Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Guitarman »

warmeater έγραψε: Τετ 29 Οκτ 2025, 19:18
joshua έγραψε: Τετ 29 Οκτ 2025, 19:09 Δεν μπορει να ξέρεις πραγματικά που είναι το Καραϊσκάκης και να λες ότι λες. Μιλάμε ίσως για το πιο hot επενδυτικά μέτωπο ακινήτων στην Αττική.
Μαλλον δεν ζης στην Αθηνα
η απλά λές για να λές
Περνάω λόγω δουλειάς 2-3 φορες την εβδομάδα απο εκει
Αν κοιταξω προς το βρωμερο σημειο , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΟΣΜΟ
Γιατι δεν υπάρχει λόγος να εχει κόσμο
Τωρα το τι ακριβως συγκρινεις μονο εσυ το ξερεις
Το Καραισκάκης είναι μέσα στην πόλη όντως, δίπλα σε συγκοινωνίες όντως, hot επενδυτικό σημείο όντως αλλά ΕΚΤΟΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ. Άρα δεν υπάρχει σύγκριση Τούμπας vs Καραισκάκης. Πιο εύκολα θα συγκρινα το τηγάνι με το παλατάκι (μέσα / στην άκρη της πόλης αλλά όχι μέσα σε γειτονιά με κατοίκους). Στην Τούμπα αν κάνεις καφέ/μπαρ, σουπερ μάρκετ, εμπορικά καταστήματα, θα πάει ο κόσμος με τα πόδια (δίπλα στην Διογένους γίνεται χαμός). Ουσιαστικά μπορείς να δημιουργήσεις ένα μικρό εμπορικό κέντρο εντός αστικού ιστού στο οποίο μόνο οι Τουμπιώτες να πηγαίνουν θα είσαι καλά.

Για εμένα πιο μεγάλος πονοκέφαλος θα είναι (όταν με το καλό έχουμε τη νέα Τούμπα) η τιμή των εισητηρίων. Η Θεσσαλονίκη και η Β. Ελλάδα εν γένει είναι πολύ φτωχή για να υποστηρίξει ακριβά εισητήρια.

Για αυτά που γράφονται για το παλατάκι, κρατάω μικρό καλάθι. Την βρίσκω επένδυση μεγαλύτερου ρίσκου. Η περιοχή έχει ήδη μεγάλο κυριλέ εμπορικό (Κόσμος), μεγάλο εκπτωτικό (outlet), μικρό εμπορικό (Μακεδονία). Τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει ένα ακόμα εμπορικό? Μπορεί βέβαια να πέφτω τελείως έξω και να δημιουργηθεί κάτι διαφορετικό που θα τραβήξει κόσμο.

Σε κάθε περίπτωση, μακάρι να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε ως μοναδικό θέμα συζήτησης πώς θα αξιοποιηθούν οι χώροι των γηπέδων... προς το παρόν άλλα έχουν προτεραιότητα.
These users thanked the author Guitarman for the post:
warmeater
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για τη δική μου πάντα λογική, πολύ και αχρείαστο μπλα μπλα από τους συνεργάτες του, ακόμα και με το ... 1,8 πόδια να έχει γίνει ήδη το κουμάντο στην ΚΑΕ ο Μυστακίδης. Την αυτή όχι ιδιαίτερα θετική εντύπωση μου είχαν αφήσει και τα δηλωσιακά ξανοίγματα του Ιβάν με το καλημέρα περί τροπαιοθηκών κλπ.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

