Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Είναι οι εποχές του επαγγελματισμού και ο κάθε ποδοσφαιριστής ψάχνει το καλύτερο ειδικά αν είναι τόσο μεγάλο ταλέντο. Το μεγαλύτερο άλμα. Να βελτιωθεί και ποδοσφαιρικά και ενδεχομένως και οικονομικά. Και ο καθένας στην θέση τους τα ίδια θα σκεφτότανε.
Οι εποχές των ποδοσφαιριστών - οπαδών έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Και αν υπάρχουν τέτοιοι θα είναι η εξαίρεση του κανόνα.
Οι εποχές των ποδοσφαιριστών - οπαδών έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Και αν υπάρχουν τέτοιοι θα είναι η εξαίρεση του κανόνα.
-
Γενικοποιουμε ενα θεμα σαν να ειναι fact και δεν ειναι σωστο. Πρεπει να μας προβληματισει το γεγονος οτι ο Τζιμας δεν επαιξε καν στον ΠΑΟΚ, ο Κουλιερακης με μιση σεζον πουληθηκε με την πρωτη προταση οπως και οι προηγουμενοι.
Φυσικα και το παγκοσμιο ποδοσφαιρο αυτο απαιτει αλλα αφου προσφερουν οι παικτες στην ομαδα.
Το προβλημα πρεπει να εντοπισουμε.
Φυσικα και το παγκοσμιο ποδοσφαιρο αυτο απαιτει αλλα αφου προσφερουν οι παικτες στην ομαδα.
-
Ο κουλιε ρακής έπαιξε 1μιση σεζόν..δεν ήταν η πρώτη πρόταση ,η πρώτη πρόταση ήρθε τον χειμώνα και ο ΠΑΟΚ δεν το συζήτησε ,αν δεν κάνω λάθος από την αιντραχτ..δεν τα λέω εγώ έχουν γραφτεί αυτά..για τον Τζίμα νομίζω ούτε ο ΠΑΟΚ περίμενε ότι θα δίναν οι Άγγλοι αυτά τα λεφτά ..TransferMania έγραψε:Γενικοποιουμε ενα θεμα σαν να ειναι fact και δεν ειναι σωστο. Πρεπει να μας προβληματισει το γεγονος οτι ο Τζιμας δεν επαιξε καν στον ΠΑΟΚ, ο Κουλιερακης με μιση σεζον πουληθηκε με την πρωτη προταση οπως και οι προηγουμενοι.
-
- Επικοινωνία:
buffalobill4 έγραψε:Βλέπω τον γκουγκεσασβιλι στη ροστοφ δανεικό.
Παρέα με Gomez,Lovren,Λυρατζη,Murg,Soares, Ricardo, Tissudali και Chalov!
Ειναι σιγουροTransferMania έγραψε:Ποιος ρωτησε τα παιδια και ειναι τοσο σιγουρο οτι ΟΛΑ βιαζονται να φυγουν?van rooy έγραψε:Έχω έναν προβληματισμό.
Παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία σε μια ομάδα και φθάνει η στιγμή που παίζουν στην ομάδα και αντι να σκέφτονται να παραμείνουν και με τη δική τους συμβολή να κατακτήσουν τίτλους , να συνεισφέρουν στην ομάδα που αγαπούν βιάζονται να φύγουν.
Δεν έχουν όνειρο να πετύχουν, να μεγαλώσουν την ομάδα που αγαπούν;
Να πει μέσα του δεν φεύγω από εδώ θέλω να πάρω την ομάδα από το χέρι και να την παω πιο ψηλά.
Μου είναι ακατανόητο σε αυτή την ηλικία να μην υφίσταται αυτός ο ρομαντισμός.
Δεν έχουν εγωισμό;
Που πας ρε κουλιερακη ....Τζήμα.....τζολη...Γιαννούλη...κτλ;
Αν έμεναν μερικά χρόνια πόσα λιγότερα χρήματα θα κέρδιζαν;
Αν έμεναν όμως θα γράφονταν στην ιστορία ως μια ομάδα που άφησε το στίγμα της με το ταλέντο της.
Δεν μπορεί η ομάδα να τα εμπνεύσει η δεν θέλει η οι ίδιοι δεν θέλουν ;
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Τιποτε απο αυτα δεν ισχυει. Δεν ειναι η καθε ομαδα, η χωρα ειναι και το πρωτάθλημα. Αν εσυ εχεις ταβανι να γινεις πχ ενας Ντι Μαρια, ενας Βλαχοβιτς ή ενας Τσιμικας βρε αδερφε, το χρωστας στον εαυτο σου να το προσπαθησεις. Ειναι η διψα να παιξεις για το τοπ τοπ επιπεδο. Ακριβως επειδη εχεις εγωισμο. Μονο και μονο για να μη λες μετα what if? Απλο ειναι το πραγμαvan rooy έγραψε:Έχω έναν προβληματισμό.
Παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία σε μια ομάδα και φθάνει η στιγμή που παίζουν στην ομάδα και αντι να σκέφτονται να παραμείνουν και με τη δική τους συμβολή να κατακτήσουν τίτλους , να συνεισφέρουν στην ομάδα που αγαπούν βιάζονται να φύγουν.
Να πει μέσα του δεν φεύγω από εδώ θέλω να πάρω την ομάδα από το χέρι και να την παω πιο ψηλά.
Δεν έχουν εγωισμό;
Αν έμεναν όμως θα γράφονταν στην ιστορία ως μια ομάδα που άφησε το στίγμα της με το ταλέντο της.
-
Πηγη; Link? Δηλωση;aivas19 έγραψε:Ειναι σιγουροTransferMania έγραψε:Ποιος ρωτησε τα παιδια και ειναι τοσο σιγουρο οτι ΟΛΑ βιαζονται να φυγουν?van rooy έγραψε:Έχω έναν προβληματισμό.
Δεν έχουν εγωισμό;
- Jean Valjean
Φίλε TransferMania μήπως είσαι δημοσιογράφος;
- abc_o_ karpouzas

οχι...ρομαντικος ειναι
βεβαια με το χερι στην καρδια πρεπει πρωτα απο ολα να απαντησει...αυτος..εαν ηταν στην θεση του κουλιε του τζημα του τζολη....τι θα εκανε....
αν μαλιστα ηταν και απο καμια οικογενεια που....τριτη πεμτη μακαρονια...
- Amsterdamer_87
Ο Ντελιας παντως προς το παρον ειπε όχι δεν θα πάω να πάρω επί δέκα τα λεφτά..Dimitrisou έγραψε:Τι λέτε ρε παιδιά;παγκοσμιως αυτό γίνετε εκτός αν μιλάμε για την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ...δηλαδή στην εποχή που ζούμε θα πει ο κάθε ντελιας και ο κάθε κουλιε όχι δεν θα πάω να πάρω επί δέκα τα λεφτά,δεν θα πάω να παίξω σταθερά τσ λ με προοπτική να το παρω ,δεν θα πάω να παίξω στα καλύτερα πρωταθλήματα και γήπεδα θα κάτσω στην Ελλάδα..αυτά γινόταν το 80 όχι τώρα..το ότι θέλουν να εξελιχθούν δεν τα κάνει λιγότερο ΠΑΟΚ ούτε φταίει η ομάδα σε κάτι..
-
Ημουν πριν χρονια πριν κανω οικογενεια και το παρατησω.Jean Valjean έγραψε:Φίλε TransferMania μήπως είσαι δημοσιογράφος;
-
Χαχα ειμαι και ρομαντικος οπαδος ειναι η αληθεια φιλε μου.abc_o_ karpouzas έγραψε:![]()
![]()
![]()
οχι...ρομαντικος ειναι
βεβαια με το χερι στην καρδια πρεπει πρωτα απο ολα να απαντησει...αυτος..εαν ηταν στην θεση του κουλιε του τζημα του τζολη....τι θα εκανε....
αν μαλιστα ηταν και απο καμια οικογενεια που....τριτη πεμτη μακαρονια...
θα είμαι επικό fail να έχουμε του χρόνου και παβλένκα και γκουγκεσασβίλι
2ος θα πρέπει να είναι ο τσιφτσής για να έχουμε γηγενή τερματά στις ευρωπαϊκές λίστες
εάν είναι να κρατήσουν παβλένκα, γιατί να πάνε να ξοδέψουν τόσα λεφτά στον γεωργιανό?
δε μπορώ να το καταλάβω. εκτός αν είναι να φύγει ο παβλένκα
υπενθυμίζω ότι έχει γραφτεί και για τους 2 ότι θέλουν ΠΑΟΚ μόνο εάν είναι βασικοί
2ος θα πρέπει να είναι ο τσιφτσής για να έχουμε γηγενή τερματά στις ευρωπαϊκές λίστες
εάν είναι να κρατήσουν παβλένκα, γιατί να πάνε να ξοδέψουν τόσα λεφτά στον γεωργιανό?
δε μπορώ να το καταλάβω. εκτός αν είναι να φύγει ο παβλένκα
υπενθυμίζω ότι έχει γραφτεί και για τους 2 ότι θέλουν ΠΑΟΚ μόνο εάν είναι βασικοί
- pisakaipoupoula
Θα ήθελα να δω τον Φούντα στα δικά μας τα ασπρόμαυρα