Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από FreeWatcher »

tonipap801 έγραψε:
Psagmenos4 έγραψε:Ότι υπάρχει πιθανότητα να έρθει Bove και κάποιοι λέτε ότι προτιμάτε τον Μειτε από αυτόν? Αν υπάρχει έστω 1% να ερθει θα πρέπει να το κυνηγήσουν μέχρι τέλους. Επιτέλους για πρώτη φορά στην ιστορία μας θα έχουμε γρήγορο σύγχρονο ευρωπαϊκό κέντρο. Καμία σχέση με τον πολύ καλό αλλά αργό Μειτε που στο ματσ που έπρεπε να φανεί με την Μπριζ σε 2 παιχνίδια τα πιτσιρίκια τον σβήσανε από τον χάρτη
Φιλε στο πρωτο ματς επαιζε με πυρετο και στο δευτερο χωρις προπονησεις απο την ιωση. Ποσο ευκολα ξεχναμε?
Καλά και ο Ροντρι να ακουστεί για τον ΠΑΟΚ,
οι Μεϊτεδες εδώ μέσα μία απτα ίδια θα γράφουν...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αυτό που διαρρέεται από πηγες που γνωρίζουν είναι ότι όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ έχει πέσει με τα μούτρα στον Μποβε και είναι ίσως και η πρώτη φορά που υπάρχει πλήρης συμφωνία ότι αυτό είναι το χάφ που θα μας ανεβάσει επίπεδο. Όποτε μάλλον καλό είναι να περιμένουμε. Στα στόπερ εγώ θεωρώ ότι θέ περιμένουμε μέχρι τέλους τον Ζιγκο γιατί αυτός είναι που θέλει ο προπονητής. Όσο για Μειτε ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενεσθαι.
Άβαταρ μέλους
ruthless

Δημοσίευση από ruthless »

joshua έγραψε:Εγω δεν τον θελω τον Ιταλο για ενα σωρο λογους...Επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει περαν του ενος χρονου και παλι θα ψαχνομαι το καλοκαιρι,επειδη ειναι 22χρονος Ιταλος και οταν παει Σερρες θα φυγει τρεχοντας,επειδη το θεωρω δυσκολο να βαλει τον εγωισμο του κατω απο την ομαδα του Λουτσεσκου,επειδη δεν ειναι 8ρι και εμεις θελουμε παικτη που να ξεκιναει απο το 6,επειδη,επειδη...

Ποιον θες ρε φίλε να φέρναμε δλδ τον Kante η τον Kovačić; Ας χαλαρώσουμε δλδ δλδ τον Ιταλό πως μπορεις να να τον πάρεις με τιμή 18-20χαρτιά; για 1 χρόνο και ίδωμεν. Σιγουρα θα ψαχνόμαστε γιατί άλλες ομάδες δεν έχουν καλό scouting παίρνουν; εμεις για τον Meite φάγαμε 3μήνες εδώ να τον περιμένουμε λες και είναι καμιά γκόμενα.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

joshua έγραψε:Εγω παλι εχω καλο προαισθημα για τον Μπακαγιοκο αν καταληξουμε εκει.
Το ιδιο κ εγω...Μακαρι να καταληξουμε εκει..
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Με βάση τα ακόλουθα από σδνα τον δίνουν ως δανεικό, προφανώς χωρίς οψιόν αγοράς. Ίδωμεν.

Ένα από τα ονόματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες στη λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής είναι αυτό του Εντοάρντο Μποβέ της Ρόμα. Μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, με τα ΜΜΕ της Ιταλίας ωστόσο να δίνουν πιθανότητες.

Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της Gazzetta Dello Sport, ο 22χρονος Ιταλός μέσος των Ρωμαίων είναι αρκετά πιθανό να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ. Ο Αντρέα Πουλιέζε, ο ρεπόρτερ της Ρόμα στην ιταλική εφημερίδα, αναφέρει πως από την πλευρά της η ομάδα θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό για να διατηρήσει τον έλεγχο του παίκτη και να τον αξιολογήσει ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της Gazzetta Dello Sport:

«Ο Εντοάρντο Μποβέ θα πήγαινε δανεικός στην Ελλάδα, ώστε η Ρόμα να διατηρήσει τον έλεγχο του παίκτη και να αξιολογήσει πώς θα τον αντιμετωπίσει την επόμενη σεζόν», είναι η αρχή του δημοσιεύματος και στη συνέχεια προσθέτει:

