NBA πριν τώρα και μετά....

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: NBA πριν τώρα και μετά....

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Ο μόνος magic που έχω σε εκτίμηση είναι ο Σταυρόπουλος.
+
Round mount of rebound but no ring found
=
Θα έβαζα το Όνειρο στο 3. Μέγας έρωτας.

Και τελικά αυτό έχει περισσότερη αξία. Να σου γεννά έρωτα το άθλημα, άσχετα από κούπες και στατιστικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

palok έγραψε:αν με πίεζες υπερβολικά και για να ευθυμήσουμε λίγο, here's my starting 5 dream team με καθαρά υποκειμενικά κριτήρια:

1. Magic
2. Jordan
3. Lebron
4. Barkley
5. Hakeem
"Πενταδούμπα" θα την χαρακτήριζα, με μεγάλη άνεση μάλιστα, μην σε πω και με κλειστά τα μάτια... :D :opaokara:
Θα είχε τρομερό μπασκετικό ενδιαφέρον, αν μπορούσαμε να δούμε, on time, αυτούς τους 5, απέναντι στους...

1. Στόκτον
2. Ντρέξλερ
3. Μπερντ
4. Καρλ Μαλόουν
5. Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ

όπως και απέναντι στους...

1. Πάρκερ
2. Πίπεν
3. Ντόμινικ
4. Τζινόμπιλι
5. Ρόμπινσον

ή στους.........μπα, το αφήνω, γιατί, όπως έγραψα και παραπάνω, είναι ατελείωτες οι λίστες των παιχταράδων!
Όσους και να γράψω λοιπόν, πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος να αδικήσω κάποιους ξεχνώντας τους, οπότε, άστο...

Απίστευτο θέαμα θα βλέπαμε, ερωτικό και γι αυτόν τον λόγο είναι που εδώ συμφωνώ απόλυτα με τον ABΟLEYTOI:
ABOLEYTOI έγραψε:...τελικά αυτό έχει περισσότερη αξία. Να σου γεννά έρωτα το άθλημα, άσχετα από κούπες και στατιστικά.
Rorschach

Δημοσίευση από Rorschach »

1. Curry
2. Jordan
3. Durant
4. LeBron
5. Olajuwon

Φέρτε όποιον αντίπαλο θέλετε :opaokara:
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ρε πάλοκ τι μου έκανες, γράφω σβήνω 3 ώρες τώρα :lol:

Λοιπόν για 1-3 συμφωνώ απόλυτα, αυτά τα ονόματα μου έρχονται αμεσως στο μυαλό αλλά κ αφού το σκεφτώ για κανα δίωρο.
Στο 4 έχω ψηλά Tim Duncan και Kevin Garnett (θα πω την αμαρτία μου κ ο Ντιρκ είναι στο μυαλό μου) - ο Σερ είναι βασικά ο αγαπημένος μου 6ος παίκτης (so to speak).
Στο 5 είμαι απoλυτα διχασμενος ... Hakeem the Dream vs Shaq Attack

Για coach αυτών τι έχετε να προτεινετε? ;)
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

Ρε τι ωραία πραγματάκια έχουν γραφτεί στις τελευταίες δύο σελίδες......
Είμαι και εγώ λίγο πάνω από 50. Πρόλαβα τον Μάτζικ, τον Μπέρντ, θυμάμαι αχνά τον Τζούλιους Έρβινγκ. Τώρα οι αθλητές είναι πιο πολύ μούσκουλα, τότε ήταν πιο πολύ μυαλό. Φυσικά ο Λεμπρόν εξαιρείται, είναι σούπερ σε σώμα και μυαλό, αλλά ο Μάικλ ήταν το ίδιο το άθλημα, αν θέλεις να περιγράψεις τι είναι το μπάσκετ, βλέπεις ένα βίντεο με τις κινήσεις του Τζόρνταν. Τέτοια αρμονία και πλαστικότητα στις κινήσεις δεν υπήρξε ποτέ στο χώρο του μπάσκετ. Δεν νομίζω να ξεπεραστεί......
Με χαλάει λίγο ότι το ΝΒΑ έγινε showtime, όμως οι Αμερικανοί είναι πρακτικοί άνθρωποι, θέλουν την τηλεθέαση. Αν κέρδιζαν συνεχόμενα πρωταθλήματα ομάδες σαν τους bad boys των Πίστονς, τότε η τηλεθέαση πέφτει, βλέπουν μόνο οι φανατικοί του αθλήματος, δεν έχει γυναικείο κοινό, κ.λ.π. Επομένως πρέπει να πάμε σε φαντεζί ομάδες, είτε αυτό σημαίνει τα τρίποντα των GSW είτε το one man show του μούσια.

