Το έχετε δεί?
Τον ρομπεν της μπαγερν τον φτάνει?
Έχει κλείσει?
Ξέρετε κάτι και δεν μιλάτε?
Γιατί δεν μιλάτε?
Τι περιμένετε?

Γι πείτε και μένα που έμεινα πίσω στις εξελίξεις..
Ε φανταστικοί ΠΑΟΚτσήδες!!

Εγω για αλλον ελεγα και ειναι και σε αλλη θεση...nianiaroukos έγραψε:Γιωργο πες μας ομως μη μας κρατας σε αγωνια
Ούτε παππας, ούτε πλακες..Αλλα δε θελω να το πω εδω μεσα, γιατι μια στο εκατομμυριο να μπαινουν δημοσιογραφοι και να βγαλουν το ονομα και χαλασει η μεταγραφη θα κοιταζομαστε σα μαλακες χαχαSera4 έγραψε:παππαδες και πλακες τιμωρουνται στο γραφω πριν μας πεις το ονομα...τωρα αν εχεις να γραψεις κατι γραψτο ασε τα πμ...G10RG0$ έγραψε:ΕμΑθα σημερα τη πρωτη μεταγραφη μας! Του εβαλε ο πατερας μου σημερα ηλεκτρολογικα! Χαχα! Το λεω μονο σε personal message
1ον...Εσύ κοίτα να πληρωθεί ο πατέρας σου για τη δουλειά του...Αυτό είναι το σημαντικόG10RG0$ έγραψε: Ούτε παππας, ούτε πλακες..Αλλα δε θελω να το πω εδω μεσα, γιατι μια στο εκατομμυριο να μπαινουν δημοσιογραφοι και να βγαλουν το ονομα και χαλασει η μεταγραφη θα κοιταζομαστε σα μαλακες χαχα
Στειλε μου να στο πω
σε εστειλα..G10RG0$ έγραψε:Ούτε παππας, ούτε πλακες..Αλλα δε θελω να το πω εδω μεσα, γιατι μια στο εκατομμυριο να μπαινουν δημοσιογραφοι και να βγαλουν το ονομα και χαλασει η μεταγραφη θα κοιταζομαστε σα μαλακες χαχαSera4 έγραψε:παππαδες και πλακες τιμωρουνται στο γραφω πριν μας πεις το ονομα...τωρα αν εχεις να γραψεις κατι γραψτο ασε τα πμ...G10RG0$ έγραψε:ΕμΑθα σημερα τη πρωτη μεταγραφη μας! Του εβαλε ο πατερας μου σημερα ηλεκτρολογικα! Χαχα! Το λεω μονο σε personal message
Στειλε μου να στο πω
Οχι...Δεν εχει παιξει σε ομαδα Αθηνων..niko70 έγραψε:Ξεκολλάτε........Μάντζιο εννοεί...
Μαρτυριάρη!niko70 έγραψε:ο Λίμα....