8. Douglas Augusto
- V-olakiotis
Re: 33. Douglas Augusto
Ο Ντάγκλας ήρθε από Βραζιλία προ διετίας, ως ταλέντο που έπρεπε να επιστρέψει σε τοπ επίπεδο μετά από την περιπέτεια της υγείας του.
Μετά από τους πρώτους μήνες και τη προσαρμογή του, πήρε πολλά παιχνίδια και έδωσε πράγματα μέχρι που τραυματίστηκε και έχασε τα πλει οφ. Έκανε πολύ καλό δίδυμο με τον Μισιτς.
Γύρισε τον Σεπτέμβρη, πήρε ματς, έκανε το σχεδόν τέλειο παιχνίδι στη Γρανάδα, πήγε καλά όσο η ομάδα είχε καλά αποτελέσματα αλλά μετά το παιχνίδι με τα σκουλήκια και την καλή εμφάνιση του, τον πήρε η κάτω βόλτα, μέχρι που έμεινε κι ενα μήνα εκτός αποστολών.
Η επιστροφή του στην ενδεκάδα δίνει ένα αξιόπιστο στο κράτημα και μοίρασμα της μπάλας χαφ με υποφερτά μαρκαρίσματα, ενώ το σχετικό πλεονέκτημα του είναι οι κάθετες πάσες, όταν πάρει μέτρα προς την περιοχή του αντιπάλου, όπως αυτή χθες στον Τζολη.
Δεν είναι γρήγορος στο τρανζισιον, λόγω αυτού του μονοκομματου τρόπου που κοντρολάρει, αλλά έχει πολύ καλό έλεγχο της μπάλας, κάλυψη της με το σώμα και αξιόπιστη κοντινή και μακρινή πάσα και φαρμακερό σουτ αν βρει προϋποθέσεις.
Ο παίκτης έχει να δώσει πράγματα. Το θέμα είναι αν μπορεί να βρει κίνητρο για να παραμείνει στην ομάδα και να αποτελέσει λυση και τα προσεχή χρονια, καθώς είναι και παίκτης ψυχολογίας σε μεγάλο βαθμό.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Στη μέρα του είναι πολύ χρήσιμος.
NATOI NATOI OI AHTTHTOI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Μετά από τους πρώτους μήνες και τη προσαρμογή του, πήρε πολλά παιχνίδια και έδωσε πράγματα μέχρι που τραυματίστηκε και έχασε τα πλει οφ. Έκανε πολύ καλό δίδυμο με τον Μισιτς.
Γύρισε τον Σεπτέμβρη, πήρε ματς, έκανε το σχεδόν τέλειο παιχνίδι στη Γρανάδα, πήγε καλά όσο η ομάδα είχε καλά αποτελέσματα αλλά μετά το παιχνίδι με τα σκουλήκια και την καλή εμφάνιση του, τον πήρε η κάτω βόλτα, μέχρι που έμεινε κι ενα μήνα εκτός αποστολών.
Η επιστροφή του στην ενδεκάδα δίνει ένα αξιόπιστο στο κράτημα και μοίρασμα της μπάλας χαφ με υποφερτά μαρκαρίσματα, ενώ το σχετικό πλεονέκτημα του είναι οι κάθετες πάσες, όταν πάρει μέτρα προς την περιοχή του αντιπάλου, όπως αυτή χθες στον Τζολη.
Δεν είναι γρήγορος στο τρανζισιον, λόγω αυτού του μονοκομματου τρόπου που κοντρολάρει, αλλά έχει πολύ καλό έλεγχο της μπάλας, κάλυψη της με το σώμα και αξιόπιστη κοντινή και μακρινή πάσα και φαρμακερό σουτ αν βρει προϋποθέσεις.
Ο παίκτης έχει να δώσει πράγματα. Το θέμα είναι αν μπορεί να βρει κίνητρο για να παραμείνει στην ομάδα και να αποτελέσει λυση και τα προσεχή χρονια, καθώς είναι και παίκτης ψυχολογίας σε μεγάλο βαθμό.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Στη μέρα του είναι πολύ χρήσιμος.
NATOI NATOI OI AHTTHTOI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος V-olakiotis την Τρί 20 Απρ 2021, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- xrictoforoc
Αυτά που έκανε χθες είναι η καλύτερη λύση κόντρα σε ομάδες που πρεσσαρουν ψηλά και είναι αυτό που πρέπει να κάνει ένα 6αρι υψηλών προδιαγραφών. Το πώς μετετρεψε δις κάποιες δύσκολες περιπτώσεις ανάπτυξης σε αντεπιθέσεις με καλές προϋποθέσεις είναι μεγάλη υπόθεση στο σημερινό ποδόσφαιρο.
Για εμένα χθες ίσως ήταν ο καλύτερος του γηπέδου παρά τα χαζά του φάουλ. Έχουμε να δούμε αμυντικό χαφ να κατεβάζει έτσι μπάλα από τον τσιμιροτ, δεν πάει άλλο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για εμένα χθες ίσως ήταν ο καλύτερος του γηπέδου παρά τα χαζά του φάουλ. Έχουμε να δούμε αμυντικό χαφ να κατεβάζει έτσι μπάλα από τον τσιμιροτ, δεν πάει άλλο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Τσίμιροτ έκανε πολύ συχνότερα τέτοιες εμφανίσεις. Γενικά ο Αουγκούστο πάσχει στη σταθερότητα. Κάτι απαραίτητο στη θέση αυτή. Του χρόνου δεν θα τον ήθελα στην ομάδα.
