4.Sverrir Ingi Ingason
Re: 4.Sverrir Ingi Ingason
Φέτος είναι σταθερά από τους καλύτερους μας παίχτες, για αυτό και δεν μου βγαίνει να κριτικάρω τις αδυναμίες του.
-
απο την μια λεμε που ειναι το παθος και που ειναι το παθος, και απο την αλλη κραζουμε τον ιγκα που ειναι απο τους λιγους παιχτες στην ομαδα που παιζει με παθος... οτι μαλακιες εκανε ο ιγκα ειναι απο το παθος και την αλητεια που παει στην μπαλα , μακαρι να ηταν ολοι μας οι παιχτες ετσι, μην πω για τα γκολ που εχει βαλει με το στανιο
- kataramenos5
Δεν εχω κανενα προβλημα να μου πουν οτι εχω τερμα λαθος.GiorgosAtha έγραψε:Εγώ τον ΠΑΟΚ φίλε μου τον βλέπω σαν το γαλατικό χωριό.
Μπορεί να αρπαχτω με τον -καθε- Κατ εδώ μέσα... αλλά αν του την μπει κάνας πχ. γαύρος θα σταθώ δίπλα του.
Υσ. Και πάντα μιλάμε για "αρπαγμα" σε ένα απρόσωπο φορουμ. Πότε δεν θα μίλαγα με τον ίδιο τρόπο σε κανέναν επί προσωπικού. Εκεί είναι παντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Γι'αυτό τον λόγο θα ήθελα να γνώριζα και να συζήτουσα face to face όχι μόνο αυτούς που συμφωνώ αλλά -κυριως- αυτούς που διαφωνώ.
Το να μου λενε με ειρωνικό υφος ότι βγάζω "ιστοριουλες" απ το μυαλο μου και να χαρακτιριζουν αυτα που γραφω ως μλκιες δε το ανεχομαι.
Δε νομιζω να γνωριζομαστε ουτε να σου εδωσα το ελευθερο.
Μαθε πρωτα να μιλας σωστα σε συμφορουμιτες και μετα να κουνας το δαχτυλο περι σωστου η λαθους στις αποψεις των αλλων. Οσο κι αν δε σ αρεσει αποψη μου ειναι οτι αυτος δε παιζει αυτο που μπορει κι εγραψα 6-7 λογους που μπορει να συμβαινει αυτο Το πως και το γιατι και τις σχετικες αποδειξεις(???) ας τις ψαξουν αυτοι που τον πληρωνουν
Χτες εκανε παλι 2-3 ομορφιες απλα μας εσωσε ο πασχα και η ανικανοτητα των χαρτινων.Αμα το τρωγες στο 20 παλι κηδεια θα χαμε σημερα και θα φταιγε ο Παμπλο.
Αυτα και τελος απο μενα.
- Salvador Allende
Ένας προβληματισμός για το ενδεχόμενο να μείνει ο Ισλανδός είναι ότι ακόμα κι όταν ήταν στα ντουζένια τους οι Βαρέλα Κρέσπο με Λούτσε, ο ίδιος δεν μπορούσε να προσαρμοστεί.
Παράλληλα ούτε η εικόνα που παρουσιάζει στα ματς με εθνική Ισλανδίας δείχνει να έχει μια σταθερότητα στην απόδοση του.
Παράλληλα ούτε η εικόνα που παρουσιάζει στα ματς με εθνική Ισλανδίας δείχνει να έχει μια σταθερότητα στην απόδοση του.
-
-
ΞΥΛΟΚΟΠΟΣ,ΑΜΠΑΛΟΣ,ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΣ.
Το μοναδικο του προσον ,η ικανοτητα του να σκοραρει στα στημενα.
- Shivaspace
Δεν μπορεί με τίποτα να γίνει ηγέτης της άμυνας. Από τότε που έγινε βασικούρα η άμυνα έχασε το σοβαρό χαρακτήρα της. Είναι πολύ καλός για πάγκο.
Τρώει και μερικές φλασιές οτι είναι εξτρέμ * κυρίως πέρυσι αυτό, φέτος περισσότερο σε σέντερ φόρ * αλλά δεν το χει πολύ με την τεχνική και συνεπώς εκτίθεται. Σοβαροί παίχτες τώρα δεν τις κάνουν αυτές τις κινήσεις..και έχει και πολλές άλλες αδυναμίες .... π.χ. στην ανάπτυξη *παράλληλες μπαλιές συνέχεια, διωξήματα στα τυφλά και άλλα
τέλος πάντων τον συμπαθώ κάπως τον Ινγι γιατί έχει και αρκετά καλά στοιχεία, αλλά η θέση του είναι κομβική και δεν πιστεύω ότι κάνει για βασικός.
