95. Στέφανος Τζίμας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: 95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

vs40 έγραψε:abc_o_ karpouzas Εγώ δε λέω να μην πάει Γερμανία. Απλά να αξιολογήσουμε σωστά την κατάσταση. Εννοείται ότι ο ποδοσφαιριστής θα βελτιωθεί περισσότερο στη Γερμανία, από ότι στον Ατρόμητο πχ. Ο παίκτης θα κερδίσει. Εγώ θέλω να κερδίσει και ο ΠΑΟΚ όμως.

Θέλω πολύ να δω τον Τζίμα τουχρόνου (σεζόν 25/26) βασικό στον ΠΑΟΚ και όταν έρθει η ώρα της πώλησης, να είναι για ένα ποσό ρεκόρ.

Δηλ.. Απο αυτά που βλέπουμε μέχρι τώρα στην ομάδα δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αυτό ακριβώς...που θέλεις να δεις....αυτο είναι και το πλάνο;

Ο τζημας όταν...θα είναι...ετσι όπως πρέπει θα παίξει στην ομάδα και το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει..μαζι του...την πουτανα την τύχη

Η λογική του δανεισμού....σε ξένο έδαφος...εχει την λογική ΚΑΙ της σκλήρυνσης του χαρακτήρα απαραίτητο στοιχείο για έναν νέο ποδοσφαιριστή..

Όσο και ταλέντο να έχεις αν δεν είσαι σε θέση να....κοιτάξεις..καταματα τον οποιονδήποτε ποδοσφαιρικό κολομαγκα δεν θα το δείξεις ποτέ αυτό το ταλέντο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε:Αν ο ΠΑΟΚ δώσει δανεικό το Τζημα ,είναι μια ένδειξη ότι αξιολογεί πως τώρα ο παίκτης δε μπορεί να βοηθήσει ούτε ως αξιόπιστος δευτεροτριτος.

Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος αξιολόγηση και λάθος τακτική να στείλεις δανεικό το Τζιμα και να πάρεις κάποιον ξένο στη θέση του.

Δε το καταλαβαίνω αυτο το ενδεχομενο, μου φαίνεται ενάντια στο στόχο που έχει η ομάδα...
+1
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Η περίπτωση Πέλκα που μετά τον δανεισμό του έγινε από παιδί άντρας είναι ένα παράδειγμα για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει το κάθε ταλέντο από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή στους ομίλους του champions league.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

giapas έγραψε:Αν ο ΠΑΟΚ δώσει δανεικό το Τζημα ,είναι μια ένδειξη ότι αξιολογεί πως τώρα ο παίκτης δε μπορεί να βοηθήσει ούτε ως αξιόπιστος δευτεροτριτος.

Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος αξιολόγηση και λάθος τακτική να στείλεις δανεικό το Τζιμα και να πάρεις κάποιον ξένο στη θέση του.

Δε το καταλαβαίνω αυτο το ενδεχομενο, μου φαίνεται ενάντια στο στόχο που έχει η ομάδα.

Οι Γερμανοί μια χαρά κέρδος θα έχουν. Άμεσο αγωνιστικό και προοπτική να γλυκαθει ο παίκτης και να έχει θετική στάση σε μελλοντικές διαπραγματευσεις.

Ο Τζιμας πρέπει να αισθανθεί έμπρακτα ότι η ομάδα του τον λογιζει ως το next big thing.
Επειδη τον λογιζει ως το next big thing τον αφηνει να κανει αυτο που νομιζει/νομιζουν ειναι καλυτερο για αυτον. Τωρα εσυ οσο και να το παρουσιαζεις αναποδα δε σημαινει οτι ισχυει
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Ναι. Οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας. Μην μας αρπαξουν τον παικτη μεσα απο τα χερια μας και δεν παρουμε μυρωδια. Αμα παιξει ο Τζημας στα γηπεδα της γερμανιας θα θελει να επιστρεψει ξανα στο ΔΑΚ Λαμιας και στους Μπεους; Αμα ανεβει η Νυρεμβεργη των 9 πρωταθληματων τι γινεται;
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Tolaros έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
Guitarman έγραψε:
Ο Λου κάνει το ίδιο με όλους τους μικρούς (ίσως πλην Κουλιεράκη): Τους βγάζει την Παναγία μέχρι να τους δώσει φανέλα βασικού. Ίσως το παρακάνει.
Με δυο κουβεντες.Απ τ αρνητικα (κατ εμε) του Ραζβαν
Σε κανένα δε βγάζει το λάδι, τους ετοιμάζει για πρωταθλητισμό.
Ο Κουλιερακης ήταν έτοιμος πιο γρήγορα, φάνηκε από την πρώτη στιγμή με την ωριμότητα που είχε στο παιχνίδι του.
Ο Ντελιας με τον κακό Λου βελτιωθηκε 200% από πέρσι και πήρε και τον τίτλο.
Το αρνητικό ποιο ακριβώς είναι ?
Το αρνητικό φίλε Τολαρε είναι ότι είτε εγώ δεν γράφω καθαρά, είτε εσύ δεν διάβασες αυτά που έγραψα

