Ρεεε....moican4 έγραψε:Για ρουφιανο με περασες...?gika έγραψε:Από ποιο τόπικ λες;;; Δώσε λινκ!![]()
![]()
.Ακου ΔΩΣΕ.!!
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Για να είμαι εντός τόπικ μάλλον πρέπει να το γράψω ολοκληρωμένα..gika έγραψε:Ρεεε....moican4 έγραψε:Για ρουφιανο με περασες...?gika έγραψε:Από ποιο τόπικ λες;;; Δώσε λινκ!![]()
![]()
.Ακου ΔΩΣΕ.!!
![]()
Ρεε... Γράψε το λινκ...!!
Δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο... Άφου τα 3 ποστ των τελευταίων 3 μηνών χάθηκαν...
Με την πρώτη ευκαιρία παρακαλώ απενεργοποιήστε το λογαριασμό Pegasus1589. Θα γράφω αποκλειστικά με αυτό το λογαριασμό. 
- maikopoulos
Μία παρατήρηση προς τους mods. Στο φόρουμ υπάρχει ενότητα funs clubs & multimedia. Ο σύνδεσμος ή λέσχη είναι fan club και όχι fun club (fan=θαυμαστής, οπαδός, fun=διασκέδαση). Το έχω παρατηρήσει κι άλλες φορές παλιά αλλά ξεχνούσα να κάνω την παρατήρηση. Επιβάλλεται διόρθωση μιας και φέτος θα αλλωνίζουμε στας Ευρώπας και είναι κρίμα να γινόμαστε ρόμπα για παπαριές. 
Παρακαλώ ένα μπορλότο στο φόρουμ όπως έβαζε ο Κανάρης στα Τουρκικά καράβια το 21' γιατί όπως πάμε όχι Επανάσταση που λέει και το αβατάρ μου αλλά εμφύλιο και μνήμες του 45΄ με 49' θα έχουμε....
Ένα μπουρλότο για να στανιάρουμε όλοι και να το πάρουμε από την αρχή....
Ηρεμία όλοι παιδιά.....κάτι που πρέπει να αρχίσει ιδανικά μη το κάνουμε σκ@τ@!!!!!
Όλοι ΠΑΟΚ...
Ένα μπουρλότο για να στανιάρουμε όλοι και να το πάρουμε από την αρχή....
Ηρεμία όλοι παιδιά.....κάτι που πρέπει να αρχίσει ιδανικά μη το κάνουμε σκ@τ@!!!!!
Όλοι ΠΑΟΚ...
Mαζί σου..
Κρατήστε όλα τα σημαντικά κομμάτια και πάμε πάλι από την αρχή!
Κρατήστε όλα τα σημαντικά κομμάτια και πάμε πάλι από την αρχή!
Αυτό είναι καλή ιδέα.. Με το που κλείσει ο προπονητής και ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφές, στις μέρες που θα είναι άδειες από υποχρεώσεις τις ομάδας κτλ, ρίξτε το, σβήστε το και πάμε πάλι από την αρχή. Με εξαίρεση κάποια σημαντικά ποστ...!!
-
yiannisPAOKitalia
Για πάνε δες εδώ πόσο δίνει το άσσο ημίχρονο - άσσο τελικό.. Κάπου εκεί παίζεις.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ρε ποιος θα μου δώσει πίσω τα χαμένα μου post?
εσείς είστε χειρότεροι και από το ΔΝΤ, περικοπές > 30% στα post!
εσείς είστε χειρότεροι και από το ΔΝΤ, περικοπές > 30% στα post!
Χάθηκαν τα ποστ των 3ων τελευταίων μηνών αδερφέ...
Τι να πει κι ο Φρι που του κόψανε 3000...
Εμένα 1300...

Τι να πει κι ο Φρι που του κόψανε 3000...
Εμένα 1300...
- Maximus
Σε οσους δεν μπορουν να συνδεθουν (συγχωρεστε με αν εχει ειπωθει ξανα), δηλαδή συνδεεστε στο paokmania.gr, πατατε forum και σας βγάζει το φορουμ αλλα χωρις τα στοιχεια σας, τοτε αγαπητε φίλοι και συνοδοιπόροι της ζωης , υπαρχει μια μικρη λύση!
Οταν βαζετε τα στοιχεια σας και τον κωδικο σας στο paokmania.gr, τοτε πρέπει απαραιτητως να πατησετε το κουμπακι "Να με θυμασαι"... Με καποιον μαγικό τρόπο, σε αυτη τη περιπτωση, το φορουμ θα ανοιξει με εσας συνδεδεμενο (οχι εκει που ξερετε, αλλα εκει που θελετε
)...
Οταν βαζετε τα στοιχεια σας και τον κωδικο σας στο paokmania.gr, τοτε πρέπει απαραιτητως να πατησετε το κουμπακι "Να με θυμασαι"... Με καποιον μαγικό τρόπο, σε αυτη τη περιπτωση, το φορουμ θα ανοιξει με εσας συνδεδεμενο (οχι εκει που ξερετε, αλλα εκει που θελετε
Άσε υπάρχει καλύτερο παράδειγμα. Αν χαθούν τα ποστ των τελευταίων δύο ημερών, ξέρω κάποιον που από τα σχεδόν 100 θα μηδενίσει το κοντέρ...gika έγραψε:Χάθηκαν τα ποστ των 3ων τελευταίων μηνών αδερφέ...![]()
Τι να πει κι ο Φρι που του κόψανε 3000...![]()
![]()
Εμένα 1300...![]()