Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από moican4 »

kos έγραψε:Συνεντεύξεις / Ποδόσφαιρο / Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
«Ο καλύτερος ΠΑΟΚ της Ευρώπης»

21 Αυγ 2010 18:24, Σταύρος Κόλκας

Στο PAOK24 μίλησε ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ και προπονητής σήμερα της εθνικής Ελπίδων Γιώργος Γεωργιάδης.
Ο «Μπέμπης» μίλησε για τον αγώνα που πέρασε, για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν οι Θεσσαλονικείς τη ρεβάνς, αλλά και τον παίκτη του στην Ελπίδων, Θανάση Παπάζογλου.

http://paok24.com/interviewsitem.asp?s=12&id=30

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εισαι πραγματικα αστειος. μπορει και γλυφτης. διαλεξε μονος σου.

καλος ο γ.χ δεν λεω, αλλα απο αυτο μεχρι αυτο που εγραψες απεχει......

Και τα δυο..Συνδυαζονται τελεια. :twisted:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Θρασύς ΠΑΟΚ, εκνευρισμένοι Τούρκοι

Ο ΠΑΟΚ πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, πήρε τα μέτρα της Φενέρ μέσα στο γήπεδο, αλλά ο Δερμιτζάκης καλείται να βγάλει με το καλημέρα του στην ομάδα άσους από το μανίκι. Δεν είναι δα και ό,τι πιο εύκολο να στήσεις τον ΠΑΟΚ χωρίς τα δύο πολυεργαλεία του.

Ετσι όπως τα έφερε η ζωή για τον Καβαλιώτη τεχνικό, είναι αναγκασμένος να παρατάξει ένα εξίσου επιθετικό σχήμα στην Κωνσταντινούπολη. Το πολύ να βγάλει εκτός ενδεκάδας τον Μουσλίμοβιτς και να χωρέσει σε αυτήν τον Σνάουτσνερ. Να κάνει τον Μπουσαΐντι χαφ και να καλύψει την πλευρά που παίζει ο Στοχ ανασταλτικά. Γιατί ο Στοχ είναι ο παίκτης που μπορεί να σου κάνει ζημιά. Ετσι λένε όλοι όσοι τον έχουν δει.

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να ποντάρει στο θράσος του κυνηγώντας ένα γκολ σε μία δύσκολη έδρα. Ομως η Φενέρ, παρά τη τεράστια ποιότητά της μεσοεπιθετικά, έδειξε πως τα ρίσκα που παίρνει στην άμυνα δεν έχουν λογική.
Προσπαθούμε να σκεφτούμε πώς ο ΠΑΟΚ δεν θα απειλήσει την εστία του Βολκάν, μόνο με απλές μπαλιές στον χώρο. Εκεί όπου Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης υπερτερούν σε στοιχεία των αντιπάλων τους.

Μετά την εικόνα του πρώτου αγώνα, ο ΠΑΟΚ νομιμοποιείται να πιστεύει πως μπορεί να σκοράρει μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Και η συζήτηση πρέπει να πάει σε αυτό το κομμάτι και όχι στο πώς θα κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Υπάρχουν 90 λεπτα που πρέπει να σκοράρει και αν το παιχνίδι πάει στην παράταση, πάλι θα έχει το αβαντάζ του πρώτου αγώνα. Το μηδέν παθητικό της Τούμπας.

Η υπεραισιοδοξία που βγάζουν οι Τούρκοι στις δηλώσεις τους είναι δείγμα εκνευρισμού. Σε αυτό το επίπεδο, όσο πιο έμπειρος στην Ευρώπη, αλλά και πιο πλούσιος είσαι από τον αντίπαλό σου, απαγορεύεται να τον υποβαθμίζεις και να τον μειώνεις.

