23.Joan Sastre

Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re: 23.Joan Sastre

Δημοσίευση από Χωρικός »

Δεν ξέρω τί είδους πρόβλημα υπάρχει, εμένα ο Σάστρε παιχταράς μου φαίνεται και θα επαιζε βασικός σε οποιαδήποτε ομάδα , των βρυκολάκων εννοώ . Αν εχει κάτι με το παιδί ο Λου οφείλει ή να το λύσει ή να τον κάνει δίφραγκα και πάμε για άλλα.
Αυτό το σκωτσεζικο ντους δεν ευνοεί κανέναν και πόσο μάλλον την ομάδα.
Εκτός λίστας τον εχει ρε φίλε, το μοναδικό αξιόπιστο δεξί μπακ... τί να πεις. Τί ψυχολογία να έχει το παιδί; Είναι πολύ καλός δεδομένων των συνθηκών λεω εγώ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ο Σάστρε είναι ένα αξιοπρεπές δεξί μπακ, ούτε υπερπαιχταράς, ούτε παλτό.
Ο Λύρατζης είναι ένα κλικ κάτω του Σάστρε σε ταλέντο, αλλά εξίσου δουλευταράς και τίμιος.
Ο Βιειρίνια είναι ψυχάρα και παρ' ότι η απόδοση του στοίχησε με Άρη, μας έδωσε ευρωπαικές προκρίσεις με την εμπειρία και την ποιότητα του.

Κάνεις τους δεν μπορεί να έχει τον ρόλο που είχε ο Μάτος την χρονιά του νταμπλ ή τον ρόλο που έχει ο Μπάμπα σήμερα από τα αριστερά και για αυτό θέλουμε παίκτη.

Ο Βιειρίνια έχει ρόλο στο ρόστερ, και μπορεί να δίνει ποιοτικά εικοσάλεπτα όπου χρειάζεται, αλλά μόνο ως τρίτο δεξί μπακ ή μπαλαντέρ για όποια θέση θα τον υπολόγιζα.

Με δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα πάρουμε δεξί μπακ για βασικό, η ερώτηση είναι αν θέλουμε Λύρατζη ή Σάστρε για δεύτερο. Και αν και πιστεύω ότι ο Σάστρε είναι ένα κλικ πάνω, θα πήγαινα με τον γηγενή Λύρατζη.

Η φιλοσοφία της ομάδας θα πρέπει να είναι να έχει ακριβούς και ποιοτικούς πρωτοκλασάτους παίκτες και να κρατάει για μπακ απ τα παιδιά από τις ακαδημίες που δεν κάνουν το τρελό μπαμ. Το βάθος πρέπει να το βρίσκουμε εσωτερικά.

Προσωπικά για τον λόγο αυτό δεν σκάω για τον έκτο μεσοεπιθετικό. Ούτε για τρίτο φορ που θα καλύψει το προσωρινό κενό του Σαμάτα. Ούτε για Μαξίμοβιτς άμεσα, εκτός αν θέλουμε να τον ετοιμάσουμε για καλοκαίρι.

Καίγομαι για βασικό δεξί μπακ και για βασικό φορ να αντικαταστήσει τον Σαμάτα όμως. Εκεί πονάμε. 2 βασικούς για 2 θέσεις.

Και υπομονή. Αν δεν το πάρουμε φέτος, θα το πάρουμε του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν μπήκε καν στους υποψήφιους mvp του αγώνα, όπου μπαίνουν όλοι όσοι αγωνίστηκαν.
Ντροπή στο ομορφότερο μέλος της mod team που το ξέχασε!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτόν λες που έχει ερωτευθεί τον Κίτσιου;
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

gika έγραψε:Ο Σάστρε είναι ένα αξιοπρεπές δεξί μπακ, ούτε υπερπαιχταράς, ούτε παλτό.
Ο Λύρατζης είναι ένα κλικ κάτω του Σάστρε σε ταλέντο, αλλά εξίσου δουλευταράς και τίμιος.
Ο Βιειρίνια είναι ψυχάρα και παρ' ότι η απόδοση του στοίχησε με Άρη, μας έδωσε ευρωπαικές προκρίσεις με την εμπειρία και την ποιότητα του.