"Σχέδια επί χάρτου" από κάποιον που έχει προφανώς τη διάθεση να τα προχωρήσει, και σίγουρα έχει τη ρευστότητα και άνεση να το κάνει.
Αυτά είναι εξαιρετικά νέα για μας, ας ελπίσουμε ότι θα υλοποιηθούν. Ως τότε είναι λογικό να υπάρχουν επιφυλάξεις από πολλούς, αλλά ας μη φτάνουμε σε υπερβολές.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μικρό καλάθι λέμε.
Εδώ και που ακούμε για κατάκτηση του Ευρωπαϊκού φέτος μου ακούγεται μη ρεαλιστικό προς ώρας.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
st4this
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Μιας κ ζω αθηνα τα τελευταια 9 χρονια. Κ επειδη παω με τον μπεμπη συνεχεια στο Νιάρχος που ειναι κοντα αναγκάζομαι καποιες φορές να κυκλοφορώ κ προς τα εκει. Γενικα τα τελευταία χρονια ο Πειραιάς εχει γινει πολύ όμορφος σαν περιοχή κ η Πειραιώς που φτάνει στο καραισκακι είναι γεμάτη μαγαζιά, Ωστοσο δεν ειναι το Hot σημείο να πας προς το γηπεδο , πιο πολυ αξίζει να περπατήσεις κ απλα να το προσπεράσεις.
Σε σύγκριση με τη τούμπα δεν συγκρίνεται η τοποθεσία , θα το συγκρίνα με το παλατακι περισσοτερο.
Μην ξεχνάτε ομως οτι η αθηνα 5 εκ. Κοσμο που σημαίνει οτι παντου θα βρεις κοσμο αλλα οχι στα επιπεδα που θα ήθελαν Καποιοι να ειναι το εμπορικό κομμάτι ενός γηπεδου
These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 2):
Equalizer, nunies4
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 11:35 Μικρό καλάθι λέμε.
Εδώ και που ακούμε για κατάκτηση του Ευρωπαϊκού φέτος μου ακούγεται μη ρεαλιστικό προς ώρας.
Με αυτη την ομαδα εγω το αποκλείω. Αλλα πιστευω με 3 κινήσεις ποιοτικές φτάνεις κ οχι δυσκολα τελικο
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 11:35 Μικρό καλάθι λέμε.
ΑΝ γίνουν προσθήκες ή αλλαγές Ξένων, φίλε κοντά στην κορυφή είσαι ήδη, μετά θα σε φοβούνται όλοι. Σκέψου ότι με 2 παίκτες από το ΝΒΑ παίρνεις και άλλο σεβασμό στα σφυρίγματα...
Περιμένουμε τον κ. Άριστο να δούμε τον άλλο μήνα τι μας έρχεται...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Το ξέρω αλλά ας γίνουν πρώτα.
Για την ώρα δεν μπορούμε να νικήσουμε μια μέτρια Γερμανική από τις τελευταίες στο πρωτάθλημα της.

Όταν θα γίνεις φαβορί, αυτές τις ομάδες θα τις καθαρίζεις συνοπτικά.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
WestBlock4
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Χθες σου έλειπαν λεπτομέρειες.
Ο Ντιμσα με 2-3 τρίποντα θα είχε αυτό το ματς στα ίσια.
Επιπλέον πολύ λάθος διαχείριση διαφοράς στο τελευταίο δίλεπτο, τη χρεώνεται ο πάγκος ακόμη κι αν φταίνε οι παίκτες με ανόητες βολές που δώσανε και ο Μελβιν που έχασε 2 ελεύθερα τρίποντο από τη θέση του...
Πιστεύω ο Ιταλός ας πούμε με φωνές θα είχε πάρει κάτι καλύτερο σε επίπεδο τακτικής...
Δυστυχώς ο άφωνος Γιούρι τα έχει στον αυτόματο και βασίζεται σε αυτούς τους (φθηνούς) παίκτες που διάλεξε...

ΥΓ ΠΟΛΥ μεγάλη υπόθεση το να περιμένεις συντομα, να υπάρχει φως για ενίσχυση της ομάδας. Ακόμη κι ο Γιούρι πρέπει να είναι έτοιμος για σοβαρά καλούς παίκτες. Ευτυχώς υπάρχει ο Μπουτσκος κι ο Βαγγέλης για να βρεθούν άριστες λύσεις.
Αλλιώς τι νόημα θα είχε η απόκτηση της ομάδας από ένα μεγιστάνα αν δεν υπάρξει άμεση σημαντική ενίσχυση;;;

