Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από Zorro4 »

Ο Σάντος αποτελεί ΚΕΦΑΛΑΙΟ για την ομάδα μας.

Όσο και αν γκρινιάζουμε κάποιοι (και βάζω και τον εαυτό μου πρώτο πρώτο) ... λέγοντας γιατί αυτό και γιατί εκείνο, ... πιστεύω το κάνουμε γιατί ψάχνουμε εξιλαστήριο θύμα, ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.

ΟΜΩΣ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΨΗΛΑ, ... ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ, ... ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.

Εγώ είμαι λάτρης της πολυετούς παραμονής προπονητών.
ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΕΡΑΡΝΤ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ).

Οταν έχεις ενα καλό προπονητή δεν τον αφήνεις να φύγει, ... ακόμα και στις στραβές χρονιές.
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ... ΘΟΔΩΡΗΣ -ΖΗΣΗΣ.

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ... (και τουμπεκιάζομαι)

ΥΓ
Αν όμως δεν μουρμουρήσω και λίγο ... δεν μπορώ γαμώτο, ...
:)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Μαγκιά σου που τα λες αυτά Zorro4.
Και μή ξεχνάς,
Τον μουρμούρη όλο και κάποιοι αγάπησαν,
τον κράχτη ουδείς!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μαkαρι ολοι να ειχαμε την νοοτροπια του zorro4....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

eleos έγραψε:Μαγκιά σου που τα λες αυτά Zorro4.
Και μή ξεχνάς,
Τον μουρμούρη όλο και κάποιοι αγάπησαν,
τον κράχτη ουδείς!
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Zorro4 έγραψε:Ο Σάντος αποτελεί ΚΕΦΑΛΑΙΟ για την ομάδα μας.

Όσο και αν γκρινιάζουμε κάποιοι (και βάζω και τον εαυτό μου πρώτο πρώτο) ... λέγοντας γιατί αυτό και γιατί εκείνο, ... πιστεύω το κάνουμε γιατί ψάχνουμε εξιλαστήριο θύμα, ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.

ΟΜΩΣ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΨΗΛΑ, ... ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ, ... ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.

Εγώ είμαι λάτρης της πολυετούς παραμονής προπονητών.
ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΕΡΑΡΝΤ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ).

Οταν έχεις ενα καλό προπονητή δεν τον αφήνεις να φύγει, ... ακόμα και στις στραβές χρονιές.
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ... ΘΟΔΩΡΗΣ -ΖΗΣΗΣ.

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ... (και τουμπεκιάζομαι)

ΥΓ
Αν όμως δεν μουρμουρήσω και λίγο ... δεν μπορώ γαμώτο, ...
:)
Και εγω ετσι.Ο ανθρωπος ειναι επιστημονας.Ας μεινη αλλα 5 χρονια,δεν εχω προβλημα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

προσωπικα στο προσωπο του Σαντος βλεπω την -εδω και 15 περιπου χρονια,ισως και περισσοτερα- πρωτη φωνη λογικης στη διαχειριση του αγωνιστικου σκελους, παραλληλα απαγκιστρωμενη απο δημοσιες σχεσεις και ΠΑΟΚτσηδιλικι, με παμπολλες παραστασεις στη προπονητικη του καριερα και με αγαπη γι αυτο που κανει χωρις την αναγκη για υποχωρησεις και φοβιες για το "μετα τον ΠΑΟΚ,τι;".

ευχομαι αν η πλατια μαζα του ΠΑΟΚτσηδικου κοσμου τελικα απομακρυνει τον Σαντος ή αν ο ιδιος για προσωπικους λογους αποχωρησει απο καθε αναμιξη στην ΠΑΕ, να παρακολουθει την ομαδα και να χει παντα αποψη γι αυτην και φυσικα, να μας την επικοινωνει.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Καλο είναι να έχουμε απαιτήσεις,άλλωστε ΠΑΟΚ είμαστε.
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

«Εδώ εγώ είμαι το αφεντικό»

Πυρ και μανία έγινε ο Φερνάντο Σάντος με ένα περιστατικό που συνέβη στην προπόνηση με πρωταγωνιστή τον Ηλία Αναστασάκο. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Μπακαγιόκο κλότσησε εκνευρισμένος την μπάλα και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους παίκτες τονίζοντας «Εδώ εγώ είμαι το αφεντικό».

Ο 55χρονος προπονητής είναι λάτρης της πειθαρχίας και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία που του δίνετε. Στην προπόνηση του «δικεφάλου» ο Ηλία Αναστασάκος έπειτα από ένα τάκλιν στον Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο, κλότσησε εκνευρισμένος την μπάλα με τον Φερνάντο Σάντος να βγαίνει... εκτός εαυτού και αφού σταμάτησε την φάση είπε στον Ελληνα στράικερ «Αυτό μην το ξανακάνεις» αλλά ο 31χρονος άσος απάντησε «Μα, δεν έκανα τίποτα».