Το ποδόσφαιρο, άλλωστε, ως άθλημα, έχει διδάξει πως η υπεροψία είναι κάτι που πληρώνεται και μάλιστα ακριβά. Ο Γιλντιρίμ μπορεί να έχει λεφτά να πληρώσει, αλλά αν συνεχίσει σε αυτό το πνεύμα, στο τέλος θα θυμάται ότι αποκλείστηκε από μία ομάδα που έχει δεκαπέντε φορές μικρότερο μπάτζετ από το δικό του. Και μάλιστα από μία ομάδα ελληνική.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Mήπως είδε κανείς το πέναλτι;

Άκουγα το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Τζένοα στην Έρα και ξάφνου, κάπου προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ακούω τον αδερφό Χρήστο Κοντό «Εγώ δεν θα το έδινα». Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έδινα ιδιαίτερη βάση στο μετάδοση του πολύ καλού συναδέλφου, αφού έγραφα για την ΕΞΕΔΡΑ ταυτόχρονα, αλλά εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως με πολύ πόνο ψυχής, ο αδερφός Κοντός είπε εμμέσως πως δεν είναι πέναλτι. Και να σου το όνομα του διαιτητή. Ηλίας Σπάθας.

Αυτομάτως, το δαιμόνια ενός ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ χτυπάει κόκκινα. Άρχισα λοιπόν να ψάχνω τι παπαριά έδωσε πάλι ο Πειραιώτης φίλος του Πιλάβιου που πήρε σβάρνα τα φιλικά των αιωνίων. Εικόνα δεν είδα, αλλά για να λέει ο Κοντός εγώ δεν θα το έδινα και στη φάση να βρίσκεται και ο Λέτο – τις έχει τις βουτιές έχοντας θητεύσει σε Ολυμπιακό και δίπλα στον Καραγκούνη – είπα να ψαχτώ στο ίντερνετ για να γελάσω λίγο.

Τόσο γλυκός τρόπος για να περάσεις μέσα στο καλοκαίρι πως ο Παναθηναϊκός σπρώχτηκε ακόμη και στο φιλικό προετοιμασίας από τον Σπάθα, μου ήταν αδύνατο να τον φανταστώ.

Όπως έλεγε και ο φίλος μου ο Κουβεντίδης την ώρα του αγώνα «Παρότι ο αγώνας δεν τελείωσε, η πρόβα ήταν πετυχημένη»

Σας παραθέτω τα κείμενα που αναφέρονται στη φάση του πέναλτι που έδωσε ο Σπάθας μέσα στο κατακαλόκαιρο, χωρίς ακόμη να έχω δει εικόνα της φάσης. Και βέβαια, χωρίς να ελπίζω πως θα δω.

www.sport24

Γιώργος Χριστοφόρου

«Συγκεκριμένα ο Αργεντινός άσος έκανε τις ντρίπλες και μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τα αριστερά, με τον Μιλανέτο να τον ακουμπά ελαφρά και τον άσο του "τριφυλλιού" να πέφτει κάτω».

www.gazzetta.gr

Νίκος Αθανασίου

Πάμε στα καλά νέα. Όργια από τον Λέτο, που ήταν εξαιρετικός, δημιούργησε πολλά ρήγματα και πήρε και το πέναλτι(με...βουτιά) που αξιοποίησε ο Καραγκούνης

www.conrta.gr

Σταύρος Καραϊνδρος

Όσον αφορά στα γκολ, το 1-0 έγινε από τον Γιώργο Καραγκούνη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 36ο λεπτό (το πέναλτι κέρδισε ο Λέτο),

www.sportnet.gr

Συνάδελφος, άγνωστος

36' ΓΚΟΛ 1-0: Ο Καραγκούνης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.

www.woop.gr

Συνάδελφος, άγνωστος

Οι πρωταθλητές πήραν τη νίκη με πέναλτι του Καραγκούνη (το κέρδισε ο Λέτο σε ανατροπή από τον Μιλανέτο) στο 36΄

www.prasinanea.gr

Μπάμπης Τσιμπίδας

36' Ο Λέτο μπήκε από αριστερά στην περιοχή, ο Μιλανέτο τον ανέτρεψε και ο διαιτητής Σπάθας υπέδειξε το πέναλτι.

www.leoforos.gr

Συνάδελφος, άγνωστος

Στο 35' ο Λέτο κέρδισε πέναλτι και ένα λεπτό μετά ο Καραγκούνης έστειλε με άνεση τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

