Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Luigi Vampa

Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Σόρυ κιόλας ρε φίλε αλλά κάποια πράγματα φαίνονται. Δηλαδή η τεχνική Ολιβειρα δεν κρύβεται. Κ το πως βάζει το σώμα του στα μαρκάρισματα ο Τέιλορ επίσης.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Gospi έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Για το θέμα Τζόλη

Αν για κάποιο περίεργο λόγο είχαμε ακόμα στην ομάδα τον Γιαννούλη
οι δυό τους μαζί σήμερα (η μέχρι τέλος Αυγούστου) θα είχαν προτάσεις 35 εκ σύνολο

Ποιος ακριβώς είναι ο αντικαταστάτης του Γιαννούλη σήμερα ????????? (και στα πρώτα ευρωπαϊκά;)
Ας βάλουμε λοιπόν μέσα στο γήπεδο τα 8 εκ του,σε μια στοιβα από 100 ευρω και μια κορδέλα από πάνω τους

Όπότε όταν μιλάτε για κορδέλες και αεροδρόμια να σκέφτεστε και τα αρνητικά.Μην παραπονιέστε για την από αριστερά,εικόνα της ομάδας

Όχι πως μπορούσε να μείνει ο Γιαννούλης στην ομάδα,αφού ήθελε να φύγει,αλλά όπως έλεγα και πέρυσι,όχι και να χαιρόμαστε κιολας

ΥΓ
Λίγη πίστη στο παιδί,μην τον βγάλετε και τελείως άχρηστο
Να χεις απο πισω σου τον ερασιτεχνη και κατω του μετριου Περειρα και να περιμενεις να φανεις...
Αστειος σχεδιασμος απο καθε αποψη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο αστείος σχεδιασμός έχει και τις εξηγήσεις του

Η νοοτροπία του οπαδού,από την Υπόθεση Σαλπιγγίδη εώς την Υπόθεση Γιαννούλη,που κολλάει και πως εξηγείται
(από το ένα άκρο στο άλλο)

Πως είναι δυνατόν να ζητάς και να χαίρεσαι για την αποδυνάμωση του ρόστερ σου,ειδικά σε μια χρονιά που δεν έχεις κάποιον ΜΑΓΚΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ,αλλά τον χειρότερο ever (Ρέμπε) ή τον κανένα εδώ και 5 μήνες
Άντε πες μου πως.....

ΥΓ Κάποιος πριν λίγο καιρό είχε γράψει νομίζω για τον Κουτσια και μια πρόταση για 1εκ, με το σκεπικό πως χωρίς να παίξει θα μας φέρει λεφτά
Φανταστείτε να είχε αντιστοιχη τότε και ο Τζόλης

Κοροιδο θα τους πιάναμε τους ξένους

1 εκατομυριάκι (για τον Τζόλη) και μάλιστα χωρίς να παίξει (και να βάλει καμιά 15 γκολ κρίσιμα και ευρωπαικα)

Ο Κούτσιας που σε 6-8 μήνες που θα έχει προτάσεις 8εκ+ πάλι για κορδέλες θα ακούω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Σάβ 17 Ιούλ 2021, 15:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Είναι τουλάχιστον αστείο να μην πάρουμε 10άρι και να πάιζει ο Καντουρι εκεί...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

