Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από apaikto$ »

Ότι εξέλιξη κι αν υπάρχει στο θέμα της μεταγραφής του θα πρέπει οποιαδήποτε θέματα βίας, με ότι συνεπάγεται αυτό, κατά παικτών να εξαλειφθούν από την Ομάδα μας. Σας παρακαλώ θερμά εγώ ένας απλός οπαδός της Ομάδας που λατρεύουμε να βοθήσουμε και προς αυτή τη κατεύθυνση. Το λέω με αφορμή αυτό

http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%B4%CE%B1
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από karlat85 »

arrwstos έγραψε:Όπα παιδια το ποστ πάνω από αυτό του hitman το έγραψα εγώ... Για κάποιο λόγο με είχε συνδεδεμένο ως zoomgr.. Ουδεμία σχέση έχω με το παλικάρι... Μπορεί να πει κανείς admin τι μπορεί να παίχτηκε??

O σκονδρας το έκανε
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

arrwstos έγραψε:Όπα παιδια το ποστ πάνω από αυτό του hitman το έγραψα εγώ... Για κάποιο λόγο με είχε συνδεδεμένο ως zoomgr.. Ουδεμία σχέση έχω με το παλικάρι... Μπορεί να πει κανείς admin τι μπορεί να παίχτηκε??
Τώρα σε έβγαλε ως "arrwstos"!!!
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

???
WTF?
έχουμε κανα θέμα?
πως έγραψε ο άλλος με τον λογαριασμό μου?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παιδιά λογικά συνδέεται άμεσα με το πρόβλημα στα σχόλια της κεντρικής. Το ψάχνουμε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μαγκες δυο σελιδες τωρα ασχολειστε με τον σκονδρα, αν αυτοι που αποφασιζουν πηραν ην αποφαση να τον φερουν στην ομαδα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα, δυστυχως δεν ειμαστε εμεις αυτοι που παιρνουν αποφασεις.
και για οσους εχουν στο πισο μερος του μυαλου τους να ανταποδωσουν την συμπεριφορα του σκονδρα,θα πρεπει να ξερουν οτι ο μονος ζημιωμενος απο ολο αυτο θα ειναι ο ΠΑΟΚ.
γι αυτο ας αφησουμεκατα μερος τις μακακιες καιας ετοιμαστουμε να βγαλουμε αγρια γουστα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Υπάρχει καλύτερος Έλληνας δεξί μπακ;
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

η παικτική ικανότητα είναι η πρόφαση,γιατην αντιπάθεια προς το προσωπο του,απο τον πανηγυρισμό στο γκολ στο περιστερι
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

zoomgr έγραψε:???
WTF?
έχουμε κανα θέμα?
πως έγραψε ο άλλος με τον λογαριασμό μου?
Σόρρυ ρε φίλε, κι εγώ φρίκαρα όταν το είδα..

ΥΓ. Αν θες πες την δικιά άποψη για τον Σκόνδρα και σβήσε το σχόλιο την προηγούμενης σελίδας :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arrwstos την Κυρ 16 Ιουν 2013, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δε ν με νοιαζουν καλα παιδια κλπ κλπ..μπαλα να παιζουν....και επειδη απο το κεντρο και μπροστα θα γεμισουμε ξενους ο σκονδρας για μενα ΠΡΕΠΕΙ να ρθει ειναι και καλος παικτης......

ο σκονδρας ειναι 23 με γεματες χρονιες ...δυνατο μπακ...για μενα π καλη κινηση αν γινει....δε θα χουμε καθολου ελληνες στο τελος....ειναι προβλημα και αυτο..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

moican4 έγραψε: Πάντως ένα όνομα "βαρύ"- διεθνής κιόλας, τελειώνει σε "ιτς" -μιας και είδα ένα δημοσίευμα σήμερα- (δεν αναφέρομαι σε Πέτριτς- Άλεξιτς)...

Εννοείται δεν θα αναφέρω θέση και λοιπά στοιχεία για ευνόητους λόγους... :twisted:
Senijad Ibricic ??????
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Μακάρι ρε despe. Τον είχα πρωτοδεί με τη Χάιντουκ απέναντι στην ιστορικότερη ομάδα της τρίτης εθνικής :P και από τότε έγινε πουλέν ο Κροάτης (ή Βόσνιος τεσπά ό,τι είναι). Ωραίο 10αράκι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με το καλημερα που ηρθε ο Σαββιδης του προσφεραμε 3 αγωνιστηκες τιμωρια,για να προστατεψουμε τους συνοπαδους μας (μη χεσω),στην συνεχεια τα βαλαμε και μαζι του στην περιπτωση Γκαρσια,εφαγε αποδοκιμασιες για την περιπτωση Δωνη και προπηλακιστηκε στα πλει ωφ με ταυτοχρονη επιθεση σε παικτες της ομαδας,στην συνεχεια ημασταν με το χερι στη σκανδαλη γιατι θεωρουσαμε λιγο τον Ντομινγκος και τωρα κραζουμε γιατι δεν γουσταρουμε τον Σκονδρα...Ποσο λαλακες ειμαστε πια Θεε μου...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Συμφωνώ φίλε μου σε γενικές γραμμές.
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”