14. Andrija Zivkovic

Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Νομίζω πως αν του δοθεί τοπ επταψήφιο συμβόλαιο, γνωρίζοντας πως η πρόθεση της ομάδας είναι να ενισχυθεί και με την επιστροφή του πλέον πετυχημένου προπονητή τα τελευταία χρόνια , μια χαρά θα ανανεώσει.
Ήδη στην πρώτη του σεζόν, κατέκτησε Κύπελλο κι έχει 14 γκολ - 8 ασσίστ- 48 συμμετοχές.
Τον Ιούλιο γίνεται 25, οπότε τον παίρνει να κάτσει άλλη μια σεζόν, να ζήσει και την ατμόσφαιρα της Τούμπας γεμάτη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η μετροσπορτ αναφέρει ότι είμαστε κοντά σε νέο συμβόλαιο, αλλά μέχρι το 2023. Η αμοιβή διπλασιάζεται (!) και πάει στο ένα μύριο ετησίως.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

έβαλε κιλά απ' ό,τι βλέπω
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Όχι φίλε

Αυτό που έβαλε δεν είναι απλώς κιλα

Είναι απαράδεκτο να θέλεις ηγετικό ρόλο σε οποιαδήποτε ομάδα και να εμφανιζεσαι έτσι μετά από 20 μέρες διακοπές.

Και το ίδιο ίσχυε και όταν ήταν σε αυτή την ηλικία ο Βιερίνια.

Με τη διαφορά ότι ο Αντελίνο έπαιρνε τότε 300 χιλιάρικα, όχι 1 μύριο και να απαιτεί και παραπάνω για να δεχτεί να μείνει εδώ.

Επιβεβαιώνει βέβαια την άποψη μου ότι μια χαρά του πέφτει ο ΠΑΟΚ και δεν πρόκειται να κάνει καριέρα σε μεγαλύτερες ομάδες.

Πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του που επίσης δεν με πείθουν ότι πρόκειται για μεγάλο παίκτη . Μη τα ξαναγραφω
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Και περυσι με παραπάνω κιλά την κάρφωσε την μπενφικα. Μετά στην πορεία τα έχασε βέβαια.
Μακάρι να ήταν όλοι σαν τον βιειρινια και τον ζιβκο και τον μπισε (στα καλά του ) με τα παραπάνω κιλά.
Και το περισσότερο τρέξιμο…
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ο παίκτης είναι πολύ καλός και θα ήταν ο ιδανικός αντί-Λημνιός τη χρονιά του νταμπλ. Το 1εκ για αυτόν τον παίκτη, όταν σχεδόν τόσα παίρνει ο Μπίσε και έπαιρνε ο Καντουρί, είναι δίκαιο. Τα κιλά δείχνουν το επίπεδο του επαγγελματισμού του και το γιατί θα παίζει σε εμάς τα επόμενα χρόνια. Πάντως τα κιλά δεν είναι πρόβλημα. Κι ο Βιειρίνια είχε και έχει κιλά αλλά γ@μεί και δέρνει αντιπάλους για μια δεκαετία τώρα.

Επίσης ο Αντρέ δεν έτρωγε μόνο, κάπνιζε κι όλας φανατικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Και να πήρε κιλά ο παίκτης με τις διπλές προπονήσεις στην Μεσημβρία θα τα χάσει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό

Παιδιά παρακαλώ άμα είναι να μιλάμε σοβαρά για κριτική παικτών να μη θυμόμαστε μεμονωμένα γκολ και πρόσκαιρες διακρίσεις.

Και ο Μυστακίδης είχε δοκαρι-μιση πρόκριση κόντρα στον Άγιαξ και τώρα βολοδερνει σε β εθνικές.

Το θέμα είναι μακροπρόθεσμα τι δείχνει ένας αθλητής.

Αν σε εσάς ο ζιφκο δείχνει ότι παροδικά βρίσκεται στην Ελλάδα και κανονικά αξίζει να παίζει στην Πρέμιερ, εμένα μου δείχνει ακριβώς το αντίθετο.

Προφανώς και δεν είναι αχρηστος αλλά τόσο το ρεπερτόριο κινήσεων του όσο και το δείγμα αυτό με τα κιλά, αυτή την αίσθηση μου δίνουν, ότι είναι μια χαρά στον ΠΑΟΚ και με διαλείμματα πάγκου.
kos

Δημοσίευση από kos »

Δηλαδή όταν ο Βιερίνια άρχισε να παίρνει 1 εκατομμύριο ήταν στα κιλά του στην έναρξη της προετοιμασίας?
Πάμε καλά?
Είναι κατανοητό να έχει ο καθένας μας συμπάθειες και αντιπάθειες αλλά Μπάστα.... 3-4 ποιοτικούς παίκτες έχουμε μην τους ξεσκιζουμε.
Εκτός αν το πρότζεκτ απαιτεί 11 συμβόλαια επιπέδου Τέιλορ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Κος αυτό με την επιθετικότητα σου χαλάρωσε το λίγο, μιλάω μια χαρά και τονίζω ότι είναι η άποψη μου. Δεν απαιτώ να συμφωνεί κανείς

Το άμα πας καλά εσύ ή όχι δεν θα το κρίνω εγώ. Εγώ μια χαρά πάω.