ToMousiTouCrespo έγραψε:Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτό το ξέσκισμα στον Τέιλορ. Στην παρούσα φάση έχουμε έναν δεξιό μπακ πιο επιθετικογενή και έναν πιο ισορροπημένο. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του ματς θα χρησιμοποιείται ο αντίστοιχος. Αν αργότερα αλλάξουν τα δεδομένα οκ, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Αλλά σχόλια του στυλ "δεν θα παίξει μπάλα αυτός" όταν τον έχεις δει με το ζόρι 1,5 ώρα σε φιλικά μου φαίνονται ανούσια και περιττά.
Ο Ματος ηταν επιθετικογενης
Ο Τειλορ απλα ειναι μια μαυρη τρυπα στην αμυνα και ξεχνιεται μονιμα μπροστα.
Δεν μπορω να σκεφτω κανενος τυπου ματς στο οποιο να μπορει να σταθει σε 4αδα ενας μπακ πνδεν επιστρέφει ποτε στην αμυνα.
Ειδικα στο ελληνικο πρωταθλημα π σε παιζουν ολοι στην κοντρα, μς τον τειλορ θα εχουμε θεμα.
Αρα πηραμε δευτερο ξενο δεξι μπακ που δεν ξερει απο αμυνα για να παιζει σε ποια ματς?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Σάβ 17 Ιούλ 2021, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

ToMousiTouCrespo έγραψε:Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτό το ξέσκισμα στον Τέιλορ. Στην παρούσα φάση έχουμε έναν δεξιό μπακ πιο επιθετικογενή και έναν πιο ισορροπημένο. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του ματς θα χρησιμοποιείται ο αντίστοιχος. Αν αργότερα αλλάξουν τα δεδομένα οκ, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Αλλά σχόλια του στυλ "δεν θα παίξει μπάλα αυτός" όταν τον έχεις δει με το ζόρι 1,5 ώρα σε φιλικά μου φαίνονται ανούσια και περιττά.
Κανένα ξέσκισμα.
Πρέπει όμως να είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις Ομάδα που έχει δώσει 2 θέσεις ξένων για αριστερό μπακ και να μην είναι σίγουρο ότι έχει λύσει και το θέμα της.
Luigi Vampa

Υπάρχει δικαιολογία Doomlord κ είναι ότι ο ΠΑΟΚ πολλές φορές στο παρελθόν δεν πούλησε όταν έπρεπε. Μεγαλύτερο παράδειγμα ο Πελκας. Εγώ προσωπικά δε συμφωνώ κ τον θέλω τον Τζολη. Αλλά δεν είναι κ παράλογο αυτό που λένε τα παιδιά
Luigi Vampa

Gospi έγραψε:
Ο Ματος ηταν επιθετικογενης
Ο Τειλορ απλα ειναι μια μαυρη τρυπα στην αμυνα και ξεχνιεται μονιμα μπροστα.
Δεν μπορω να σκεφτω κανενος τυπου ματς στο οποιο να μπορει να σταθει σε 4αδα ενας μπακ πνδεν επιστρέφει ποτε στην αμυνα.
Ειδικα στο ελληνικο πρωταθλημα π σε παιζουν ολοι στην κοντρα, μς τον τειλορ θα εχουμε θεμα.
Αρα πηραμε δευτερο ξενο δεξι μπακ που δεν ξερει απο αμυνα για να παιζει σε ποια ματς?

Κ σε συνδιασμο με Ζιφκοβιτς θα μαστε η χαρά του κάθε πικραμένου απ τα δεξια
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πωπω μίρλα χωρίς καν να κρατάτε πισινή

Φοβερό
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Τόσο δύσκολο είναι να δώσουμε κάπου τον Ροντρίγκο ρε γαμωτο; Ας πληρώσουμε και μέρος του συμβολαίου του. Ο Τέιλορ μια χαρά θα ήταν για δεύτερος αλλά το Ροντρίγκο-Τειλορ είναι αδύναμο δίδυμο.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Luigi Vampa έγραψε:Υπάρχει δικαιολογία Doomlord κ είναι ότι ο ΠΑΟΚ πολλές φορές στο παρελθόν δεν πούλησε όταν έπρεπε. Μεγαλύτερο παράδειγμα ο Πελκας. Εγώ προσωπικά δε συμφωνώ κ τον θέλω τον Τζολη. Αλλά δεν είναι κ παράλογο αυτό που λένε τα παιδιά
What??

Δεν είναι παράλογο να παρακαλάς για την πώληση του καλύτερου αριστερού μπακ που είχες αλλά ΚΑΙ να γκρινιάζεις για την εικόνα της ομάδας χωρίς αυτόν;
Αν δεν είναι αυτό παράλογο,τότε τι είναι;

Τι γκρινιάζεται;
Δεν έχουμε καλή αριστερή πλευρά φέτος,έχουμε όμως τα 8 εκατομμυριάκια στα ταμεία μας,που λιγουρευόσασταν
Οπότε κάντε υπομονή, μέχρι να ενισχυθούμε αριστερά και αφήστε την γκρίνια
Δεν δικαιούστε

Εχω απαντήσει κα σε αυτό το επιχείρημα με τον Πέλκα
Τον Πελκα,δεν έπρεπε να τον πουλήσουμε (άσε που είναι ΕΝΑ μόνο παράδειγμα----1 )
Κι όχι πως τον πουλήσαμε αργά

Καταρχάς,αν είχαμε ΠΕΛΚΑ για μένα θα φτάναμε τουλάχιστον στους 32 πέρυσι
Θα ήμασταν πιο πλούσιοι με ΠΕΛΚΑ παρά τώρα χωρίς,ειδικά όταν πληρώσαμε μουργκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Σάβ 17 Ιούλ 2021, 15:49, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Η ένστασή μου έχει να κάνει με το χρονικό σημείο της κριτικής αυτής. Αν βγάλουμε συμπεράσματα μόνο απ' αυτά τα 3 φιλικά τότε ο Ζίφκο είναι εγγύηση κάτω απ τα γκολποστ, ενώ οι Αντρίγια και Σβαμπ δεν μπορούν να κάνουν καν κοντρόλ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Πισινη οτι τι? Θα μεταμορφωθει? Θα μαθει να κραταει την θεση του στο γηπεδο? Θα μαθει να παιζει αμυνα? Θα μαθει να επιστρεφει?
Ο Ματος οταν ηρθε εδειξε απο το πρωτο φιλικο ποιος ηταν. Και αυτο ισχυει για ολους τους παιχτες που αποκτηθηκαν και ειχαν ποιοτητα. Δεν θυμαμαι κανεναν παιχταρα μας να ηρθε και να μην βλεποταν και σε 2 μηνες να εγινε αλλος ανθρωπος.
Ολοι εδειξαν οτι το ειχαν.

Πισινη ας κρατησει ο Ραζβαν που τον επελεξε. Κι αν αποφασισει να τον στειλει αρον αρον ας βρει την λυση μονος του.
Εμεις βλεπουμε και λεμε. Ευτυχως ή δυστυχως κανενας δεν δινει βαση στην γνωμη μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Σάβ 17 Ιούλ 2021, 15:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

rainmaker έγραψε:Πωπω μίρλα χωρίς καν να κρατάτε πισινή

Φοβερό

Έλα ρε συ, άσε να γράφουν. Γούρι.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Gospi έγραψε:Πισινη οτι τι? Θα μεταμορφωθει? Θα μαθει να κραταει την θεση του στο γηπεδο? Θα μαθει να παιζει αμυνα? Θα μαθει να επιστρεφει?
Ο Ματος οταν ηρθε εδειξε απο το πρωτο φιλικο ποξος ηταν. Και αυτο ισχυει για ολους τουε παιχτες που αποκτηθηκαν και ειχαν ποιοτητα. Δεν θυμαμαι κανεναν παιχταρα μας να ηρθε και να μην βλεποταν και σε 2 μηνες να εγινε αλλος ανθρωπος.
Ολοι εδειξαν οτι το ειχαν.
Κουίζ: Ποιός το είπε και για ποιόν στα φιλικά τότε.
Δεν βλέπω πως αυτός ο παίκτης μπορεί να γίνει βασικός και να πάρει τη θέση από τον Κίτσιου.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τσορμπατζογλου για Ματος

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”