1) Δεν είπα τους βγάζει το λάδι αλλά την Παναγία (με την έννοια ότι αργεί να τους εντάξει). Ή αν το θες αλλιώς τρώνε πολύ πάγκο.

2) Επίσης, δεν λέω πουθενά ότι ο Λου είναι κακός. Αν διαβάσεις ολόκληρο το ποστ μου (ο Κατ εκοψε ένα κομμάτι), θα δεις ότι αυτό το γράφω για να καταλήξω ότι λογικά θα χαιρετήσει ο Στεφανάκος γιατί ο Λου θα προτιμήσει κάποιον πιο έτοιμο για 2ο - 3ο (ίσως ακόμη και τον Σαματα)

3) Για τον Κουλιε σου απάντησε ηδη και ο Ρενε νομίζω... Λόγω συγκυρίας βρέθηκε να πάρει τόσα παιχνίδια και στάθηκε μια χαρά (αν και έκανε αρκετά λάθη).

4) Αν και δεν χρειάζεται δικηγόρο ο Κατ, να πω ότι όταν κάποιος γράφει "από τα αρνητικά" του, ούτε θεωρεί ότι είναι κακός προπονητής, ούτε ότι κάνει κάτι απαραίτητα λάθος. Και εγώ θα ήθελα να δω σε περισσότερα ματς το Τζίμα πέρσι. Και νομίζω ότι τον έπαιρνε να παίξει περισσότερα 20λεπτα από ό,τι έπαιξε. Το αποτέλεσμα λέει ότι ο Λου έκανε καλό στην ομάδα (αυτό που θέλουμε), αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι ανεπτυξε τον παίκτη οσο θα μπορουσε (προφανώς αυτό είναι δευτερεύον μπροστά στο καλό της ομάδας)
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Ακούγεται τίποτα για ρήτρα?
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ας τρώνε όλον τον πάγκο του κόσμου, άλλος κρίνει πότε θα είναι έτοιμοι για βασικοί. Πού είναι το κακό να τρώνε πάγκο ?
Ανάμεσα στο Λουτσεσκου κι έναν εκτός ομάδας, προτιμώ να πιστεύω το Λουτσεσκου για το πότε είναι έτοιμος κάποιος.

Δεύτερον ο ΠΑΟΚ πάει για βασικό φορ άρα θα έχουμε 4. Το Σαματα δεν πρόκειται να τον ζητήσει κανείς δανεικό ή μεταγραφή. Μακάρι αλλά δεν το βλέπω.
Ο ΠΑΟΚ λεφτά για σπάσει συμβόλαια δε δίνει , δεν το έκανε ούτε με Λεβεκ. Όποιος το λέει ελαφρά την καρδία μάλλον δε βλέπει ΠΑΟΚ και αν θέλει μπορεί να τσονταρει στην ΠΑΕ για να διώξει παίκτη.
Θα πεταχτεί ένας να πει να στείλει το Σαματα στον ΠΑΟΚ Β. Ο ΠΑΟΚ δε φέρεται έτσι στους παίκτες του, όποιος πάλι βλέπει λίγο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια πάλι θα το ξέρει. Ο ΠΑΟΚ έχει καλές σχέσεις με τους παίκτες του.

Στον ΠΑΟΚ ο Τζίμας θα έχει λιγότερο ακόμα χρόνο από πέρσι. Ένα χρόνο εκτός Ελλάδας και επανέρχεται σε ένα ΠΑΟΚ χωρίς Σαματα, Μπραντον. Στα 19 του. Με συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Λόγω συγκυρίας ο Κουλιε δε βρέθηκε σε καμία περίπτωση , αυτό να το λέτε στον εαυτό σας. Η ομάδα ρίχνει τόνους δουλειάς και χρημάτων στις ακαδημίες και τίποτα απολύτως δεν γίνεται λόγω συγκυρίας. Καργας ήταν διαθέσιμος και ο Νάσμπεργκ, προτιμήθηκε ο Κουλιερακης δίπλα στον Ισλανδό. Καμία συγκυρία.

Κι επίσης με την εξέλιξη του Ντελια, πώς ακόμα πιστεύουμε ότι δεν ξέρει ο προπονητής τι πρέπει να κάνει με τον κάθε ταλαντούχο νέο. Με τόσους νέους στην 11αδα όσο καμία άλλη ελληνική ομάδα πρωταθλητισμού πώς το λένε ακόμα. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει?
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Από τη στιγμή που συνεχίζεις να γράφεις ένα κάρο πράγματα που δεν τα είπα και απλώς τα φαντάζεσαι, ένα έχω να σου πω: ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Τι δεν είπες ρε φίλε, δεν είπες ότι ο Κουλιερακης έπαιξε από συγκυρία?
Δεν είπες ότι έπαιρνε τον Τζίμα να παίξει παραπάνω πέρσι από όσο έκρινε ο προπονητής του ?
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Από τις 20 αράδες με άσχετα ζητήματα, κατέβηκες στις 2. Αυτά τα 2 όντως τα είπα.

Για το πρώτο, να σου πω απλώς πως αυτός είναι ο ρόλος του φόρουμ. Να σχολιάζουμε τι πιστεύουμε. Ούτε έκραξα τον Λου για το τι έκανε (αντιθέτως είπα ότι εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι έπραξε σωστά), ούτε τοξικός ήμουν (πάντα κραταω μετριοπαθή στάση). Τώρα αν απαγορεύεται να πούμε ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να τον βάλει παραπάνω, ε να το κλείσουμε το μαγαζί. Τι καθόμαστε και γράφουμε.

Περί συγκυριών για Κουλιε, σου είπε και ο Ρενε. Π'αντως ο ανταγωνισμός του την πρώτη χρονιά ήταν Κάργας και Νασμπεργκ. Πήρε την ευκαιρία και εδραιώθηκε (το έγραψα και πριν). Υπόθεση εργασίας: Αν δεν είμασταν τόσο σφιχτοί τότε και αντί Κάργα του έφερναν κανένα δεύτερο Ιγκι ή Βαρέλα, θα ήθελα πολύ να έβλεπα τι θα λέγατε σήμερα.

Τέλος πάντων, έχει ξεφύγει η κουβέντα. Άλλο ήθελα να τονισω με το αρχικό ποστ και αλλού πήγε. Μπορεί να μη ξέρω να εκφράζομαι... 8-)
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πάντως 18χρονος με 30 συμμετοχές και έστω 500 αγωνιστικά λεπτά, δε νομίζω να υπάρχει άλλος στην Ελλάδα.

Και αυτά στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, όχι στον 5ο αρη ή στο 10ο ΟΦΗ που έχουν περισσότερα αδιάφορα ματς.

Ο,τι και να λέμε ο παίκτης πήρε ευκαιρίες φέτος.
Ήτανε πολύ καλός και πιθανόν να έπρεπε να πάρει παραπάνω, ίσως γι'αυτό θέλουν να τον δανείσουν για να παίξει όσο αξίζει, ίσως και λίγο παραπάνω.

Στον ΠΑΟΚ αν δεν είσαι καλός στο ημίχρονο ως 18χρονος, θα βγεις (όπως έγινε με Αστέρα). Στη Νυρεμβέργη μπορεί να παίξεις και όλο το ματς.

Το μόνο που με χαλάει εμένα είναι αυτό που δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης. Κορυφή αυτός, 10αρι ο Ντελιας, στόπερ ο Κουλιερακης. Θα ήθελα να δούμε να συνυπάρχουν όλα αυτά τα παιδιά. Μακάρι αν δεν το δούμε φέτος, να το δούμε του χρόνου.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τι δήλωσε ;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πως θα είναι ωραίο να συνυπάρχει με τους άλλους στην 11αδα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