ΥΓ Μέχρι να βρεθεί μαύρο χιόνι θα σε κυνηγάμε

αν και διαφωνω σε πολλα θεματα μαζι του πολλα μπραβο στον κολκα για τα αρθρα του για το μ@υνοπανο που τα γραφει και σε αθηναικο σαιτ...να δω και οι αλλοι μας ''καλοι'' και ΠΑΟΚαρχες δημοσιογραφοι αν επιτελους θα χρησιμευσουν πουθενα...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και ας ριξουμε και λιγο γελιο με καποιες επιστολες που συνοδευονται απο απαβτηση του

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΚΙΜΜΑ ΤΡΩΣ?? -απο βαζελο-

Απάντηση Κόλκα: Τρώω καλαμάκι και πίνω μίλκο. Απλά δεν υπάρχει κάτι να ρουφήξω το μίλκο, γιατί το καλαμάκι το τρώω...

A,και πουσαι,Κολκα, επειδη αρχισες τα τοπικιστικα -βαζελος2-

1. Το καλαμακι λεγεται ετσι επειδη ειναι μικρο καλαμι. Τωρα αν εσυ εισαι τοσο Ι5 και ναχεις κολλησει με αυτο του φραπε(που το λενε ετσι λογω σχηματος) τι να πω, μπορει να νομιζεις οτι ειναι οντως απο καλαμι
2. Αλλα κιτρινα τυρια εκτος απο το κασερι ξερεις?

Απάντηση 1: Απάντησα σε έναν που ρώτησε αν τρώω μπουγάτσα με κιμά
Απάντηση 2: Την Αναγέννηση Καρδίτσας - :lol: :lol: :lol: :lol: εδω ελιωσα-
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

Sera4 έγραψε: 2. Αλλα κιτρινα τυρια εκτος απο το κασερι ξερεις?

Απάντηση 2: Την Αναγέννηση Καρδίτσας - :lol: :lol: :lol: :lol: εδω ελιωσα-
:lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
kos

Δημοσίευση από kos »

Πρόκριση για να ξεφύγει από τους μίζερους

Σιγά σιγά πρέπει ο ΠΑΟΚ να διώξει την κουβέντα από το οικονομικό. Μόνο καλό δεν κάνει και ουσιαστικά δεν είναι και όλη η αλήθεια.

Ναι, ο ΠΑΟΚ αν προκριθεί στους ομίλους του Europa League θα πάρει μια οικονομική ανάσα. Είναι 900.000 το μπόνους της UEFA και άλλα τόσα τα καθαρά έσοδα από τα εισιτήρια στους τρεις αγώνες. Ο ΠΑΟΚ σώζεται με αυτά; Ανάσα παίρνει, αλλά σωτηρία δεν μπορεί να είναι.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη να προκριθεί για το πρεστίζ του. Για την ψυχολογία του κόσμου του, για να φύγει από την καθημερινότητα της μίζερης ποδοσφαιρικής Ελλάδας. Να μην ασχολείται με το αν ο Πιλάβιος έβαλε τον Σπάθα στους πίνακες. Να μην ασχολείται με τις φοβίες του, να μη διαπιστωθεί από τους «ελέγχοντες» πόσο καλή ομάδα είναι και αρχίσει πάλι το «τρύπημα». Να κάνουν τα ΠΑΟΚτσάκια τα ταξιδάκια τους, να αφήσουν το στίγμα τους και να αυξήσουν τις παραστάσεις τους. Τα ΠΑΟΚτσάκια, μικρά και μεγάλα, αν μπορούσαν άλλωστε να μην έχουν καμία σχέση με αυτόν τον οχετό που υπάρχει στη χώρα, θα το είχαν κάνει προ πολλού. Πολλές γενιές πριν...

