Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
τη χρονια του δευτερου νταμπλ ο Ζαμπα ειχε πολυ καλα νουμερα σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου
Επιπλεον νομιζω οτι δεν μπορει με τη καμια να παιξει εσωτερικος,παρα μονο στη γραμμη,για αυτο και δεν τρελαινεται και ο Φερειρα.
Και περιφέρεια έπαιζε ο Ζαμπά της πρώτης χρονιάς, μην τρελαίνεστε...
Στάλθηκε από SM-N975F
Στάλθηκε από SM-N975F
Χαζευα τη λιστα με τους ελευθερους,εσεις που ασχολειστε για πειτε αυτος τι λεει? https://www.transfermarkt.com/arnaud-lu ... ler/272631
Θυμάμαι στο ματς με την Τσέλσι εντός, ο μόνος που στεκόταν κοντά στα χαρακτηριστικά των αντιπάλων σε ένταση και αθλητικότητα ήταν ο Ζαμπά.
Σκυλί και πολύ κοντρολαρισμένο και ντριμπλαδόρικο τεμάχιο (για να φοράει τη φανέλα με το 10 πρέπει να το λέει η ψυχή του - Δημητράκη κάνε πως δεν ακούς).joshua έγραψε:Χαζευα τη λιστα με τους ελευθερους,εσεις που ασχολειστε για πειτε αυτος τι λεει? https://www.transfermarkt.com/arnaud-lu ... ler/272631
Περίεργο το ότι δεν έχει βρει ακόμα ομάδα. Φαίνεται να υπήρχε ζωηρό ενδιαφέρον από δυνατά σωματεία (ακόμα και ομάδες της Premier). Ή περιμένει το μεγάλο συμβόλαιο ή υπάρχει πρόβλημα. Την περίοδο 18-19 η Metz τον είχε δανείσει στη Cercle Brugge. Ενώ πήγαινε πολύ καλά ανιχνεύτηκε (πιάστηκε?) με ουσίες και του διέκοψαν το συμβόλαιο. Επέστρεψε στη Metz και είχε και φέτος καλή παρουσία, αλλά το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε. Ίσως είδαν κάτι και οι Γάλλοι, αλλά και άλλοι στην περίπτωσή του...
joshua έγραψε:Χαζευα τη λιστα με τους ελευθερους,εσεις που ασχολειστε για πειτε αυτος τι λεει? https://www.transfermarkt.com/arnaud-lu ... ler/272631
Δε δίνω ούτε μια πιθανότητα να πάρουμε ελεύθερο ποδοσφαιριστή.
Δανεικούς θα πάρουμε, εκτός αν υπάρχει κάποια πολύ συμφέρουσα περίπτωση για να πάμε σε αγορά.
ρε συ seaman, ο Lusamba ολα αυτα; κι εκανε και καλη χρονια περσι; εισαι σιγουρος;
Ιδέα δεν έχω για δαύτον αλλά παίκτης που μένει ελεύθερος στα 23 του δε μου κάθετε καλά .. είτε δε θα είναι κάτι φοβερό, είτε θα είναι μπλεγμένος με μανατζεροδουλειες θεωρώ.
-
Seaman στην Nis έπαιζε και από τα βιντεο μια χαρά παίκτης φαίνεται.seaman έγραψε:Σκυλί και πολύ κοντρολαρισμένο και ντριμπλαδόρικο τεμάχιο (για να φοράει τη φανέλα με το 10 πρέπει να το λέει η ψυχή του - Δημητράκη κάνε πως δεν ακούς).joshua έγραψε:Χαζευα τη λιστα με τους ελευθερους,εσεις που ασχολειστε για πειτε αυτος τι λεει? https://www.transfermarkt.com/arnaud-lu ... ler/272631
Περίεργο το ότι δεν έχει βρει ακόμα ομάδα. Φαίνεται να υπήρχε ζωηρό ενδιαφέρον από δυνατά σωματεία (ακόμα και ομάδες της Premier). Ή περιμένει το μεγάλο συμβόλαιο ή υπάρχει πρόβλημα. Την περίοδο 18-19 η Metz τον είχε δανείσει στη Cercle Brugge. Ενώ πήγαινε πολύ καλά ανιχνεύτηκε (πιάστηκε?) με ουσίες και του διέκοψαν το συμβόλαιο. Επέστρεψε στη Metz και είχε και φέτος καλή παρουσία, αλλά το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε. Ίσως είδαν κάτι και οι Γάλλοι, αλλά και άλλοι στην περίπτωσή του...
