Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από Tolaros »

renegade έγραψε: Παρ 14 Νοέμ 2025, 17:37 Αν υπάρξει πρόβλημα με τις μισθολογικές διαφορές,τότε μπορούμε να αλλάξουμε και τους 6 ξένους και να έρθουν 6 παίκτες του εκατομμυρίου ( τουλάχιστον)
Παίκτες από τον Κολοσσό έπαιρνε και ο χατζο
Ναι έπαιρνε άμα ήταν ελεύθεροι.
Καλό το παραμύθι που πήρε και λάικ αλλά η αλήθεια είναι ότι τον Χατζο, χωρίς φυσικά να τον κατηγορώ, όποιος ήταν καλός (Ρενφρο, Μπαρτλει, Κατσιβελη, τον άλλον μαζί με Ρενφρο δε θυμάμαι πως τον λέγανε) του τον παίρνανε τα Μαρούσια και τα Περιστέρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Παρ 14 Νοέμ 2025, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Χαντς
These users thanked the author DamoN for the post:
Tolaros
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

@navigator11
OK, όπως κρίνεις.
Ίσως όμως να ακούσεις και την άλλη άποψη (όχι δική μου απαράιτητα, αλλά από οτι γράφτηκαν εδώ μέσα) :
1. Ξύπνησε το θέμα της κατασκευής Ν Τούμπας
2. Τσίγκλησε και ενεργοποίησε θερμότερα τον Ιβαν, και μάλλον αυτό κράτησε το Ντελια στη θεσνικη.
3. Εδωσε χρήματα στον ΑΣ και σήμερα το βόλευ πήρε Υπερ-παικταρά
4. Η ύπαρξη ΔΥΟ δισεκατομμυριούχων στα τμήματα της ομάδας είναι ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ, ακόμα και ο ανταγωνισμός τους -αν υπάρξει στο μέλλον.
5. και είδες άφησα στο τέλος το μπασκετάκι μας, την πολύπαθη ΚΑΕ που περιμένουμε άμεσα να δει άσπρη μέρα και να γυρίσει σε ξεχασμένα μεγαλεία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Παρ 14 Νοέμ 2025, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

DamoN έγραψε: Παρ 14 Νοέμ 2025, 20:56 Τότε σου προτείνω επειδή είσαι και γαμω τους ανθρώπους να μην παρακολουθείς καν .
Θέλω να πω ναι μαζί σου αλλά δεν θα ξεσπάσουμε στην ομάδα μας …
Εγώ είμαι ντεμι. Ή θα κάνω το ίδιο που σου πρότεινα ή απλά θα τον κρίνω μπασκετικά και μόνο σαν έναν άγνωστο στα κακα και στα καλα με μετρο γιατί η ρετσινιά μένει.
@navigator11

Μα δε θα τραβήξω κανένα ζόρι να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα σε βάθος και πενταετίας, θα σου πω. Για την ώρα ας ολοκληρωθεί ό,τι έχει προχωρήσει με αυταπάρνηση ο Χατζόπουλος εδώ και χρόνια. Και να οικοδομηθεί μια ομάδα 1 κλικ καλύτερη μέχρι τέλους της σεζόν σε σύγκριση με την τρέχουσα. Αυτά μου αρκούν στο κομμάτι του μπάσκετ για το πολύ εγγύς μέλλον. Σιγά μη ζητήσω με το καλημέρα ανορθολογικές κινήσεις απλά και μόνο για εντυπωσιασμό.

Σε άλλα ... χωράφια με νοιάζει να μην έχουμε αναγοϋλες.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
DamoN, warmeater
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ωραίος! Παρόμοια το σκεφτομαι
These users thanked the author DamoN for the post:
navigator11
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ρε κοτζαμ δώρο γήπεδο 200 εκατομμύρια θα έκανε ο άνθρωπος, γιατί να μην βάλει κανένα δεκαρικακι από φέτος?
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
Montrealiotis, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

εντάξει η 5ετία μου μοιαζει υπερβολική.
2 χρονιές να μάθει τα κόζια και να μας μάθει η αγορά των ελιτ, και την 3η χρονιά διεκδίκηση επί ίσοις όροις στα πάντα.
Παρεπιπτώντος, δε μίλησε η άτυπη ομάδα των ανθρώπων του για Γιουρολίγκα αλλά για NBA EUROPE, το οποίο κι εγώ προτιμώ..

