Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από kataramenos5 »

navigator11 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Ολοι οι μοντ αναψτε ενα κερι στον Αη Ζαφειρη γιατι η ...τυχη σας εξαρταται απ αυτον.Αν αυριο μεθαυριο φερει καμια καλη φορακλα κι ενα χαφαρο θα περασετε ανετο και ξεκούραστο καλοκαιρι.Αν παλι οχι και τα νευρα του πριουσιου λαου παραμεινουν κροσσια ...ατσαλωθειτε.
Ας μην αυταπατώμαστε, φίλε κατ. Με 2 έστω πραγματικά καλές μεταγραφές, ακόμα και τέλος της βδομάδας, δεν πρόκειται να μπει φρένο στην τοξικότητα. Ας δούμε όλην την εικόνα, όπως έχει. Πάρα πολλοί περιμένουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη για τα πάντα. Για ψύλλου πήδημα, αν κρίνουν ότι "επιβάλλεται", θα συνεχίσουν το ανελέητο κράξιμο. Υπάρχει τρελή κακοπιστία και κακεντρέχεια πλέον. Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η κατάσταση. Κι αν θες τη γνώμη μου, πια δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό. Αυτό είναι η επιφάνεια απλά. Υπάρχει πλέον μίσος για ανθρώπους που δουλεύουν για την ομάδα, ασχέτως πόστου.
Αλλαζει η ψυχολογια ναβι.Μας πεσανε πολλα και μαζεμενα,φως πουθενα.Αμα ξεπροβαλει ο ηλιος(φορ) πιστευω θα κοψει η μιρλα αρκετα.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Πάλι οι ... κακοί οι οπαδοί φταίνε για όλα?
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Μη τρέφετε αυταπάτες ότι μεταγραφές και να γίνουν τα πράγματα συνεχώς θα χειροτερεύουν, τόσο εντός όσο κι εκτός της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτό εννοώ. Το αγωνιστικό είναι απλά η αφορμή. Αυτό καταλαβαίνω πλέον.
Γιάννη, φίλε μου, δεν ξέρω αν φταίνε οι "κακοί" οπαδοί. Μπορεί να μη φταίνε απολύτως σε τίποτα. Δεν είχα ούτε έχω ψευδαισθήσεις για σκανδιναβικού τύπου αντιμετώπιση της κατάστασης. Αυτό που βλέπω εδώ μέσα και ακόμα περισσότερο σε άλλα μέσα αλληλεπίδρασης σχετικά με τον ΠΑΟΚ εμένα προσωπικά με στενοχωρεί περισσότερο από 2 ή 3 ανεπιτυχείς σεζόν της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Από τις πιο νηφάλιες αναλύσεις του αγωνιστικού, αυτή του Ιάσονα.

Τώρα για τα υπόλοιπα σχόλια, δεν ξέρω τι μπορεί να πει κάποιος.
Για το ιατρικό απόρρητο, δεν ξέρω αν έχει δηλώσει κάτι ο ίδιος ο Σαββίδης. Θυμάμαι και γω ότι έχει ειπωθεί σε κάποια φάση το σενάριο με τα εμβόλια. Είναι προφανές εδώ και 3 σχεδόν, πως κάποιο ζήτημα υπάρχει, αλλά ότι ο άνθρωπος ασχολείται καθημερινά με την ομάδα.