Η τελευταία ομιλία ανήκε στον Σάντος που τόνισε «Αν το ξανακάνεις, θα φύγεις από την προπόνηση». Το περιστατικό δεν έληξε εκεί αφού ο Πορτογάλος όταν τελείωσε το πρόγραμμα της προπόνησης μάζεψε στο κέντρο του γηπέδου τους παίκτες και τους επεσήμανε «Εδώ εγώ είμαι το αφεντικό. Δεν θα ανεχτώ συμπεριφορά που δεν αρμόζει στην ομάδα. Θέλω να είστε πειθαρχημένοι επειδή έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Να μη χαλαρώνετε, ούτε να έχετε την εντύπωση ότι έχουν τελειώσει τα πάντα και έχουμε πετύχει τους στόχους μας».

http://www.gazzetta.gr/content/view/26359/2/
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Σάντος... και καμιά φάπα ξηγυρισμένη (άλλα αρχηγού) δεν πειράζει...
ρίξε και καμία για να καταλάβουν τί θα πει πειθαρχία..
ο Γκιούλα θα έριχνε... και θα είχε δίκιο...
να μας λείπουν οι απειθάρχιτοι παίκτες και οι τραυματισμοί στις προπονήσεις..
Άβαταρ μέλους
trobonaras

Δημοσίευση από trobonaras »

δειτε το βιντεο κατω κατω!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

και το ανεκδοτακι ακριβως απο πανω μετραει...

http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/231998.html
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

ειμαι ΠΑΟΚ και παει κι αλλο
θελω κι α
θελω κι αλλο πορτογαλο!!!!!!!!

δε λεει ψεμματα,δουλευει και σε οτι μας υποσχεθηκε ειναι μεσα...πλανο τριετιας....πριν απ αυτον καθε κυριακη νοσταλγουσα τον αγγελο(αλλο θεμα αυτο που δεν ειναι του παροντος)......πλεον του εχω τεραστια εμπιστοσυνη και θελω να μεινει και μετα την τριετια,εφοσον βεβαια ολα κυλησουν καλα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.....μονο να συνεχισει ετσι......μονο αυτο......
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

που είστε ρε κράχτες σήμερα? Και 4-4-2 σας έπαιξε, και αλλαγές ματ έκανε και το ματσάκι το πήρε. Πού είστε???

ΥΓ. Και με κουστούμι.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

τα πράγματα ποτέ δεν είναι άσπρο-μαύρο....
4-4-2 έπαιξε λόγω απωλειών Ιβιτς και Πάμπλο.Αν ήταν καλά αυτοί το σύστημα θα ήταν το γνωστό....
Αλλαγές έκανε αλλά για μένα τις έκανε λίγο αργά...αυτός ο Μπαλάφας τι καλό έκανε στο ματς-εκτός από ένα σουτ-και έμεινε τόση ώρα μέσα??Στην αρχή έκανε μετρημένες 4 απανωτές μ@λ@κίες και στις 2 απ' αυτές κοντέψαμε να φάμε γκολ.
Το ίδιο και με τον Χούτο..λίγα πράγματα για την ώρα που έπαιξε.
Και κάτι ακόμη....στην αρχή του β' ημιχ. η ομάδα έπαιζε σαν υπνωτισμένη και ο Σάντος δεν έκανε κάτι για να ανακατέψει την τράπουλα γιατί προφανώς ήταν ευχαριστημένος με το Χ. Και αυτό για μένα είναι στα μείον του Σάντος γιατί είναι επαναλαμβανόμενο.
Κατά τα άλλα σταματήστε το λιβανιστήρι σ' αυτόν γιατί δεν το χρειάζεται.Εχει σίγουρα μεγάλη συμμετοχή στην φετινή πολύ καλή πορεία που κάνουμε και φαίνεται ότι η ομάδα έχει δουλευτεί απ΄αυτόν σε αρκετούς τομείς ΑΛΛΑ έχει και κάποια σημεία τα οποία για μένα δεν τα χειρίζεται καλά.
Και κάποιοι πιστεύω σήμερα να κατάλαβαν ότι ο Μπάκα δεν θα πρέπει να λείπει τουλάχιστον απ' την 18αδα ΠΟΤΕ γιατί παίκτης με το δολοφονικό του ένστικτο μέσα στην περιοχή δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ Μουσλίμοβιτς συμπεριλαμβανομένου.....
και αν σε κάποιον οφείλεται ότι πήραμε το ματσάκι μάλλον είναι αυτός...ή καλύτερα σίγουρα είναι αυτός...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΤΡΙΖΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.....
Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.....ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΠΑΚΑ ΑΠΟ
ΣΑΝΤΟΣ......
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 1-2 ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟς ΝΑ ΠΑΙΞΗ 4-4-2 ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ....ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ :) :) :) :)

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

agave έγραψε:που είστε ρε κράχτες σήμερα? Και 4-4-2 σας έπαιξε, και αλλαγές ματ έκανε και το ματσάκι το πήρε. Πού είστε???

ΥΓ. Και με κουστούμι.
βιαστηκες αδερφε....βιαστηκες..... :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”