Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

τσιριγώτης

Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Τραγική επιλογή, αλλά όχι τραγικοτερη από την επιλογή αα. ...θεωρώ ότι όλοι είναι καλύτεροι του, ...πάμε κ έχει ο θεός
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Στις 4 Μαρτίου 2014
Mapogo έγραψε:Πέρσυ , χάρηκα που είχες αναλάβει , επειδή έφυγε αυτός που καθότανε στον πάγκο μας.

Φέτος δεν ήθελα να φύγει ο Huub πριν τελειώσει η σεζόν.

Παρόλα αυτά εύχομαι καλά αποτελέσματα ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ από εδώ κ πέρα.
Σα να μην πέρασε μια μέρα ...

Κοίτα να σώσεις ότι σώζεται ...

Κ όπως είπε κ ο chrisg4 ...
chrisg4 έγραψε:Εύχομαι δυο πράγματα. Πρώτον ότι σου ευχήθηκα πέρυσι και πρόπερσι. Δεύτερον εύχομαι να μη στα ξανά ευχηθώ του χρόνου :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

paoki1985 έγραψε:despe ξερεις οτι σε γραφω οσο κανεναν αλλον εδω μεσα..Εισαι λίγος για μένα σε όλα τα επιπεδα ποσο μαλλον ποδοσφαιρικα και ΠΑΟΚτσηδικα. Ας μη βαλουμε ομως τα ΠΑΟΚομετρα να δουλεψουν σε παρακαλω. Όσο για το ποιος είναι πισω απο τον παγκο και κραζει(5 θύρα μόνιμα διαρκειας απο το 2007) μάλλον εσύ πρέπει να βρίσκεσαι πίσω απο τον πάγκο η διπλα σαν ball boy. Κ για να ειμαι ον τοπικ, κάτσε τώρα με τον υπηρεσιακό σου χάσε εντελώς μα εντελώς την χρονια(που αμφιβάλλω αν θα την ολοκληρώσει-εδώ ειμαστε εδώ θα μαστε πρώτα ο ΘΕΟΣ) και κράξε μετά(και την απόλυση του υπηρεσιακού) την εντελώς άσχετη με το ποδοσφαιρο διοικηση σου. Καληνύχτα despe.
Υ.Γ θέλω να σε βλέπω πιο ενεργό από εδω και στο εξής και σενα και τον τσιριγώτη και τον πατερ και τους υπόλοιπους "προπονητες" . Υπομονή γιατι τώρα θα είναι δυσκολα για την ομάδα. Τώρα θα βγει η κανονική γύμνια.
άμα με γράφεις γιατί απαντας?
μακάρι να ήμουν μπολ μποι Στον ΠΑΟΚ για κακό το ειπές αυτό

όσο για τον γχ παραλαμβάνει ένα μπορντελο
Από τον ήρωα σου, και αν δεν το έχεις καταλάβει ο απερχόμενος προπονητής έβαλε τις βάσεις στο να χαθεί τελείως η σεζον Ο οποίος ήταν ικανός να μην με βάλει ούτε πλει οφ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 16 Μαρ 2015, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Αυτό το πράγμα με το ΓΧ που αναλμβάνει για τρίτη συνεχόμενη φορά να μας σώσει πραγματικά με ξεπερνάει, δεν μπορώ να δώσω καμμία λογική εξήγηση. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με το ΓΧ αλλά γιατί πάλι αυτόν; Αν η ομάδα ήταν /είναι ευχαριστημένη απο αυτόν γιατί δεν του ανάθεσε την ομάδα απο την αρχή της χρονιάς, είτε μετά το γίδι είτε μετά τον Χουμπ; Αρα δεν ήταν ευχαριστημένη ή εν πάση περιπτώση δεν τον θεωρούσε επαρκή για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Αφού λοιπόν δεν τον θεωρούσε τότε επαρκή γιατί του ξαναδίνει τώρα την ομάδα και μάλιστα κατω απο σαφώς δυσκολότερες συνθήκες; να καταφέρει τι; τι άλλαξε αυτό το διάστημα και βελτιώθηκε ο ΓΧ; πραγματικά ακατανόητα πράγματα.
Περα απο αυτό δείχνει σαφώς ότι η ομάδα δεν είχε εναλλακτικό πλάνο δράσης, απο τη στιγμή που φαινότανε ξεκάθαρα ότι η ομάδα με τον ΑΑ (για πολλούς λόγους) δεν περπατούσε. Τα αποτελεσματα αλλά κυρίως οι εμφανίσεις ήταν τραγικές, όφειλε λοιπον και είχε το χρόνο να βρεί το μόνιμο- και όχι τον προσωρινό- αντικαταστάτη του ΑΑ, ο οποίος έτσι θα είχε όλο τον απαραίτητο το χρόνο να ετοιμάσει την ομάδα για του χρόνου.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

