«Είναι αντιφατική η διαρροή του ΠΑΟΚ και δείχνει την αμηχανία τους. Ή επισημοποιείται η σκευωρία ή καταρρίπτονται οι ανώνυμες καταγγελίες».
βγαλε και συ ρε ΠΑΟΚ τη διαρροη στα αμερικανικα να καταλαβουν οι απογονοι..με τα ελληνικα δεν το χουν!

Τι φορούσαν;pilotos έγραψε:Την σημειολογία με τα ρούχα που φορούσαν οι κύριες, δεν την είδε κανείς;
Απορώ ώρες ώρες ...........
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η Μαρούπα πάντως φορούσε κόκκινα.Kostomanolis έγραψε:Τι φορούσαν;pilotos έγραψε:Την σημειολογία με τα ρούχα που φορούσαν οι κύριες, δεν την είδε κανείς;
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ η.... ανεξάρτητη ΕπιτροπήKostomanolis έγραψε:Τι φορούσαν;pilotos έγραψε:Την σημειολογία με τα ρούχα που φορούσαν οι κύριες, δεν την είδε κανείς;
Αφού πριν κάποια ώρα μπήκα fb και διάβαζα ότι έρχεται ο υποβιβασμός και είμεθα σε πανικό. Πότε το γύρισαν στο τσάμικο;pilotos έγραψε:Πάντως το πήραν απόφαση ακόμα και στο 10...
Δεν πέφτει ο ΠΑΟΚ παιδιά που ανησυχουσατε εδώ μέσα..........
Αυτός είναι ο κύριος σκοπός τους φίλε, να βαρεθεί ο Σαββίδης και να τα παρατήσει.pilotos έγραψε:....
Και στην τελική, για εμένα είναι μλκ ο Ιβάν που ακόμα κάθεται και ασχολείται στο γραικισταν....... Χαρά στο κουράγιο του. Είναι απέναντι σε εγκληματίες και εγκληματικές οργανώσεις.
....
Ε αφου οι άνδρες δεν φορουσαν κόκκινα κουστούμια έχουμε ελπίδες...pilotos έγραψε:Εδώ η.... ανεξάρτητη ΕπιτροπήKostomanolis έγραψε:Τι φορούσαν;pilotos έγραψε:Την σημειολογία με τα ρούχα που φορούσαν οι κύριες, δεν την είδε κανείς;