«Ο δρόμος προς τον ΠΑΟΚ άνοιξε για τον Εντοάρντο Μποβέ. Ο Ιταλός μέσος θα μπορούσε να πάει ως δανεικός, ώστε η Ρόμα να διατηρήσει την κυριότητα του παίκτη».
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Dimitris_L4 έγραψε:
joshua έγραψε:Εγω παλι εχω καλο προαισθημα για τον Μπακαγιοκο αν καταληξουμε εκει.
Το ιδιο κ εγω...Μακαρι να καταληξουμε εκει..
εγω καθόλου, αλλά μακάρι να έχετε δικιο εσεις
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

joshua έγραψε:Εγω δεν τον θελω τον Ιταλο για ενα σωρο λογους...Επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει περαν του ενος χρονου και παλι θα ψαχνομαι το καλοκαιρι,επειδη ειναι 22χρονος Ιταλος και οταν παει Σερρες θα φυγει τρεχοντας,επειδη το θεωρω δυσκολο να βαλει τον εγωισμο του κατω απο την ομαδα του Λουτσεσκου,επειδη δεν ειναι 8ρι και εμεις θελουμε παικτη που να ξεκιναει απο το 6,επειδη,επειδη...
Όχι απλά τον θέλω, όχι άπλα θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα μιας και είναι κοντραλαρισμένος παίκτης με αρετές τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά με καλό κράτημα μπάλας και πάσα στα συν και η ταχύτητα...το scouting report που ποσταρε ο JohnDag είναι κατατοπιστικότατο....Αλλά με το αν και το θα.... ο χρόνος θα το δείξει έστω και αν θεωρώ 1% πιθανότητα να καταλήξει σε εμάς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν μπορώ να βρω ούτε μία σοβαρή εξήγηση γιατί ο Μποβέ να προτιμήσει ΠΑΟΚ.
Αλλά και από πλευράς ΠΑΟΚ δεν έχει λογική τέτοια κίνηση. Και δανεικό να τον πάρουμε (5% πιθανότητες κατά εμέ) δεν πρόκειται να πληρώσουμε τα 6Μ που θα είναι η ρήτρα στην καλύτερη περίπτωση.
Εγώ βέβαια δεν πιστεύω ότι θα δεχθούν να μας δώσουν το 50%, γιατί εμείς δεν θα το πουλήσουμε ακριβά. Όχι πάντως όσο ακριβά θα τον πουλούσαν οι Ιταλοί.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το report του JohnDag σε ποια σελιδα ειναι;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Επίσης δεν μπορώ να κατανοήσω ότι ένας παίκτης, που όπως γράφηκε, είναι καλύτερος του Μειτέ, αν και είναι μόλις 22, δεν θέλει να τον κρατήσει η Ρόμα
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Ο Ιταλός θα έρθει εδώ επειδή παίζεις Ευρώπη και αυτός θα είναι βασικός σε μια ομάδα με καλό προπονητή
Επίσης το πρωτάθλημα είναι πιο εύκολο και ίσως είμαστε οι μόνοι που θα καλύψουμε την Ρομα και τον παίκτη οικονομικά
Το κακό είναι ότι και 500.000 να βάλουν ρήτρα σιγά μην θέλει αυτός στα 22-23 να θαφτεί στην Ελλάδα
Μια χρονιά δανεικός να πάρει 30-40 ματς και αντίο
Και του χρόνου που θα τελειώσει Σβάμπ και ίσως φύγει ο Οζντόεφ θα μείνουμε με 1 χαφ και θα ψάχνουμε 4 !!!!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Τα ρόστερ είναι πολύ ρευστά δεν μπορείς να κάνεις πλάνα τριετίας σε ομάδες πρωταθλητισμού νομίζω. Σε οποιαδήποτε στιγμή βρεθεί καλή ευκαιρία θα την αρπάζεις. Αν έρθει ο Μποβέ δανεικός ξεδανεικός και πάρω την κούπα και με βάλει ένα βήμα πριν τον CL ας πάει μετά στην ευχή της Παναγίας. Τώρα θα βοηθήσει και θα βοηθηθεί, αν έρθει, δύσκολο αλλά μπορεί.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Ενώ τον Μειτε δεν τον είχες δανεικό? Αν ο παίκτης σου κάνει την δουλειά γιατί όχι και καλύτερα θα πω εγώ απο τον να πάρω κάποιον 30+ καλύτερα να έχεις την χρονική ευχερια να κλείσεις κάτι κάλο για το ερχόμενο καλοκαίρι....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Από δικούς μου στην πτολεμαΐδα άκουσα πολύ καλά λόγια για ουρταδο, ξεχωρίζει τώρα αν μέσω ΠΑΟΚ β κάνει το επόμενο βήμα.... Μακάρι....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τον Μειτέ τον είχες δανεικό με λογική ρήτρα που κι αυτήν την ρίξαμε στο μισό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”