Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Argonaut4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δε γίνεται σε κάθε 1 ημίχρονο να χάνουμε ή να χανόμαστε.
Τι διάολο, ένα ημίχρονο πρέεπει να δεις για να τους δώσεις οδηγίες;

Τα γεμίσματα στον Κλάους χθες το λιγότερο τραγικό σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

giapa συμφωνω αλλα δεν τρεφω αυταπατες ο γκαρσια πιστευω οτι τελειωσε(βασικα τον τελειωσανε με τη διαχειριση τους) και αν μας αγαπαει ο θεος ισως μετα τη διακοπη να τον δουμε καλα αλλα οχι οπως τον εχουμε συνηθισει...δεν γινεται να τον βαλσαμωσουμε τι να κανουμε...απο εκει και περα πρεπει να προσαρμοζεσαι στο υλικο της ομαδας ποσο μαλλον οταν εσυ την εχεις στησει και την εχεις δουλεψει...

4-5-1 ηταν εκεινο το χθεσινο??με φωτακη και σταφυλιδη εξτρεμ??πραγματικα ουτε που πηγε το μυαλο μου...ειδα μεχρι και τον λινο να κανει παιχνιδι απο τον αξονα...ειδα τον κλαους να σεντραρει σε αδεια περιοχη...ειδα το σταφυλιδη να μην ξερει που να κινηθει...γυναικα τα χαπια μου...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ο Σταφυλίδης, ίσως επειδή δε ξέρει τι θέση, ίσως επειδή ήταν το σύστημα, περισσότερο εξτρέμ ήταν ή τράκαρε με το Λίνο πίσω στα μπακ.
Ο Φωτάκης δε μπορεί να παίξει δεξιά μιας και δε βοηθούσε και καθόλου τον Αποστολόπουλο, αλλά ούτε υποτυπώση μπούκα μπορεί να κάνει.
Ο Λώρενς είτε δεξιά είτε πίσω από τα φορ είναι καλός και όχι με πλάτη στο σέντερ φορ.
Ο Κουμάλο ..... :lol: :lol: :lol: :lol: ...δε βρήκα κάτι να πω για τον ''αόρατο''
Ο Κάτσε είναι μονίμως εκτός θέσης, πάλι καλά είναι γρήγορος.
Ο Λαζάρ πάει να σκάσει μαρκάροντας και δημιουργώντας με την τεχνική του πλεονέκτημα στην επίθεση.
Ο Γλύκος είναι καλός τερματοφύλακας αλλά για δεύτερος μιας και τα σωματικά προσόντα δεν τον βοηθάνε.

Μερικά πράγματα που είδα ή δεν είδα (περίπτωση Κουμάλο) χθες.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Sera4 έγραψε:
4-5-1 ηταν εκεινο το χθεσινο??με φωτακη και σταφυλιδη εξτρεμ??πραγματικα ουτε που πηγε το μυαλο μου...ειδα μεχρι και τον λινο να κανει παιχνιδι απο τον αξονα...ειδα τον κλαους να σεντραρει σε αδεια περιοχη...ειδα το σταφυλιδη να μην ξερει που να κινηθει...γυναικα τα χαπια μου...

Αν μπορεσεις να ξανα δεις το παιχνιδι,προσεξε που γυρνουσε ο λορενς,και τι χωρο ευθυνης ειχε στην αμυνα,τον φωτακη τον εβαζε και ο μπολονι εκει,θα το ξαναπω ειναι πλανο πατητούρα σαντος με χειροτερο ροστερ
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

επειδη διαβαζω οτι ο φωτακης που επαιξε δεξια δεν βοηθουσε τον αποστολοπουλο μου ηρθε στο μυαλο η τεραστια βοηθεια που προσφερνε ο σαλπιγγιδης στον ετο, και χωρις να ειναι η φυσικη του θεση.....
αλλα ο λαος του ΠΑΟΚ και ετσι τον αποδοκιμαζε....αστα να πανε ειμαστε, ουτε το συμφερον μας δεν κοιταμε...
εγω λεω πως ο Σαλπι λειπει πολυ απο αυτην την ομαδα..
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Για αλλη μια φορα ο κλασικος Γ.Δ. Οταν χανει η ομαδα φταινε ολοι οι αλλοι , οταν κερδιζουμε "καθιστε ολοι ησυχα , γιατι εγω ειμαι ο προπονητης κλπ"...

Δηλωσεις για τον π@υτσο....Επισης πολυ καλο στησιμο στο 1ο ημιχρονο :lol: :lol: :lol:

Ολα τα γκολ και ολες τις νικες τις εχουμε πετυχει με ανατροπη και παντα στο 2ο ημιχρονο... Πως ηταν το 1-0 του Σαντος καπως ετσι ειναι το 1 ημιχρονο - 2 τελικο του Γ.Δ..... :mrgreen:

Καταρχας επρεπε να προσελθει στην αιθουσα συνεντευξεων με μια μεγαλη λαμπαδα και να ευχαριστησει την οσια Ευφημια ( που γιορταζε εχθες) για το νικηφορο αποτελεσμα και να αφησει τις βλαχο-δηλωσεις για το ποιος ειναι το αφεντικο και τα συναφη.... Γιατι θα μπορουσε να ειχε σκασει κανενα μεγαλειωδες κλαρινο , και να γελαει ο καθε πικραμενος....