Μερικοί κάθε φορά που μιλάει ο προπονητής, τον περιμένουν στην γωνία για τον πυροβολήσουν λες και είναι εχθρός.
Δεν μου κάνει εντύπωση βέβαια, εδώ βγήκε άρθρο από άθλιο ελληνικό μέσο, με αφορμή αυτή τη συνέντευξη, με τίτλο:
Είναι είδηση Ραζβάν Λουτσέσκου να μην σου λέει ο Ιβάν Σαββίδης ποιον θα βάλεις στην ενδεκάδα;
και σχόλιο για το πόσο άστοχη ήταν αυτή η δήλωση, καθώς θα έπρεπε να είναι αυτονόητο.
Η δήλωση ήταν (σύμφωνα με τα ελληνικά μέσα):
«Με τον Ιβάν Σαββίδη συζητάμε πολύ. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές, συζητάμε για καταστάσεις μέσα στην ομάδα. Ποτέ όμως δεν μου είπε να βάλω κάποιον να παίξει ή να βγάλω από την ομάδα κάποιον άλλον. Είναι όσο καλός μπορεί ως ο ιδιοκτήτης της ομάδας».
Δεν έχει σημασία το τι θα πει, πόσα πράγματα υπέρ του συλλόγου ή του ιδιοκτήτη, αρκεί να τα διαστρεβλώσουμε για μεγεθύνουμε το αρνητικό κλίμα. Ούτε πέρασε βέβαια από κανενός το μυαλό, ότι μπορεί να γίνεται αναφορά γιατί ενδεχομένως υπάρχουν παραδείγματα τέτοιων ιδιοκτητών σε άλλες ομάδες της χώρας του (βλ. Μπεκάλι πχ).

Πόσο δύσκολο είναι δηλαδή να γράψει κάποιος την κριτική του, χωρίς χαρακτηρισμούς ή χωρίς να θεωρεί εχθρό της ομάδας, οποιονδήποτε είναι μέλος της;
Δεν χρειάζεται καν να συμπαθείς κάποιον, ή να τον θεωρείς καλό στη δουλειά του, για να εκφράζεσαι ανθρώπινα.
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

Ο κοαμος εχει αρρωστησει. Μετα την τριετια 16-19 οι περισσοτεροι (καλομαθανε ε) περιμεναν ομιλους ΤΣ.Λ, ομαδαρα, δυναστεια. Αντ αυτου εχουμε ροστερ σχετικα αδυναμο, προπονητη που δειχνει να μην αντιλαμβανεται οτι δυο χρονια στην ομαδα εχει κανει μια τρυπα στο νερο, ιδιοκτητη που εχει να πατησει στο γηπεδο χρόνια, ε δε θελει και πολυ.
Το οτι δεν εχει εκφραστει εντονα η δυσαρεσκεια του κοσμου (πραγμα που θα γινει φετος αν δε στρωσει το πραγμα) εχει να κανει ακριβως με την τριετια 16-19 που προηγηθηκε.
Ψυχραιμια και γερα στομαχια... εκτος βεβαια αν αρχισουν και ερχονται τα παιχτουρια που θα μας ανεβασουν επιπεδο.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

WeWillRockYou έγραψε: Ούτε πέρασε βέβαια από κανενός το μυαλό, ότι μπορεί να γίνεται αναφορά γιατί ενδεχομένως υπάρχουν παραδείγματα τέτοιων ιδιοκτητών σε άλλες ομάδες της χώρας του (βλ. Μπεκάλι πχ).
Ούτε μπορεί ούτε ενδεχομένως. Αυτό ακριβώς ήταν το θέμα της συζήτησης.

Σχολιάζοντας τη διαχείριση του προέδρου της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, που είναι αρκετά παρεμβατικός στο έργο των προπονητών, ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου έβαλε στη συζήτηση τον Ιβάν Σαββίδη.

Όπως τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετώπισε ουδέποτε παρόμοιο πρόβλημα με τον μεγαλομέτοχο των «ασπρόμαυρων», αναφέροντας παράλληλα πως βρίσκονται συχνά σε επικοινωνία.
icue

Δημοσίευση από icue »

Wonderland έγραψε:Ο κοαμος εχει αρρωστησει. Μετα την τριετια 16-19 οι περισσοτεροι (καλομαθανε ε) περιμεναν ομιλους ΤΣ.Λ, ομαδαρα, δυναστεια. Αντ αυτου εχουμε ροστερ σχετικα αδυναμο, προπονητη που δειχνει να μην αντιλαμβανεται οτι δυο χρονια στην ομαδα εχει κανει μια τρυπα στο νερο, ιδιοκτητη που εχει να πατησει στο γηπεδο χρόνια, ε δε θελει και πολυ.
Το οτι δεν εχει εκφραστει εντονα η δυσαρεσκεια του κοσμου (πραγμα που θα γινει φετος αν δε στρωσει το πραγμα) εχει να κανει ακριβως με την τριετια 16-19 που προηγηθηκε.
Ψυχραιμια και γερα στομαχια... εκτος βεβαια αν αρχισουν και ερχονται τα παιχτουρια που θα μας ανεβασουν επιπεδο.
Οταν λες δεν εχει εκφραστει εντονα η δυσαρεσκεια τι ακριβως εννοεις; Οτι δεν εχουν σπασει αυτοκινητα παικτων; Οτι δεν μπηκανε μεσα να δειρουν; Πως ακριβως εκφραζεται η εντονη δυσαρεσκεια;

Και αυτο που συμβαινει εδω και ενα χρονο σε σαιτ, ραδιοφωνα και σοσιαλ τι ακριβως ειναι; Μετριοπαθης κριτικη;
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Για να μην ξεχνιόμαστε εδω γραφουμε στο τοπικ του Ραζβαν. Δικαιολογούνται δηλαδή τα σχόλια για τις ανησυχίες μας στο θεμα του προπονητη.
Στην υπόθεση οτι φταιει το ρόστερ για την 4η θεση και τους αποκλεισμούς (και όχι φυσικά για την απώλεια του πρωταθλήματος), δεν θα έπρεπε ο Ραζβαν να ξηγηθεί στη διοίκηση και να πει:
1. Αν δεν μου φερετε παικτες αξίας μεχρι την ταδε του μηνός, εγώ δεν συνεχίζω γιατί δεν θελω να βγαίνω 4ος.
ή 2. Αν δεν μου φερετε παικτες αξίας μεχρι την ταδε του μηνός, βγείτε και ορίστε τους στόχους, ώστε να δω αν μπορω να τους εκπληρωσω και να σας πω αν θα μείνω ή θα φύγω.
Υ.γ.
Εχω καιρό να γ@μησω.
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

icue έγραψε:
Wonderland έγραψε:Ο κοαμος εχει αρρωστησει. Μετα την τριετια 16-19 οι περισσοτεροι (καλομαθανε ε) περιμεναν ομιλους ΤΣ.Λ, ομαδαρα, δυναστεια. Αντ αυτου εχουμε ροστερ σχετικα αδυναμο, προπονητη που δειχνει να μην αντιλαμβανεται οτι δυο χρονια στην ομαδα εχει κανει μια τρυπα στο νερο, ιδιοκτητη που εχει να πατησει στο γηπεδο χρόνια, ε δε θελει και πολυ.
Οταν λες δεν εχει εκφραστει εντονα η δυσαρεσκεια τι ακριβως εννοεις; Οτι δεν εχουν σπασει αυτοκινητα παικτων; Οτι δεν μπηκανε μεσα να δειρουν; Πως ακριβως εκφραζεται η εντονη δυσαρεσκεια;

Και αυτο που συμβαινει εδω και ενα χρονο σε σαιτ, ραδιοφωνα και σοσιαλ τι ακριβως ειναι; Μετριοπαθης κριτικη;
Σαιτ, ραδιοφωνα και σοσιαλ δεν ειναι γηπεδο. Στο γηπεδο φετος παρατηρηθηκε μειωση εισητηριων αλλα το κλιμα ηταν εορταστικο. Αυτο που λεω ειναι οτι αν δεν γινουν οι καταλληλες κινησεις στο αγωνιστικο και δεν εχουμε μεγαλη βελτιωση οι αποδοκιμασιες, η γιουχα θα ειναι ολο και πιο συχνο φαινομενο μαζι με περαιτερω μειωση εισητηριων. Γκρινια και εσωστρεφεια.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

mbison έγραψε:Για να μην ξεχνιόμαστε εδω γραφουμε στο τοπικ του Ραζβαν. Δικαιολογούνται δηλαδή τα σχόλια για τις ανησυχίες μας στο θεμα του προπονητη.
Στην υπόθεση οτι φταιει το ρόστερ για την 4η θεση και τους αποκλεισμούς (και όχι φυσικά για την απώλεια του πρωταθλήματος), δεν θα έπρεπε ο Ραζβαν να ξηγηθεί στη διοίκηση και να πει:
1. Αν δεν μου φερετε παικτες αξίας μεχρι την ταδε του μηνός, εγώ δεν συνεχίζω γιατί δεν θελω να βγαίνω 4ος.
ή 2. Αν δεν μου φερετε παικτες αξίας μεχρι την ταδε του μηνός, βγείτε και ορίστε τους στόχους, ώστε να δω αν μπορω να τους εκπληρωσω και να σας πω αν θα μείνω ή θα φύγω.
Υ.γ.
Εχω καιρό να γ@μησω.
Όχι. Δεν θα έπρεπε να πει "δεν συνεχίζω αν δεν μου φέρετε παίκτες αξίας μέχρι τάδε του μηνός" ούτε έχει καμία υποχρέωση να φύγει. Αν δεν τον θέλουν ας τον απολύσουν. Απλά και ξεκάθαρα.
Υποχρέωση έχει να φτιάξει ομάδα που θα διεκδικεί τους στόχους που θέτει η διοίκηση.
Το κατά πόσο αυτό είναι ρεαλιστικό έχοντας για βασικά μπακ τον Σάστρε και τον Ράφα, είναι άλλο θέμα.
Ας του φέρουν νορμάλ παίκτες (όχι απαραίτητα αξίας, γιατί δεν ήταν παίκτες τρομερής αξίας ο Μάτος και ο Πρίγιοβιτς πριν έρθουν στον ΠΑΟΚ, αλλά ήταν ΝΟΡΜΆΛ παίκτες) και αν αποτύχει, τότε ας τον διώξουν.
Το να τον κρατάς, είτε αυτόν είτε τον οποιονδήποτε προπονητή, να του λες "θέλω το πρωτάθλημα" και να νομίζεις πως μπορεί να το καταφέρει με ένα τέτοιο ρόστερ και να συνεχίζεις να ΜΗΝ του φέρνεις παίκτες, μόνο εσένα εκθέτεις και όχι αυτόν.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Λες:" Υποχρέωση έχει να φτιάξει ομάδα που θα διεκδικεί τους στόχους που θέτει η διοίκηση."
Και ρωτάω εγώ: Αν οι στόχοι που βάζει η διοίκηση κρίνονται μή εφικτοί από τον Ραζβάν, δεν θα πρέπει να παραιτηθεί? Δεν λεω κάτι παράλογο, έχει συμβεί στο παρελθόν, πρόχειρα θυμάμαι τον Σαντος που ειχε ζητησει αυξηση του μπατζετ για την κατακτηση του πρωταθληματος. Δεν κατεστη δυνατον και εφυγε, τουλάχιστον ετσι γραφηκε. Θα μου πεις δεν ειχε συμβολαιο.
Άρα ο Ραζβαν καθεται στο συμβόλαιο του και δεν φευγει. Ας το παραδεχτείτε κάποιοι, δεν ειναι κακό. Να ξερουμε με ποιον εχουμε να κάνουμε και οχι με τον τύπο που δεν κοιτάει τα λεφτά, όπως γράφουν καποιοι δημοσιογραφοι.
Και μην πειτε τι θα εκανα εγω πχ γιατι τα ποσα αυτά δεν θα τα βγαλουμε σε 10 ζωες. Αυτόν τον παιρνει να λύσει το συμβόλαιο του και να κερδίσει την υστεροφημία του.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

