ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 28/07/2022, 20:30, Novasports
Re: ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 28/07/2022, 20:30, Novasports
Τι αμαρτίες πληρώνουμε ρε πστ μου.αλλο να μην παίξεις καλά και άλλο να έχεις παίκτες στη χειρότερη εμφάνιση της καριέρας τους ...
Οποιος και να έρθει ακόμα κι αν παραιτηθεί σήμερα ο Ρουμάνος, δεν θα ξέρει τι να παίξει.
Γιατί ούτε 4-2-3-1 μπορεί (άντε με κανά Μπίσε στο 10), ούτε καθαρό 4-3-3 γιατί υπάρχει ένα εξτρεμ που μπορεί να μπει μέσα κι όχι στην γραμμή.
Μπακ μετριότητες, στόπερ πάμε παρακάτω...φορ ένας.
Δεν ξέρω, είμαι άφωνος πραγματικά.
Εχουν χαθεί τα αυγά και τα πασχάλια.
Κρίμα.
Τα μυαλά μας όχι απλά πονάνε...έχουν γίνει σαλάτα
Γιατί ούτε 4-2-3-1 μπορεί (άντε με κανά Μπίσε στο 10), ούτε καθαρό 4-3-3 γιατί υπάρχει ένα εξτρεμ που μπορεί να μπει μέσα κι όχι στην γραμμή.
Μπακ μετριότητες, στόπερ πάμε παρακάτω...φορ ένας.
Δεν ξέρω, είμαι άφωνος πραγματικά.
Εχουν χαθεί τα αυγά και τα πασχάλια.
Κρίμα.
Τα μυαλά μας όχι απλά πονάνε...έχουν γίνει σαλάτα
8 εκατομμύρια έχουμε δώσει μόνο σε αγορές. 8!boogeyman77 έγραψε:Ότι λεφτά σου δώσουν θα ψωνίσεις!Notorious4 έγραψε:Για τα σαπάκια που έφερε ο ταβέρνιάρης φταίει ο λουτσεσκου??
Re: ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 28/07/2022, 20:30, Novasports´
Ο αρχηγός δεν είναι μ@λ@κ@ς, θα έχει σίγουρα δίκιο με το κοράκι.
Το οποίο (άσχετα με το χάλι μας) έπαιξε ακριβώς σαν κάτι έλληνες διαιτητές που ξέρουμε:
Κίτρινη για διαμαρτυρία από τα αποδυτήρια, φόρτωμα μόνο τού ΠΑΟΚ με κίτρινες παρότι ήταν η ομάδα με 80% κατοχή, υπερβολική δεύτερη κίτρινη για να μας αφησει με 10, αμέσως μετά για ξεκάρφωμα η πρώτη κίτρινη σε αντίπαλο και κερασάκι δεύτερη αποβολή με διπλή κίτρινη.
Τρεις κίτρινες για διαμαρτυρία.
Κλασική σφαγή, το μόνο που δεν ξέρω είναι για ποιόν;
Το οποίο (άσχετα με το χάλι μας) έπαιξε ακριβώς σαν κάτι έλληνες διαιτητές που ξέρουμε:
Κίτρινη για διαμαρτυρία από τα αποδυτήρια, φόρτωμα μόνο τού ΠΑΟΚ με κίτρινες παρότι ήταν η ομάδα με 80% κατοχή, υπερβολική δεύτερη κίτρινη για να μας αφησει με 10, αμέσως μετά για ξεκάρφωμα η πρώτη κίτρινη σε αντίπαλο και κερασάκι δεύτερη αποβολή με διπλή κίτρινη.
Αυτή είναι η ομάδα...Προορίζεται για καταστροφική χρονιά η φετινή...
Εντάξει αυτό δεν είναι εικόνα. Χτύπημα εκτός φάσης του Ινγκι γιατί.... έτσι
-
Ο Νταντας του δείχνει ότι η θέση του είναι στα χαφ .Τους έβαλε όπου να είναι.
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 28/07/2022, 20:30, Novasports´
Ποια σφαγή ρε φίλε?ΜΙα ευκαιρία έκανες σε 180 λεπτά...Rexaris έγραψε:Ο αρχηγός δεν είναι μ@λ@κ@ς, θα έχει σίγουρα δίκιο με το κοράκι.
- Μπαρκαρούτσος
τσιριγωτης έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν θα έχουμε ποιον να βάλουμε στον επόμενο αγώΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τι είναι αυτά ρε; ; νιώθεις; ;
Νιώθω ρε.
Είμαι ΠΑΟΚ πιο λίγα χρόνια από εσένα, αλλά ξέρω ότι μέσα στη παράνοιά μας είμαστε ικανοί να σηκώσουμε πρωτάθλημα φέτος.
Μόνος εφικτός στόχος πλέον η έξοδος στην Ευρώπη του χρόνου.
- ΑποστόληςΑ