Κάνεις τους δεν μπορεί να έχει τον ρόλο που είχε ο Μάτος την χρονιά του νταμπλ ή τον ρόλο που έχει ο Μπάμπα σήμερα από τα αριστερά και για αυτό θέλουμε παίκτη.

Ο Βιειρίνια έχει ρόλο στο ρόστερ, και μπορεί να δίνει ποιοτικά εικοσάλεπτα όπου χρειάζεται, αλλά μόνο ως τρίτο δεξί μπακ ή μπαλαντέρ για όποια θέση θα τον υπολόγιζα.

Με δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα πάρουμε δεξί μπακ για βασικό, η ερώτηση είναι αν θέλουμε Λύρατζη ή Σάστρε για δεύτερο. Και αν και πιστεύω ότι ο Σάστρε είναι ένα κλικ πάνω, θα πήγαινα με τον γηγενή Λύρατζη.

Η φιλοσοφία της ομάδας θα πρέπει να είναι να έχει ακριβούς και ποιοτικούς πρωτοκλασάτους παίκτες και να κρατάει για μπακ απ τα παιδιά από τις ακαδημίες που δεν κάνουν το τρελό μπαμ. Το βάθος πρέπει να το βρίσκουμε εσωτερικά.

Προσωπικά για τον λόγο αυτό δεν σκάω για τον έκτο μεσοεπιθετικό. Ούτε για τρίτο φορ που θα καλύψει το προσωρινό κενό του Σαμάτα. Ούτε για Μαξίμοβιτς άμεσα, εκτός αν θέλουμε να τον ετοιμάσουμε για καλοκαίρι.

Καίγομαι για βασικό δεξί μπακ και για βασικό φορ να αντικαταστήσει τον Σαμάτα όμως. Εκεί πονάμε. 2 βασικούς για 2 θέσεις.

Και υπομονή. Αν δεν το πάρουμε φέτος, θα το πάρουμε του χρόνου.
Νομίζω οτι αν πάρουμε όντως ποιοτικο δεξί μπάκ ο Σάστρε αποτελεί καλύτερη επιλογή απο Λυρατζή και σαν τρίτος ο μικρός ας μείνει και του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτόν λες που έχει ερωτευθεί τον Κίτσιου;

ΔΓ/ΔΑ
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Χωρικός έγραψε:Δεν ξέρω τί είδους πρόβλημα υπάρχει, εμένα ο Σάστρε παιχταράς μου φαίνεται και θα επαιζε βασικός σε οποιαδήποτε ομάδα , των βρυκολάκων εννοώ . Αν εχει κάτι με το παιδί ο Λου οφείλει ή να το λύσει ή να τον κάνει δίφραγκα και πάμε για άλλα.
Αυτό το σκωτσεζικο ντους δεν ευνοεί κανέναν και πόσο μάλλον την ομάδα.
Εκτός λίστας τον εχει ρε φίλε, το μοναδικό αξιόπιστο δεξί μπακ... τί να πεις. Τί ψυχολογία να έχει το παιδί; Είναι πολύ καλός δεδομένων των συνθηκών λεω εγώ
Ποιός από τους 17 ξένους που είναι τώρα στην Ευρωπαϊκή λίστα θα πρότεινες να κοπεί για να μπει ο Σάστρε?

Καλός παίκτης είναι αλλά πληρώνει το γεγονός ότι η θέση του μπορεί να καλυφθεί και από τον διπλοθεσίτη Κεντζιόρα. Όποιοσδήποτε άλλος κοβόταν θα δημιουργούσε πιο σημαντικό κενό.

Αν και αξίζει να είναι στην λίστα θεωρώ πολύ πιθανό να ξανακοπεί και για τα νοκ άουτ, ειδικά αν έρθει και καινούριος ξένος παίκτης (σε οποιαδήποτε θέση). Σίγουρα αυτό επηρεάζει την ψυχολογία του, δύσκολη απόφαση και για τον Λούτσε γιατί δεν πολυβγαίνουν τα κουκιά
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν ο Ντέλιας είχε σκοράρει αυτός το 2-0,ως όφειλε, τώρα ο Sastre θα έγραφε άλλη μία ασίστ.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Μέτριο πρώτο ημίχρονο χθες έχασε κάποιες εύκολες πασες και ο Βόλος βρήκε αντεπιθεσεις
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Σήμερα έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Άπειρα ανεβοκατεβάσματα. έχασε κάποιες φάσεις μπροστά, πιστεύω λόγω κούρασης .
Ωραία κάθετη στον Οζντοεφ
Άβαταρ μέλους
GeorgiosLeeds

Δημοσίευση από GeorgiosLeeds »

Τρομερό ματς απο τον Joan σήμερα. Δείχνει πως ειναι παίχτης ψυχολογίας και πως οταν νοιώθει σημαντικός για την ομάδα και τον προπονητή τότε τα δίνει όλα και ειναι συγκεντρωμένος. Δείχνει να είναι σε εξαιρετική φόρμα πάνω που αρχίζουν τα ντέρμπι χρειαζόμαστε τον καλό Σάστρε.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε στην Marca ο Ζοάν Σάστρε, μιλώντας για τα όνειρά του με τον ΠΑΟΚ και τα κλειστά γήπεδα, κάνοντας προηγουμένως αναδρομή σε όλη την καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε για τον ΠΑΟΚ:

Για το αν υπάρχουν άνθρωποι που τον έχουν βοηθήσει στην καριέρα του: «Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που σε βοηθούν, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι. Για παράδειγμα, φέτος έχει έρθει στον ΠΑΟΚ, στο πλευρό του προπονητή, ένας ψυχολόγος. Μας βοηθά να διαχειριζόμαστε όλες τις καταστάσεις, να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να αντιμετωπίζουμε κάθε κατάσταση με την μέγιστη θετική διάθεση, να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Υπάρχουν, βέβαια, και άλλοι που με έχουν βοηθήσει».

Για το πώς ήρθε στον ΠΑΟΚ κι αν υπήρχαν και άλλες ομάδες που τον ήθελαν: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για άλλες ομάδες, με τον ΠΑΟΚ ήταν κάτι που θέλαμε και οι δύο. Ήταν μία εύκολη απόφαση να έρθω εδώ, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ και κάπως έτσι κατέληξαν να πάω στον ΠΑΟΚ εκείνο τον Γενάρη (σ.σ. 2022). Με την οικογένειά μου είμαι πολύ δεμένος και συζητάμε τα πάντα, ειδικά με την σύντροφό μου. Η αλήθεια είναι ότι πήρα την απόφαση να πάω στον ΠΑΟΚ με πολύ μεγάλη όρεξη γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα, μία ομάδα που παίζει στην Ευρώπη, διεκδικεί Πρωτάθλημα και Κύπελλο και κοντράρεται με άλλες μεγάλες ομάδες εδώ στην Ελλάδα, εδώ το ποδόσφαιρο το βλέπουν κάπως διαφορετικά».

Για το πρώτο του διάστημα στον ΠΑΟΚ: «Πήγα στα μέσα της περιόδου (σ.σ. 2021-2022), είχαμε πολλά παιχνίδια τότε, και για το Πρωτάθλημα και για το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα τερματίσαμε δεύτεροι, πήραμε μία θέση για την Ευρώπη και κοντραριστήκαμε μαζί με τις άλλες δυνατές ομάδες στα πλέι οφ. Φτάσαμε και στον τελικό του Κυπέλλου, ήταν μία συναρπαστική μάχη».

Για την περσινή σεζόν:
«Όταν ήρθα στην ομάδα, επαναλαμβανόταν συνεχώς το ίδιο μοτίβο, είχαμε συνεχόμενα ματς. Έπρεπε να μάθω την ομάδα, την πόλη, δεν υπήρχε πολύς χρόνος διαθέσιμος. Η δεύτερη σεζόν άρχισε με τους καλύτερους όρους για μένα. Είχα πάρει πλέον ξεκάθαρες τις ιδέες του προπονητή, συμμετείχα στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ο προπονητής με εμπιστεύτηκε πολύ, έπαιξα αρκετά. Στο τέλος καταλήξαμε τέταρτοι στο Πρωτάθλημα, βγήκαμε στο Κόνφερενς Λιγκ, στο Κύπελλο φτάσαμε στον τελικό και αυτό είναι ένα σημάδι ότι είσαι μέσα στους καλύτερους. Σίγουρα απολαμβάνεις τον ανταγωνισμό στο ελληνικό Πρωτάθλημα, με τα πλέι οφ, υπάρχουν 3, 4 ομάδες που ανταγωνίζονται για τον τίτλο. Και τα πλέι οφ είναι πραγματικά μία συναρπαστική διαδικασία».