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη τη συμπάθεια των υπολοίπων. Για την ακρίβεια δεν την θέλει. Για την υπόλοιπη Ελλάδα και τους συντοπίτες προπαγανδιστές, ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα των κάφρων, των επικίνδυνων, των ανισόρροπων. Τι κι αν εδώ και τρία χρόνια δεν άνοιξε μύτη στην Τούμπα, τι κι αν πέρασαν δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς ο ΠΑΟΚ να τιμωρηθεί για το παραμικρό -το ένα μάλιστα με προκλήσεις Τούρκων οπαδών.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει η μοναδική ομάδα που τιμωρήθηκε από το κράτος με απόσυρση χορηγίας για επεισόδια σε αγώνα… χάντμπολ. Την ίδια στιγμή που οι αντίπαλοί του εκείνη την ημέρα στη Λαμία, οι οπαδοί της ΑΕΚ, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν -όπως λέει το ρεπορτάζ της Ενωσης- προσφορά χορηγίας από τον ΟΠΑΠ ή με ενδιάμεσο τον ΟΠΑΠ!
Με λίγα λόγια, όσο πιο πολύ αναλύουμε τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να σωθεί οικονομικά τόσο χάνουμε την ουσία της προσπάθειας που έγινε και της εξέλιξης που βιώνει ο σύλλογος. Λες και οι υπόλοιποι δεν χρωστάνε...

http://www.exedrasports.gr/blogs/articl ... 48&cid=105

σωστος ο κολκας.
ο Παοκτσης δεν θελει να εχει αγχος, απλα δεν μπορει να κανει και αλλιως.
ξερει οτι εαν συνεχιστει αυτη η κατασταση ο ΠΑΟΚ θα ειναι ο μοναδικος που θα εχει αρνητικες επιπτωσεις.
βλεπει οτι οταν στερεψε ο θειος ηρθε ο μαρινακης, οτι οι αλλοι εβαλαν 100 εκ σε δυο χρονια και δεν τρεχει τιποτα και οτι η αεκ ειναι παντως καιρου. οτι και να κανει, οσα χρεη και εαν εχει δεν την πειραζει κανεις. εμεις γαμιομαστε καθε χρονο για να κρατησουμε την ομαδα σε ενα αξιοπρεπες επιπεδο. η μιζερια ουσιαστικα δεν ειναι επιλογη για τον Παοκτση αλλα αποτελεσμα της οικονομικης καταστασης.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

kos έγραψε:Συνεντεύξεις / Ποδόσφαιρο / Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
«Ο καλύτερος ΠΑΟΚ της Ευρώπης»

21 Αυγ 2010 18:24, Σταύρος Κόλκας

Στο PAOK24 μίλησε ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ και προπονητής σήμερα της εθνικής Ελπίδων Γιώργος Γεωργιάδης.
Ο «Μπέμπης» μίλησε για τον αγώνα που πέρασε, για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν οι Θεσσαλονικείς τη ρεβάνς, αλλά και τον παίκτη του στην Ελπίδων, Θανάση Παπάζογλου.

http://paok24.com/interviewsitem.asp?s=12&id=30

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εισαι πραγματικα αστειος. μπορει και γλυφτης. διαλεξε μονος σου.

καλος ο γ.χ δεν λεω, αλλα απο αυτο μεχρι αυτο που εγραψες απεχει......
Συμφωνω με τον Κολκα στο συγκεκριμενο θεμα......Κι αν το ποιος ειναι ο καλυτερος ειναι υποκειμενικο,υπαρχει καποιος με μεγαλυτερη προσφορα τα τελευταια χρονια??????
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Οι καλοί λογαριασμοί...

Πολλά από τα μηνύματα των οπαδών άλλων ομάδων, θα ήθελα να τα δημοσιεύσω αν δεν είχαν χαρακτηρισμούς. Αλλά είναι αστείο το πως προσεγγίζουν τη δική μου αλήθεια. Δεν την ακουμπάνε καν.

Ο ΠΑΟΚ εννοείται πως δεν είναι μία ομάδα τίτλων και απορώ γιατί απορούν με το μένος μου για τον Σπάθα.

Τελευταίο πρωτάθλημα το πήραμε τη περίοδο 84-85. Ήμουν δέκα χρονών, θυμάμαι θολά την Τούμπα χωρίς σκέπαστρο στην 1, το μποτιλιάρισμα έξω από το γήπεδο αφού δεν υπήρχε περιφερειακός, κάναμε τρεις ώρες να φτάσουμε στη Σταυρούπολη.

Μετά από είκοσι - πέντε χρόνια, ήρθε η ευκαιρία να πάρω ένα πρωτάθλημα. Και ήρθε αυτό το παιδάκι να μου πει «άσε ρε βλαχάκι θέλεις και πρωτάθλημα».

