Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να δεχτώ τον πουκι για αντικαταστάτη του πριγιοβιτς.
Αν τελικά πωληθεί ο πριγιοβιτς ( σε συνδυασμό με τις πιθανές πωλήσεις Γκάρι, Ενρίκε) η ομάδα θα έχει την δυνατότητα να βγει στην αγορά με ένα διαθέσιμο ποσό κοντά στα 15 μύρια για μεταγραφές για πρώτη φορά στην Ελλάδα της.
Από κει και πέρα όλα είναι στο χέρι του τ.δ και του τμήματος σκάουτινγκ να απογειώσουν την ομάδα.
Αν τελικά πωληθεί ο πριγιοβιτς ( σε συνδυασμό με τις πιθανές πωλήσεις Γκάρι, Ενρίκε) η ομάδα θα έχει την δυνατότητα να βγει στην αγορά με ένα διαθέσιμο ποσό κοντά στα 15 μύρια για μεταγραφές για πρώτη φορά στην Ελλάδα της.
Από κει και πέρα όλα είναι στο χέρι του τ.δ και του τμήματος σκάουτινγκ να απογειώσουν την ομάδα.
-
montekristo
Πουλάς πριγιο 10 εκ και παίρνεις
1.μπεργκ
2. Βίκινγκ αμ χαφ
3.κυριακο Παπαδόπουλο
Όπως φαίνεται το πράγμα έχει πολύ δρόμο και είναι πιο πολύπλοκο από ότι θα περιμεναμε
Πάντως μου φαίνεται τελείως χαζό πριν το Μουντιάλ να πουληθεί ο πριγιο κάτω από τη ρήτρα του
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1.μπεργκ
2. Βίκινγκ αμ χαφ
3.κυριακο Παπαδόπουλο
Όπως φαίνεται το πράγμα έχει πολύ δρόμο και είναι πιο πολύπλοκο από ότι θα περιμεναμε
Πάντως μου φαίνεται τελείως χαζό πριν το Μουντιάλ να πουληθεί ο πριγιο κάτω από τη ρήτρα του
-
montekristo
Πλάκα έκαναGoMaRoS έγραψε:Αφηστε τον μπεργκ εκει που ειναι
Απλά ίσως να μην είναι τόσο απλα όσο τα περιμεναμε 3-4 παίχτες και τέλος
Άμα φύγει πριγιο η και κανας πελκας πχ αλλάζει πολύ το πράγμα
Δεν φευγει και Πελκας και Πριγιοβιτς. Αυτοι οι δυο εχουν ολα τα γκολ και ασσιστ της ομαδας. Ο Πριγιοβιτς μονο θα πουληθει μετα το μουντιαλ στην ρητρα του. Πρεπει να τρεξουμε το θεμα επιθετικου συντομα, για να ειναι εδω στην αρχη της προετοιμασιας. Τι πλακα θα ειχε αν περναμε κανεναν αραουχο την επομενη εβδομαδα 
-
montekristo
Ούτε εγώ θέλω να φύγουν αλλά πώς είσαι τόσο σίγουρος???
Ειδικά για πριγιο?
Ειδικά για πριγιο?
Προφανως και ο Πουκι δεν προοριζεται ως αντιΠριγιοβιτς αλλα ως αντιΚουλουρης.Αν πωληθει ο Σερβος, κατι που δεν με χαλαει, καθολου βγαινεις στην αγορα και αγοραζεις παικτη ξοδευοντας ενα μεγαλο μερος της αμοιβης,τοσο απλα.
Υ.Γ Σκεφτομουν ξανα τις δηλωσεις Μιχελ και αναρωτιεμαι.Η ιστορια του Μακ θα παει πισω, αν μαλισταασχοληθουμε.Ο Ουαρντα εχει Μουντιαλ,ο Βιερινια μενει πισω.Με ποια λογικη ειμαστε τοσο large στην διαχειρηση Ενρικε και λεμε πως θα δουμε αν θα συμμετασχει στις προπονησεις ενας παικτης που ειναι δικος μας και θα σκεφτουμε τι θα κανουμε στην συνεχεια? Με Λημνιο και Καμπος θα παμε στα προκριματικα του Τσλ?
Υ.Γ Σκεφτομουν ξανα τις δηλωσεις Μιχελ και αναρωτιεμαι.Η ιστορια του Μακ θα παει πισω, αν μαλισταασχοληθουμε.Ο Ουαρντα εχει Μουντιαλ,ο Βιερινια μενει πισω.Με ποια λογικη ειμαστε τοσο large στην διαχειρηση Ενρικε και λεμε πως θα δουμε αν θα συμμετασχει στις προπονησεις ενας παικτης που ειναι δικος μας και θα σκεφτουμε τι θα κανουμε στην συνεχεια? Με Λημνιο και Καμπος θα παμε στα προκριματικα του Τσλ?