Οποιος ειδε συστημα 4-5-1 ή οτιδηποτε αλλο , ας μου το εξηγησει ...Εγω αυτο που ειδα - ειδικα στο 1ο ημιχρονο- ηταν συστημα " κ@λος - μ@υνι- γαρυφαλλα "....
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Κλαίω............... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Santos έστηνε την ομάδα πρώτα για να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν και μετά να προσπαθήσει για τη νίκη. Του αρκούσε ένα και μόνο γκολ, έστω και στο 88΄.
Η αλήθεια είναι πως ο ΓΔ δεν στήνει την ομάδα καθόλου καλά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε ομάδα ΠΑΟΚ. Υπήρχαν 11 μονάδες που βολόδερναν. Αρκετές τελικές προσπάθειες, αλλά όλες είτε έξω από την περιοχή, είτε με μεμονωμένες ατομικές προσπάθειες.
Θεωρώ ότι ο Γλύκος έπαιξε χθες το τελευταίο του παιχνίδι (για την ώρα) με τον ΠΑΟΚ. Κάθε σέντρα προς την περιοχή ήταν και ένας κίνδυνος. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσει ο προπονητής τον Ιάκωβο (Jacobo).
Ο Αποστολόπουλος φέτος έχει κάνει πολύ άσχημα παιχνίδια, Δεν κατάλαβα γιατί προτίμησε αυτόν αντί του Etto. Σύμφωνοι, ούτε ο Βραζιλιάνος είναι καλός αμυντικά, αλλά επιθετικά - τουλάχιστον - είναι καλύτερος. Χάσαμε 45 λεπτά και μία αλλαγή.
Αυτό με τον Lino και τον Σταφ τι ήταν; Από τους δύο ο Σταφ είναι ο καλύτερος αμυντικά και ο Lino επιθετικά. Το να τους βάζει ανάποδα ειλικρινά δεν τον κατάλαβα!
Το 4-4-2 με 3 χαφ, ένα ακραίο αμυντικό και χωρίς εξτρέμ, δεν πάει. Περιμέναμε καμιά μπούκα του Λίνο από αριστερά για να ανοίξει η άμυνα, από δε δεξιά το χάος! Ο Αποστολόπουλος δεν το έχει, ο Φωτάκης δεν του έδινε βοήθειες, κλάφτα! Τουλάχιστον το είδες στο ημίχρονο και τον άλλαξες.
Σωστά έβαλες και τον Γεωργιάδη, αν και θα τον προτιμούσα δεξιά με τον Λίνο από αριστερά. Γιατί έτσι κατέστρεψες και τον Σταφ που δεν έχει μάθει τη θέση, ούτε έχει - ακόμη - αναπτύξει επιθετικούς ελιγμούς, όπως ο Βραζιλιάνος.
Ο Ιρλανδός μετά το 60΄ χρειαζόταν αλλαγή, αλλά αυτή έγινε πολύ αργά. Και πάλι, εγώ θα προτιμούσα τον Πέλκα για να υπάρχει περισσότερη κινητικότητα μπροστά και όχι τον στατικό Γιάννου.
Τεσπα.
Την γλίτωσες χθες. Εύχομαι να έβαλες μυαλό και να μην επαναλάβεις το Σάββατο τα ίδια λαθη!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

slidar έγραψε:Γουσταρω donis. Μιλαει χυμα και δημιουργει ιντριγκες και εριδες.. μαζι σου George Donis.

:lol: :lol: :lol: :lol: άρρωστε, με έκανες και γέλασα. και γω μαζί του ρε!

giapas έγραψε:Εμένα όχι πλέον, συμβιβάστηκα με την ιδέα ότι μάλλον είναι στη φύση μας.
Τουλάχιστον , βλέποντας αυτό το μένος με το Δώνη άρχισα και βλέπω συμπαθητικά όσους βρίζανε το κοντό . Προφανώς είναι στο ΔΝΑ του ΠΑΟΚτσή αυτό το πράγμα δεν εξηγείται αλλιώς

βρε κοίτα έργο που προσφέρει ο δωδώναρος, γινόμαστε όλο και περισσότεροι!
welcome to da club
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Ρε συνάδελφοι, ας χαλαρώσουμε λίγο το κράξιμο στον άνθρωπο, το απολαμβάνω βέβαια, αλλά ελπίζω να μην του δημιουργήσουμε κάνα ψυχολογικό!

Γιώργο Δώνη, αφουγκράσου τις ανησυχίες μας, ξανατσέκαρε τα συστήματα σου αλλά μην το βάζεις κάτω και συνέχισε την δουλειά, στο τέλος θα τα καταφέρεις με τον ΠΑΟΚ, όλοι τον ίδιο στόχο έχουμε!