Αυτό που έκανε εκείνη τη μέρα ο Σπάθας, είναι κάτι που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Και αν θέλω να λογίζομαι ως μεγάλη ομάδα, πρέπει να το πληρώσει. Το ότι ξανασφυρίζει, είναι ήττα του Ζαγοράκη.

Ο ΠΑΟΚ – σύμφωνα με τις μετρήσεις πάντα – έχει ένα εκατομμύριο οπαδούς στην Ελλάδα. Και τους περισσότερους σε συγκεκριμένο γεωγραφικό χάρτη. Η συμπεριφορά Σπάθα προς τον ΠΑΟΚ προσβάλει ένα σημαντικό κομμάτι της χώρας ποσοστιαία, άρα θεωρώ αστείο να μη καταλαβαίνετε από που πηγάζει η θέση μου αυτή.

Το αν συμφωνεί κάποιος ότι χάθηκε ή όχι το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ εκείνη τη μέρα δεν με απασχολεί. Για εμένα χάθηκε τότε. Και χάθηκε με χυδαίο τρόπο που αδυνατώ να ξεχάσω.

Υπάρχουν και κάποιοι γραφικοί που αναρωτιούνται αν είμαι δημοσιογράφος. Βεβαίως και είμαι, γιατί καταγράφω μία πραγματικότητα έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ. Και εγώ αντιλαμβάνομαι πως κουράστηκα να βλέπω τους δύο να το παίζουν Τόλμη και Γοητεία στο κεφάλι μου. Και ο ΠΑΟΚ, έχει τον όγκο για να αντιδράσει σε αυτή τη παπαριά που βιώνουμε τόσες δεκαετίες.

Το κακό για εμάς είναι ότι έχουμε μία διοίκηση που δεν ανεβάζει τους τόνους σε τέτοια θέματα. Προτιμά να μην ασχολείται, γιατί έτσι έμαθε. Αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξει κάπως ρότα.

Επειδή κάποιοι αφελείς, νομίζουν πως θεωρώ κάτι σημαντικό το πέναλτι που έδωσε ο Σπάθας στον Λέτο. Βεβαίως και είναι κάτι παντελώς ασήμαντο. Αυτό που καταγράφω είναι η αδυναμία του Τύπου να γράψει το αυτονόητο. Πως ο Λέτο βούτηξε και ο Σπάθας το έδωσε. Έχω δεκάδες περιπτώσεις στο μυαλό μου που σε φιλικά προετοιμασίας, ο ατζέντης που τα κλείνει λέει στους φιλοξενούμενους να μπούνε χαλαροί στο γήπεδο, γιατί οι άλλοι πληρώνουν. Άρα το φιλικό, μάλλον δε με απασχολεί. Με απασχολεί ο Τύπος.

Αναρωτιέμαι πολλές φορές που απευθύνεται ο Τύπος. Μάλλον έχει συμβιβαστεί στην ιδέα πως έχει να κάνει με βόδια, απορρίπτοντας ένα σημαντικό αλλά ανενεργό λόγω της κατάστασης που επικρατεί, τάργκετ γκρουπ.

Για αυτό άλλωστε, προτιμά να παίζει μεταγραφικά στη πρώτη ευκαιρία. Ακόμη και αν ο στόχος είναι για γέλια ή άπιαστος. Την προηγούμενη εβδομάδα, ήξερα πως άπαντες θα παίζουν πρώτο θέμα τον Νέμεθ, παρότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έπαιζαν στην Ευρώπη εκείνη την ημέρα. Είναι και προβλέψιμος.

Επιστρέφοντας και επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, για εμένα – και όλους τους ΠΑΟΚτσήδες – ο Σπάθας είναι η εικόνα του τύπου που μας προσέβαλε σε βαθμό κακουργήματος.