Γιατι ο Πριγιοβιτς μετα το μουντιαλ θα εχει κανει limit up, και θα ειναι η καλυτερη στιγμη να τον πουλησουμε. Ο Πελκας εχει να δωσει ακομα παρα πολλα
Στην τελικη μπορει να μην φυγει κανενας απο αυτους του δυο, και να γινουν αλλες πωλησεις, οπως ουαρντα, ενρικε, σαχοφ + ποσοστο απο ροντριγκεζ
Στην τελικη μπορει να μην φυγει κανενας απο αυτους του δυο, και να γινουν αλλες πωλησεις, οπως ουαρντα, ενρικε, σαχοφ + ποσοστο απο ροντριγκεζ
Σωστός αρκεί οι πωλήσεις να είναι με μέτρο, να είναι οικονομικά συμφερουσες για την ομάδα και να αναπληρώνονται. Για παράδειγμα 1-2 πωλησεις το χρόνο είναι καλοδοχουμενες επειδή πέρα από το χρήματα του μεγαλομετόχου θα πρέπει να βρίσκονται έσοδα και εκ των εσω όπως πωλήσεις - χορηγίες - τηλεοπτικά αλλά και έσοδα από τις αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας.rainmaker έγραψε:Ο Πρίγιοβιτς 99% θα φύγει.
Πρώτον γιατί θέλει να φύγει για να πάρει πολλά φράγκα και / ή να αναβαθμιστεί.
Δεύτερον γιατί μας συμφέρει οικονομικά.
Τριτον γιατί αυτή είναι η λογική εξέλιξη
Τέταρτον γιατί μπορούμε να βρούμε καλύτερο.
Δε καταλαβαινω τον πανικό αν φύγει.
Καλός είναι αλλά δεν είναι και ο Θεός της μπαλας.
Η αποχώρηση του σέντερ φορ δεν διαταράσσει τον κορμό της ομάδας. Μέχρι τον Φλεβάρη παρακαλούσαμε να μάθει να συμμετέχει και να μη κάθεται ακίνητος μέσα στο κουτί και τώρα θα χαλάσει η ομάδα αν φύγει;
Αλλά προφανώς θα φύγει για καλά λεφτά κι όχι για φραγκοδιφραγκα
Αυτό που πρέπει να εχουμε ως παράδειγμα στον τρόπο λειτουργίας τους είναι ομάδες όπως η Πόρτο, η Μπενφικα, η Μπρυζ, η Φεγενορντ, η Σπορτινγκ, η Αντερλεχτ κ.λ.π.
Το δύσκολο πάντως δεν είναι μόνο να καλοπουλήσεις αφου ως οργανισμός έχεις μεγαλώσει, έχεις γίνει ελκυστικός και σ' αυτό βοηθούν πωλήσεις όπως του Βιερίνια, του Λούκας, του Σταφυλίδη, του Γκάρι κλπ.
Το δύσκολο είναι να είσαι θέση και να αναπληρωσεις τις απωλειες με ισάξιους και γιατι όχι με καλύτερους.
Οποιος παντως ονειρευεται ποσα της ταξης των 10 μυριων απο ευρωπαικη ομαδα καλυτερα να τα ξεχασει.Μονο απο Κινα μπορει να ερθει τετοια προταση.Στην Ευρωπη μια φυσιολογικη τιμη ειναι καπου στα μισα.Απο αραβες παλι, λεφτα δινονται κυριως για συμβολαια παικτων,οχι για αμοιβες ομαδων.
σαββιδης μολις τωρα ινστα μν πιστευεται κανεναν η μονη εγκυρη πηγη ειμαι εγω θα ενισχυθουμε με παιχτες ετοιμους και υγειεις αυτα.
Δυστυχώς φέτος δεν διαβάζουμε για Τούχελ στον ΠΑΟΚ. Αναπολώ την διασκεδαστική στιγμή που το διάβασα.
Γραφει ακομα οτι πει ο προπονητης, τωρα ο λουτσος, ο μπαρμπα λουτσος, οψομεθα
- ilovegame27
Αν πωληθεί ο Πριγιο που δεν θα είναι καλη εξέλιξη άξιοι αντικαταστατες έχει στήν Αργεντινή δειτε περίπτωση υιό Σιμεονε που παίζει τωρα στήν Φιορεντίνα και βγαζει ματιά