ΥΓ 2: μη κράζετε ακόμη και για τον Βεζυρτζή ρε παιδιά. Σύμβολο ενότητας θέλει να μπει, όχι για να κάθεται στον πάγκο. Είναι ένα πολύ καλό βήμα ενότητας για φέτος, Επίτιμος Πρόεδρος όχι εκτελεστικός.
Να δούμε ποιοι θα κάνουν αληθινά κουμάντο, θα μουν πολύ πιο ήσυχος να συμμετέχει ο Νικόλας ο Μπουντουρης σε αυτό, Γιατί και γνώσεις έχει και νοιώθει την ομάδα και δεν είναι λαμογιο να το κάνει ανιωθα για τα λεφτά...
Τα ίδια για Γιαννούλη και Ρεντζια και Φλεβσρακη και Μαρκοπούλου και Κολντεμπελα.
Επίσης θέλω μεγάλο τιμ, ας έχει και τεχνοκρατες που δεν είχαν σχέση με την ομάδα, όμως να καταλαβαίνουν το σύγχρονο μπάσκετ και να μην είναι καρικατούρες σαν εκείνον τον Τέλη του Προμηθέα...
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
fossa, lkosmid
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Thax έγραψε: Τετ 29 Οκτ 2025, 18:52 Αντιδημοφιλής άποψη:
Δεν ξέρω γιατί όλοι το είχατε σίγουρο για Τέλη. Ο άνθρωπος με την παρότρυνση της ΝΔ πήγε να πάρει το ποδόσφαιρο γιατί προφανώς του έταξαν έργα. Ποτέ δεν έδειξε ενδιαφέρον για το μπάσκετ. Μετά το γύρισε στο μπάσκετ, όταν είδε πως ο κόσμος δεν έφαγε τον παπά και στήριξε τον Ιβάν. Ακόμα και τώρα να πάρει το μπάσκετ, ο στόχος είναι το ποδόσφαιρο. Αν δει πως δεν το παίρνει, θα αφήσει το μπάσκετ την επόμενη μέρα. Μην ξεχνάμε πως το μπάσκετ δεν είναι κερδοφόρο και ούτε υπάρχει πραγματική προοπτική.
Δεν ξέρω, πραγματικά, αν είναι καλό να το πάρει ή όχι από την στιγμή που δεν έχει δείξει αληθινό ενδιαφέρον.
Και αυτό είναι λάθος κατά την ταπεινή μου γνώμη. Γιατί το μπάσκετ μπορεί να του δώσει αποθέωση ευκολότερα και γρηγορότερα αν θέλει να έχει παρουσία στον πλανήτη ΠΑΟΚ.
Τελείως λάθος ή λογική σου φίλε.
Αυτό που συμφέρει οικονομικά την ομάδα προέχει όλων.
Να την πάρει λοιπόν ως 20 Νοεμβρίου που λέγεται, να πληρώσει 5 μύρια που δε θα τα βρίσκαμε πουθενά αλλού, να ξεκινήσει ανακαινισεις, να φέρει 2 - 3 παίκτες με στόχο το Ευρωπαϊκό όπως λένε οι διαρροές, κι εμένα μου φτάνει.
Εσείς μπορείτε να πιστεύετε ότι θα το αφήσει μετά το μπάσκετ...
Ακόμη κι έτσι θα χουμε πάει 10 χρόνια μπροστά
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πολύ ωραίες οι ιδέες τα σχέδια και ειδικότερα οι τάσεις προς επένδυση, όπως διαρρέονται από το περιβάλλον Μυστακίδη

Δεν υπήρξα ούτε θα υπαρξω ποτέ αντίθετος με οποιοδήποτε σχέδιο προοδου, ούτε θα μπω στη διαδικασία να αμφισβητήσω τη βιωσιμότητα ενός πρότζεκτ. Αυτό είναι δεδομένη ευθύνη του εκάστοτε επενδυτή.

Ειδικά με την ΕΛΕΕΙΝΗ κατάσταση που επικρατεί ευρύτερα στην περιοχή γύρω από το Παλατάκι, θα μιλάμε για ποιοτική εκτόξευση, ο,τι κι αν γίνει εκεί.

Ευθύνη της εκάστοτε διοίκησης βέβαια να μην κάνει την ομάδα μπαλάκι σε μεγαλεπήβολα, αλλά αστεία εγχειρήματα διοργανώσεων. Αρκετά διέλυσαν το μπάσκετ το 2000.

