11.Χρήστος Τζόλης
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
Μητσάρα εσύ και ο συνονόματος σου μας έχετε τρελάνει στην υποτίμηση εδώ μέσα ...Mitsospaoki4 έγραψε:Τα 40 αν κάποιοι στιγμή γίνουμε Ευρωπαϊκή υπερδύναμη, τότε μπορούμε να τα ονειρευόμαστε..
Αυτή την στιγμή με 20 είμαστε τέλεια μπορώ να πω, γιατί θα μπορούμε να επενδύουμε με ασφάλεια τα επόμενα χρόνια, μακριά από ffp..
Και ναι ο Τζολης αυτή την στιγμή αν έπαιζε σε μια μικρομεσαία της Budensliga πιθανότατα να κόστιζε 40 μύρια, αλλά όταν το πρωτάθλημα μας είναι επιπέδου Αλβανίας και η ευρωπαϊκή μας παρουσία κακή, τότε πρέπει να έχουμε και λίγο αίσθηση της πραγματικότητας
Μακάρι στο μέλλον αυτό να αλλάξει και να συζητάμε υπό άλλους όρους
πρώτον παίχτης από τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να φορέσει την μισητή φανέλα της Μάντσστερ .... αυτού του Ολυμπιακού της αγγλίας ... εάν μου έλεγες για τους κόκκινους του λίβερπουλ κάτι γινότανε ...
δεύτερον η υποτίμηση που κάνετε στον ΠΑΟΚ είναι ανήκουστη ... ο Δημήτρης έγραψε πριν για ΠΑΟΚ μηδενικής ευρωπαϊκής παρουσίας ... για ποιον μιλάτε ρε παιδιά ? για τον Ατρόμητο ?
για ποιο πρωτάθλημα Αλβανίας γράφετε ? η ελλάδα έχει στους ομίλους ομάδα εδώ και είκοσι χρόνια ... και πολλές φορές δύο ... είπαμε ... λαμόγια είμαστε ... αλλά όχι και λίμα ...
οι άλλες καλές ομάδες των Βαλκανίων με πολύ πιο πενιχρές παρουσίες ευρωπαϊκά όταν βγάλανε μεγάλα ταλέντα πάντα τα μοσχοπουλήσανε. μιλάω για ερυθρό αστέρα, παρτιζάν κλπ
τέλος πάντων ότι και να γράφετε ... τα ποσά καθορίζονται από την αγορά ... και 20 είναι ψίχουλα για τέτοια ταλέντα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Tad μακάρι να διαψευστώ πανηγυρικά και να φύγει ακόμα και με τα διπλάσια.
Αν σκάσει πρόταση η Γιουναιτεντ τι θα πούμε στον Τζόλη; την αρνήθηκαμε επειδή είναι ο γαυρος της Αγγλίας;;
Το ότι έχουμε κάθε χρόνο τον γαυρο τσλ, δεν είναι επειδή έχουμε καλό πρωτάθλημα αλλά μόνο τις διαιτησίες του γκει στην Ευρώπη να δεις, θα καταλάβεις..
Σαν οπαδός θα γούσταρα τον Τζολη για πολλά χρόνια στην ομάδα. Θα πρέπει όμως να το δούμε από όλες τις πλευρές..
Αν σκάσει πρόταση η Γιουναιτεντ τι θα πούμε στον Τζόλη; την αρνήθηκαμε επειδή είναι ο γαυρος της Αγγλίας;;
Το ότι έχουμε κάθε χρόνο τον γαυρο τσλ, δεν είναι επειδή έχουμε καλό πρωτάθλημα αλλά μόνο τις διαιτησίες του γκει στην Ευρώπη να δεις, θα καταλάβεις..
Σαν οπαδός θα γούσταρα τον Τζολη για πολλά χρόνια στην ομάδα. Θα πρέπει όμως να το δούμε από όλες τις πλευρές..
- V-olakiotis
O Τζόλης θα φύγει νταμπλούχος σε δύο χρόνια, για τοπ κλαμπ με ποσό γύρω στα 50 εκ. Ευρώ.
Ας τον ζαχαρωνουν ως τότε, καπάρο δεχόμαστε απο 20 εκ. πληρωτέα μέχρι το Πάσχα. Μετά πάμε στα 30 εκ. γατάκια
..
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ας τον ζαχαρωνουν ως τότε, καπάρο δεχόμαστε απο 20 εκ. πληρωτέα μέχρι το Πάσχα. Μετά πάμε στα 30 εκ. γατάκια
..
