Ιβάν Σαββίδης VI
-
- Επικοινωνία:
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Έχεις το καρπούζι, έχεις και το μαχαίρι. Αποφάσισε τι ομάδα θέλεις. Να την βλέπεις και να χαίρεσαι η να είναι η χαρά του αντιπάλου; Πιστεύω πως πλέον το κατάλαβες πως αυγά με πορδες δεν....Αν όχι πάρε τηλ τον φίλο σου τον Τίγρη να σου εξηγήσει τον τρόπο πως το συνονθύλευμα γίνεται ομάδα μέσα σε μερικούς μήνες!
-
Mailman_4 έγραψε:Γνωρίζω πρόσωπαΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Τα τελευταία δυο παίζουν Βελόπουλο και βάλουν λυσσαλέα εναντίον της ΝΙΚΗΣ γιατί θεωρούν ότι τους αφαίρεσε ψήφους.ΑποστόληςΑ έγραψε:![]()
Στο βίντεο που πόσταρε ο Psaras και δείχνει την σημερινή εκπομπή του ΟΠΕΝ, ο Καμπουράκης και οι λοιποί ήταν όλο ειρωνία για τη ΝΙΚΗ, ο δε συγγραφέας ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΟΣ την χαρακτήρισε Ιράν σε Χριστιανική έκδοση. Όλοι συμφωνούν ότι η ΝΙΚΗ μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω.
Εναντίον της επιτίθενται ακόμη και ακροδεξιά σάιτς (Pronews) ή κάπως παλαβά (makeleio).
Ο Χίος μακελειό, είναι κάθε μέρα στ κανάλι Αλερτ του Βελόπουλου
Είναι καθαρά χριστιανική κίνηση, φανατικοί και πρωτοστάτες του αντιεμβολιαστικου κινήματος.
Αυτά προς ενημέρωση.
Το συμπέρασμα ό τι είναι "φανατικοί" πως το έβγαλες?
- GREATANASTASIOS
-
Γνωρίζω πρόσωπα .Mailman_4 έγραψε:Το συμπέρασμα ό τι είναι "φανατικοί" πως το έβγαλες?ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Τα τελευταία δυο παίζουν Βελόπουλο και βάλουν λυσσαλέα εναντίον της ΝΙΚΗΣ γιατί θεωρούν ότι τους αφαίρεσε ψήφους.ΑποστόληςΑ έγραψε:![]()
Στο βίντεο που πόσταρε ο Psaras και δείχνει την σημερινή εκπομπή του ΟΠΕΝ, ο Καμπουράκης και οι λοιποί ήταν όλο ειρωνία για τη ΝΙΚΗ, ο δε συγγραφέας ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΟΣ την χαρακτήρισε Ιράν σε Χριστιανική έκδοση. Όλοι συμφωνούν ότι η ΝΙΚΗ μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω.
Εναντίον της επιτίθενται ακόμη και ακροδεξιά σάιτς (Pronews) ή κάπως παλαβά (makeleio).
Ο Χίος μακελειό, είναι κάθε μέρα στ κανάλι Αλερτ του Βελόπουλου
Είναι καθαρά χριστιανική κίνηση, φανατικοί και πρωτοστάτες του αντιεμβολιαστικου κινήματος.
Αυτά προς ενημέρωση.
Αυτή είναι η άποψη μου, μήπως να σου ζητήσω την άδεια?
Πάντως καλύτεροι από τον Βελόπουλο.
Επίσης, άποψη μου.
Η φετινή αποτυχία έχει ονοματεπώνυμο. Σε ευχαριστούμε για όλα αλλά η limbo τα τελευταία 2 χρόνια δεν παλέυεται. Ή βάλε λεφτά και φτιάξε την ομάδα του 18 ή βρες διάδοχη κατάσταση.
Ιβάν Σαββίδης VI
Τι διαδοχη κατασταση ; Που πηγαν να μας ριξουν Β εθνικη σε μια νυχτα; Αν δεν ειχες τον Ιβαν να παει στο CAS εκει θα ημασταν. Ολα ευκολα τα παρουσιαζεις, ουρα κανουν οι λυσεις τυπου Γουμενου και Καρυπιδη ή κανενας φυτευτος του υψηλαντη. Με τιτλους που πηραμε δεν υπαρχει λογος για τετοια επιθεση ειδικα σε αυτην την μπανανια που ζουμε. Περσι η χαρτινη πηγε χειροτερα απο οτι εμεις φετος και τωρα ειναι εκει που ειναιPaokPatraG4 έγραψε:Από έναν άνθρωπο που υποτίθεται είναι στο Forbes με ότι αυτό συνεπάγεται θέλω να είναι ξεκάθαρος κ δίπλα στην ομάδα ασχέτως χρημάτων....Εάν δεν μπορεί τότε ας βρει διάδοχη κατάσταση....Δεν είμαι προσωπολατρης κ επιτέλους δεν είναι στο απυρόβλητο ο Ιβάν....Κ μην μου πεις να βρω εγώ τον επόμενο....Τεράστιος επιχειρηματίας είναι εάν δεν μπορεί ή δεν θέλει ας βρει να δώσει σε κάποιον που θέλει κ μπορεί....Εγώ είμαι ΠΑΟΚ όχι Σαββίδης....Κ πριν ΠΑΟΚ ήμουν κ μετά από αυτόν ΠΑΟΚ θα είμαι όσο ζω.....PAOK_Antarctica έγραψε:Κατρακύλα από εκεί που αυτός μας ανέβασε βέβαια.
Εκτός αν είχες τόσες απαιτήσεις και πριν τον Ιβάν.
- PaokPatraG4
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Ιβάν ασχολείται ενεργά με τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 3 χρόνια;;; Είμαστε σε τέλμα εάν δεν το έχεις καταλάβει.... Άνθρωπος από Ρωσία επένδυση δεν θα κάνει σε Ευρωπαϊκό έδαφος κ αυτή την στιγμή ο Ιβάν λογίζεται ως Ρώσος ολιγαρχης..... Οπότε δύσκολα μας βλέπω με Ιβαν στο τιμόνι....Η ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ήδη αλλάζει το DNA του μέσου ΠΑΟΚτση κ δη νεοΠΑΟΚτση....Χειροκρότημα στις ήττες κ τρολαρισμα από έναν που κάνει τον προπονητή στον πάγκο κ οι ΑΡΔ ζητάνε ποιοτικό ρόστερ σε εποχές ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ....Δηλαδή το παράλογο του παραλόγου ώ παράλογο.....Ξαφνικά θα έρθουν παιχταραδες το καλοκαίρι κ ο Ιβάν θα είναι έξω από το πούλμαν να αγκαλιάζει τους παίχτες.... Δυστυχώς η πραγματικότητα δείχνει αλλά....
ειναι τραγικο να ζητατε να φυγει..λιγο ηρεμια..δυστυχως οι επιλογες προσωπων τον αδικουν....οι συμβουλοι του πρ3πει να διωχτουν οχι αυτος!
Την ΑΜΚ την εκανε αλλος προχτες;; Εκει δεν ηταν επενδυση; Τα χρεη αλλος τα μηδενισε; Δηλαδη αν παιρναμε σημερα την κουπα (90’) αλλος θα διοικουσε; Το DNA σου εφερε πρωταθλημα μετα απο 34 χρονια και αλλοιωθηκε τωρα; Που γαμησες ολο το ΠΟΚ ασαλιωτα και βγηκε η κυβερνηση για να σου κοψει την φορα; Ελα σε παρακαλω ολοι πικραμενοι ειμαστε δεν υπαρχει λογος για αναιτιες επιθεσεις
- PaokPatraG4
Να υποθέσω ότι χειροκροτας κ εσύ στις ήττες της ομάδας....Μια χαρά....Ότι πεις....Κ βλέπω μιλάς σε παρελθοντικο χρόνο....Γάμησες....Φέτος κ πέρυσι που πάμε από πίπα σε πίπα είμαι υποχρεωμένος να χειροκροταω;;;;Εάν είσαι ευχαριστημένος κ δεν βλέπεις ευθύνες του Ιβάν κ μόνο θετικά τότε μάλλον είσαι ύποπτος....Τα λέμε του χρόνου.....aivas19 έγραψε:Την ΑΜΚ την εκανε αλλος προχτες;; Εκει δεν ηταν επενδυση; Τα χρεη αλλος τα μηδενισε; Δηλαδη αν παιρναμε σημερα την κουπα (90’) αλλος θα διοικουσε; Το DNA σου εφερε πρωταθλημα μετα απο 34 χρονια και αλλοιωθηκε τωρα; Που γαμησες ολο το ΠΟΚ ασαλιωτα και βγηκε η κυβερνηση για να σου κοψει την φορα; Ελα σε παρακαλω ολοι πικραμενοι ειμαστε δεν υπαρχει λογος για αναιτιες επιθεσεις
-
Ποιος δινει ρε φιλε 2 εκατομμυρια το χρονο για προπονητη?PaokPatraG4 έγραψε:Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Ιβάν ασχολείται ενεργά με τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 3 χρόνια;;; Είμαστε σε τέλμα εάν δεν το έχεις καταλάβει.... Άνθρωπος από Ρωσία επένδυση δεν θα κάνει σε Ευρωπαϊκό έδαφος κ αυτή την στιγμή ο Ιβάν λογίζεται ως Ρώσος ολιγαρχης..... Οπότε δύσκολα μας βλέπω με Ιβαν στο τιμόνι....Η ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ήδη αλλάζει το DNA του μέσου ΠΑΟΚτση κ δη νεοΠΑΟΚτση....Χειροκρότημα στις ήττες κ τρολαρισμα από έναν που κάνει τον προπονητή στον πάγκο κ οι ΑΡΔ ζητάνε ποιοτικό ρόστερ σε εποχές ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ....Δηλαδή το παράλογο του παραλόγου ώ παράλογο.....Ξαφνικά θα έρθουν παιχταραδες το καλοκαίρι κ ο Ιβάν θα είναι έξω από το πούλμαν να αγκαλιάζει τους παίχτες.... Δυστυχώς η πραγματικότητα δείχνει αλλά....
Ποιος εχει τον πιο ακριβο τδ στην Ελλαδα?
Ποιος πηρε φελιπε σοαρες 3 εκατομυρια ευρω?
Ποιος πηρε κουλιατα 2 εκατομυρια ευρω?
Ποιος πηρε ναρευ 1,5 εκατομυρια ευρω?
Ποιος πηρε κουρτιτς 1,2 τον χρονο για 3 χρονια?
Ποιος πηρε ολιβειρα με 1 τον χρονο?
Ολα αυτα σου δειχνουν οτι τι ακριβως?? Δεν ασχολειται??
Τι αλλο επρεπε να κανει δηλαδη?
Να δωσει 6 εκατομυρια το χρονο για προπονητη?
-
Ρε Ιβάν μας αλλάζεις το dna μας.
Εμείς πριν έρθεις τα σαρωναμε όλα και οι επενδυτές έκαναν ουρά.
Τι ο βασιλιάς των μαγιό, τι ο εφοπλιστής Καμπάνης, τι ο βασιλιάς της λαμαρίνας Φλωριδης.
Επειδή εσύ δεν μπορείς να βρεις τη διαδοχή κατάσταση άσε να τη βρούμε εμείς που είμαστε τσακάλια σε κάτι τέτοια.
Εμείς πριν έρθεις τα σαρωναμε όλα και οι επενδυτές έκαναν ουρά.
Τι ο βασιλιάς των μαγιό, τι ο εφοπλιστής Καμπάνης, τι ο βασιλιάς της λαμαρίνας Φλωριδης.
Επειδή εσύ δεν μπορείς να βρεις τη διαδοχή κατάσταση άσε να τη βρούμε εμείς που είμαστε τσακάλια σε κάτι τέτοια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Τετ 24 Μάιος 2023, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Montrealiotis
Ότι έχει ευθύνη για τις αποτυχίες, έχει και για τις επιτυχίες, είναι αλήθεια.
Οποιαδήποτε όμως θέλει να φύγει ο Ιβαν ή είναι 15 χρόνων και δεν θυμάται τον ΠΑΟΚ προ ιβαν ή δεν ειναι ΠΑΟΚ, άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.
Οποιαδήποτε όμως θέλει να φύγει ο Ιβαν ή είναι 15 χρόνων και δεν θυμάται τον ΠΑΟΚ προ ιβαν ή δεν ειναι ΠΑΟΚ, άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.
Κατσε ρε φιλε...δλδ απ το ''χειροκροτημα'' παμε στο ''σηκω φυγε'';;;;;PaokPatraG4 έγραψε:Να υποθέσω ότι χειροκροτας κ εσύ στις ήττες της ομάδας....Μια χαρά....Ότι πεις....Κ βλέπω μιλάς σε παρελθοντικο χρόνο....Γάμησες....Φέτος κ πέρυσι που πάμε από πίπα σε πίπα είμαι υποχρεωμένος να χειροκροταω;;;;Εάν είσαι ευχαριστημένος κ δεν βλέπεις ευθύνες του Ιβάν κ μόνο θετικά τότε μάλλον είσαι ύποπτος....Τα λέμε του χρόνου.....aivas19 έγραψε:Την ΑΜΚ την εκανε αλλος προχτες;; Εκει δεν ηταν επενδυση; Τα χρεη αλλος τα μηδενισε; Δηλαδη αν παιρναμε σημερα την κουπα (90’) αλλος θα διοικουσε; Το DNA σου εφερε πρωταθλημα μετα απο 34 χρονια και αλλοιωθηκε τωρα; Που γαμησες ολο το ΠΟΚ ασαλιωτα και βγηκε η κυβερνηση για να σου κοψει την φορα; Ελα σε παρακαλω ολοι πικραμενοι ειμαστε δεν υπαρχει λογος για αναιτιες επιθεσεις
Ενδιαμεσα δεν υπαρχει τιποτα;