Ας δώσω κι εγώ τον οβολό μου στις πεντάδες (βασική και αναπληρωματική)
Άσσος ο Μάτζικ με τον Στόκτον (πολύ μικρή απόσταση, ο κοντός ήταν τρομερό μυαλό, ένας καλύτερος Κρις Πόλ της εποχής εκείνης)
Δυάρι ο Μιχάλης και ακολουθεί σε απόσταση ο Κόμπε
Τριάρι ο Λεμπρόν και αρκετά μακριά το "Πουλί". Ο Ντουράντ αν συνεχίσει με τίτλους μπορεί να πλησιάσει.
Τεσσάρι ο ταχυδρόμος και μετά ο Χοντρούλης Τσαρλς μόνο και μόνο που ήταν 1.96 και έδερνε τα θηρία. Πολύ κοντά ο Ντάνκαν όχι τόσο για το φοβερό παιχνίδι του, όσο για την ηρεμία στο παιχνίδι και τους τίτλους του.
Πεντάρι ο Χακίμ the dream, στην ακμή του ήταν ότι καλύτερο έχω δει σε σεντερ. Πολύ μακριά ο "Ναύαρχος" Ρόμπινσον και το "σκουλήκι" Ρόντμαν.

Άσχετο: όταν πρωτοείδα τον Πετρόπουλο σε αγώνα Α1 νόμιζα ήρθε στην Ελλάδα ο Τζούλιους Έρβινγκ. Ίδια κοψιά, ύψος, κινήσεις copy paste, λίγο σκούρος (έως γύφτος), μουστακάκι.....Τι να γίνεται αυτή ψυχή?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

brad stevens.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Generation X coach ... ωραίος πάλοκ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

"Οι Spurs θριάμβευσαν παίζοντας ένα ¨παλιομοδίτικο¨ μπάσκετ, βασισμένο στην οξυδέρκεια, ομαδικότητα και αυταπάρνηση"

Αυτο. Παμε τωρα να δουμε τον Χαραλαμπό να προσπαθει να σουταρει αναμεσα σε τρεις και χωρις ισορροπια. :(
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

"Παλιομοδίτικο μπάσκετ" είναι η αυταπάρνηση, η ομαδικότητα και η οξυδέρκεια;!
Ήμαρτον!!
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Άντε καλά αφού επιμένετε θα καταθέσω και εγώ.
Δε θα βάλω τους καλύτερους γιατί πάνω κάτω θα γράφουμε πολλοί τα ίδια.
Για να γίνει πιο ωραίο θα βάλω αυτούς που θα υποστήριζα ακόμα και κόντρα στους αντικειμενικά καλύτερους!
Με ελάχιστη σκέψη λοιπόν:

1. Jason Williams (fuck yeaaaaaahh...)
2. Nosferatu
3. Kobe
4. Mailman
5. Ewing
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Επειδη την κουβεντα την εχω κανει πολλες φορες.
Βαλτε τον Τζορνταν στην σημερινη εποχη....θα μπορουσε να κανει αυτα που εκανε απεναντι σε τοσο αθλητικους παικτες??? Αν εβρισκε πχ μετα τον αντιπαλο του τον Γκομπερ ή τον Ντραμοντ ή τον Ντε Αντρε τι θα εκανε??
Η αθλητικοτητα τοτε ηταν υπο του μετριου σε συγκριση με το ΝΒΑ σημερα.
Το ΝΒΑ εχει αλλαξει παρα πολυ....ο Τζειμς ειναι βελτιωμενη εκδοση του Τζορνταν καθως ειναι πιο γρηγορος, πιο δυνατος, πιο αθλητικος, καλυτερος πασερ, καλυτερος ριμπαουντερ.