Είναι το παιδάκι που έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του, έναν σύλλογο που έστειλε για πλάκα 4 χιλιάδες κόσμο στο Άμστερνταμ μέσα στο κατακαλόκαιρο, στέλνει άλλα 2,5 χιλιάρικα στη Κωνσταντινούπολη και αν είχε άλλα τόσα εισιτήρια θα τα έδινε, γεμίζει κάθε αγωνιστική ένα γήπεδο 30 χιλιάδων θέσεων και διοικείται από το μεγαλύτερο σύμβολο της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, είτε θέλετε, είτε δε θέλετε να το χωνέψετε.

Και επειδή πολλά λέτε και για την ομάδα, σας ενημερώνω πως με τις προσθήκες των Σαλπιγγίδη – Μπουσαίντί, είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι. Το έδειξε άλλωστε στους αγώνες που έπαιξε, αλλά σιγά μην είδατε.

Αν προκριθούμε και δεν χαθεί παίκτης, πάλι τον Σπάθα θα μας βάλουν για να μας κάνει ντα, όταν θα κάνουμε κανά σερί πάλι με δώδεκα νίκες. Όμως το πρόγραμμα είναι τέτοιο τώρα, που δεν υπάρχει προς το τέλος έδρα που δεν μπορούμε να πάμε. Και πλέον, έχουν γνώση οι φύλακες.

Αυτή λοιπόν είναι η δική μας αλήθεια και ειλικρινά αν η αλήθεια μας δυναμιτίζει τη βία, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε λίγο το σκεπτικό σας.

Από το blog του στο gazzetta...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ή ο κολκας δεν ειναι καλα ή εγω και συμφωνουμε τελευταια :o :o
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Σερα δεν εισαι ο μονος... γενικα τα κανει αυτα ο Σταυρακας... αλλες φορες γραφει μια χαρα και συμφωνεις απολυτα μαζι σου και αλλες αρχιζει τις παπαριες του και σε τσιτωνει απιστευτα...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ναι καπως ετσι γινεται...κριση προσωπικοτητας εχει?? :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

μπα... απλως πρεπει να καλυπτει ολο το αναγνωστικο κοινο, γι αυτο και οι τοσες διαφορες... ;)
kos

Δημοσίευση από kos »

για να λεμε την αληθεια τους εκανε καλο λογαριασμο.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

lefis έγραψε:Αυτό που έκανε εκείνη τη μέρα ο Σπάθας, είναι κάτι που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Και αν θέλω να λογίζομαι ως μεγάλη ομάδα, πρέπει να το πληρώσει. Το ότι ξανασφυρίζει, είναι ήττα του Ζαγοράκη.
Ωπα ρε Σταυρο που αρχισες να αποδιδεις και ηττες και ουτε καν ξεκινησε το πρωταθλημα . Λες και αμα θελει το συστημα δεν μπορει να σε " χτυπησει" . Τον Σπαθα νομιζεις περιμενουν ολοι... Να ηξερες ποσοι εθελοντες υπαρχουν .
Ειπαμε να του χρεωνουμε του θοδωρου διαφορα αλλα οχι και οτι μας κατεβαινει ...
lefis έγραψε:Ο ΠΑΟΚ – σύμφωνα με τις μετρήσεις πάντα – έχει ένα εκατομμύριο οπαδούς στην Ελλάδα. Και τους περισσότερους σε συγκεκριμένο γεωγραφικό χάρτη.
Κλασικος ισχυρισμος ΠΑΟΚδιαιτων δημοσιογραφων . Ο ΠΑΟΚ της Θεσ/νικης και οχι της Ελλαδας . Μονοι τους με αυτα που γραφουν μικραινουν τον ΠΑΟΚ . Οχι οτι το καταφερνουν αλλα η βλακεια οσο να'ναι παραμενει.
lefis έγραψε:Υπάρχουν και κάποιοι γραφικοί που αναρωτιούνται αν είμαι δημοσιογράφος. Βεβαίως και είμαι, γιατί καταγράφω μία πραγματικότητα έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ. Και εγώ αντιλαμβάνομαι πως κουράστηκα να βλέπω τους δύο να το παίζουν Τόλμη και Γοητεία στο κεφάλι μου. Και ο ΠΑΟΚ, έχει τον όγκο για να αντιδράσει σε αυτή τη παπαριά που βιώνουμε τόσες δεκαετίες.