-
ειναι εγκλημα να εχεις στην ομαδα παιχτη που εχει το βρωμοσουτο του νταγκλας και να μην παιρνει ουτε ενα σουτ, ασε που το να παιζουμε μονοπατα με τον μπαμπα καντουρι ειναι προβλεψιμο , πρεπει να βαλουμε λιγο ποικιλια στο παιχνιδι μας
-
Μακαρι να ηταν σαν τον Τσιμιροτ ο Αουγκουστο, χωρις να σημαινει αυτο οτι δεν εχει ποιοτητα. Απλα χαφ σαν τον Βοσνιο ειχαμε χρονια να δουμε.
Ο Αγκουστο αν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στα καθήκοντά του στον ΠΑΟΚ,μπορούσε να αφήσει εποχή.
Δε γίνεται όμως όλοι οι Βραζιλιάνοι να είναι Ματος.
Τουλάχιστον να μη χαθεί για ψίχουλα.
Η άποψη μου είναι ότι έχουν μίλησει ΠΑΕ,παίχτης,Πάμπλο και αποφασισαν να παίξει στα playoffs για να μπορέσει να πουληθεί το καλοκαίρι.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Πολωνό,βέβαια αυτός δεν έχει δώσει δικαίωμα με την συμπεριφορά του,όμως ξεκινάει βασικός για να συνεχίσει να ανεβάζει τα νούμερα του,με σκοπό την πώληση.
Πάμε για πολλές ανακατατάξεις το καλοκαίρι,πάρα πολλές.
Δε γίνεται όμως όλοι οι Βραζιλιάνοι να είναι Ματος.
Τουλάχιστον να μη χαθεί για ψίχουλα.
Η άποψη μου είναι ότι έχουν μίλησει ΠΑΕ,παίχτης,Πάμπλο και αποφασισαν να παίξει στα playoffs για να μπορέσει να πουληθεί το καλοκαίρι.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Πολωνό,βέβαια αυτός δεν έχει δώσει δικαίωμα με την συμπεριφορά του,όμως ξεκινάει βασικός για να συνεχίσει να ανεβάζει τα νούμερα του,με σκοπό την πώληση.
Πάμε για πολλές ανακατατάξεις το καλοκαίρι,πάρα πολλές.
Καλά...τα καλά του τσιμιροτ ( εντάσεις,κουβαλημα μπάλας, μαρκαρίσματα) δεν τα έχει όπως βέβαια και ο τσιμιροτ δεν έχει την μακρινή διαγώνια μεταβίβαση και το σουτ του ΑγκουστοΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Μακαρι να ηταν σαν τον Τσιμιροτ ο Αουγκουστο, χωρις να σημαινει αυτο οτι δεν εχει ποιοτητα. Απλα χαφ σαν τον Βοσνιο ειχαμε χρονια να δουμε.
Γενικά είναι τελείως διαφορετικό στυλ χαφ
-
Όσο πιο γρήγορα χαιρετήσει, τόσο το καλύτερο. Αν είναι δυνατόν για 10 ;;; παιχνίδια στη σεζόν καλά, να σκεφτόμαστε εάν πρέπει να μείνει ή όχι
Το σημαντικοτερο στοιχειο για παιχτες που λογιζονται βασικοι σε ομαδες που κανουν πρωταθλητισμο ειναι η σταθεροτητα και να εμπνεουν εμπιστοσυνη
Τι να το κανω αν μ παιζει 5 παιχνίδια για το 10 και σε αλλα 15 παιχνιδια τρεμει το φυλλοκαρδι μου μη τυχον και ειναι αδιαφορος και βαριεται...?
Στο καλο και ας μας γραφει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι να το κανω αν μ παιζει 5 παιχνίδια για το 10 και σε αλλα 15 παιχνιδια τρεμει το φυλλοκαρδι μου μη τυχον και ειναι αδιαφορος και βαριεται...?
Στο καλο και ας μας γραφει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- episimos73
Μακάρι να πωληθεί το καλοκαίρι για να ησυχάσει κι αυτός κι εμείς. Δύσκολο αλλά ελπίζω να βρεθεί μια λύση για να πάμε παρακάτω. Όχι άλλα ημίμετρα, θέλουμε σταθερότητα και ταχύτητα στα χαφ.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμείς να ησυχάσουμε, νισάφι πια με αυτούς. Αυτοί ήσυχοι παν σπιτάκι τους, πίστεψέ με..
- episimos73
Κοίτα σήμερα να εξιλεωθείς για τις μαλακίες του πρώτου γύρου. Θέλω γκολ με κεραυνό.
- john4serres
Λίγος, επιμένω σε πώληση.
Όταν παίρνει την μπάλα δεν μπορεί να ανέβει 5-10-15 μέτρα, να ανεβάσει λίγο την ομάδα, να βγάλει μια κάθετη της προκοπής.
Όταν παίρνει την μπάλα δεν μπορεί να ανέβει 5-10-15 μέτρα, να ανεβάσει λίγο την ομάδα, να βγάλει μια κάθετη της προκοπής.
- Amsterdamer_87
- Sick Bastard
Αδιάφορος ποδοσφαιρικά.
Λίγος σε σχέση με τα λεφτά που παίρνει, υπάρχουν χιλιάδες άλλοι με καλύτερη νοοτροπία.
Να τελειώσει η χρονιά να φέρει μια πρόταση και να μας αδειάσει τη γωνιά.
Λίγος σε σχέση με τα λεφτά που παίρνει, υπάρχουν χιλιάδες άλλοι με καλύτερη νοοτροπία.
Να τελειώσει η χρονιά να φέρει μια πρόταση και να μας αδειάσει τη γωνιά.