Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από gash04 »

Εγώ θα συνιστούσα να πράξουμε ότι και η διοίκηση.
Σιλέντσιο ή Ομερτά.
Υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια μελλοντικά να λυθεί το θέμα μεταξύ κόσμου και διοίκησης.

Τουλάχιστον σαν site είμαστε αποστασιοποιημένοι απο τέτοιες ενέργειες πριν απο ένα τόσο κρίσιμο αγώνα.
Συνεπώς όπως έχω γράψει μέρες νωρίτερα η κουβέντα λήγει εδώ...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Ξυπνάτε! Ο κοντός αύριο δε θα μπορεί να παίξει ρε.

Όσοι τον θεωρείτε ΠΑΟΚτσή, σκεφτείτε τι θα κάνατε εσείς στη θέση του, αν θα έπρεπε να βάλετε γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ και να κόψετε τις ελπίδες για πρωτάθλημα.

Όσοι τον θεωρείτε προδότη, φωνάξτε ΠΑΟΚ, γιατί με νίκη τον στέλνετε στα παπάρια σας τον μεσιέ που ήθελε να πάει σε μεγάλη ομάδα με στόχους. Και από Δευτέρα κάψ'τε και το ανδρίκελό του στην πυρρά.

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ! Ούτε κοντός, ούτε ψηλός, ούτε κανένας, ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
fireblade4

Δημοσίευση από fireblade4 »

αφου εχω εσενα ζωη μου και λατρεια ζω μες την μαγεια και γαμ@ τα υπουργεια...αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ φορτσα και εμεις μαζι για μια ζωη
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΥ ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ , παμε ρε παιχταραδες

Εικόνα

Εικόνα
fanatikos

Δημοσίευση από fanatikos »

Ρε παιδια, ελεος. Αν εχει λιγο μυαλο ο Νιοπλιας θα βαλει βασικο το Σαλπιγγιδη για να σφαχτουμε μεταξυ μας.

Και κατι αλλο. Φανηκε στο παιχνιδι με Πανιωνιο οτι η μεγαλη πλειοψηφια θελει τον Σαλπι στον ΠΑΟΚ. Και παρολα αυτα, η μικρη μειοψηφια που δεν τον θελει προσπαθει με προκηρυξεις, βρισιες και αλλα αθεμιτα μεσα να επιβαλει τη θεληση της. Αυτο ειναι απαραδεκτο.

Την ωρα που παμε για τιτλο, αυτοι ασχολουνται με το Σαλπιγγιδη. Δεν τους ενδιαφερει οτι ολος αυτος ο αποπροσανατολισμος κανει κακο στον ΠΑΟΚ.
Τους αρκει να περασει το δικο τους.

Τι να πει κανεις. Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Παιδιά το ματς χρειάζεται τεράστια προσοχή από όλους !!!

Παρότι είμαι υπέρ της επιστροφής Σαλπι, δεν βρίσκω κακό να γιουχάρουμε τον ποδοσφαιριστή Δ.Σ. του παναθηναικού...Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρεπει να καταφύγουμε σε ακρότητες

Το καλό του ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα... ;)

Και για την άλλη μερίδα που επιδοκίμασαν τον Σαλπιγγίδη θα πρέπει να ξέρουν πως θα έχουν όλο το χρόνο να φωνάξουν το όνομα του όταν -με το καλό- επιστρέψει στην ΠΑΟΚάρα μας.. Αύριο δεν πρέπει να χαλάσουμε σε καμία περίπτωση την ατμόσφαιρα...

Σκεφτείτε το και αλλιώς..Ο Νιόπλιας μπορεί να χρησιμοποιήσει -και σίγουρα το θέλει - τον Σαλπι σαν όπλο εναντίον της εξέδρας.. Εμείς όμως έχουμε έναν σκοπό

ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

ΥΓ. 1-0 θα λήξει μη μου αγχώνεστε :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Έχουν μείνει 17 ώρες για ένα ματς που μπορει να κρινει πρωταθλημα (ναι, πρωταθλημα!!!) και μεις αρχιζουμε να χωριζομαστε μεταξυ μας.... Στ @ρχιδια μου ο κοντος, στα @ρχιδια μου οι μεν, στα @ρχιδια μου οι δε. Και οι 14 που θα παιξουν αυριο με τα πρασινα ειναι αντιπαλοι. Δεν ασχολούμαι με κανεναν τους...