Άντε να δούμε

Στα αγωνιστικά, η ομάδα είναι οκ αλλά με συγκεκριμένο ταβάνι. Όλοι ξέρουμε ότι με τρεις κινήσεις εύκολα ανεβαίνεις επίπεδο. Ευρωλίγκα φέτος δλδ; Όχι, αλλά ανταγωνιστικός εν Ελλάδι, προοπτική μιας κούπας στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 14:43
Thax έγραψε: Τετ 29 Οκτ 2025, 18:52 Αντιδημοφιλής άποψη:
Δεν ξέρω γιατί όλοι το είχατε σίγουρο για Τέλη. Ο άνθρωπος με την παρότρυνση της ΝΔ πήγε να πάρει το ποδόσφαιρο γιατί προφανώς του έταξαν έργα. Ποτέ δεν έδειξε ενδιαφέρον για το μπάσκετ. Μετά το γύρισε στο μπάσκετ, όταν είδε πως ο κόσμος δεν έφαγε τον παπά και στήριξε τον Ιβάν. Ακόμα και τώρα να πάρει το μπάσκετ, ο στόχος είναι το ποδόσφαιρο. Αν δει πως δεν το παίρνει, θα αφήσει το μπάσκετ την επόμενη μέρα. Μην ξεχνάμε πως το μπάσκετ δεν είναι κερδοφόρο και ούτε υπάρχει πραγματική προοπτική.
Δεν ξέρω, πραγματικά, αν είναι καλό να το πάρει ή όχι από την στιγμή που δεν έχει δείξει αληθινό ενδιαφέρον.
Και αυτό είναι λάθος κατά την ταπεινή μου γνώμη. Γιατί το μπάσκετ μπορεί να του δώσει αποθέωση ευκολότερα και γρηγορότερα αν θέλει να έχει παρουσία στον πλανήτη ΠΑΟΚ.
Να την πάρει λοιπόν ως 20 Νοεμβρίου που λέγεται, να πληρώσει 5 μύρια που δε θα τα βρίσκαμε πουθενά αλλού, να ξεκινήσει ανακαινισεις, να
τα ειχαμε βρει και το απ'αλλου ;)
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

OK, βρέθηκε εκ των υστέρων κι ενας ΕλληνοΑμερικανός trader, με σημαντική περιουσία.
ξ/έρουμε αν αυτός μπορούσε να δώσει άμεσα τα 5 μύρια συν κανα δυο ακόμη για το Παλατάκι συν ενίσχυση του αγωνιστικού ;
είναι άλλο το θέλω την ομάδα και μπορώ, και άλλο το έχω τέτοια ποσά να τα χώσω άμεσα. Δειτε και το κινεζάκι, έχει αλλά βάζει προσεκτικά και λιγα λιγα...

Δεν έχω τίποτα εναντίον ούτε αυτού που εμφανίστηκε λίγο αργά, ούτε του Ιβαν που μπορούσε να το κάνει τόσα χρόνια, ούτε του Αρίστου που αποφάσισε τώρα "ξαφνικά" (όλα τα πράγματα στη ζωή ξαφνικά γίνονται, όπως δήλωσε ένα παπαδοπαίδι που απολύθηκε από την ΕΛΑΣ όταν πήρε μέρος σε Χριστιανική διαδήλωση κατά των νέων ταυτοτήτων, κι έχει τελικά μεγάλο δίκαιο για το ΞΑΦΝΙΚΑ) να προχωρήσει με την αγορά της ΚΑΕ.
Ο στόχος τόσα χρόνια αυτός ήταν, να βρεθεί επενδυτής. Με την καταπληκτική δουλειά του ο πρόεδρος της καρδιάς μας Χατζόπουλος, άφησε έτη φωτός πίσω του κάτι άλλους προκατόχους, ξεχρέωσε με απίστευτα αταλάντευτη πολιτική χαμηλού μπάτζετ κι ας τον έκραζε ο λαός, νοικοκύρεψε τα πάντα και έκανε την ΚΑΕ πολύ πιο ευκολοπούλητη...και να σου λοιπόν 2 αγοραστές. Προχωρήσαμε με τον πρώτο που ξεκίνησε τις διαδικασίες ζεστά, αφού δεν τίθεται θέμα οικονομικής επιφάνειας (και μάλλον αφού έπεισε για τις προθέσεις να ανεβάσει την ομάδα).

Τώρα, σε κάποιους δεν κάνει για τους δικούς τους λόγους. Σημειώνεται. Πάμε παρακάτω. Περιμένουμε την ολοκλήρωση της αγοράς και το κλείσιμο των χρεών. Ναι, είναι λόγος για όσους αγαπάμε την ομάδα μπάσκετ να πανηγυρίσουμε ..ως τότε συγκρατημένη αισιοδοξία .(Να δω τι παίκτη θα μας φέρουν)
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
fossa
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το κινεζακι έχει χειρότερους επικοινωνιολόγους από τον τέλη ρε. Κύριο θέμα είναι να μάθει ο κόσμος τι ρολόι φοράει το 2025 αν είναι συλλεκτικό και άμα κάνει 500κ η 1 εκ ευρω

Του τέλη η επινονιολπγια είναι δισεκατομμυριούχος παγκόσμιος παοκτσης, Θεσσαλονικευς . Οχι φωτό με το ρολόι του.
These users thanked the author Taseos for the post:
eorptol1
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”