Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
logios

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από logios »

Τι να χοντρυνεις;
Βλεπετε ενα βημα και προσπαθειτε να ερμηνευσετε την διαδρομη, φυσικα η ερμηνεια λεει συνηθως οτι παει προς τον γκρεμο.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

rouxlas1926 έγραψε:Λογικα για να τους κατεβασε στα αποδυτηρια δεν θα πηρε και τις εγγυησεις οτι εχουν χρηματα?
Έλα ντε?
Από το να έχουν τα χρήματα , μέχρι να τα βάλουν τα 6-7μύρια απέχει όσο η Γη με.........
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Μπορει να τους κατεβασε στα αποδυτηρια για να πουλησει παπα στους παιχτες και να μην γκρινιαζουν
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αυτο δεν παιζει με τπτ
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:
rouxlas1926 έγραψε:Λογικα για να τους κατεβασε στα αποδυτηρια δεν θα πηρε και τις εγγυησεις οτι εχουν χρηματα?
Έλα ντε?
Από το να έχουν τα χρήματα , μέχρι να τα βάλουν τα 6-7μύρια απέχει όσο η Γη με.........
Φάγαμε το βόδι η ουρά μας έμεινε. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Δεν πρόκειται να ύπαρξή άλλη εβδομάδα. Αυτή θα είναι η τελευταία και οριστική.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gika έγραψε:Barlow αυτούς τους 30 μ@λ@κες δεν πρέπει να τους απομακρύνουμε από τον ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. Και από τον Ζαγοράκη, και από τον Βρύζα και από τους ΣΦ.

Δες την υπογραφη μου. Αυτο αρκει.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Αρκει για να καταλαβουμε πολλα οντως...
Καλα εσυ ψαχνεις εχθρους, αν κλειδωσει το τοπικ του Σαλπιγγιδη θα βγαλεις και φωτος στον site με κανα πιτσιρικι να κραταει πυρσο...
kos

Δημοσίευση από kos »

η τουμπα ηταν, ειναι και θα ειναι ο καθρεφτης. εκει θα αποθεωθει, εκει θα ξεγυμωνθει ο οποιοσδηποτε ειναι στον ΠΑΟΚ. απο τον προεδρο μεχρι τον τελευταιο παικτη.
την πεμπτη φανηκε ξεκαθαρα οτι ο κοσμος στηριζει ζαγορακη. σωστο ή λαθος αυτο ειναι.
τωρα εαν βγουν πορισματα, εαν πουλησει τον βιερινια, εαν...εαν...εαν. με εαν δεν μπορει να γινει σοβαρη συζητηση.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Nigrita4 έγραψε:Επειδή ρε μάγκες.. εγώ είμαι ένας απλός βλάκας κ δεν καταλαβαίνω κ πολλά να ουμ.. Είμαι κ απο χωριό κ μένω στην Γερμανία, μαζί με κάτι άλλους βλάκες σαν εμένα... που περιμένουμε σαν μλκες να έρθει ο ΠΑΟΚ κ να κάνουμε τις εκδρομές μας.. Δεν ασχολούμαστε πολύ με τα διοικητικά πλέον, γιατί η ομάδα πάει απο το καλό στο καλύτερο κ δεν ακούμε ράδια κ μλκιες.. Πιστευουμε στην ΙΔΕΑ, στον ΔΙΚΕΦΑΛΟ κ βγάζουμε μόνο τα λαρύγγια μας... Ασχολούμαστε με τον Σύνδεσμο μας εδώ στην Νυρεμβέργη κ προσπαθουμε να βγάλουμε νεα ΠΑΟΚτσάκια κ να γίνουμε δύναμη... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ ΑΚΡΙΒΩΣ;;;; Για να καταλάβουμε κ εμεις οι απλοί δλδ...
Αν κι εχουμε βριστει στο παρελθον, συμφωνω κι επαυξανω και για την Αυστραλια!Ειναι γνωστο αλωστε πως το πιο ποιοτικο και υγειες κομματι του λαου του ΠΑΟΚ βρισκεται εκτος Θεσ/νικης.Σε καμια περιπτωση δεν ευλογω τα γενια μου αλλα η αληθεια ειναι η αληθεια και ειναι μονο μια.Πως να το κανουμε?
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Isaak the Greek έγραψε:Ειναι γνωστο αλωστε πως το πιο ποιοτικο και υγειες κομματι του λαου του ΠΑΟΚ βρισκεται εκτος Θεσ/νικης.
Εγώ που γεννήθηκα, μεγάλωσα και μένω Θεσ/νικη στο υπογράφω με χέρια και με πόδια.
Μιζέρια...

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Όλοι Π.Α.Ο.Κ. είμαστε αδέλφια ... εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.
Εμείς οι απομακρυσμένοι απλά βρισκόμαστε μακρυά από φήμες που κυκλοφορούν σε μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη.
Αυτό μπορείς να πεις πως από τη μία πλευρά είναι υγιές... ΑΛΛΑ... Πολλές φορές είναι και δίκοπο μαχαίρι γιατί μπορεί να τρέχουν πραγματικά γεγονότα και εμείς να μην έχουμε την πληροφόρηση που θα έπρεπε.
ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ... ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Να μην υπάρχει αυτό το ΕΣΕΙΣ και ΕΜΕΙΣ που πολλές φορές διαβάζουμε από τα απλά σχόλια οπαδών έως τις ανακοινώσεις συνδέσμων.
ΟΛΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ... μη ξεφεύγετε με πικρόχολα σχόλια που μας χαλάνε όλους.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Αποχωρεί ο Ζαγοράκης

Εφ΄όσον ολοκληρωθεί πλήρως η επένδυση των Β.Φλωρίδη-Γ.Σαχπατζίδη, ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποχωρεί από τα διοικητικά του ΠΑΟΚ.
Παρότι ήδη του προτάθηκε δημοσίως η θέση του αντιπροέδρου στη νέα εποχή, ο Ζαγοράκης έχει πάρει τις αποφάσεις του και στα τέλη Αυγούστου θα αποχαιρετήσει την Τούμπα.

http://dikisports.blogspot.com/2011/08/ ... _2334.html

αναμενόμενο ΑΝ αλλάξει η διοίκηση με τα μπινελικια που ακούει δεν προκειται να καθίσει
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ειμαι σιγουρος οτι αφου το αποφασησε ο Ζαγορακης πηρε τηλεφωνο το μπλοκσποτ του dikisports.
ΑΡΔμπλοκ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω ρε γκαρντιαν δεν το αποκλειω.μια χαρα λογικο πιθανο σεναριο ειναι.
θα φερεις εναν παικτη ονομα και ο ζαγορακης θα ξεχαστει απο την πλατεια μαζα.
διαχειριση επικοινωνιακων κρισεων η φαση.
εδω αυτοι οι αστειοι επενδυτες αρχισαν της δηλωσεις τις βαρυγδουπες εχοντας παρει ως τωρα μονο μια σουιτα και εναν παικτη απο τον περουκα τα οποια μετοχοποιησαν κιολας.
που να κανεις χωριο μαζι τους.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Και να το ειχε αποφασησει ομως, σιγουρα , μα σιγουρα δεν το ξερει η ΝΤΙΚιτσπορτς.

Αρα τι να θελει ενα αθηναικο μπλοκ αραγε?
Να χαλασει το κλιμα....??

..
Εκ των παροντων δεδομενων δε φευγει φετος ο ζαγορακης, να ξες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”