υ.γ. Μην αρχιζουμε παλι γενικευσεις και αοριστιες για τους συνδεσμους..!
rainy

Δημοσίευση από rainy »

Σαλπιγγιδη, βαλε ρε μ@λ@κ@ ενα αυτογκολ αυριο να τελειωνουμε επιτελους με τις διχονοιες :twisted:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

χαχαχαχαχαχ, πρώτο ποστ και τι ποστ! :lol: :lol:
Καλως ήρθες αδερφέ.. Καλό ΠΑΟΚγραψιμο και καλή ΠΑΟΚανάγνωση!
rainy

Δημοσίευση από rainy »

gash04 έγραψε:
gash04 έγραψε:ΠΑΟΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους και όλες.

Μερικές οδηγίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

Είμαστε στους -5 βαθμούς συνεπώς κανείς δεν μας υπολογίζει ούτε φαβορί ούτε τίποτα κλασσικές υπνωτικές μαλακίες.
Ούτε κομπιουτεράκια ούτε πράξεις ούτε ισοβαθμίες λαίμαι.
8 τελικοί είναι για εμάς έτσι απλά και η υπέρβαση εξαρτάται ΜΟΝΟ απο ΕΜΑΣ.
Είπαμε πρέπει να παιχτεί μάχη μέχρι εσχάτων!
Τα κομπιουτεράκια τα βγάλαν ήδη οι φλωροβάζελοι που τρέμουν στο άκουσμα σου ΔΙΚΕΦΑΛΕ.

Δεν υπάρχει κάτι να φοβηθούμε ή να χάσουμε παρά μόνο να κερδίσουμε απο αυτόν τον αγώνα συνεπώς μη μασάτε.

Ας τους δώσουμε και αβάντα ένα γκολ δεν τρέχει κάστανο.

Εμείς εκεί θα έχουμε μαζευτεί για έναν και μόνο λόγο την ΝΙΚΗ και μάχη μέχρι το τέλος ότι και αν συμβεί.

Συνεπώς

Δεν ασχολούμαστε με παικτάκια του αντιπάλου είναι παγίδα που εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τον αντίπαλο.

Θα υπάρξουν προκλήσεις απο διαιτητές και άλλους.
Τους γράφετε στις αρχιδάρες ΣΑΣ και προχωράμε να τους πατήσουμε.

Δεν πετάμε γυάλινα και πλαστικά σε κόρνερ και εστίες γιατί έχουμε οικολογική συνείδηση.

Δεν πετάμε κέρματα αλλά τα κρατάμε για την επόμενη ΑΜΚ.

Έχουμε κλειστά τα κινητά για να μην μας σπάνε τα αρχίδια σπαμ τηλέφωνα.

Οι σύνδεσμοι είναι υποχρεωμένοι ολόκληρη την 7μάδα να οργανώσουν την εξαφάνιση του γηπέδου ξέρουν την συνταγή και είναι πολύ εύκολο για αυτούς.
3 χρόνια εκπαίδευση έχουν κάνει στον ΝΑΟ με απαγορεύσεις και είναι αναμενόμενο ότι θα το πράξουν.

Φωνάζουμε μόνο για τον Θεό μας τον ΠΑΟΚ ρε και όχι τίποτα άλλο άσχετο με αυτόν.
ΠΑΟΚτσής που μετά το τέλος του αγώνα μπορεί να προφέρει φωνήεντα στο επόμενο παιχνίδι να καθίσει σπίτι του ή να αλλάξει ομάδα.

Κοιτάμε στα μάτια τους οργανωτές με απόλυτο σεβασμό για να συντονιστούμε σε 1 σύνθημα ταυτόχρονα και ΟΧΙ σε 4 διαφορετικά επειδή είμαστε στην Θύρα 4.
Μονοφωνική ηχώ και ΟΧΙ στερεοφωνική έκο.

Έχουμε υψωμένη την κεφαλή κατά 45 μοίρες και ΔΕΝ τραγουδάμε αλλά ψέλνουμε υπερήφανους Βυζαντινούς ύμνους.
Σε ιαμβικό μέτρο χωρίς βιασύνη να τελειώσει το σύνθημα το τραβάμε και όσο πάει και το κάνουμε με όλη την ψυχή μας γιατί γουστάρουμε και το νοιώθουμε αυτό που λέμε και βγαίνει με ΠΙΣΤΗ απο μέσα μας.

ΚΑΝΕΙΣ δεν επιτρέπεται να καθίσει στην θέση του εκτός απο το ημίχρονο για 10 λεπτά και πολλά είναι.

Επιβάλλεται να χοροπηδάει στην κερκίδα προκαλώντας ιδιοσυντονισμό αυτής έτσι ώστε να τρίζει η Τούμπα με σεισμό 9 Ρίχτερ και να βρυχάται και αυτή ώστε να ακουστεί ο παλμός της Κόλασης σε όλο τον κόσμο.

Ροξάκια Κοκακολίτσες πασατέμπο κλπ αφήστε τα για τους συνταξιούχους αν και σε αυτό το παιχνίδι και ο παππούς θα έχει πάρει το εγγόνι του και θα περιστρέφει το μπαστούνι του σαν γιαταγάνι στον αέρα απο οποιαδήποτε Θύρα του γηπέδου.

Καραμούζες ευπρόσδεκτες και ότι άλλο θα προκαλεί θόρυβο στις αντεπιθέσεις του εχθρού.
Ο ήχος θα πρέπει να σκεπάσει την αναμετάδοση του αγώνα και η κερκίδα με την Νάπολη να αποτελέσει ένα ενθύμιο που θα ξεχάσουμε με τον χρόνο να διηγούμαστε οι πρεσβύτεροι των τσιμέντων.

Τύμπανο που θα πάψει να βαράει ή δεν σπάσει να αλλαχτεί ο τυμπανιστής.
(Το ακούς Κωστάκη εκεί στην Νεάπολη?)

Γκόμενες με φουστίτσες ψιλοτάκουνο και γόβα μέσα στην 4 και λουι βιτόν τσαντούλα δείξτε της τα παπάρια σας μιας και για αυτό ήρθαν εκεί μέσα χουφτώστε τες κιόλας θα αρέσει σ αυτές.

Προσοχή όμως στις γκόμενες που είναι ντυμένες με ασπρόμαυρα σαν και εσάς με Παλεστινιακά κλπ γιατί φωνάζουν ποιο πολύ και απο εσάς αυτές να τις κάνετε χώρο δίπλα σας και να τις σέβεστε και ντου σε όποιον τις πειράξει είναι αδερφές σας.

Ούτε νεύρα ούτε παρεξηγήσεις μεταξύ σας.Ο εχθρός θα φοράει πράσινα.

Ούτε γκρίνιες και μιζέριες χωράνε παρά μόνο στήριξη πίστη και θετική σκέψη.
Για αυτό πληρώσατε και πήγατε στον χώρο εκείνο που θα βρεθείτε.

ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ

ΑΜΥΝΕΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΟΚ
[youtube]fSRp2B2LFHs&feature=related[/youtube]

2010
ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

novito έγραψε:Έχουν μείνει 17 ώρες για ένα ματς που μπορει να κρινει πρωταθλημα (ναι, πρωταθλημα!!!) και μεις αρχιζουμε να χωριζομαστε μεταξυ μας.... Στ @ρχιδια μου ο κοντος, στα @ρχιδια μου οι μεν, στα @ρχιδια μου οι δε. Και οι 14 που θα παιξουν αυριο με τα πρασινα ειναι αντιπαλοι. Δεν ασχολούμαι με κανεναν τους...

υ.γ. Μην αρχιζουμε παλι γενικευσεις και αοριστιες για τους συνδεσμους..!
+ όσα θες

Και ρωτάω, μήπως δεν είμαστε άξιοι για μεγάλα; Μήπως πλανάται στον αέρα αυτό το γνωστό ΠΑΟΚ spirit; Αυτή η γ@μ....η μ@...ία να τα κάνουμε όλα μπουρδέλο στην πιο κρίσιμη στιγμή.

Ολική έκλειψη της λογικής, που κάνει κακό στην ομάδα. Όσο για την αγάπη προς την ομάδα έχω να πω ότι όποιος αγαπά πραγματικά, βάζει και λίγο τον εγωγισμό του παραπίσω!

Μόνο νίκη αύριο!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ο καθένας έχει στο μυαλό του πολλές «εικόνες» χαραγμένες από τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού. Οι Χουάν Ρότσα, Κώστας Φραντζέσκος, Γιώργος Τουρσουνίδης και Σωτήρης Μπαλάφας μιλούν στο gazzetta.gr για παλιές μονομαχίες των δύο αντιπάλων και καταθέτουν τις δικές τους αναμνήσεις.

Οι εκτιμήσεις πριν από ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι πάντα δίνουν και παίρνουν. Ο καθένας εκφέρει τις δικές του απόψεις. Τι είναι όμως αυτό που μένει αξέχαστο σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε... μάχες του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα; Μα φυσικά η ατμόσφαιρα που υπάρχει.

Μία ατμόσφαιρα που δεν ξεχνιέται από κανέναν. Οι Χουάν Ραμόν Ρότσα, Κώστας Φραντζέσκος, Γιώργος Τουρσουνίδης και Σωτήρης Μπαλάφας μιλούν στο gazzetta.gr για παλιές... μονομαχίες των δύο κυριακάτικων αντιπάλων και καταθέτουν τις δικές τους αναμνήσεις.

Χουάν Ραμόν Ρότσα: «Δεν λησμονιέται το 0-2...»

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν μπορεί να λησμονήσει το 0-2 του Παναθηναϊκού μες στην Τούμπα στις 8 Μαρτίου του 1980. «Θυμάμαι πολύ καλά εκείνο το παιχνίδι. Είχαμε νικήσει με σκορ 2-0. Είχε δοθεί ένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, το οποίο απέκρουσε ο Κωνσταντίνου ενώ εγώ είχα βάλει το πρώτο γκολ.

Μετά είχαμε πρόβλημα στο να φύγουμε από το γήπεδο και έτσι χάσαμε το αεροπλάνο και φύγαμε την επόμενη μέρα. Ίσως ήταν η μοναδική και τελευταία φορά που ήταν στην αποστολή ο Γιώργος Βαρδινογιάννης», ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια επισήμανε ότι «η Τούμπα είναι πάντα γεμάτη. Είναι ένα γήπεδο με τρομερή ατμόσφαιρα, που θέλεις να παίζεις εκεί. Θυμίζει αρκετά γήπεδα της Αργεντινής αλλά και της Λατινικής Αμερικής».

Σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής ο κ. Ρότσα τόνισε πως «είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ένα ματς με πολύ μεγάλη σημασία. Οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τη νίκη. Και οι δύο για διαφορετικούς λόγους. Για μένα εφόσον κερδίσει ο Παναθηναϊκός θα κλειδώσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό τον τίτλο. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη γιατί τον διεκδικεί και εκείνος.

Οι δύο ομάδες κάνουν πρωταθλητισμό. Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε αρκετά και είναι πολύ δυνατός. Περιμένουμε ένα παιχνίδι κορυφής. Στον Παναθηναϊκό η ατμόσφαιρα άλλαξε πολύ μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί της Ρόμα και θεωρώ πως είναι έτοιμος για την μεγάλη μάχη».

Κώστας Φραντζέσκος: «Ένα σφύριγμα που λίγο έλειψε να μου κόψει τα πόδια!»

Ο Κώστας Φραντζέσκος είναι ένας από τους παίκτες που έχει φορέσει την φανέλα και του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος αφηγείται πως «το πρώτο ντέρμπι που έπαιξα στην Τούμπα ήταν με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ήταν ένας αγώνας Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ την σεζόν 1990-1991. Ένα ματς που έληξε 0-0 και τελικά πήγε στα πέναλτι. Εκεί πέρασε ο Παναθηναϊκός.

Τότε είχα εκτελέσει εύστοχα το τέταρτο πέναλτι και θυμάμαι πως ακουγόταν από την κερκίδα ένα σφύριγμα από την σέντρα. Θα μου μείνει αξέχαστο. Ήταν ένα σφύριγμα που λίγο έλειψε να μου κόψει τα πόδια καθώς τότε ήμουν πιτσιρικάς. Το πέμπτο πέναλτι το είχε βάλει ο Σαραβάκος».

Το αμέσως επόμενο ματς που ξεχωρίζει είναι «ένα ματς όπου αγωνιζόμουν με τον ΠΑΟΚ που τότε είχε τεχνικό τον Άγγελο Αναστασιάδη. Καταφέραμε να κερδίσουμε με φάουλ δικό μου στο 87' και έτσι βγήκαμε στο ΟΥΕΦΑ μετά από πέντε χρόνια. Ήταν την χρονιά 1997-1998».

Συνεχίζοντας την αναφορά του ο μίστερ φάουλ επισήμανε πως «ο παλμός που υπάρχει σ' αυτό το γήπεδο είναι απίστευτος. Στην Τούμπα η ατμόσφαιρα είναι κάτι το ανεπανάληπτο. Σίγουρα θέλει να παίζει σ' ένα τέτοιο γήπεδο κάθε παίκτης. Είναι μεγάλο πράγμα ο ρυθμός που δίνει η κερκίδα στους παίκτες».

Το κυριακάτικο ντέρμπι των δύο ομάδων «είναι οριακό και για τους δύο. Ο Παναθηναϊκός θέλει να μην χάσει άλλους βαθμούς για να μείνει πρώτος και ο ΠΑΟΚ θέλει να νικήσει για να τον πλησιάσει και άλλο. Θα υπάρχει άγχος. Όποια ομάδα είναι πιο αποτελεσματική και πιο έτοιμη θα κερδίσει και το ματς.

Θεωρώ πως θα κριθεί σ' ατομικό επίπεδο. Τέτοια παιχνίδια τα παίρνουν παίκτες με προσωπικότητες. Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα. Πιστεύω ότι θα μπουν πάνω από δύο γκολ στον αγώνα. Θα έχει σίγουρα γκολ το ματς».

Γιώργος Τουρσουνίδης: «Πάντα χαίρεσαι να παίζεις σε τέτοια ματς»

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης από μέρους διευκρίνισε ότι “δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ματς που να θυμάμαι, όμως αυτά τα ματς ήταν σπουδαία. Ήταν πολύ σημαντικά ντέρμπι, που όλοι μας χαιρόμασταν να παίζουμε σ' αυτά. Συνήθως τα πράγματα κυλούσαν ήρεμα και ας υπήρχε φανατισμός και πάθος. Η ατμόσφαιρα ήταν πάντα πολύ καλή και φανατισμένη».

Για τον αγώνα της Κυριακής τόνισε πως “το παιχνίδι αυτό παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ εάν κερδίσει θα πλησιάσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό και θα μπει σε τροχιά τίτλου. Θα έχει λοιπόν μεγάλο ενδιαφέρον.

Εγώ θα έλεγα πως και οι δύο ομάδες είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και έχουν πολύ καλούς παίκτες. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό αβαντάζ λόγω έδρας. Και αυτό γιατί στον ΠΑΟΚ ξέρουν τι τι σημαίνει Τούμπα με τον παλμό και την ζωντάνια που έχει. Η ομάδα που θα μπει πιο ήρεμη και που θα είναι πιο αποτελεσματική θα έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη».

Σωτήρης Μπαλάφας: «Πάντα θυμάσαι ένα γκολ σε τέτοιο ντέρμπι...»

Ο εν ενεργεία παίκτης, Σωτήρης Μπαλάφας δεν λησμονεί με τίποτα το γεγονός ότι έχει σκοράρει σ' ένα τέτοιο ντέρμπι. «Μου έχει μείνει στο μυαλό μου, γιατί έχω σκοράρει. Πάντα θυμάσαι ένα γκολ σ' ένα τέτοιο ντέρμπι. Ήταν το 2-1 στην Τούμπα την σεζόν 2005-2006. Από εκεί και πέρα αυτό που σου μένει είναι η ατμόσφαιρα. Ο παλμός του κόσμου», τόνισε.

Αναφορικά με το επικείμενο ντέρμπι δήλωσε πως «εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα θεωρώ πως θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ, παρότι ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη νίκη επί της Ρόμα, μία νίκη που δεν περίμενε κανείς να έρθει, έτσι όπως κύλησε το ματς. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα στο πρωτάθλημα.

Για μένα το ντέρμπι θα κριθεί στο γκολ. Όποια ομάδα σκοράρει πρώτη θα κερδίσει. Αν ο ΠΑΟΚ σκοράρει πρώτος θα καταφέρει να κρατήσει το σκορ, διότι έχει πολύ καλή αμυντική γραμμή και κακά τα ψέματα η άμυνα είναι αυτή που δίνει τα πρωταθλήματα».

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... F%81%CE%B1

υ.γ. δε περνα η γ@μιολα η νυχτα λαιμαι... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρε παρτάλι, το ιδιο ποστάρισμα κάναμε το ίδιο λεπτό! Ελεος είσαι! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »