Ευρώπη 2023-24
Re: Ευρώπη 2023-24
Δεύτερη φορά μετά από μισή ώρα αναμονή στο τηλέφωνο που φτάνει η σειρά μου και μου το κλείνουν.
Τραγωδία πραγματικά.
Μιλάμε για αστείες καταστάσεις πλέον.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τραγωδία πραγματικά.
Μιλάμε για αστείες καταστάσεις πλέον.
Ρε αδερφε απο την εμπειρια σου σε αλλα τετοια πανηγυρτζιδικα ματς, τι σε εκανε να αισιοδοξεις οτι θα βρεις εισιτηριο? Οσα και να εβγαζαν με την ζητηση που υπαρχει θα εξαφανιζοντουσαν κ θα υπηρχαν παλι φωνες. Δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει. Την νικη να παρει η ΠΑΟΚαρα και ας ειμαστε απο την τηλεοραση.
Δεν έβγαλαν όμως, τι δεν καταλαβαινεις;
Άνοιξαν την πλατφόρμα με τα εισιτήρια εξαντλημένα.
Άνοιξαν την πλατφόρμα με τα εισιτήρια εξαντλημένα.
Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. Είναι ΝΤΡΟΠΗ της παε οτι για άλλη μια φορά κοροιδευει αυτούς που τη στηρίζουν. Ειναι δεδομενο οτι η ζήτηση είναι τεράστια και έχουν κάνει την επιλογή να μοιράσουν στους συνδεσμους, καλως ή κακως. (Μεγαλη συζητηση αυτη) Δικαιωμα τους προφανως αυτη η επιλογη. Δεν εχουν κανενα δικαιωμα ομως να εμπαιζουν τους κατοχους διαρκειας λέγοντας οτι θα κυκλοφορήσουν εισιτηρια και τελικά αυτά να μην είναι ποτέ διαθεσιμά αλλα απευθειας εξαντλημεναJohnDag έγραψε:Απίστευτη κοροϊδία από την ΠΑΕ.
Έδειξε έμπρακτα την «εκτίμηση» της στους κατόχους διαρκείας. Και σε αυτούς που έτρεχαν να στηρίξουν Ελσινκι και Αμπερντιν.
Άνοιξε το σύστημα διάθεσης στις 9.02 ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ.
Ξαναλέω, άνοιξε εξαντλημένο.
Αναμονή στο τηλέφωνο μισή ώρα+ και όταν φτάσει η σειρά σου στο κλείνουν.
Δεν θα γράψω αυτά που θέλω γιατί το μπαν θα είναι μόνιμο.
Ένα ευχαριστώ μόνο θα πω για την εκτίμηση που μας δείχνει η ΠΑΕ.
Κρίμα, πραγματικά κρίμα.
Και εγω εμεινα ρεστος, αλλα να πω την αληθεια το περιμενα κιολας.
Τα εισιτηρια που βγηκαν στο σαιτ ηταν ελαχιστα, οσο και να με ποναει που θα μεινω εκτος...αντιλαμβανομαι οτι μεγαλο μερος των εισιτηριων θα παει στα ΠΑΟΚτσακια του εξωτερικου. Δικαιουνται και αυτοι να απολαυσουν την ΠΑΟΚαρα, που εμεις την εχουμε στα ποδια μας σχεδον καθε εβδομαδα.
Το μονο που δεν μου αρεσει απο οτι μαθαινω απο φιλους στο εξωτερικο, ειναι οτι αρκετοι συνδεσμοι του εξωτερικου μοιρασαν τα εισιτηρια σε κολλητους και οχι αξιοκρατικα αναμεσα στα μελη τους. Αξιοκρατικα θα ηταν να εδιναν προτεραιοτητα σε οσα μελη εχουν και διαρκειας στην ΠΑΕ. Δεν μπορεις να ζεις στο εξωτερικο, να πληρωνεις συνδρομη σε συνδεσμο, διαρκειας για 2/3 παιχνιδια τον χρονο και να τρως ακυρο. Τελοσπαντων..ας μην χαλαμε καρδιες.
Τα εισιτηρια που βγηκαν στο σαιτ ηταν ελαχιστα, οσο και να με ποναει που θα μεινω εκτος...αντιλαμβανομαι οτι μεγαλο μερος των εισιτηριων θα παει στα ΠΑΟΚτσακια του εξωτερικου. Δικαιουνται και αυτοι να απολαυσουν την ΠΑΟΚαρα, που εμεις την εχουμε στα ποδια μας σχεδον καθε εβδομαδα.
Το μονο που δεν μου αρεσει απο οτι μαθαινω απο φιλους στο εξωτερικο, ειναι οτι αρκετοι συνδεσμοι του εξωτερικου μοιρασαν τα εισιτηρια σε κολλητους και οχι αξιοκρατικα αναμεσα στα μελη τους. Αξιοκρατικα θα ηταν να εδιναν προτεραιοτητα σε οσα μελη εχουν και διαρκειας στην ΠΑΕ. Δεν μπορεις να ζεις στο εξωτερικο, να πληρωνεις συνδρομη σε συνδεσμο, διαρκειας για 2/3 παιχνιδια τον χρονο και να τρως ακυρο. Τελοσπαντων..ας μην χαλαμε καρδιες.
Δεν υπαρχει ουτε ενας εδω μεσα που να πηρε σημερα απο το συστημα? Μηπως ανοιξε νωριτερα κ τα ειχαν παρει ηδη? Εγω να πω την αληθεια δεν εκανα καν τον κοπο γιατι ηταν ψιλο αναμενομενο.
πάντως άλλο να μην προλάβει κάποιος, και άλλο η διαδικασία να είναι περίεργη με χιλιάδες εισιτήρια να εξαφανίζονται (???) σε δευτερόλεπτα.
Πρέπει να εξηγήσουν τι συνέβη και θα έπρεπε να είναι ειλικρινείς και ξεκάθαροι πριν τη διαδικασία αν ήθελαν να τα δώσουν σε συνδέσμους. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να πάω, αλλα από αυτά που ακούω και διαβάζω, κάτι έχει πάει πολύ στραβά και είναι πολύ άσχημη συμπεριφορά.
Πρέπει να εξηγήσουν τι συνέβη και θα έπρεπε να είναι ειλικρινείς και ξεκάθαροι πριν τη διαδικασία αν ήθελαν να τα δώσουν σε συνδέσμους. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να πάω, αλλα από αυτά που ακούω και διαβάζω, κάτι έχει πάει πολύ στραβά και είναι πολύ άσχημη συμπεριφορά.
- john4serres
-
Από τις 8 παρά τέταρτο, εγώ και ο γιος στο σίτε, ανανέωση κάθε 5 δευτερόλεπτα. Εμένα άνοιξε στο γιο, όχι.
Δεν μπορώ να πω για κάτι ύποπτο, αφού εγώ πήρα.
Ώρα συναλλαγής με την τράπεζα 9:02.
Ήταν πολύ λίγα τα εισιτήρια που έμειναν για πώληση.
Μετάνιωσα που δεν πήγα στο Αμπερντιν.
Δεν μπορώ να πω για κάτι ύποπτο, αφού εγώ πήρα.
Ώρα συναλλαγής με την τράπεζα 9:02.
Ήταν πολύ λίγα τα εισιτήρια που έμειναν για πώληση.
Μετάνιωσα που δεν πήγα στο Αμπερντιν.
Μια χαρά κάποιοι πήραν, ήταν λιγότερα από χίλια και η ζήτηση τεράστια.SLNC-26 έγραψε:Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. Είναι ΝΤΡΟΠΗ της παε οτι για άλλη μια φορά κοροιδευει αυτούς που τη στηρίζουν. Ειναι δεδομενο οτι η ζήτηση είναι τεράστια και έχουν κάνει την επιλογή να μοιράσουν στους συνδεσμους, καλως ή κακως. (Μεγαλη συζητηση αυτη) Δικαιωμα τους προφανως αυτη η επιλογη. Δεν εχουν κανενα δικαιωμα ομως να εμπαιζουν τους κατοχους διαρκειας λέγοντας οτι θα κυκλοφορήσουν εισιτηρια και τελικά αυτά να μην είναι ποτέ διαθεσιμά αλλα απευθειας εξαντλημεναJohnDag έγραψε:Απίστευτη κοροϊδία από την ΠΑΕ.