Επειδη ειμαι λατρης της αμυνας αμυνας θα επελεγα στην 5αδα.
1. Πειτον ή απλα το Γαντι
2. Πιπεν
3. Λεμπρον
4. Ντανκαν
5. Γκομπερ
Τον Ινδιανο τον εβαλα στο 2 για να χωρεσει με τον βασιλια....ανετα με τετοια 5αδα και προπονητη τον Σναιντερ (σημερινος της Γιουτα) επερνα πρωταθλημα απ ολες τις δικες σας κορυφαιες 5αδες. :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ΟΚ βελτιωμένη έκδοση του Jordan δεν υπάρχει...(σε ελαφρώς χειρότερη έκδοση ναι, Κόμπι και Drexler)
το ταλέντο, την αρμονία, το στυλ,τη μπασκετικότητα του MJ ο Λεμπρον δεν μπορεί όχι να τη φτάσει, να την αποκτήσει καν.
Είναι μεγάλος παίκτης, κυριαρχεί, βελτιώθηκε, ΑΛΛΑ:
Τίτλους;; δεν έφτασε τον Κομπι καν. Και για μένα έχει έναν χάρη στο απίστευτο τρίποντο του προδότη των Σέλτικς (που ήταν τεράστια αδικία από το θεο του μπάσκετ κατά του οικοδομήματος των ΣΠΕΡΣ) κι ένα χάρη στον καλύτερο σύγχρονο κοντό που τον έδιωξε κιόλας...
Επίσης, έχει νικηθεί. Επανειλημμένα. Από διαφορετικούς αντιπάλους. Ο MJ ήταν μετά τη ρούκι χρονιά του ανίκητος. ακόμη κι όταν έμεινε εκτός και ξαναγύρισε....
Τέλος, όταν είσαι ένα τανκ που πετάει, με καθόλου χάρη, δεν μπορείς να τοποθετήσαι στην κορυφή ενός τόσο τεχνικού και όμορφου αθλήματος, είναι ντροπή...
Ο πρώην Λεμπρικ βελτιώθηκε, έφτιαξε τα νούμερα, παίζει κι είναι ασταμάτητος κάποιες φορές, αλλά μεγάλος νικητής δεν έγινε (ακόμα, ίσως γίνει τα χρόνια που του μένουν) και αν και είναι πια τα τελευταία 2-3 χρόνια ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών , σίγουρα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ EVER.

Iδανική 5αδα;;
1. MAGIC
2. JORDAN
3. BIRD
4. DUNCAN ή Antony DAVIS
5. HAKEEM ή SHAQUILLE
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

BigBaby έγραψε:Επειδη την κουβεντα την εχω κανει πολλες φορες.
Βαλτε τον Τζορνταν στην σημερινη εποχη....θα μπορουσε να κανει αυτα που εκανε απεναντι σε τοσο αθλητικους παικτες??? Αν εβρισκε πχ μετα τον αντιπαλο του τον Γκομπερ ή τον Ντραμοντ ή τον Ντε Αντρε τι θα εκανε??
Η αθλητικοτητα τοτε ηταν υπο του μετριου σε συγκριση με το ΝΒΑ σημερα.
Το ΝΒΑ εχει αλλαξει παρα πολυ....ο Τζειμς ειναι βελτιωμενη εκδοση του Τζορνταν καθως ειναι πιο γρηγορος, πιο δυνατος, πιο αθλητικος, καλυτερος πασερ, καλυτερος ριμπαουντερ.

Επειδη ειμαι λατρης της αμυνας αμυνας θα επελεγα στην 5αδα.
1. Πειτον ή απλα το Γαντι
2. Πιπεν
3. Λεμπρον
4. Ντανκαν
5. Γκομπερ
Τον Ινδιανο τον εβαλα στο 2 για να χωρεσει με τον βασιλια....ανετα με τετοια 5αδα και προπονητη τον Σναιντερ (σημερινος της Γιουτα) επερνα πρωταθλημα απ ολες τις δικες σας κορυφαιες 5αδες. :lol: :lol: :lol: :lol:
Τον ριντι γκομπέρ φίλε νομίζω οτι τον έχει φάει ο σακ μια φορά σε επίσκεψή του σε γκουρμέ εστιατόριο στο 5ο στο Παρίσι.
Rorschach

Δημοσίευση από Rorschach »

KalamarGiannis
Οι τιτλοι δεν ειναι κριτηριο για να συγκρινουμε ατομικα ποσο καλος ειναι ο καθε παικτης.
Καλυτερος συγχρονος κοντος ο Καϊρι; :| που τον εδιωξε κιολας, οχι οτι ηθελε ο ιδιος να γινει ηγετης σε δικη του ομαδα;;
Μεγαλος νικητης δεν ειναι ο Λεμπρον; :| που νικησε ομαδα με ρεκορ 73-9 με ανατροπη απο 3-1 και με 40αρες.
O Tζορνταν επαιξε μπασκετ 15 χρονιες και πηρε 6 τιτλους. Πως το καταφερε αυτο οντας ανικητος μετα τη ρουκι σαιζον του ενας θεος ξερει. Ουτε τα βασικα...
Τεσπα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

στο Point έβαλα τον magic για αυτό:

[youtube]au7WJbus5BM&t=15s[/youtube]

αυτό δεν το χει κάνει κανένας μπασκετμπολίστας στον κόσμο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”