Δεν υπάρχει καμία ομάδα που μπορεί να χαρακτηριστεί γάυρος τής χώρας τής. Τα τελευταία 35 χρόνια τουλάχιστον που εγώ παρακολουθω. Κανείς σαν το σιχαμα. Εχω κανει προεργασια για τον νέο ρουνεϊ

-
Dimg4
Check mate!dragon έγραψε:Σε πορτο με 15 μυρια 20% μεταπωληση κ Ολιβέιρα. Ειμαι οκ
-
Dimg4
Οταν λεω μηδαμινη πορεια, εννοω τα τελευταια χρονια. Αλλα και γενικα αν το δεις, οταν δουν οι οπαδοι της United τι και πως σε συγκριση με αυτους ναι ειναι μηδαμινη η παρουσια μας.tad έγραψε:Μητσάρα εσύ και ο συνονόματος σου μας έχετε τρελάνει στην υποτίμηση εδώ μέσα ...Mitsospaoki4 έγραψε:Τα 40 αν κάποιοι στιγμή γίνουμε Ευρωπαϊκή υπερδύναμη, τότε μπορούμε να τα ονειρευόμαστε..
Αυτή την στιγμή με 20 είμαστε τέλεια μπορώ να πω, γιατί θα μπορούμε να επενδύουμε με ασφάλεια τα επόμενα χρόνια, μακριά από ffp..
Και ναι ο Τζολης αυτή την στιγμή αν έπαιζε σε μια μικρομεσαία της Budensliga πιθανότατα να κόστιζε 40 μύρια, αλλά όταν το πρωτάθλημα μας είναι επιπέδου Αλβανίας και η ευρωπαϊκή μας παρουσία κακή, τότε πρέπει να έχουμε και λίγο αίσθηση της πραγματικότητας
Μακάρι στο μέλλον αυτό να αλλάξει και να συζητάμε υπό άλλους όρους
πρώτον παίχτης από τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να φορέσει την μισητή φανέλα της Μάντσστερ .... αυτού του Ολυμπιακού της αγγλίας ... εάν μου έλεγες για τους κόκκινους του λίβερπουλ κάτι γινότανε ...
δεύτερον η υποτίμηση που κάνετε στον ΠΑΟΚ είναι ανήκουστη ... ο Δημήτρης έγραψε πριν για ΠΑΟΚ μηδενικής ευρωπαϊκής παρουσίας ... για ποιον μιλάτε ρε παιδιά ? για τον Ατρόμητο ?
για ποιο πρωτάθλημα Αλβανίας γράφετε ? η ελλάδα έχει στους ομίλους ομάδα εδώ και είκοσι χρόνια ... και πολλές φορές δύο ... είπαμε ... λαμόγια είμαστε ... αλλά όχι και λίμα ...
οι άλλες καλές ομάδες των Βαλκανίων με πολύ πιο πενιχρές παρουσίες ευρωπαϊκά όταν βγάλανε μεγάλα ταλέντα πάντα τα μοσχοπουλήσανε. μιλάω για ερυθρό αστέρα, παρτιζάν κλπ
τέλος πάντων ότι και να γράφετε ... τα ποσά καθορίζονται από την αγορά ... και 20 είναι ψίχουλα για τέτοια ταλέντα
Αστα να πάνε Tad.....