desperando,
αφες αυτον,ου γαρ οιδε τι ποιει.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

θελω γκαρσια στον ΠΑΟΚ
εχει ιδιο mentallity με τον σιμεονε κατα τη γνωμη μου
πρεπει να τον βαλουμε στη διαδικασια..
ειμαι σιγουρος οτι θα πετυχαινε σαν προπονητης..
φαινεται γραφικο αλλα ο τυπος ειναι εγκεφαλος..ποδοσφαιρικα..
και με απιστευτα ισχυρη προσωπικοτητα
θα τον προτιμουσα ως υπηρεσιακο..με πληρη στηριξη..ως το τελος της χρονιας..αρχικα..να τονωθει και το ηθικο.
αλλωστε και ο γχ οταν ανελαβε τι εμπειρια ειχε??
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Δεν ακούγεται κακό.... Σε αυτή τη φάση καλύτερο από Γ.Χ.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Λοιπόν
απλά πραγματάκια.

Μία ορθή επιλογής σε πρόσώπα ενδεκαδα
μία ορθολογική προσέγγιση των αγώνων, βασισμένη στην μέχρι τώρα παρουσία μας
και μία σωστή διαχείριση των αποδυτηρίων.

Αυτά ζητάμε και ό,τι βγει πλέον.

Ας ελπίσουμε να δώσεις το χρόνο σε όποιους παίρνουν τις αποφάσεις να επιλέξουν ικανό νέο ΤΔ και να προχωρήσουμε.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

ariskatiforos έγραψε:θελω γκαρσια στον ΠΑΟΚ
εχει ιδιο mentallity με τον σιμεονε κατα τη γνωμη μου
πρεπει να τον βαλουμε στη διαδικασια..
ειμαι σιγουρος οτι θα πετυχαινε σαν προπονητης..
φαινεται γραφικο αλλα ο τυπος ειναι εγκεφαλος..ποδοσφαιρικα..
και με απιστευτα ισχυρη προσωπικοτητα
θα τον προτιμουσα ως υπηρεσιακο..με πληρη στηριξη..ως το τελος της χρονιας..αρχικα..να τονωθει και το ηθικο.
αλλωστε και ο γχ οταν ανελαβε τι εμπειρια ειχε??
Επειδη εχουμε μια ταση να καιμε τα ατομα της οικογενειας μας,εμενα δεν θα μου φανει παραξενο να ειναι ο Παυλος ο βοηθος προπονητης του ΓΧ και του χρονου να αναλαβει τα ηνια της ομαδας.Οπως ειπα και παραπανω,δεν θεωρω τυχαια την σημερινη εμφανιση του στο Παλατακι
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αν θελουμε να τον κάψουμε ..
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