Τρώει και μερικές φλασιές οτι είναι εξτρέμ * κυρίως πέρυσι αυτό, φέτος περισσότερο σε σέντερ φόρ * αλλά δεν το χει πολύ με την τεχνική και συνεπώς εκτίθεται. Σοβαροί παίχτες τώρα δεν τις κάνουν αυτές τις κινήσεις..και έχει και πολλές άλλες αδυναμίες .... π.χ. στην ανάπτυξη *παράλληλες μπαλιές συνέχεια, διωξήματα στα τυφλά και άλλα

τέλος πάντων τον συμπαθώ κάπως τον Ινγι γιατί έχει και αρκετά καλά στοιχεία, αλλά η θέση του είναι κομβική και δεν πιστεύω ότι κάνει για βασικός.
- Amsterdamer_87
Εφαγε και την θεση του Βαρελαpaok düsseldorf έγραψε:ΞΥΛΟΚΟΠΟΣ,ΑΜΠΑΛΟΣ,ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΣ.
γιατί ρε μόρτη κάθε διώξιμο είναι είτε εκτός γηπέδου, είτε σε αντίπαλο?
πραγματικά εκενευριστικό
πραγματικά εκενευριστικό
- Sick Bastard
-
Δεν γινεται ο ΠΑΟΚ να εχει στον παγκο παικτη που κοστιζει 4μιση μυρια και εχει συμβολαιο 1 μυριο με αυτα τα δεδομενα. Δυστυχως η μεγαλυτερη του αδυναμια ειναι οτι ειναι πολυ επιρρεπης στα λαθος και αυτο κοστιζει. Η καλυτερη λυση ειναι να βρει μια προταση 4μυριων απο Ρωσια και να φυγειShivaspace έγραψε:Δεν μπορεί με τίποτα να γίνει ηγέτης της άμυνας. Από τότε που έγινε βασικούρα η άμυνα έχασε το σοβαρό χαρακτήρα της. Είναι πολύ καλός για πάγκο.
Τρώει και μερικές φλασιές οτι είναι εξτρέμ * κυρίως πέρυσι αυτό, φέτος περισσότερο σε σέντερ φόρ * αλλά δεν το χει πολύ με την τεχνική και συνεπώς εκτίθεται. Σοβαροί παίχτες τώρα δεν τις κάνουν αυτές τις κινήσεις..και έχει και πολλές άλλες αδυναμίες .... π.χ. στην ανάπτυξη *παράλληλες μπαλιές συνέχεια, διωξήματα στα τυφλά και άλλα![]()
-
Χαχαχαχαχα...Sick Bastard έγραψε:4,5 μύρια δεν κόστισε;τσιριγωτης έγραψε:Παίχτης του 6
Τι έξι;
Έλα ντε. Είναι να απορείς
Κάνεις συνέχεια το ίδιο πράγμα που συμπυκνώνει και το πρόβλημα που έχει η ομάδα στο build-up από πίσω: αργείς να δώσεις την πάσα σε κάποιο χαφ ή στον μπακ και στο τέλος, αφού έρθει πάνω σου ο αντίπαλος και σε κλείσει, της δίνεις μία να πάει όπου να 'ναι.
- bersekeros
Σήμερα ο Ίνγκι έπαιξε με πρησμένο γόνατο και αναγκάστηκε να κάνει ένεση πριν το παιχνίδι, γιατί είχε πόνο ακόμα και στο περπάτημα.
Μπράβο Ίνγκι. Νιώθεις ΠΑΟΚ!
Μπράβο Ίνγκι. Νιώθεις ΠΑΟΚ!
Παίχτης με καλή νοοτροπία γενικά, καλά σωματικά προσόντα αλλά μοιάζει να κολλάει το μυαλό του συχνά. Με προβληματίζει αν πρέπει να τον ανανεώσουμε γιατί αν μείνει με το μισθό που έχει θα πρέπει θεωρητικά να ξεκινάει από αυτόν η άμυνα.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk