Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Psaras

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Δημοσίευση από Psaras »

eorptol1 έγραψε:μας νοιαζει γλυφτης μεγαλος ο κουλιανος, ειναι των αριανων για το μεροκαματο....και τωρα το καλοκαιρι ελεγε οτι δεν ειναι ευχαριστημενος και θα στριμωξει τον λουτσεσκου διοικηση και δωστου ξανα γλυψιμο στα αριανα ,κατουρα και λιγο ρε στοιχηματζη....που το παιζεις δημοσιογραφος.....
Δεν τον ακουω, γιατι ειμαι Ραγκατσοσκυλο. Αλλα το γλυψιμο ειναι δικαιολογημενο. Επαγγελμα κανει. Ακροατες και χορηγους χρειαζεται. Δεν το επαιξε ποτε ΠΑΟΚαρχης.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ron-swanson έγραψε:Τινάζει την μπάνκα στον αέρα με Ζερβινιο ο Καρυπίδης λέει η Μετροσπορ.

Αρχικά δεν ήξερα ότι παίζει ακόμα ποδόσφαιρο, έπειτα βλέπω ότι είχε ρήξη χιαστού φέτος.

Το καλό είναι ότι με αυτά που κάνει ο Καρυ την επόμενη φορά που θα πέσει ο ρουλης μάλλον θα διαλυθεί οριστικά.
Στην Πάρμα την τριετία 2018 2021 ήταν πολύ καλός παίκτης,στον κενό χώρο έφευγε βολίδα.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Θα στείλουν τεχνογνωσία χυμών ενδυνάμωσης, τα κεντρικά στα παραρτήματα και ο παλαίμαχος Ζερβινιο θα τρέχει σαν εικοσάρης και χωρίς πόδια αν χρειαστεί.
Μεταγραφές που γίνονται για να "δικαιολογήσουν" τη δεύτερη θέση που πάνε να δώσουν από τώρα στο ρούλη. Η πρώτη φυσικά, είναι πιασμένη από τον γκέι.
Κι όλα αυτά με τις ευλογίες κυβέρνησης και υιού κερατά (που λύνει και δένει μέσα στην ΟΥΕΦΑ κι ας μη το πιστεύουν πολλοί).
Ο ΠΑΟΚ απών από τις εξελίξεις ή μήπως όχι...?
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Psaras έγραψε:
eorptol1 έγραψε:μας νοιαζει γλυφτης μεγαλος ο κουλιανος, ειναι των αριανων για το μεροκαματο....και τωρα το καλοκαιρι ελεγε οτι δεν ειναι ευχαριστημενος και θα στριμωξει τον λουτσεσκου διοικηση και δωστου ξανα γλυψιμο στα αριανα ,κατουρα και λιγο ρε στοιχηματζη....που το παιζεις δημοσιογραφος.....
Δεν τον ακουω, γιατι ειμαι Ραγκατσοσκυλο. Αλλα το γλυψιμο ειναι δικαιολογημενο. Επαγγελμα κανει. Ακροατες και χορηγους χρειαζεται. Δεν το επαιξε ποτε ΠΑΟΚαρχης.
Μια χαρα το παιξε.
Πριν καμια 10ετια δεν ελεγε καν τι ομαδα ειναι, "εεε παιδια δεν ασχολουμαι με ελληνικες ομαδες, μονο στοιχημα". Αντε τωρα με τον καθε ανυπαρκτο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

john4serres έγραψε:
ron-swanson έγραψε:Τινάζει την μπάνκα στον αέρα με Ζερβινιο ο Καρυπίδης λέει η Μετροσπορ.

Αρχικά δεν ήξερα ότι παίζει ακόμα ποδόσφαιρο, έπειτα βλέπω ότι είχε ρήξη χιαστού φέτος.

Το καλό είναι ότι με αυτά που κάνει ο Καρυ την επόμενη φορά που θα πέσει ο ρουλης μάλλον θα διαλυθεί οριστικά.
Στην Πάρμα την τριετία 2018 2021 ήταν πολύ καλός παίκτης,στον κενό χώρο έφευγε βολίδα.

Πραγματικά, ήταν σπρίντερ, ένας από τους πιο γρήγορους ποδοσφαιριστές του πλανήτη, αυτο ήταν και έτσι έκανε την όποια καριέρα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ βλέπω ότι η Αρειανάρα θα φτιάξει σπουδαία ομάδα φέτος. Οι παίκτες που παίρνει είναι φτασμένοι, καμία σχέση με τα σχολιαρόπαιδα που παίρνουμε εμείς (μήπως και εξελιχθούν κάποτε σε παίκτες).
Δείτε το χθεσινό φιλικό του Άρη: άνετα κέρδισε τον γαύρο. Εμείς μόνο στα όνειρά μας τους κερδίζουμε και τους δύο. '

ΥΓ: Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω ομάδα και να γίνω ο.α.ρ.η.σ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Η ομάδα του Μπούργος θα είναι με διαφορά η πιο αθλητική στο πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αθλητική μπορεί να μην είναι, ομαδάρα όμως θα είναι. Αν δεν δώσει τα παιχνίδια στον γαύρο (που θα τα δώσει) πιστεύω ότι θα μπορούσε φέτος, άνετα, να χτυπήσει πρωτάθλημα.
aspro mavro

Δημοσίευση από aspro mavro »

Βρε λες να γίνω κιτρινόμαυρος ; :oops:
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Εγω τρεμω παντως!αφου σκεφτομαι να σταματησω να βλεπω ποδοσφαιρο και να βλεπω μονο μπιλιαρδο.
icue

Δημοσίευση από icue »

Τα ματς του γαυρου με την Μακαμπι θα εχουν πολυ ενδιαφερον παντως. :mrgreen:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Θετικός εδώ και 24 ώρες με ήπια συμπτωματολογία, σε απομόνωση στο σπίτι μου να μην μπορώ να δουλέψω και να μην μπορώ να είμαι κοντά στην κόρη μου που ήλθε για 12 μέρες από την Αγγλία και να διαβάζω για σούπερ ο.α.ρ.η.ς. που έχει αθλητική ομάδα και με μπαλαδόρους και πάει για περίπατο στο πρωτάθλημα, μέχρι και κατάκτηση Con. L. παίζει; Από πότε το δουλάκι έγινε Liverpool, Real, M. City, Bayern;
Ρε θα με τρελλάνετε ορισμένοι εδώ μέσα, να πάθω και πνευμονία θέλετε και να υποστώ και ισχαιμικό; Έλεος. :oops:
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Να δούμε όταν θα είναι να πάρουν τα μηνιατικα οι παίχτες
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Περαστικά αδερφέ ... και προλαβαίνεις να αγκαλιάσεις το παιδί ... κάνε υπομονή ... ;)

όλα καλά ... αυτό που ασχολούνται κάποιοι με αυτή την τραγική ομάδα ποτέ δεν το κατάλαβα ... ούτε σάλιο ... ούτε γραμμή ... πάμε παοκάρα μου ... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Αναχώρησε για Ολλανδία η αεκ
Τερματοφύλακες: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης
Αμυντικοί: Μοχαμάντι, Ρότα, Λάτσι, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Κορνέζος.
Μέσοι: Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Μπότος, Μουστακόπουλος
Επιθετικοί:
Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Αλμπάνης, Κοσίδης, Μαχαίρας, Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”