανα θέμα?
πως έγραψε ο άλλος με τον λογαριασμό μου?
WTF?
έχουμε κανα θέμα?
Παιδιά λογικά συνδέεται άμεσα με το πρόβλημα στα σχόλια της κεντρικής. Το ψάχνουμε.
- desperando
- Επικοινωνία:
μαγκες δυο σελιδες τωρα ασχολειστε με τον σκονδρα, αν αυτοι που αποφασιζουν πηραν ην αποφαση να τον φερουν στην ομαδα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα, δυστυχως δεν ειμαστε εμεις αυτοι που παιρνουν αποφασεις.
και για οσους εχουν στο πισο μερος του μυαλου τους να ανταποδωσουν την συμπεριφορα του σκονδρα,θα πρεπει να ξερουν οτι ο μονος ζημιωμενος απο ολο αυτο θα ειναι ο ΠΑΟΚ.
γι αυτο ας αφησουμεκατα μερος τις μακακιες καιας ετοιμαστουμε να βγαλουμε αγρια γουστα
και για οσους εχουν στο πισο μερος του μυαλου τους να ανταποδωσουν την συμπεριφορα του σκονδρα,θα πρεπει να ξερουν οτι ο μονος ζημιωμενος απο ολο αυτο θα ειναι ο ΠΑΟΚ.
γι αυτο ας αφησουμεκατα μερος τις μακακιες καιας ετοιμαστουμε να βγαλουμε αγρια γουστα
- ΑποστόληςΑ
η παικτική ικανότητα είναι η πρόφαση,γιατην αντιπάθεια προς το προσωπο του,απο τον πανηγυρισμό στο γκολ στο περιστερι
Σόρρυ ρε φίλε, κι εγώ φρίκαρα όταν το είδα..zoomgr έγραψε:???
WTF?
έχουμε κανα θέμα?
ΥΓ. Αν θες πες την δικιά άποψη για τον Σκόνδρα και σβήσε το σχόλιο την προηγούμενης σελίδας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arrwstos την Κυρ 16 Ιουν 2013, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε ν με νοιαζουν καλα παιδια κλπ κλπ..μπαλα να παιζουν....και επειδη απο το κεντρο και μπροστα θα γεμισουμε ξενους ο σκονδρας για μενα ΠΡΕΠΕΙ να ρθει ειναι και καλος παικτης......
ο σκονδρας ειναι 23 με γεματες χρονιες ...δυνατο μπακ...για μενα π καλη κινηση αν γινει....δε θα χουμε καθολου ελληνες στο τελος....ειναι προβλημα και αυτο..
ο σκονδρας ειναι 23 με γεματες χρονιες ...δυνατο μπακ...για μενα π καλη κινηση αν γινει....δε θα χουμε καθολου ελληνες στο τελος....ειναι προβλημα και αυτο..
- desperando
- Επικοινωνία:
Senijad Ibricic ??????moican4 έγραψε: Πάντως ένα όνομα "βαρύ"- διεθνής κιόλας, τελειώνει σε "ιτς" -μιας και είδα ένα δημοσίευμα σήμερα- (δεν αναφέρομαι σε Πέτριτς- Άλεξιτς)...
Εννοείται δεν θα αναφέρω θέση και λοιπά στοιχεία για ευνόητους λόγους...
Μακάρι ρε despe. Τον είχα πρωτοδεί με τη Χάιντουκ απέναντι στην ιστορικότερη ομάδα της τρίτης εθνικής
και από τότε έγινε πουλέν ο Κροάτης (ή Βόσνιος τεσπά ό,τι είναι). Ωραίο 10αράκι.

- paokmaniak
Με το καλημερα που ηρθε ο Σαββιδης του προσφεραμε 3 αγωνιστηκες τιμωρια,για να προστατεψουμε τους συνοπαδους μας (μη χεσω),στην συνεχεια τα βαλαμε και μαζι του στην περιπτωση Γκαρσια,εφαγε αποδοκιμασιες για την περιπτωση Δωνη και προπηλακιστηκε στα πλει ωφ με ταυτοχρονη επιθεση σε παικτες της ομαδας,στην συνεχεια ημασταν με το χερι στη σκανδαλη γιατι θεωρουσαμε λιγο τον Ντομινγκος και τωρα κραζουμε γιατι δεν γουσταρουμε τον Σκονδρα...Ποσο λαλακες ειμαστε πια Θεε μου...