ΥΓ η ΝΤουμπαι BC ας πούμε με τι μπάτζετ κατέβηκε στην πρώτη της χρονιά και κάνει και νίκες; ξέρουμε;
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
navigator11
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Γύρω στα 15
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Ο Βαγγέλης Ιωάννου είπε σήμερα στους game changers σε συνέντευξη με το Νίκο Μπουντούρη ότι ήδη έχουν γίνει επαφές για συμμετοχή στο nba europe σε 2 χρόνια
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Θυμαμαι στο τοπικ των διαρκειας να παρακαλαω κυριολεκτικα να κανετε εστω ενα ποστ για να κερδισει το μπασκετ ακομα ενα διαρκειας.Ουτε 10 ανθρωποι δε βρεθηκαν.Μονο οι γνωστοι αγνωστοι μπασκετικοι .
Τωρα που ειπε ο Τελης να παρει το μπασκετ δε σας προλαβαινουμε.Και κατι ποστ του στυλ ναι αλλα πρεπει να βαλει μυρια ,να μας βαλει ΝΒΑ europe ,εστω ευρωλιγκα κλπ κλπ.
ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ?
Εσεις που δε χαλαλιζατε ενα ποστ για το μπασκετακι.....Πως ζητατε τωρα?Με τι μουτρα?
Και την ακουνε τα παιδια που γραφουνε γιατι θελουν να σηκωσει κεφαλι ο ΠΑΟΚ,να γλιτωσει απ τα χρεη.Λιγο ντροπη
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
freemind, Metagrafakias
icue

Δημοσίευση από icue »

Το NBA Europe ωραιο ακουγεται αλλα επειδη ακουω για ομαδες απο Αγγλια :lol: και κατι αλλα εκτος πραγματικότητας, ας περιμενουμε να το δουμε πρωτα. Παντως αν το μονο που θα κανουν θα ειναι μια ακομα Ευρωλιγκα, με την Ευρωλιγκα να παραμενει, θα κανουν μια τρυπα στο νερο.

Και δεν ξερω πως μπορουν να κανουν κατι διαφορετικο οταν παλι θα μιλαμε για κλειστα συμβολαια.

Αλλα ειμαι οφτοπικ.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Euroleague χωρίς Ρεαλ, Μπαρτσα και βάζελο δεν υπάρχει. Θα βαρέσει διάλυση. Η ULEB δεν είναι ομοσπονδία, είναι συνεταιρισμός με μετόχους. Αν φύγουν οι μέτοχοι, πάπαλα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Αξιέπαινη η προσπάθεια σου κατ και την θυμάμαι. Επειδή έγραψα κι εγώ για εκατομμύρια, να σε ενημερώσω ότι και μετοχές έχω και διαρκείας αγόρασα και το χάρισα, γιατί από εδώ που είμαι δεν μπορώ να πάω ούτε σε ένα αγώνα στο παλατάκι.
These users thanked the author Montrealiotis for the post:
Rexaris
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δ ε χρειαζεται ν απολογηθεις για κατι.Σ οποιον εβαλε εστω ενα ευρω για τον ΠΑΟΚ χρωσταμε ευγνωμοσύνη .Οι αλλοι που δεν ασχολήθηκαν να δωσουν ενα κλικ στο τοπικ ειναι το θεμα.Και τωρα ζητανε και τα ρεστα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ενταξει οκ, δε θα σταματήσει ποτέ το γαϊτανάκι.
Ξεκινήσαμε με το αφού είναι ΠΑΟΚ γιατί δεν παίρνει το μπάσκετ.
Πάει να πάρει το μπάσκετ λέμε γιατί αργεί κάτι άλλο παίζει, δεν τον νοιάζει στα αλήθεια το μπάσκετ.
Τελειώνει και η ιστορία με την εξαγορά, λέμε σιγά το πράγμα να φέρεις παικταραδες να πάρουμε ευρωπαϊκό.
Θα πάρει κανά γιουροκαπ και θα λέμε σιγά το πράγμα να πάρεις Ευρωλίγκα.
Ότι να ναι, αρκεί να έχουμε κάτι αρνητικό να πούμε.
Κανένα παίκτη να μην πάρει , η ομάδα να ξεχρεωσει και πάλι ευχαριστώ πρέπει να ειπωθεί. Ούτε ένα παίκτη να μην πάρει.
Οποιαδήποτε άλλη "απαίτηση" είναι εκ του πονηρού και έχει αρχίσει να κουράζει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”