Και ο Βιερίνια τα εξ αμάξης άκουγε και από τον Σάντος όταν ήταν χοντρός στα 24 και τα ίδια λεφτά δεν έπαιρνε και χατίρι ΔΕΝ μας έκανε που έμενε εδώ αλλά το ήθελε.

Είναι ανόμοια η φάση της καριέρας τους ώστε να τους εξισώνουμε.

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι ο Βιερίνια θέλει χειροκρότημα. Πρώτος εγώ το έγραψα.

Αλλά όλο το πακέτο του Ζιφκοβιτς εμένα δεν με πείθει. Έχει δύο μήνες που γράφεται για δυσκολίες στην ανανέωση συμβολαίου (προφανώς όχι λόγω ΠΑΟΚ αλλά απαιτήσεων παίκτη ) και όταν θέλεις ως αθλητής να ξηγιεσαι έτσι γιατί πιστεύεις ότι το άστρο σου είναι για πολύ παραπάνω, τότε θα δέχεσαι και την ανάλογη κριτική.

Όσο για την τελευταία πρόταση σου σου λέω ότι πρώτον βλέπεις φαντάσματα και δεύτερον άλλη τέτοια μπηχτη δεν θα γίνει ανεκτή.
kos

Δημοσίευση από kos »

Υπερασπίζεσαι επιλογές αμφίβολες (Τέιλορ) και ρισκαδορικες (Ολιβέιρα) επιλογές και ξεσκιζεις τον παίκτη που ξεχώρισε απέναντι σε ομάδες επιπέδου και που καθάρισε σε Ευρώπη και πλέι οφ.

Και το κάνεις με επιχειρήματα που δεν στέκουν.
Τι σχέση έχει η φάση της καριέρας του ενός και του άλλου?
Επαγγελματίες επιπέδου δεν είναι? Γιατί δίνεις άλλοθι στον ένα και ξεσκιζεις τον άλλο?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Για τελευταία φορά θα είμαι καλοπροαίρετος απέναντι στη χολή σου και θα σου εξηγήσω ότι όταν οδηγάω γιαρις 15ετιας, ειμαι ενθουσιασμένος με την ποιότητα του για τα λεφτά που ζητανε, παρότι τρίζει, δεν έχει πλέον τα βασικά και το ράδιο θέλει κλωτσιές για να παίξει.

Όταν οδηγάω καινουρια X3 και στο δίμηνο πάνω δυσλειτουργουν αισθητήρες και ηλεκτρονικά συστηματα, γίνομαι έξαλλος για τα λεφτά που ζητανε.

Απλοϊκό το παράδειγμα, χοντροκομμένο αλλά κάπως έτσι το βλέπω.

Επίσης δεν θυμάμαι να υπερασπίστηκα τον Τέιλορ

Ίσα ίσα δέκα φορές χαβαλε έκανα με το θέμα

Ο Ολιβέιρα ΛΕΝΕ οπαδοί ότι έχει θέμα με κοιλιακούς. μάλλον θα είναι αλήθεια.

Εκτός από αυτό όμως είναι καλός παίκτης. Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει ντε και καλά να βγάλω Μίρλα για να μη κατηγορηθώ ότι παίρνω μέρισμα από το λιμάνι.
kos

Δημοσίευση από kos »

Χολή βγάζεις εσύ απέναντι στον ζιφκοβιτς αλλά βλέπεις η δική σου εκ θέσεως είναι υπεράνω κριτικής
.
Αν και δεν κατάλαβα αν τελικά το πρόβλημα είναι τα κιλά ή τα λεφτά της δυσλειτουργικης x3
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Χολή είναι το να σκάει μύτη με κοιλαρα και να διαφωνώ με όσους επιμένουν να τον αποθεώνουν;

Και σε κάθε περίπτωση η κριτική απέναντι σε σταρ είναι σε ένα βαθμό θεμιτή αν όχι αναγκαία

Το να περιμένουμε με αγωνία την άποψη σου για το αν είμαστε υπάλληλοι της ΠΑΕ, όχι.

Γι αυτό ληξτο. Τώρα.

Αλλά πριν το λήξεις ξεκαθάρισε τη θέση σου.

Επιμένεις ότι έχουμε κάποιου είδους δούναι και λαβείν με την ΠΑΕ και την εξυπηρετούμε ως σάιτ;
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Απαράδεκτος απλά οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει παραπάνω κιλά ...

μιλάμε για το υψηλότερο επίπεδο σε επαγγελματίες που παίρνουν πάρα πολλά χρήματα ... δεν γίνεται να εμφανίζεσαι με λάθος βάρος ...

εφόσον ανανεώσει πρέπει να υπάρχει ρήτρα και πρόστιμο ... αυτό ισχύει για όλους τους παίχτες ... στους ποδοσφαιριστές αυτό είναι σαν να αργεί άλλος επαγγελματίας στην δουλειά ή να κάνει χαβαλέ ...

σε πληρώνω για να είσαι εδώ 100% όχι 70% ή 80% ...

υποσ.
αυτή είναι η μόνιμη μου τρέλα και με βιερίνια ... δηλαδή αφού γύρισες για πιο λόγο όταν παίζεις εδώ δεν είσαι στεγνός όπως όταν έπαιζες στην βόλφμπουργκ ? εμείς τι είμαστε δηλαδή ... μαλακες ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”