Το κακό για εμάς είναι ότι έχουμε μία διοίκηση που δεν ανεβάζει τους τόνους σε τέτοια θέματα. Προτιμά να μην ασχολείται, γιατί έτσι έμαθε. Αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξει κάπως ρότα.
Και βεβαια δεν εισαι δημοσιογραφος επειδη ακριβως καταγραφεις μια πραγματικοτητα οπως την αντιλαμβανεσαι και ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.
Τωρα για το ποτε κουραστηκες ειναι ενα θεμα . Το '85 ησουν 10 ετων και το 2010 προλαβες και κουραστηκες .???
Οι νουθεσιες σου -και οχι μονο οι δικες σου αλλα και αλλων γνωστων σου - προς την διοικηση ειναι σωστες . Συνεχισε και που θα παει θα αποκτησεις την θεση του Λασκαρελια μια μερα. Μαλλον η παρουσια σου, προκαλει την αλλαγη της ροτας που γραφεις .
Εδω ειχατε αποψη -και οι αλλοι οι συναδελφοι σου - σε θεματα προπονητων , παιχτων κ.ο.κ., δεν θα εχετε για τον Σπαθα ??? 8-)
lefis έγραψε:Αυτή λοιπόν είναι η δική μας αλήθεια και ειλικρινά αν η αλήθεια μας δυναμιτίζει τη βία, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε λίγο το σκεπτικό σας.
Σιγα μην σκισεις τιποτα ....Μην ξεχασεις να παρεις και το μαχαιρι σου μαζι ... :lol: :lol: :lol:
lefis έγραψε:Από το blog του στο gazzetta...
Και οπως παντα " Τζαμπα μαγκας ". Εκει που δεν προκειται να κινδυνευσει το " παντεσπανι του " . Ποτε θα δω τετοιο κειμενο στην "ΕΞΕΔΡΑ" ????
( Για τους φιλους του φορουμ εχει γραψει την επομενη του αρης-ΠΑΟΚ ενα κειμενο με τιτλο " Ζητω ο παο , ζητω ο σπαθας " . Και φυσικα το εχει δημοσιευσει στο μπλογκ του . Την ιδια ημερα στην εφημεριδα του εκανε " γαργαρα " το παιχνιδι και απλως εγραφε για " παραλειψεις και αδικιες κατα την διαρκεια του αγωνα" )

Συνελοντι ειπειν : Αλλο ενα τετριμμενο κειμενο του γνωστου ΠΑΟΚδιαιτου δημοσιογραφισκου που καταγραφει την οργη του για το φαινομενο Σπαθα και το κατεστημενο -ενω ολοι εμεις ειμαστε ευτυχισμενοι και το εχουμε ξεχασει- , με πληθος νουθεσιων και καταμερισμο ευθυνων στην διοικηση του θοδωρου. - 10
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Γράφτηκε ΠΑΟΚτσήδικη ιστορία

Είναι αλήθεια πως το παιχνίδι ξεκίνησε στις 26 του μηνός, αλλά έπρεπε να μου κάνουν ένα δώρο γενεθλίων. Ο Μούσλι μου το έκανε αφού μπήκαμε στις 27 και συμπλήρωνα τα 35 μου χρόνια ζωής. Τον ευχαριστώ για αυτό που μου έδωσε, γιατί ήταν με διαφορά το καλύτερο δώρο γενεθλίων της ζωής μου.

Πέρυσι, την ίδια μέρα, είχαμε αποκλειστεί από τη Χίρενφέϊν. Μαύρη βραδιά. Είχαμε μαζευτεί άπαντες στο ξενοδοχείο μετά και κλαίγαμε τη μοίρα μας. Ένα χρόνο μετά, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να διώξει εκείνη τη πικρία.

Ο ΠΑΟΚ από τότε, κατάφερε να διώξει το φάντασμα των πλέι οφς, κάνοντας εκπληκτικό τουρνουά, αλλά και της Ευρώπης.

Μου λένε όλοι, πως η πρόκριση στη Πόλη, είναι σωτήρια για τα οικονομικά. Λάθος.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ανάγκη τόσο το οικονομικό. Δύο εκατ. ευρώ εξασφαλισμένα έχει και κάτι παραπάνω από έμμεσα μπόνους που θα παρουσιαστούν.