Για το ποια γλώσσα μιλάνε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, με δεδομένο ότι υπάρχουν Ισπανοί (εκείνος και ο Μπράντον) και αρκετοί που μιλάνε πορτογαλικά:
«Μιλάμε κυρίως αγγλικά που μας βοηθάνε στην δουλειά, λίγα ελληνικά και όποτε μπορούμε, με τον Μπράντον, ισπανικά».

Για τα άδεια γήπεδα στην Ελλάδα αυτή την περίοδο: «Υπήρχε ένα θέμα με τον Ολυμπιακό, η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει τις κερκίδες μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Σε εμάς αυτό δημιούργησε πρόβλημα γιατί έχουμε πολλά ντέρμπι αυτή την περίοδο και αναγκαζόμαστε να τα δίνουμε χωρίς τον κόσμο μας στην κερκίδα. Στην Ελλάδα, το κοινό, ειδικά αυτό του ΠΑΟΚ, είναι ενθουσιώδες και μας βοηθά πάρα πολύ, είναι από τα καλύτερα στον κόσμο. Μας δίνει ώθηση, ζούμε μία φανταστική ατμόσφαιρα με αυτό τον κόσμο και τώρα αναγκαζόμαστε να παίξουμε χωρίς τους οπαδούς στο πλευρό μας».

Για το πώς κυλά η φετινή σεζόν: «Πάει πολύ καλά η σεζόν, δίνουμε μία πραγματική μάχη στο Πρωτάθλημα, απολαμβάνουμε την πορεία μας στοπ Κύπελλο και το Κόνφερενς Λιγκ που ήδη είμαστε στους «16». Στο Πρωτάθλημα, είναι πολύ σημαντικό τι θα κάνουμε στα πλέι οφ, πώς θα πάρουμε τούς περισσότερους πόντους, γιατί ουσιαστικά είναι ένα νέο Πρωτάθλημα. Για μας το σημαντικότερο είναι να συνεχίσουμε όπως πάμε τώρα, να αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό τα παιχνίδια, να δίνουμε το μέγιστο σε κάθε ματς και να πάμε παιχνίδι-παιχνίδι. Τώρα έχουμε έναν μήνα μπροστά μας με πολλά παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Για το τι θα ήθελε να έχει πετύχει στο τέλος της σεζόν με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε όλους τους τίτλους μέσα: «Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι έτσι, μου αρέσει να βλέπω τα πράγματα όπως έρχονται. Για μένα το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι και τώρα αυτό που σκέφτομαι είναι μόνο το ματς με τον Παναθηναϊκό που έχουμε μπροστά μας. Πρέπει να μπούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στην σεζόν»

Για τα όνειρα που κάνει για την καριέρα του:
«Έχω πολλά όνειρα, αλλά αυτή την στιγμή σκέφτομαι ότι είμαι στην Ελλάδα, είμαστε μέσα στο Πρωτάθλημα, στο Κύπελλο, στην Ευρώπη, θα με ενθουσίαζε να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο και να παίξω με τον ΠΑΟΚ στην καλύτερη δυνατή ευρωπαϊκή διοργάνωση (σ.σ. Τσάμπιονς Λιγκ)».
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Κοίτα να δεις ένα περίεργο πράγμα, συνεχίζουμε να έχουμε μόνο νίκες με την παρουσία σου στην 11αδα.

Το δεύτερο γκολ είναι σε μεγάλο βαθμό δικό σου, από τη στιγμή που το ξεκινάς μέχρι την προσποιηση για να εκτελέσει ο Βούλγαρος πορνοσταρ.

Ο οποίος με σένα στην 11αδα συνεχίζει να κάνει τα καλύτερα του ματς, περίεργα πράγματα ρε παιδί μου.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Αυτό που κάνεις στο δεύτερο γκολ δείχνει μεγάλο παίκτη

Σε ευχαριστώ αλάνι μου
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

ΝΑΙ!!
ΝΑΙ!!
Έτσι ακριβώς!!