Sera4 έγραψε:
4-5-1 ηταν εκεινο το χθεσινο??με φωτακη και σταφυλιδη εξτρεμ??πραγματικα ουτε που πηγε το μυαλο μου...ειδα μεχρι και τον λινο να κανει παιχνιδι απο τον αξονα...ειδα τον κλαους να σεντραρει σε αδεια περιοχη...ειδα το σταφυλιδη να μην ξερει που να κινηθει...γυναικα τα χαπια μου...
slidar έγραψε:Γουσταρω donis. Μιλαει χυμα και δημιουργει ιντριγκες και εριδες.. μαζι σου George Donis.
giapas έγραψε:Εμένα όχι πλέον, συμβιβάστηκα με την ιδέα ότι μάλλον είναι στη φύση μας.
Τουλάχιστον , βλέποντας αυτό το μένος με το Δώνη άρχισα και βλέπω συμπαθητικά όσους βρίζανε το κοντό . Προφανώς είναι στο ΔΝΑ του ΠΑΟΚτσή αυτό το πράγμα δεν εξηγείται αλλιώς
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Αυτό με τον Lino και τον Σταφ τι ήταν; Από τους δύο ο Σταφ είναι ο καλύτερος αμυντικά και ο Lino επιθετικά. Το να τους βάζει ανάποδα ειλικρινά δεν τον κατάλαβα!
Το 4-4-2 με 3 χαφ, ένα ακραίο αμυντικό και χωρίς εξτρέμ, δεν πάει. Περιμέναμε καμιά μπούκα του Λίνο από αριστερά για να ανοίξει η άμυνα, από δε δεξιά το χάος! Ο Αποστολόπουλος δεν το έχει, ο Φωτάκης δεν του έδινε βοήθειες, κλάφτα! Τουλάχιστον το είδες στο ημίχρονο και τον άλλαξες.
Σωστά έβαλες και τον Γεωργιάδη, αν και θα τον προτιμούσα δεξιά με τον Λίνο από αριστερά. Γιατί έτσι κατέστρεψες και τον Σταφ που δεν έχει μάθει τη θέση, ούτε έχει - ακόμη - αναπτύξει επιθετικούς ελιγμούς, όπως ο Βραζιλιάνος.
Την γλίτωσες χθες. Εύχομαι να έβαλες μυαλό και να μην επαναλάβεις το Σάββατο τα ίδια λαθη!
Kourdos έγραψε:Ρε συνάδελφοι, ας χαλαρώσουμε λίγο το κράξιμο στον άνθρωπο, το απολαμβάνω βέβαια, αλλά ελπίζω να μην του δημιουργήσουμε κάνα ψυχολογικό!
Argonaut4 έγραψε:dimbar έγραψε:"Εγώ είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και εγώ αποφασίζω. Οποιος θέλει να ασκήσει κριτική, ας βγάλει δίπλωμα προπονητή πρώτα. Αρα στον ΠΑΟΚ εγώ αποφασίζω. Υπάρχει μια πραγματικότητα στον ΠΑΟΚ που είναι συγκεκριμένη και που την ανέλυσα σήμερα. Οι φίλοι της ομάδας ξέρουν την φιλοσοφία μας, στην Ελλάδα μπορεί να νομίζουν πως χτίζεται μια ομάδα σε μία μέρα. Αυτό δεν γίνεται, το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και έχουμε ομοιογένεια. Τώρα τι έγινε παλιά με εμένα, δεν νομίζω να ενδιαφέρει και πολύ".
Μετά τις παραπάνω δηλώσεις του κ.Δώνη στην αποψινή διαδικτυακή εκπομπή SUPER BALL, κάθε κριτική περισσεύει!
ΥΓ Και κάποιος να του πεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ΄΄φίλους΄΄, έχει οπαδούς.Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/dwnhs-ston-paok-egw-eimai-proponhths-kai-egw-apofasizw.1931544.html
Όταν παραθέτουμε δηλώσεις, παραθέτουμε και την πηγή μας. Link σε κώδικα.
DC
Αλλά δε φταις εσύ.......Ο Βρύζας φταίει και ο ερασιτεχνισμός του.Αυτά δε τα είπανε μεγαλύτεροι προπονητές από σένα.
Τον είδατε?Του κατσε η μπιλια απόψε και αμέσως έβγαλε γλωσίτσα....Τόσο καιρό οι παίχτες φταίγανε.Η κωλοφαρδία όμως σταματάει και δεν είναι κάθε μέρα τα Αγιανιού.Και όπως ήσουν κωλόφαρδος εσύ μπορούσε και ο Αστέρας να έχει βάλει μέσα τα δοκάρια κα να ήταν 2-3 πάλι .......εγωίσταρε.Ε ρε πουστη μου που πάμε και τους βρίσκουμε γαμώ τη τρέλα μου.....πόσο ψωνισμένος....μα πόσο.
Α και πούσε ............στον ΠΑΟΚ είμαστε ΟΠΑΔΟΙ .......................!