Για 1000στή φορά,άλλο να θέλει ο παίκτης να φύγει και να μην μπορείς να τον κρατήσεις κι άλλο να το θέλεις ΕΣΥ ο οπαδός,πριν καν το θέλει ο παίκτης οριστικά και αμετάκλητα
Τραγική δήλωση το να ονειρεύεσαι υπερπαίκτη σε άλλη ομάδα
Δηλαδή για τον ΠΑΟΚ τι όνειρα έχεις
Και πως δηλ θα γίνει υπερομάδα ο ΠΑΟΚ το 40,αν πουλάει πάντα τους υπερπαίκτες τους
Πουλέν μου είναι ο Τζόλης,αλλα πάνω απ τον ΠΑΟΚ ΔΕΝ τον βάζω
Πάνω απ τον ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΝΑΣ
Οπότε τα όνειρα μου για τον παίκτη είναι άμεσα συνδεδεμένα με την προσφορά του στην ομάδα
Όχι πως όταν φύγει δεν θα θέλω να πάρει 50 C.L
Αλλά ΟΝΕΙΡΟ δεν θα το χαρακτηρίσω κι όλας
ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΟΚ
Κι αφού ειμαστε στο 2021 και το ποδοσφαιρο ειναι εμποριο πλεον, ε...σε 10 χρόνια ας γίνονται και μεταγραφές οπαδών
Σαν την Ιαπωνία που έχει φανκλαμπ παικτών
Ιαπωνία 2021
Τι ομάδα είσαι;
Που παίζει φέτος ο Καγκάουα
ΠΑΟΚ
Ε φέτος είμαι ΠΑΟΚ
Ελλάδα 2031
Τι ομάδα είσαι;
Που παίζει φέτος ο Τζόλης
Εξτρεμαδούρα
Ε φέτος είμαι Εξτρεμαδούρα
Το ποδόσφαιρο είναι εμπόριο,οι οπαδοί όμως ποτέ δεν ήτανDimg4 έγραψε:Ναι εχει παει πολυ στραβα. Το οτι ειμαστε στο 2021 και το ποδοσφαιρο ειναι εμποριο πλεον
Για 1000στή φορά,άλλο να θέλει ο παίκτης να φύγει και να μην μπορείς να τον κρατήσεις κι άλλο να το θέλεις ΕΣΥ ο οπαδός,πριν καν το θέλει ο παίκτης οριστικά και αμετάκλητα
Τραγική δήλωση το να ονειρεύεσαι υπερπαίκτη σε άλλη ομάδα
Δηλαδή για τον ΠΑΟΚ τι όνειρα έχεις
Και πως δηλ θα γίνει υπερομάδα ο ΠΑΟΚ το 40,αν πουλάει πάντα τους υπερπαίκτες τους
Πουλέν μου είναι ο Τζόλης,αλλα πάνω απ τον ΠΑΟΚ ΔΕΝ τον βάζω
Πάνω απ τον ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΝΑΣ
Οπότε τα όνειρα μου για τον παίκτη είναι άμεσα συνδεδεμένα με την προσφορά του στην ομάδα
Όχι πως όταν φύγει δεν θα θέλω να πάρει 50 C.L
Αλλά ΟΝΕΙΡΟ δεν θα το χαρακτηρίσω κι όλας
ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΟΚ
Κι αφού ειμαστε στο 2021 και το ποδοσφαιρο ειναι εμποριο πλεον, ε...σε 10 χρόνια ας γίνονται και μεταγραφές οπαδών
Σαν την Ιαπωνία που έχει φανκλαμπ παικτών
Ιαπωνία 2021
Τι ομάδα είσαι;
Που παίζει φέτος ο Καγκάουα
ΠΑΟΚ
Ε φέτος είμαι ΠΑΟΚ
Ελλάδα 2031
Τι ομάδα είσαι;
Που παίζει φέτος ο Τζόλης
Εξτρεμαδούρα
Ε φέτος είμαι Εξτρεμαδούρα
πες τα ρε Doom γιατι στο τελος θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε!
καποτε διαβαζαμε καθε μερα για προσφυγες και δεν ξεραμε ποιος θα μεινει στην ομαδα και τωρα εχουμε βαλθει να τους πουλησουμε ολους.
καποτε διαβαζαμε καθε μερα για προσφυγες και δεν ξεραμε ποιος θα μεινει στην ομαδα και τωρα εχουμε βαλθει να τους πουλησουμε ολους.
Ο Τζόλης είναι πολυτέλεια για εμάς. Σαν να έχεις φεράρι σε ενα χωριό με χωματόδρομους σε εποχή λοκνταουν που δεν μπορείς να πας στην δίπλα πόλη να την περπατήσεις.
Το θέμα δεν ειναι αν θα δοθεί η φεράρι κάπου που θα πιάσει τόπο. Το θέμα είναι με τα ανταλλάγματα να ασφαλτοστρώσεις το δρόμο σου, να ανακαινίσεις το σπίτι σου, και να πάρεις ένα 4χ4 που θα ειναι καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα του χωριού.
Είμαστε ο τύπος που τη βγάζει ίσα βάρκα ίσα νερά, και σε μια κλήρωση κέρδισε μια φεράρι. Να την κρατήσει, να την κάνει τι;
Το θέμα δεν ειναι αν θα δοθεί η φεράρι κάπου που θα πιάσει τόπο. Το θέμα είναι με τα ανταλλάγματα να ασφαλτοστρώσεις το δρόμο σου, να ανακαινίσεις το σπίτι σου, και να πάρεις ένα 4χ4 που θα ειναι καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα του χωριού.