Έδειξε έμπρακτα την «εκτίμηση» της στους κατόχους διαρκείας. Και σε αυτούς που έτρεχαν να στηρίξουν Ελσινκι και Αμπερντιν.
Άνοιξε το σύστημα διάθεσης στις 9.02 ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ.
Ξαναλέω, άνοιξε εξαντλημένο.
Αναμονή στο τηλέφωνο μισή ώρα+ και όταν φτάσει η σειρά σου στο κλείνουν.
Δεν θα γράψω αυτά που θέλω γιατί το μπαν θα είναι μόνιμο.
Ένα ευχαριστώ μόνο θα πω για την εκτίμηση που μας δείχνει η ΠΑΕ.
Κρίμα, πραγματικά κρίμα.
Ήταν θέμα τύχης, όλοι στις 9 πάνω από την οθόνη ήμασταν.
Θεωρίες συνομωσίας και κλάψα δε χρειάζονται, εκ των προτέρων οι πιθανότητες ήταν ότι δύσκολα θα βρούμε
6ατομα είμασταν πάνω από τα λάπτοπ δυστυχώς μόνο ένας πρόλαβε θα πάμε έτσι κ ότι κάνουμε .ούτε για ζήτω φτάνουν τα εισητηρία το ξέραμε όλοι,μην τρελαίνεστε τζαμπα
- Vet_eranos
Μη σας πιάνει η μιρλα κ σαυτο..
Αν υποθέσουμε πως με το δάχτυλο στη σκανδάλη περίμεναν 5000 κόσμος για 1000 θέσεις, ταυτόχρονα να πατήσουν ριφρες, 1 στους 5 θα τον βάλει μέσα και στους 4 θα δείξει εξάντληση..
Εξάντληση μέχρι να ολοκληρώσει τη διαδικασία κάποιος είτε να παραιτηθεί...
Χακερας δεν είμαι αλλά απλή λογική θέλει..
Αν υποθέσουμε πως με το δάχτυλο στη σκανδάλη περίμεναν 5000 κόσμος για 1000 θέσεις, ταυτόχρονα να πατήσουν ριφρες, 1 στους 5 θα τον βάλει μέσα και στους 4 θα δείξει εξάντληση..
Εξάντληση μέχρι να ολοκληρώσει τη διαδικασία κάποιος είτε να παραιτηθεί...
Χακερας δεν είμαι αλλά απλή λογική θέλει..
Ευρώπη 2023-24
Ρε σείς, το θέμα δεν είναι απλά «δεν βρήκαμε ένα εισιτήριο» και κάνουμε μουτράκια στην κακή ΠΑΕ.
Κάποιοι είμαστε από επαρχία και παίρνουμε διαρκείας εδώ και χρόνια. Έστω κι αν μπορούμε να πάμε σε ένα-δυο ματς όλη την χρόνια.
Έχουμε πάει στα δυο προηγούμενα, ταξίδια δύσκολα και ακριβά για να στηρίξουμε την ομάδα.
Προφανώς και γουστάρουμε και το κάνουμε από την καβλα μας για την ομάδα και δεν μας υποχρεώνει κανένας.
Αλλά αν σαν ΠΑΕ δεν μπορείς να μας βάλεις σε προτεραιότητα (θα έπρεπε για μένα, αλλά το καταλαβαίνω) ε μην μας κοροϊδεύεις τουλάχιστον.
Δεν μπορεί να μου λες ότι δίνεις προτεραιότητα στα διαρκείας και ότι 9.01 άνοιξε το σύστημα και 9.02 εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια.
Έχουμε ξαναπάρει εισιτήρια για αγώνα με τεράστια ζήτηση, δεν είναι πρώτη φορά. Δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Ας έλεγαν στην τελική εξαρχής ανοιχτά για όλους ή τα δίνουμε μόνο στην Γερμανία εσείς βλέπετε ΠΑΟΚ κάθε Κυριακή.
Αλλά μην μας πουλάς «ανοίγουμε πρώτα μόνο για τους κατόχους διαρκείας για να δείξουμε την εκτίμηση μας» και μου ανεβάζεις 200 εισιτήρια από τα 3.500 για 11.000 κατόχους. Γιατί τόσα ήταν.
