Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Διαβάζω πως το κοράκι σε συνεννόηση με ΟΥΕΦΑ το έληξε κανονικά.
Αρα τιμωρία έδρας μονο «λογικά».
Δεν αποκλείω πρόβα τζενεράλε για την Κ19 δικιά μας που τους εχει κάνει τη σουφρα να εδω και 5-6 χρόνια.
Ή και για το μεγάλο παιχνίδι .
Αναμείνατε στο ακουστικό σας για ανακοινώσεις κατα της βίας ή ρεπορτάζ στα κανάλια.
Αρα τιμωρία έδρας μονο «λογικά».
Δεν αποκλείω πρόβα τζενεράλε για την Κ19 δικιά μας που τους εχει κάνει τη σουφρα να εδω και 5-6 χρόνια.
Ή και για το μεγάλο παιχνίδι .
Αναμείνατε στο ακουστικό σας για ανακοινώσεις κατα της βίας ή ρεπορτάζ στα κανάλια.
Να δουμε αν θα βρει την φωνη του ο Αυγενακης μετα τα σημερινα. Ευθεια απειλη απο οργανωμενους το βραδυ και ντου με ροπαλα και ανοιγμενα κεφαλια το απογευμα. Παντως απο την ΟΥΕΦΑ δεν περιμενω κατι ιδιαιτερο για τους γνωστους λογους. Αν εμεις ειχαμε πεταξει μολοτοφ σε κερκιδα ή ειχαμε μπουκαρει και δερναμε κοσμο θα ξαναβλεπαμε ευρωπη μετα απο καμια τριετια μινιμουμ.
Αποκλείεται να ήταν του ολυμπιακού οπαδοί......του εθνικου πειραιος ήταν....

- john4serres
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΜπαρκαρούτσος έγραψε:Υπήρξε μία εισβολή κάποιων, δεν μπορώ να διακρίνω ποιών...
Βρε λες να είναι ΠΑΟΚτσήδες, γαμώ τη πουτάνα τη μάνα σου;;;;;;;;;;;;
τι είπε ο Θεός;
Ζητείτε Ελπις...Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν και η ζωή συνεχίζετε με ατιμωρησία. :ugeek: :ugeek:
:ugeek: :ugeek:

Ξεκάθαρα πρέπει να βρεθεί ένας ετοιμοθάνατος να ρίξει ένα boeing από αυτά τα τριπατα στο μπουρδέλοπειραιά .
Γεμάτο καύσιμα κατά προτίμηση.
Γαμώ το μουνί που σας πέταγε πουστογαυροι
Γεμάτο καύσιμα κατά προτίμηση.
Γαμώ το μουνί που σας πέταγε πουστογαυροι
Ας μη βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα.
Μπορεί να είναι τίποτα οπαδοί της Μόναχο 1860
Μπορεί να είναι τίποτα οπαδοί της Μόναχο 1860
- pirate_salonica
Δεν ήταν κάφροι του ΟΣΦΠ ρε, 15χρονοι θεατές του Joker ήταν που τους επηρέασε η ταινία... 

- Μπαρκαρούτσος
Άκυρο παιδιά, δεν ήταν γαύροι. Τζάμπα τους μαλώνουμε...
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ πουστόγαυρος για τα θλιβερά επεισόδια σε αγώνα νέων και τη διακοπή του αγώνα πουστόγαρος – Μπάγερν για το Youth League της ΟΥΕΦΑ.
Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ τονίζει ότι οι χούλιγκανς δεν έχουν σχέση με την οικογένεια του πουστόγαυρου.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΣ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή εισβολή χούλιγκαν στον Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι εισβολείς δεν έχουν ουδεμία θέση στην οικογένεια του πουστόγαυρου και ουδεμία σχέση με την οικογένεια του ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥ μας»
Εγώ όμως έχω σχέση με τη μάνα σας. Με φωνάζει "αγάπη μου" και με φτιάχνει τοστ μετά το σεκς, γιατί με αγαπάει.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ πουστόγαυρος για τα θλιβερά επεισόδια σε αγώνα νέων και τη διακοπή του αγώνα πουστόγαρος – Μπάγερν για το Youth League της ΟΥΕΦΑ.
Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ τονίζει ότι οι χούλιγκανς δεν έχουν σχέση με την οικογένεια του πουστόγαυρου.
«Η ΠΑΕ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΣ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή εισβολή χούλιγκαν στον Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι εισβολείς δεν έχουν ουδεμία θέση στην οικογένεια του πουστόγαυρου και ουδεμία σχέση με την οικογένεια του ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥ μας»
Εγώ όμως έχω σχέση με τη μάνα σας. Με φωνάζει "αγάπη μου" και με φτιάχνει τοστ μετά το σεκς, γιατί με αγαπάει.
- Μπαρκαρούτσος
- navigator11
- Μπαρκαρούτσος
Και κατι σχετικά με το «ντέρμπι» της επόμενης Κυριακής.
Ο βλάκας ο Βρανιες είχε γενέθλια χθες και μέσα στη χαζομάρα του φέρεται να δημοσίευσε βίντεο που έβριζε (δικαίως βεβαίως βεβαίως) τον γκει.
Τα φίλια με την ΕΟ μέσα το έχουν κάνει μεγάλο θέμα.
Καλό να ανάψουν τα αίματα εκατερωθεν μπας κι αξιωθεί η ξαδέρφη να πάρει αποτελεσματάκι.
Εν τω μεταξύ η σημερινή επίθεση κρύβεται «επιμελώς» απο τα περισσότερα μέσα.
Πρέπει να ψάξεις να τη βρεις.
Ο βλάκας ο Βρανιες είχε γενέθλια χθες και μέσα στη χαζομάρα του φέρεται να δημοσίευσε βίντεο που έβριζε (δικαίως βεβαίως βεβαίως) τον γκει.
Τα φίλια με την ΕΟ μέσα το έχουν κάνει μεγάλο θέμα.
Καλό να ανάψουν τα αίματα εκατερωθεν μπας κι αξιωθεί η ξαδέρφη να πάρει αποτελεσματάκι.
Εν τω μεταξύ η σημερινή επίθεση κρύβεται «επιμελώς» απο τα περισσότερα μέσα.
Πρέπει να ψάξεις να τη βρεις.
- Sick Bastard
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Άκυρο παιδιά, δεν ήταν γαύροι. Τζάμπα τους μαλώνουμε...
Ένταση σημειώθηκε μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη του Ολυμπιακού - Μπάγερν στον ηλεκτρικό του Πειραιά μεταξύ οπαδών των δυο ομάδων. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ την ώρα που 300 οπαδοί των Βαυαρών βγήκαν από το σταθμό, απειλήθηκαν από ερυθρόλευκους.
ώρα 20:37
κατά τ άλλα καμία σχέση.