Φέτος με την 3η συνεχόμενη παρουσία σου στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα το σηκώσουμε! :pano:

(άιντε ορές, πείτε κάνα ηθικοανυψωτικό στον προπονητή μας :mrgreen: )
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Αυτό με τον Lino και τον Σταφ τι ήταν; Από τους δύο ο Σταφ είναι ο καλύτερος αμυντικά και ο Lino επιθετικά. Το να τους βάζει ανάποδα ειλικρινά δεν τον κατάλαβα!
Το 4-4-2 με 3 χαφ, ένα ακραίο αμυντικό και χωρίς εξτρέμ, δεν πάει. Περιμέναμε καμιά μπούκα του Λίνο από αριστερά για να ανοίξει η άμυνα, από δε δεξιά το χάος! Ο Αποστολόπουλος δεν το έχει, ο Φωτάκης δεν του έδινε βοήθειες, κλάφτα! Τουλάχιστον το είδες στο ημίχρονο και τον άλλαξες.
Σωστά έβαλες και τον Γεωργιάδη, αν και θα τον προτιμούσα δεξιά με τον Λίνο από αριστερά. Γιατί έτσι κατέστρεψες και τον Σταφ που δεν έχει μάθει τη θέση, ούτε έχει - ακόμη - αναπτύξει επιθετικούς ελιγμούς, όπως ο Βραζιλιάνος.

Την γλίτωσες χθες. Εύχομαι να έβαλες μυαλό και να μην επαναλάβεις το Σάββατο τα ίδια λαθη!

Ο Λίνο κάνει μανούρες όταν τον βάζουν χαφ (πέρυσι είχε αρνηθεί να μπει αλλάγη αν θυμάσαι)!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αν κάνει μανούρες του δίνεις μία "σφαλιάρα" δηλαδή τρώει ban!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Kourdos έγραψε:Ρε συνάδελφοι, ας χαλαρώσουμε λίγο το κράξιμο στον άνθρωπο, το απολαμβάνω βέβαια, αλλά ελπίζω να μην του δημιουργήσουμε κάνα ψυχολογικό!

Δεν τον κράζουμε! Επισημαίνουμε κάποια - κατά την αλάθαστη άποψή μας - λάθη του, ώστε να μην τα επαναλάβει! Μην ακούς τον Ιάσονα! Αυτός θέλει να φέρει τον θείο του για προπονητή για να βολευτεί κι εκείνος!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Argonaut4 έγραψε:
dimbar έγραψε:"Εγώ είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και εγώ αποφασίζω. Οποιος θέλει να ασκήσει κριτική, ας βγάλει δίπλωμα προπονητή πρώτα. Αρα στον ΠΑΟΚ εγώ αποφασίζω. Υπάρχει μια πραγματικότητα στον ΠΑΟΚ που είναι συγκεκριμένη και που την ανέλυσα σήμερα. Οι φίλοι της ομάδας ξέρουν την φιλοσοφία μας, στην Ελλάδα μπορεί να νομίζουν πως χτίζεται μια ομάδα σε μία μέρα. Αυτό δεν γίνεται, το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και έχουμε ομοιογένεια. Τώρα τι έγινε παλιά με εμένα, δεν νομίζω να ενδιαφέρει και πολύ".

Μετά τις παραπάνω δηλώσεις του κ.Δώνη στην αποψινή διαδικτυακή εκπομπή SUPER BALL, κάθε κριτική περισσεύει!

ΥΓ Και κάποιος να του πεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ΄΄φίλους΄΄, έχει οπαδούς.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/dwnhs-ston-paok-egw-eimai-proponhths-kai-egw-apofasizw.1931544.html

Όταν παραθέτουμε δηλώσεις, παραθέτουμε και την πηγή μας. Link σε κώδικα.
DC

Αλλά δε φταις εσύ.......Ο Βρύζας φταίει και ο ερασιτεχνισμός του.Αυτά δε τα είπανε μεγαλύτεροι προπονητές από σένα.

Τον είδατε?Του κατσε η μπιλια απόψε και αμέσως έβγαλε γλωσίτσα....Τόσο καιρό οι παίχτες φταίγανε.Η κωλοφαρδία όμως σταματάει και δεν είναι κάθε μέρα τα Αγιανιού.Και όπως ήσουν κωλόφαρδος εσύ μπορούσε και ο Αστέρας να έχει βάλει μέσα τα δοκάρια κα να ήταν 2-3 πάλι .......εγωίσταρε.Ε ρε πουστη μου που πάμε και τους βρίσκουμε γαμώ τη τρέλα μου.....πόσο ψωνισμένος....μα πόσο.

Α και πούσε ............στον ΠΑΟΚ είμαστε ΟΠΑΔΟΙ .......................!

στο γήπεδο όμως δεν πηγαίνουν ούτε οι φίλοι ούτε οι οπαδοί ε;;;; παρτάλια γίναμε..μια Κούλα μαζεύει είκοσι χιλιάδες για πλάκα με ομάδα πρώτο φαβορί για μπουμ... και το ερπετό περισσότερο κόσμο εχει στο γήπεδο. Εμείς για καμια ανακοίνωση είμαστε μόνο.. και για κανένα σάιτ να λέμε τη μ@λακία μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”