Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Mitsospaoki4 έγραψε:
joshua έγραψε:Αριστερο μπακ δεν υπαρχει περιπτωση να μην αποκτηθει.Ειναι κομβικη θεση για τον Λουτσεσκου και ο Περειρα ειναι ακομα πολυ πισω για να παιξει τον ρολο.Λογικα περιμενουμε ακομα τον Μπαμπα αν και δεν βλεπω πως δεν θα τραβηξει η υποθεση.
Ναι το θέμα είναι τι παίχτη ψάχνεις για αριστερα;

Γιατί με βάση τα αρδορεπορταζ, για ρολιστα ψάχνουμε..
Δεν διάβασα πουθενά κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Χατζετα και novasports
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

Ο μάνατζερ του Γκορτεζιανι είναι ο γνωστός Τάι, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, που όταν έπαιζε εναντίον του ΠΑΟΚ πάθαινε παράκρουση?
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ε αν το ειπαν αυτοι ισχυει στανταρ :lol: :lol: :lol:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Kλεινει ο Ολιβειρα κ στο sport24. Mόνο εγώ βλέπω ότι μοιάζει στον Τζόκοβιτς?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ναι
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

https://m.youtube.com/watch?v=F5zrI1L7_eE

Τέτοια μην κάνει μόνο στον Λουτσε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ας μαζέψει κάποιος τον μάνατζερ του Γκορτεζιάνι γιατί θα το κάψει το παιδί.
Μια χαρά τα είπε αδερφέ. Ανέδειξε το χαρακτήρα ενός ποδοσφαιριστή σίγουρου για την πρόοδό του και φόλα ΠΑΟΚΑΡΑ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καπως ετσι παιρνουν αερα τα μυαλα, και ξεκιναει η Μυκονος πριν καλα καλα αποδειξουμε οτι αξιζουμε πραγματικα...
Επικινδυνες οι δηλωσεις κατ εμε...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Μόνο Μύκονο και χαβαλέ δεν μου έδειξαν αυτά που είπε ο Τάι.
Για πολύ δουλειά και πολύ αποφασισμένο να πετύχει πιτσιρίκο μίλησε και που θέλει να πετύχει στον ΠΑΟΚ και όχι κάπου αλλού ή όπου νάναι

Τώρα η πρεμούρα με τον Ολιβέιρα με πάει μια τσάρκα στο ότι έχει βρεθεί καλή περίπτωση ΧΑΦ που θα χρειαστούν αρκετά χρήματα για αγορά. Και επομένως πάμε σε ελεύθερο φορ γιατί χωρίς πωλήσεις διπλές ακριβές αγορές μάλλον δεν σηκώνει ο προϋπολογισμός μας.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μακαρι...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Luigi Vampa έγραψε:Αν δεν έχει αλλάξει κάτι συγκλονιστικα θα επιστρέψουμε σε παιχνιδι μεγάλων ποσοστών κατοχής, κοντινών πασων με λιγότερο ρίσκο κ υπομονή στην ανάπτυξη. Οι παίκτες που έχουμε στο ροστερ είναι διαφορετικών χαρακτηριστικών καθώς αγοράστηκαν για να εξυπηρετούν τον πολύ διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού του Αμπελ, με άμεσες μεγάλες μπαλιές από την άμυνα στην επίθεση. Ο Σβαμπ ας πούμε με το που παίρνει τη μπάλα σηκώνει το κεφάλι κ ψάχνει να παίξει γρήγορα μπροστά. Ο Καντουρι επίσης είναι παίκτης που θα ψάξει την εξεζητημένη πάσα. Θα ναι ενδιαφέρον τι ρόλο θα πάρουν οι υπάρχοντες παίκτες κ τι στοιχεία θα χουν οι καινούριοι μέσοι. Σβαμπ τον βλέπω για πιο μπροστά πάντως.

Ο Μιχαι πιστεύω, γερός να ναι, θα έχει αναβαθμισμενο ρόλο στον φετινό ΠΑΟΚ. Είναι no bullshit αμυντικός κ την κοντινή τουλάχιστον πάσα την έχει. Απ την άλλη ο Μιχαηλίδης, τα καλά που έχει δεν χρειάζονται τόσο πολύ στο τρόπο παιχνιδιού του Ρουμάνους, όπως τουλάχιστον τον έχω στο μυαλό μου.
Δεν νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα το δημιουργικό παιχνίδι του Σβαμπ για τον Λουτσέσκου, αλλά μάλλον η αμυντική του συμπεριφορά. Όσον αφορά τον Μιχαηλίδη, δεν νομίζω να αδιαφορήσει ο Ρουμάνος για την πολύ καλή κάθετη πρώτη πάσα του μικρού.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Πρόβλημα δεν είναι απλά πιστεύω θα παίζει πιο μπροστά ο Αυστριακός κ πιστεύω θα το χει γιατί σκοράρει κιόλας. Για τον Μιχαηλίδη μακάρι να παίξει, εμένα είναι η αδυναμια μου
crazy nagbe4

Δημοσίευση από crazy nagbe4 »

Μάγκες βρήκαμε δεύτερο Βιερίνια......Ζιφκοβιτς κοιλίτσα όπως ο αρχηγός .....Ο Λουτσεσκου ζήτησε 3 μεταγραφές μέχρι να φύγουν.Ηρθε μόνο η μια περιμένουμε άλλες δύο ελπίζω να είναι καλά εργαλεία στα χέρια του Λουτσεσκου. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μου φανηκε κ μενα οτι εκανε κοιλιτσα αλλα ειπα να μην το σχολιασω 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”