-
Ναι. Δεν ήταν αμελητέα ποσότητα ο Λουσάμπα. Τον θυμάμαι ως το μεγάλο ταλέντο της Νανσύ.jibbie έγραψε:ρε συ seaman, ο Lusamba ολα αυτα; κι εκανε και καλη χρονια περσι; εισαι σιγουρος;
Δεν έχω ίδια εικόνα για φέτος, αλλά έτσι γράφουν και σε πολλά μάλιστα σχετικά δημοσιεύματα. Πολύ καλά, αλλά και μέτρια παιχνίδια λένε και χωρίς να έχει ξεκάθαρο ρόλο αλλάζοντας πολλές θέσεις στην ενδεκάδα, που σίγουρα δεν βοηθάει.
Ήταν (είναι?) μεταγραφικός στόχος των Bordeaux, Olympique Lyon and Strasbourg από Γαλλία και των Crystal Palace Brighton και κυρίως των Newcastle & Leicester από Premier.
Παίζει να μην είναι ποδοσφαιρικής φύσης ο λόγος που δεν έχει υπογράψει ακόμα και ίσως για αυτό δεν τον ανανέωσε και η Νίς. Τι να πω δεν ξέρω. Περίεργη περίπτωση.
Αποχωρησεων συνεχεια, λοιπον, η σημερινη μερα...
Μεσα μου η μαμημενη φωνη της λογικης μου λεει "μαγκα αραξε, εχει γινει προεργασια, και μετα το ματς της Τεταρτης θα σκασουν 2-3 μεταγραφες να στρωσεις!", αλλα απο την αλλη, ως κλασικος ΠΑΟΚτσης μεταγραφολαγνος, δυσκολευομαι να κλεισω ματι αν δεν διαβασω εστω μια παλιοφημη για επικειμενη μεταγραφη!
Και αφου μεταγραφη δεν θα κανετε ρε πριν την Κρασνονταρ...
Καντε καμια Καντε καμια διαρροηηηηηηη, καντε καμια διαρροηηηηηη (ονοματος, φημης, υποψιας, παπα, αρχιμανδριτη και ο,τι αλλο θετε!)
Μεσα μου η μαμημενη φωνη της λογικης μου λεει "μαγκα αραξε, εχει γινει προεργασια, και μετα το ματς της Τεταρτης θα σκασουν 2-3 μεταγραφες να στρωσεις!", αλλα απο την αλλη, ως κλασικος ΠΑΟΚτσης μεταγραφολαγνος, δυσκολευομαι να κλεισω ματι αν δεν διαβασω εστω μια παλιοφημη για επικειμενη μεταγραφη!
Και αφου μεταγραφη δεν θα κανετε ρε πριν την Κρασνονταρ...
Καντε καμια Καντε καμια διαρροηηηηηηη, καντε καμια διαρροηηηηηη (ονοματος, φημης, υποψιας, παπα, αρχιμανδριτη και ο,τι αλλο θετε!)
Ε ναι, φυσικά. Ρετάρει και το copy απόψεpanpangr77 έγραψε:Seaman στην Nis έπαιζε και από τα βιντεο μια χαρά παίκτης φαίνεται.seaman έγραψε:Σκυλί και πολύ κοντρολαρισμένο και ντριμπλαδόρικο τεμάχιο (για να φοράει τη φανέλα με το 10 πρέπει να το λέει η ψυχή του - Δημητράκη κάνε πως δεν ακούς).joshua έγραψε:Χαζευα τη λιστα με τους ελευθερους,εσεις που ασχολειστε για πειτε αυτος τι λεει? https://www.transfermarkt.com/arnaud-lu ... ler/272631