desperando έγραψε:
paoki1985 έγραψε:despe ξερεις οτι σε γραφω οσο κανεναν αλλον εδω μεσα..Εισαι λίγος για μένα σε όλα τα επιπεδα ποσο μαλλον ποδοσφαιρικα και ΠΑΟΚτσηδικα. Ας μη βαλουμε ομως τα ΠΑΟΚομετρα να δουλεψουν σε παρακαλω. Όσο για το ποιος είναι πισω απο τον παγκο και κραζει(5 θύρα μόνιμα διαρκειας απο το 2007) μάλλον εσύ πρέπει να βρίσκεσαι πίσω απο τον πάγκο η διπλα σαν ball boy. Κ για να ειμαι ον τοπικ, κάτσε τώρα με τον υπηρεσιακό σου χάσε εντελώς μα εντελώς την χρονια(που αμφιβάλλω αν θα την ολοκληρώσει-εδώ ειμαστε εδώ θα μαστε πρώτα ο ΘΕΟΣ) και κράξε μετά(και την απόλυση του υπηρεσιακού) την εντελώς άσχετη με το ποδοσφαιρο διοικηση σου. Καληνύχτα despe.
Υ.Γ θέλω να σε βλέπω πιο ενεργό από εδω και στο εξής και σενα και τον τσιριγώτη και τον πατερ και τους υπόλοιπους "προπονητες" . Υπομονή γιατι τώρα θα είναι δυσκολα για την ομάδα. Τώρα θα βγει η κανονική γύμνια.
άμα με γράφεις γιατί απαντας?
μακάρι να ήμουν μπολ μποι Στον ΠΑΟΚ για κακό το ειπές αυτό

όσο για τον γχ παραλαμβάνει ένα μπορντελο
Από τον ήρωα σου, και αν δεν το έχεις καταλάβει ο απερχόμενος προπονητής έβαλε τις βάσεις στο να χαθεί τελείως η σεζον Ο οποίος ήταν ικανός να μην με βάλει ούτε πλει οφ.
Πιστευεις οτι αυτος ο κακομοιρος ανθρωπος θα σε βαλει στα πλει οφ? προλαβαινει δεν προλαβαινει. Ελπιζω να προλαβει και ελπιζω να με διαψευσει και να βγαλει την ομαδα πρωτη. Όσο για το τι ομαδα αφηνει θα δουμε μετα απο το ματς με τον εργοτελη τι μπορντελο θα γινει.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

βεβαια αν τον βαλεις πριν καθαρισεις και απολυμανεις μαλλον ,οριστικα αυτον τον περιγυρο θα τον καψεις..
ο σταυρακης θα βγαλει σπυρια και θα μας βγαλει γραφικους,βεβαια ο γχ δεν εχει τιποτα περισσοτερο απο τον γκαρσια,ουτε σε εμπειριες ουτε σε κυρος ουτε σε προσωπικοτητα ουτε σε προπονητικη εμπειρια...
πως ειμαι ομως βεβαιος οτι ο ενας θα αντιμετωπιστει ως γραφικοτητα ενω ο αλλος θα στηριχτει και θα γινει και προσπαθεια να μονιμοποιηθει..γιατι αραγε?..
ntalipaok

Δημοσίευση από ntalipaok »

Ας τον κρατησουμε λοιπον τον ΓΧ ας του κανουμε και συμβολαιο για του χρονου, μπας και τον διωξουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ του χρονου τετοιο καιρο, να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ μια και καλη. Το πολυ πολυ θα χασουμε αλλη μια χρονια... Πρωτη φορα θα ειναι;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Κάνε τα αυτονόητα και βγάλε την ομάδα στα προκριματικά του τσουλου. Εγώ θα περιμένω με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Διέψευσε με!
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Δεν ξερω ρε γαμωτο,αλλο ο Γιωργος μου ειναι πολυ συμπαθης και νομιζω οτι φθειρεται με ολο αυτο το concept.Eιναι κριμα δηλαδη.Προσωπικα πιστευω οτι εχει ικανοτητες,ειναι εξελιξιμος,αγαπαει πολυ τον ΠΑΟΚ,και δεν αξιζει να καιγεται καθε Μαρτιο.Ειμαι αγγελοσκυλο,παρ'ολα αυτα θεωρουσα σωστο πως επρεπε να αποχωρησει ο Αγγελος,αλλα ηθελα να ερθει στη θεση του ενας προπονητης ο οποιος θα επρεπε να φερει εις περας αυτο το τοσο πολυποθητο μακροπροθεσμο πλανο.Δεν θα ειχα προβλημα ακομα και αν ο ΓΧ επιλεγοταν γιάυτον τον ρολο,αρκει να ειχε την καθολικη στηριξη της διοικησης.Ολο αυτο που γινεται ομως ειναι αρρωστια και προχωρημενη σηψη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”