mbison έγραψε:Λες:" Υποχρέωση έχει να φτιάξει ομάδα που θα διεκδικεί τους στόχους που θέτει η διοίκηση."
Και ρωτάω εγώ: Αν οι στόχοι που βάζει η διοίκηση κρίνονται μή εφικτοί από τον Ραζβάν, δεν θα πρέπει να παραιτηθεί? Δεν λεω κάτι παράλογο, έχει συμβεί στο παρελθόν, πρόχειρα θυμάμαι τον Σαντος που ειχε ζητησει αυξηση του μπατζετ για την κατακτηση του πρωταθληματος. Δεν κατεστη δυνατον και εφυγε, τουλάχιστον ετσι γραφηκε. Θα μου πεις δεν ειχε συμβολαιο.
Άρα ο Ραζβαν καθεται στο συμβόλαιο του και δεν φευγει. Ας το παραδεχτείτε κάποιοι, δεν ειναι κακό. Να ξερουμε με ποιον εχουμε να κάνουμε και οχι με τον τύπο που δεν κοιτάει τα λεφτά, όπως γράφουν καποιοι δημοσιογραφοι.
Και μην πειτε τι θα εκανα εγω πχ γιατι τα ποσα αυτά δεν θα τα βγαλουμε σε 10 ζωες. Αυτόν τον παιρνει να λύσει το συμβόλαιο του και να κερδίσει την υστεροφημία του.
Όχι ακριβώς αυτό σου λέω. Έχει κάθε δικαίωμα να κάτσει επάνω στο συμβόλαιο που του έδωσε ο ιδιοκτήτης.
Όπως το αντίστοιχο δικαίωμα έχει για παράδειγμα και ο Μουργκ.
Εσύ τον έφερες. Αν δεν σου κάνει διώξτον. Είναι τρομερά απλό και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βάλουμε υπότιτλους του τύπου: "Αν δεν παραιτηθεί κάθεται για τα λεφτά".
Και αν δεν έχει ανάγκη αυτός από λεφτά, σκέψου αν έχει ανάγκη ο Ιβάν που δεν τον απολύει για να μην πληρώσει αποζημίωση.
Εγώ βέβαια λέω πως δεν τον απολύει γιατί τον πιστεύει, όχι για να γλιτώσει αποζημίωση. Το θέτω απλά ως αντιπαράθεση οικονομικών μεγεθών.
Δεν γίνεται να λέμε πχ "είναι ντροπή να μην παραιτείται για τα λεφτά" αλλά να δικαιολογούμε τον ιδιοκτήτη αν πιστεύουμε πως δεν τον απολύει για να μην πληρώσει αποζημίωση. Ελπίζω να κατάλαβες πως το λέω.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

giapas έγραψε:
joshua έγραψε:monte εχει χαθει καθε ειδους μετρο απο καθε ''πλευρα''...Πραγματικα βρισκομαι σε μεγαλη αμηχανια και καπως ετσι νιωθουν και τα αλλα παιδια.Η που θα πρεπει να σβησουμε τα παντα και να αρχισουμε τις τιμωριες η και εγω δεν ξερω...Πλησιαζουμε να γινουμε αυτο που παλευαμε να αποφυγουμε,πλησιαζουμε την αντιστοιχη αρρωστεια που επικρατει στα σοσιαλ μιντια αριστερα και δεξια, την ωρα που εμεις λεγαμε οτι μεσα στι διαφωνιες μας δεν εχουμε φτασει στο σημειο να ξεκατινιαζομαστε.Ειναι γνωστο οτι δεν εχω κανενα προβλημα με τη κριτικη,ισα ισα που παντα βρισκομαι σε αυτη τη πλευρα,σχεδον σε καθε πτυχη της ζωης μου,αλλα νιωθω οτι αρχιζουμε και το χανουμε...
σβου και μπαν και λογαριασμό σε κανέναν. Έστω και υπερβολικά.
Κι ας αρχίσετε απο μένα όπου κι οποτε τα έχω κάνει ζεπελιν.
Προσυπογραφω
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

Έτσι είναι από όποια όψη και αν το πάρεις +1
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”