Είμαστε ο τύπος που τη βγάζει ίσα βάρκα ίσα νερά, και σε μια κλήρωση κέρδισε μια φεράρι. Να την κρατήσει, να την κάνει τι;
Υπήρξαν και "χωριάτες" τα τελευταία 5.000 χρόνια που εκμεταλεύτηκαν την Φερράρι, έκαναν ταξίδια, κατέκτησαν τον κόσμο....και έκαναν πράξη τα όνειρά τους
Για όνειρα γενικά μιλάω
Υπήρξαν και οι κοινοί θνητοί που πούλησαν την Φερράρι και αναβάθμισαν τους στάβλους τους
Για όνειρα γενικά μιλάω
Υπήρξαν και οι κοινοί θνητοί που πούλησαν την Φερράρι και αναβάθμισαν τους στάβλους τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τρί 16 Φεβ 2021, 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Amsterdamer_87
Τον Χααλαντ τον πηρε η Ντορτμουντ 20Μ
Αναλογη περιπτωση ειναι και ο Τζολης με 10Μ αξια στο τρανσφερ,
τα 20Μ θεωρω πως ειναι η οροφη σε τετοιες μεταγραφες και ειναι πολυ καλο ποσο..
Αν τωρα ο Τζολης μεινει 2 χρονια ακομα στον ΠΑΟΚ τοτε η τιμη του θα διπλασιαστει..δεν ειναι ο κανονας
να εισαι ομαδα Τσουλου για να δωσεις εναν μεγαλο παιχτη,αρκει να παιζεις σε μια ευρωπαικη διοργανωση..
Το παιδι,γερο να ειναι,εχει το πακετο για πρωτοπορες ομαδες Ιταλιας-Γερμανιας κ Ισπανιας
την Πρεμιερ την θεωρω δικοπο μαχαιρι για την εξελιξη του..Η Πρεμιερ θα μπορουσε να ειναι ο μεθεπομενος σταθμος..
Το καλυτερο ειναι να ΜΕΙΝΕΙ στον ΠΑΟΚ και μακαρι να μην φυγει ΠΟΤΕ..
Να γινει ο δικος μας Μεσσι..Ο παιχτης Σημα Κατατεθεν του ΠΑΟΚ...
Προεδρο που να μην κωλωνει και να του τα σκασει χοντρα (2+Μ τον χρονο)και να μην παει πουθενα,ευτυχως τον εχουμε
Αναλογη περιπτωση ειναι και ο Τζολης με 10Μ αξια στο τρανσφερ,
τα 20Μ θεωρω πως ειναι η οροφη σε τετοιες μεταγραφες και ειναι πολυ καλο ποσο..
Αν τωρα ο Τζολης μεινει 2 χρονια ακομα στον ΠΑΟΚ τοτε η τιμη του θα διπλασιαστει..δεν ειναι ο κανονας
να εισαι ομαδα Τσουλου για να δωσεις εναν μεγαλο παιχτη,αρκει να παιζεις σε μια ευρωπαικη διοργανωση..
Το παιδι,γερο να ειναι,εχει το πακετο για πρωτοπορες ομαδες Ιταλιας-Γερμανιας κ Ισπανιας
την Πρεμιερ την θεωρω δικοπο μαχαιρι για την εξελιξη του..Η Πρεμιερ θα μπορουσε να ειναι ο μεθεπομενος σταθμος..
Το καλυτερο ειναι να ΜΕΙΝΕΙ στον ΠΑΟΚ και μακαρι να μην φυγει ΠΟΤΕ..
Να γινει ο δικος μας Μεσσι..Ο παιχτης Σημα Κατατεθεν του ΠΑΟΚ...
Προεδρο που να μην κωλωνει και να του τα σκασει χοντρα (2+Μ τον χρονο)και να μην παει πουθενα,ευτυχως τον εχουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Τρί 16 Φεβ 2021, 17:31, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Το παραδειγμα βέβαια είναι ατυχέστατο,μιας και αυτη τη φερράρι,δεν την κληρώθηκες,αλλά επένδυσες και δούλεψες για να την φτιάξεις
Και έχεις και άλλες 5-6 από πίσω
Και έχεις και άλλες 5-6 από πίσω
αυτοV-olakiotis έγραψε:O Τζόλης θα φύγει νταμπλούχος σε δύο χρόνια, για τοπ κλαμπ με ποσό γύρω στα 50 εκ. Ευρώ.
..