Διακοπές
- Μπαρκαρούτσος
Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...
Πέτρο, ευχαριστώ που ανέφερες το airbnb, παίζει να με έσωσες τη ζωή!!
Θα κατεβώ Αθήνα στα τέλη του μήνα και πρέπει να βρω έστω μια τρύπα να μείνω για 2-3 νύχτες... Έχει πράμα μέσα!
Να 'σαι καλά..
Θα κατεβώ Αθήνα στα τέλη του μήνα και πρέπει να βρω έστω μια τρύπα να μείνω για 2-3 νύχτες... Έχει πράμα μέσα!
Να 'σαι καλά..
Προσπαθω να πεισω τη μανα μου να νοικιασει το δωματιο μου μιας και εχω φυγει απο το σπιτι
Να σου πω τοτε και το couchsurfing, οπου ειναι τσαμπα, απλα συνηθως στον καναπε καποιου. Αυτοςεχει φιλοξενησει φιλο μου και ολα κομπλε
Μπορει να βρεις απο ζευγαρια η τυπους που ψαχνουν για...σεξουαλικη παρεα (Ελλαδα λιγοι
), μεχρι προφανως απλα φιλοξενια. Τσεκαρε το παντως! Οι μονες απαιτησεις σου να εισαι φιλικος, μην εισαι τυπος δε λεω ουτε καλημερα 
Να σου πω τοτε και το couchsurfing, οπου ειναι τσαμπα, απλα συνηθως στον καναπε καποιου. Αυτοςεχει φιλοξενησει φιλο μου και ολα κομπλε
Μπορει να βρεις απο ζευγαρια η τυπους που ψαχνουν για...σεξουαλικη παρεα (Ελλαδα λιγοι
sn0ufel4 έγραψε:Πετρο βγαινει 1200 γιατι εβαλα για 8 ατομα!![]()
8...?
Θα πάρετε μέρος σε κάνα τουρνουά beach volley ρε Π.Α.Ο.Κ.τσάκια?
- Μπαρκαρούτσος
Πέτρο, αν παίζει και σεχσουαλική παρέα, why not? Τώρα που είμαι πάλι σινγκλέτος... Το θέμα είναι ότι στην κομπλεξική πουριτανική Ελλάδα, όντως δεν θα βρεις τέτοια πράγματα εύκολα...
Αν έχεις υπ'όψιν τίποτα, σφύρα...
Αν ησουν κοπελιτσα εβρισκες για πλακα, οχι οτι δε βρισκεις και τωρα ανετα... Παντως, αν θα εχεις και λιγο χρονο να περασεις με τον "host" (υποτιθεται ειναι τσαμπα για λογους cultural exchange και παρεα κτλ) τσεκαρε το
- Μπαρκαρούτσος
Υπ'όψιν, δεν ψάχνω να μείνω σε καμιά 40άρα μιλφ στη Σκιάθο για διακοπές...
Ψάχνω ένα κρεβάτι να κοιμηθώ (όχι μόνος απαραίτητα) στην Αθήνα, ΦΘΗΝΑ, όσο γίνεται πιο κεντρικά με πρόσβαση σε καλή συγκοινωνία (να μπορώ να κατέβω και στον βρωμοΜπειραιά αν χρειαστεί), για τις λίγες μέρες που θα μείνω εκεί... Φυσικά δεν λέμε όχι σε 40άρα μιλφ Αθηνέζα.
Ψάχνω ένα κρεβάτι να κοιμηθώ (όχι μόνος απαραίτητα) στην Αθήνα, ΦΘΗΝΑ, όσο γίνεται πιο κεντρικά με πρόσβαση σε καλή συγκοινωνία (να μπορώ να κατέβω και στον βρωμοΜπειραιά αν χρειαστεί), για τις λίγες μέρες που θα μείνω εκεί... Φυσικά δεν λέμε όχι σε 40άρα μιλφ Αθηνέζα.
Μπες και δες
Παντως οσο θα εισαι κοντα σε μετρο/ηλεκτρικο δεν εχεις θεμα για κεντρο.
Αν βρεις χρονο και μπορω εκεινες τις μερες, στειλε για καφε
Ααα...Μάλλον λάθος έκανα τότε βρε Γιώργο...
Θα πάρετε μέρος σε Τουρνουά beach soccer δηλαδή???
...

Θα πάρετε μέρος σε Τουρνουά beach soccer δηλαδή???
- Μπαρκαρούτσος
Έγινε!pgetsos έγραψε:Μπες και δεςΠαντως οσο θα εισαι κοντα σε μετρο/ηλεκτρικο δεν εχεις θεμα για κεντρο.
Sera4 έγραψε:ωπ κορινθιε δε σε προλαβα ρε αλλα ο λακεδεμονιαν με καλυψε κατα μεγαλο βαθμο καποια τιπς απο προσωπικη εμπειρια...
σε φορουμ, κολοσσαιο και βατικανο κλεισε ηλεκτρονικα τικετα γιατι αλλιως την εκατσες...
επισης τζελατο (παγωτο) πολυ καλο θα φας στη φοντανα...ξερουν και ελληνικα σπαστα μην βρισεις θα καταλαβουν![]()
βιλα μποργκις χερακι με τη γυναικα (), εχει φοβερη θεα οπως επισης αξιζει να ανεβεις στο πανω μπαλκονι του vitorio manuelle και για πιο σκληροπυρηνικα πραγματα στον τρουλο του αγιου παυλου στο βατικανο...προειδοποιω ειναι 1000 σκαλοπατια, στεναχωρα και απαγορευτικα για υψοφοβικους...
η πολη ειναι ευκολη ολα καταληγουν στην πιατσα βενετσια και ειναι πολυ ωραιο να την περπατας πλακοστρωτα δρομακια ολη η πολη...επισης δεν εχουν φαναρια επαθα πλακα αλλα σεβονται τον πεζο και ανα πασα στιγμη μπορεις να περασεις το δρομο...
φαι μονο τραστεβερε κατα τη γνωμη μου μακρια απο το κεντρο θα σε πιασουν τον κ@λο και δεν θα φας και καλα... edit επισης για φαι προτεινω και πιατσα ντε φιορι εκει γυρω..
στο μετρο προσεχε γιατι εχει κατι γυφτακια που ξαφριζουν...
για ψωνια μακρια απο πιατσα εσπανια τα πιο φτηνα κοντα στο 500αρι ευρω να ξερεις...
αυτα τα ολιγα συμπληρωματικα ελπιζω να βοηθησα και αν θες για ξενοδοχεια ή φαι ενημρωνεις να προτεινω
Ευχαριστω Σεραφειμ,εκλεισα ενα διαμερισμα (η γυναικα μου δηλαδη) απο το booking μια χαρα μου φαινεται και σε αρκετα καλη τιμη.
Δεν το συνηθιζω προτιμω τα ξενοδοχεια αλλα ειναι ολοκαινουργιο (20 Μαιου βγηκε προς ενοικιαση) και οπως σου ειπα σε καλη τιμη αλλα και κοντα στο κεντρο.
Στη piazza navona αν τη γραφω σωστα.
- Lacedaemonian
Σωστα την γραφεις τυχερουληobanebane έγραψε:Sera4 έγραψε:ωπ κορινθιε δε σε προλαβα ρε αλλα ο λακεδεμονιαν με καλυψε κατα μεγαλο βαθμο καποια τιπς απο προσωπικη εμπειρια...
σε φορουμ, κολοσσαιο και βατικανο κλεισε ηλεκτρονικα τικετα γιατι αλλιως την εκατσες...
επισης τζελατο (παγωτο) πολυ καλο θα φας στη φοντανα...ξερουν και ελληνικα σπαστα μην βρισεις θα καταλαβουν![]()
βιλα μποργκις χερακι με τη γυναικα (), εχει φοβερη θεα οπως επισης αξιζει να ανεβεις στο πανω μπαλκονι του vitorio manuelle και για πιο σκληροπυρηνικα πραγματα στον τρουλο του αγιου παυλου στο βατικανο...προειδοποιω ειναι 1000 σκαλοπατια, στεναχωρα και απαγορευτικα για υψοφοβικους...
η πολη ειναι ευκολη ολα καταληγουν στην πιατσα βενετσια και ειναι πολυ ωραιο να την περπατας πλακοστρωτα δρομακια ολη η πολη...επισης δεν εχουν φαναρια επαθα πλακα αλλα σεβονται τον πεζο και ανα πασα στιγμη μπορεις να περασεις το δρομο...
φαι μονο τραστεβερε κατα τη γνωμη μου μακρια απο το κεντρο θα σε πιασουν τον κ@λο και δεν θα φας και καλα... edit επισης για φαι προτεινω και πιατσα ντε φιορι εκει γυρω..
στο μετρο προσεχε γιατι εχει κατι γυφτακια που ξαφριζουν...
για ψωνια μακρια απο πιατσα εσπανια τα πιο φτηνα κοντα στο 500αρι ευρω να ξερεις...
αυτα τα ολιγα συμπληρωματικα ελπιζω να βοηθησα και αν θες για ξενοδοχεια ή φαι ενημρωνεις να προτεινω
Ευχαριστω Σεραφειμ,εκλεισα ενα διαμερισμα (η γυναικα μου δηλαδη) απο το booking μια χαρα μου φαινεται και σε αρκετα καλη τιμη.
Δεν το συνηθιζω προτιμω τα ξενοδοχεια αλλα ειναι ολοκαινουργιο (20 Μαιου βγηκε προς ενοικιαση) και οπως σου ειπα σε καλη τιμη αλλα και κοντα στο κεντρο.
Στη piazza navona αν τη γραφω σωστα.
Στο Castel sant' Angelo, που εγραψε και ο odi και που ειναι διπλα στο San Pietro(Βατικανο) οντως εχει γυριστει το ιλλουμινατοι και μπορεις να απολαυσεις τον καφε σου με ωραια θεα.Στο Πιντσιο εχει επισης πολυ ωραια θεα που ειναι εκει που η Borgese τελειωνει πανω απ το ιστορικο κεντρο και απο κατω ειναι και η Piazza del Popolo που μαζευονται οι οπαδοι για τις νικες.Aπο εκει τραβα αριστερα και μετα απο λιγο θα βρεθεις στην πανω μερια της Piazza de Spagna.Κατεβαινοντας τα σκαλια στο δεξι σου χερι εχει κατι σαν ταρατσες.Ειναι(ελπιζω να ειναι και να μην τα εκλεισαν) coctαil bar.Μπαινεις η απο εκει η αν δεν το βρεις απ το στενακι δεξια αφου κατεβεις..Στο Gianicolo εχει καφετερια με ωραια θεα αλλα μαλλον θα πρεπει να παρεις ταξι.(Αν αντεχεις) Α-νε-β-α στον τρουλο στο San Pietro.Για ψωνια εκτος απο Piazza de Spagna και περιξ(στη Spagna τιμες ...Ρωμης ,ετσι?
Και μερικες ...γαστρονομικες συμβουλες.Να ξερεις οτι εκει τρωνε 1ο κ 2ο πιατο.Το 1 παντα μακαρονια και το δευτερο κρεας η ψαρι η η αλλα αν παρεις πχ μπριζολα να ξερεις οτι δεν εχει πατατες η λαχανικα στο πιατο και πρεπει να παραγειλεις εξτρα(contorno λεγεται).Φυσικα μπορεις να παρεις μονο 1 η μονο 2.Τα ζυμαρικα ειναι al dente δηλ αβραστα για τα ελληνικα δεδομενα και αν παρεις μοσχαρι να εχεις υποψη σου οτι θα στο φερουν al sangue δηλ με το αιμα του εκτος και αν τους το εξηγησεις πολυ πολυ καλα .....
Αυτα και να περασετε καλα
ΥΓ Αθλητικα παπουτσια......................