Τόσα μένουν, αν υπολογίσουμε πως και οι παίκτες όλοι σχεδόν, έχουν μπόνους παρουσίας σε ομίλους. Είναι ανάσα, αλλά σωτηρία δεν είναι σίγουρα. Το αναγκαίο ήταν άλλο.

Η ανάκτηση του πρεστίζ της ομάδας ήταν πιο σημαντική. Η παρουσία της σε ελεύθερο κανάλι έξι Πέμπτες, τα τρία ταξίδια που έρχονται, η κουβέντα του κόσμου του για κάτι διαφορετικό από την ελληνική καθημερινότητα, οι κερδισμένοι βαθμοί που θα τον στείλουν στους ισχυρούς των επόμενων κληρώσεων, οι παραστάσεις που θα αποκτήσουν οι νεαροί οπαδοί του και γενικά η ευρωπαϊκή του επιστροφή.

Κάνοντας μία αναδρομή σε αυτά που έζησα, νομίζω πως θα μου μείνει η άγνοια κινδύνου του κόσμου μας. Σε μία εχθρική χώρα, παρά την προσπάθειά της να δείξει ευρωπαϊκή, έδωσαν μάχη για να μπούνε στο γήπεδο, πούλησαν τρέλα και απέδειξαν πως ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα στρατό μοναδικό. Όσοι δεν έχουν εικόνα, ίσως δεν μπορούν να καταλάβουν, αλλά εγώ έτσι το εξέλαβα.

Η ομάδα από την πλευρά της, είναι αλήθεια πως όχι μόνο δε μάσησε, αλλά απάντησε άψογα στον βλάχικο τρόπο που πήγαν να την παίξουν οι Τούρκοι. Επειδή πολλοί θα μείνουν στο γκολ του Μούσλι, εγώ θα πω πως το χθεσινό παιχνίδι το πήρε ένας. Ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός αν είχε να δώσει κάτι, το έδωσε επί τρία. Βλέποντάς τον μετά στη μεικτή ζώνη, είχε αδυναμία στο να περπατήσει αλλά γαλήνη στο πρόσωπό του. Στα 33 του χρόνια και με ένα κορμί βαρύ, κατάφερε να βγάλει 120 αλάνθαστα λεπτά, με δεκάδες κοψίματα, καθαρό μυαλό στη μεταβίβαση και γκάζια στους συμπαίκτες του όταν έχαναν τη συγκέντρωσή τους.

Όσο για τον άλλο τον Παύλο, τον Δερμιτζάκη, θα πω πως εκτός από γνώσεις που έχουμε όλοι πλέον πειστεί πως έχει, υπάρχει και άστρο.

Για παράδειγμα η έμπνευση να βάλει τον Φιλομένο στους έντεκα, ναι μεν δεν του βγήκε αγωνιστικά, αλλά έριξε στη μάχη τον φρέσκο Μουσλίμοβιτς που έκρινε τη σειρά. Το να βάλει τον Κουτσιανικούλη μας φάνηκε κάπως, αλλά τελικά είχε έναν ξεκάθαρο λόγο που το έκανε. Υπάρχουν κι άλλες λεπτομέρειες που θα τις αναλύσω στο μέλλον.

Ο ΠΑΟΚ απέδειξε πως είναι η ελληνική ομάδα με την καλύτερη φόρμα αυτή τη στιγμή. Έπαιξε στα ίσια τον Άγιαξ και αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες, απέκλεισε τη Φενέρ που έχει δέκα και πλέον φορές το μπάτζετ του και μπαίνει την Κυριακή στο πρωτάθλημα με άψογη ψυχολογία.

Έπαιξε μάλιστα χωρίς δύο σημαντικούς του παίκτες, δεν κλείστηκε στην άμυνά του, έκανε φάσεις, απειλήθηκε ουσιαστικά μόνο ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο και βέβαια, δεν μάσησε από το εχθρικό κλίμα. Αυτά για τώρα, πάω να γιορτάσω τα γενέθλιά μου, δουλεύοντας μέχρι το βράδυ…

Συγχαρητήρια σε Άρη και ΑΕΚ για τις προκρίσεις τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”