Δηλαδή, ποιον ακριβώς κοροϊδεύεις; Αυτόν που σε στηρίζει τόσα χρόνια;
Κάποιοι είμαστε από επαρχία και παίρνουμε διαρκείας εδώ και χρόνια. Έστω κι αν μπορούμε να πάμε σε ένα-δυο ματς όλη την χρόνια.
Έχουμε πάει στα δυο προηγούμενα, ταξίδια δύσκολα και ακριβά για να στηρίξουμε την ομάδα.
Προφανώς και γουστάρουμε και το κάνουμε από την καβλα μας για την ομάδα και δεν μας υποχρεώνει κανένας.
Αλλά αν σαν ΠΑΕ δεν μπορείς να μας βάλεις σε προτεραιότητα (θα έπρεπε για μένα, αλλά το καταλαβαίνω) ε μην μας κοροϊδεύεις τουλάχιστον.
Δεν μπορεί να μου λες ότι δίνεις προτεραιότητα στα διαρκείας και ότι 9.01 άνοιξε το σύστημα και 9.02 εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια.
Έχουμε ξαναπάρει εισιτήρια για αγώνα με τεράστια ζήτηση, δεν είναι πρώτη φορά. Δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Ας έλεγαν στην τελική εξαρχής ανοιχτά για όλους ή τα δίνουμε μόνο στην Γερμανία εσείς βλέπετε ΠΑΟΚ κάθε Κυριακή.
Αλλά μην μας πουλάς «ανοίγουμε πρώτα μόνο για τους κατόχους διαρκείας για να δείξουμε την εκτίμηση μας» και μου ανεβάζεις 200 εισιτήρια από τα 3.500 για 11.000 κατόχους. Γιατί τόσα ήταν.
Δηλαδή, ποιον ακριβώς κοροϊδεύεις; Αυτόν που σε στηρίζει τόσα χρόνια;
- Μπαρκαρούτσος
Κατά τη γνώμη μου, σε τέτοιους αγώνες προτεραιότητα θα έπρεπε να έχουν οι ΣΦ και οι κάτοχοι διαρκείας του εξωτερικού.
Οι του εσωτερικού μπορείτε να βλέπετε κάθε εβδομάδα ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο Παλατάκι και στη Μίκρα.
Και δεν προσπάθησα καν να πάρω εισιτήριο, δεν σκόπευα να πάω.
Οι του εσωτερικού μπορείτε να βλέπετε κάθε εβδομάδα ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο Παλατάκι και στη Μίκρα.
Και δεν προσπάθησα καν να πάρω εισιτήριο, δεν σκόπευα να πάω.
- ΑποστόληςΑ
ινπαοκ
Τα περίπου 2.500 εισιτήρια που είχε εξασφαλίσει η ΠΑΕ “εξαφανίστηκαν” μέσα σε λίγα λεπτά, με τους κατέχοντες να προορίζονται για τις θύρες των φιλοξενούμενων του Deutsche Bank Park.
Αυτές είναι οι 21L, 21G, 21K που βρίσκονται στο πάνω διάζωμα του σταδίου, διαγώνια σε σχέση με τον αγωνιστικό χώρο και απέναντι από τη θύρα των επισήμων.
Δείτε το σχετικό σχεδιάγραμμα και το σημείο όπου προορίζονται να κάτσουν οι ΠΑΟΚτσήδες, κάτω δεξιά:

Τα περίπου 2.500 εισιτήρια που είχε εξασφαλίσει η ΠΑΕ “εξαφανίστηκαν” μέσα σε λίγα λεπτά, με τους κατέχοντες να προορίζονται για τις θύρες των φιλοξενούμενων του Deutsche Bank Park.
Αυτές είναι οι 21L, 21G, 21K που βρίσκονται στο πάνω διάζωμα του σταδίου, διαγώνια σε σχέση με τον αγωνιστικό χώρο και απέναντι από τη θύρα των επισήμων.
Δείτε το σχετικό σχεδιάγραμμα και το σημείο όπου προορίζονται να κάτσουν οι ΠΑΟΚτσήδες, κάτω δεξιά: