Δεν τον ακουω, γιατι ειμαι Ραγκατσοσκυλο. Αλλα το γλυψιμο ειναι δικαιολογημενο. Επαγγελμα κανει. Ακροατες και χορηγους χρειαζεται. Δεν το επαιξε ποτε ΠΑΟΚαρχης.eorptol1 έγραψε:μας νοιαζει γλυφτης μεγαλος ο κουλιανος, ειναι των αριανων για το μεροκαματο....και τωρα το καλοκαιρι ελεγε οτι δεν ειναι ευχαριστημενος και θα στριμωξει τον λουτσεσκου διοικηση και δωστου ξανα γλυψιμο στα αριανα ,κατουρα και λιγο ρε στοιχηματζη....που το παιζεις δημοσιογραφος.....
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
- john4serres
Στην Πάρμα την τριετία 2018 2021 ήταν πολύ καλός παίκτης,στον κενό χώρο έφευγε βολίδα.ron-swanson έγραψε:Τινάζει την μπάνκα στον αέρα με Ζερβινιο ο Καρυπίδης λέει η Μετροσπορ.
Αρχικά δεν ήξερα ότι παίζει ακόμα ποδόσφαιρο, έπειτα βλέπω ότι είχε ρήξη χιαστού φέτος.
Το καλό είναι ότι με αυτά που κάνει ο Καρυ την επόμενη φορά που θα πέσει ο ρουλης μάλλον θα διαλυθεί οριστικά.
Θα στείλουν τεχνογνωσία χυμών ενδυνάμωσης, τα κεντρικά στα παραρτήματα και ο παλαίμαχος Ζερβινιο θα τρέχει σαν εικοσάρης και χωρίς πόδια αν χρειαστεί.
Μεταγραφές που γίνονται για να "δικαιολογήσουν" τη δεύτερη θέση που πάνε να δώσουν από τώρα στο ρούλη. Η πρώτη φυσικά, είναι πιασμένη από τον γκέι.
Κι όλα αυτά με τις ευλογίες κυβέρνησης και υιού κερατά (που λύνει και δένει μέσα στην ΟΥΕΦΑ κι ας μη το πιστεύουν πολλοί).
Ο ΠΑΟΚ απών από τις εξελίξεις ή μήπως όχι...?
Μεταγραφές που γίνονται για να "δικαιολογήσουν" τη δεύτερη θέση που πάνε να δώσουν από τώρα στο ρούλη. Η πρώτη φυσικά, είναι πιασμένη από τον γκέι.
Κι όλα αυτά με τις ευλογίες κυβέρνησης και υιού κερατά (που λύνει και δένει μέσα στην ΟΥΕΦΑ κι ας μη το πιστεύουν πολλοί).
Ο ΠΑΟΚ απών από τις εξελίξεις ή μήπως όχι...?
-
Μια χαρα το παιξε.Psaras έγραψε:Δεν τον ακουω, γιατι ειμαι Ραγκατσοσκυλο. Αλλα το γλυψιμο ειναι δικαιολογημενο. Επαγγελμα κανει. Ακροατες και χορηγους χρειαζεται. Δεν το επαιξε ποτε ΠΑΟΚαρχης.eorptol1 έγραψε:μας νοιαζει γλυφτης μεγαλος ο κουλιανος, ειναι των αριανων για το μεροκαματο....και τωρα το καλοκαιρι ελεγε οτι δεν ειναι ευχαριστημενος και θα στριμωξει τον λουτσεσκου διοικηση και δωστου ξανα γλυψιμο στα αριανα ,κατουρα και λιγο ρε στοιχηματζη....που το παιζεις δημοσιογραφος.....
Πριν καμια 10ετια δεν ελεγε καν τι ομαδα ειναι, "εεε παιδια δεν ασχολουμαι με ελληνικες ομαδες, μονο στοιχημα". Αντε τωρα με τον καθε ανυπαρκτο
john4serres έγραψε:Στην Πάρμα την τριετία 2018 2021 ήταν πολύ καλός παίκτης,στον κενό χώρο έφευγε βολίδα.ron-swanson έγραψε:Τινάζει την μπάνκα στον αέρα με Ζερβινιο ο Καρυπίδης λέει η Μετροσπορ.
Αρχικά δεν ήξερα ότι παίζει ακόμα ποδόσφαιρο, έπειτα βλέπω ότι είχε ρήξη χιαστού φέτος.
Το καλό είναι ότι με αυτά που κάνει ο Καρυ την επόμενη φορά που θα πέσει ο ρουλης μάλλον θα διαλυθεί οριστικά.
Πραγματικά, ήταν σπρίντερ, ένας από τους πιο γρήγορους ποδοσφαιριστές του πλανήτη, αυτο ήταν και έτσι έκανε την όποια καριέρα.
- ΑποστόληςΑ
Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ βλέπω ότι η Αρειανάρα θα φτιάξει σπουδαία ομάδα φέτος. Οι παίκτες που παίρνει είναι φτασμένοι, καμία σχέση με τα σχολιαρόπαιδα που παίρνουμε εμείς (μήπως και εξελιχθούν κάποτε σε παίκτες).
Δείτε το χθεσινό φιλικό του Άρη: άνετα κέρδισε τον γαύρο. Εμείς μόνο στα όνειρά μας τους κερδίζουμε και τους δύο. '
ΥΓ: Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω ομάδα και να γίνω ο.α.ρ.η.σ.
Δείτε το χθεσινό φιλικό του Άρη: άνετα κέρδισε τον γαύρο. Εμείς μόνο στα όνειρά μας τους κερδίζουμε και τους δύο. '
ΥΓ: Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω ομάδα και να γίνω ο.α.ρ.η.σ.
- john4serres
Η ομάδα του Μπούργος θα είναι με διαφορά η πιο αθλητική στο πρωτάθλημα.
- ΑποστόληςΑ
Αθλητική μπορεί να μην είναι, ομαδάρα όμως θα είναι. Αν δεν δώσει τα παιχνίδια στον γαύρο (που θα τα δώσει) πιστεύω ότι θα μπορούσε φέτος, άνετα, να χτυπήσει πρωτάθλημα.
-
Εγω τρεμω παντως!αφου σκεφτομαι να σταματησω να βλεπω ποδοσφαιρο και να βλεπω μονο μπιλιαρδο.
Τα ματς του γαυρου με την Μακαμπι θα εχουν πολυ ενδιαφερον παντως. 

Θετικός εδώ και 24 ώρες με ήπια συμπτωματολογία, σε απομόνωση στο σπίτι μου να μην μπορώ να δουλέψω και να μην μπορώ να είμαι κοντά στην κόρη μου που ήλθε για 12 μέρες από την Αγγλία και να διαβάζω για σούπερ ο.α.ρ.η.ς. που έχει αθλητική ομάδα και με μπαλαδόρους και πάει για περίπατο στο πρωτάθλημα, μέχρι και κατάκτηση Con. L. παίζει; Από πότε το δουλάκι έγινε Liverpool, Real, M. City, Bayern;
Ρε θα με τρελλάνετε ορισμένοι εδώ μέσα, να πάθω και πνευμονία θέλετε και να υποστώ και ισχαιμικό; Έλεος.
Ρε θα με τρελλάνετε ορισμένοι εδώ μέσα, να πάθω και πνευμονία θέλετε και να υποστώ και ισχαιμικό; Έλεος.

Να δούμε όταν θα είναι να πάρουν τα μηνιατικα οι παίχτες
Περαστικά αδερφέ ... και προλαβαίνεις να αγκαλιάσεις το παιδί ... κάνε υπομονή ...
όλα καλά ... αυτό που ασχολούνται κάποιοι με αυτή την τραγική ομάδα ποτέ δεν το κατάλαβα ... ούτε σάλιο ... ούτε γραμμή ... πάμε παοκάρα μου ...

όλα καλά ... αυτό που ασχολούνται κάποιοι με αυτή την τραγική ομάδα ποτέ δεν το κατάλαβα ... ούτε σάλιο ... ούτε γραμμή ... πάμε παοκάρα μου ...

- john4serres
Αναχώρησε για Ολλανδία η αεκ
Τερματοφύλακες: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης
Αμυντικοί: Μοχαμάντι, Ρότα, Λάτσι, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Κορνέζος.
Μέσοι: Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Μπότος, Μουστακόπουλος
Επιθετικοί: Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Αλμπάνης, Κοσίδης, Μαχαίρας, Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία.
Τερματοφύλακες: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης
Αμυντικοί: Μοχαμάντι, Ρότα, Λάτσι, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Κορνέζος.
Μέσοι: Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Μπότος, Μουστακόπουλος
Επιθετικοί: Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Αλμπάνης, Κοσίδης, Μαχαίρας, Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία.