22. Ricardo Matias Verón
Re: Ricardo Matias Veron
Ρικάρντο Βερόν
Δεν υπολογίζεται, του ζητήθηκε να φύγει, όμως ο ίδιος δεν δείχνει διάθεση να εξυπηρετήσει τον ΠΑΟΚ.
http://www.exedrasports.gr/football/sup ... ?aid=48732
Δεν υπολογίζεται, του ζητήθηκε να φύγει, όμως ο ίδιος δεν δείχνει διάθεση να εξυπηρετήσει τον ΠΑΟΚ.
http://www.exedrasports.gr/football/sup ... ?aid=48732
- Mario Jardel
Καλος, χρυσος, βοηθησες αλλα δε σε θελουμε βρε παιδακι μου... Πως να γινει!!!Φυγε πια, μας εσκασες!!!!
- paok4kyriakos
Αυτός απλά θέλει να πάρει τα λεφτά του απο το συμβόλαιό του που είναι και κάμποσα...
Το κακο με τα μεγάλα συμβόλαια...
Το κακο με τα μεγάλα συμβόλαια...
Ο Veron είναι ένας παίκτης που πρόσφερε σε μεγάλο βαθμό στην περσινή καλή πορεία της ομάδας. Κανείς δεν ξεχνά τις μαγικές ασίστ του και την πολύ καλή κάθετη πάσα που έχει. Όμως οι ομάδες αλλάζουν επίπεδο και αυτό συνέβη και εδώ. Ήταν μεγάλο πουλέν μου αλλά με την επιμονή του να μην φεύγει ενώ δεν υπολογίζεται από τον Σάντος αρχίζει να προκαλεί την υπομονή μου γιατί εντέλει πλέον κάνει κακό στην ομάδα.
- ΑποστόληςΑ
κριμα ρε, γιατι να φυγει ρε γμωτο
................................................................................χαχαχαχαχαχαχααχα αντε το μπουλο ρε βερον

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tigon4 την Παρ 25 Δεκ 2009, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Κρίμα που ο περσινός ΜVP της ομάδας μας δεν παίζει.
Κρίμα που δεν βρήκαμε τη χρυσή τομή και θα φύγει. Πάνω απ' όλα όμως ο ΠΑΟΚ!
Κρίμα που δεν βρήκαμε τη χρυσή τομή και θα φύγει. Πάνω απ' όλα όμως ο ΠΑΟΚ!
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι!Δεν φεύγει ΌΜΩς γιατί είναι ανεπαρκής ως παίκτης, αλλά γιατί φέτος είναι εκτός πλάνων, μάλλον λόγω χαρακτήρα (νοοτροπίας).
Ίσως περιπτώσεις όπως του Βερόν θα πρέπει να γίνουν μάθημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην προσφέρει εύκολα τόσο μεγάλα συμβόλαια και σε χρήμα αλλά και σε χρόνο. Το ίδιο έγινε και με Μπιζέρα και φοβάμαι θα γίνει το καλοκαίρι με Σαβίνι
- Mario Jardel
Τοτε για να τους πεισουμε τοσα επρεπε να δινουμε...
και τον Σαβινι για τον πεισεις να ερθει μετα απο καριερα στη Serie A σε Φιορεντινα και τα ρεστα
και σε καλη ηλικια για αμυντικο επρεπε να τα σκασεις...
Τι να κανουμε...
Δε μας παρακαλανε κιολας για να ερθουνε!Εμεις προσπαθουμε να τους πεισουμε...ακομη!
και τον Σαβινι για τον πεισεις να ερθει μετα απο καριερα στη Serie A σε Φιορεντινα και τα ρεστα
και σε καλη ηλικια για αμυντικο επρεπε να τα σκασεις...
Τι να κανουμε...
Δε μας παρακαλανε κιολας για να ερθουνε!Εμεις προσπαθουμε να τους πεισουμε...ακομη!
O παιχταράς ΠΑΟΚτσής Βερόν που όλοι αγαπήσατε γιατί δεν μας αδειάζει και την γωνιά?
Ξέρω φταίει ο Ίβιτς και ο Μπαλάφας.
gash04 έγραψε:Καλό ταξίδι αγόρι μου.
Ευχαριστούμε.
gash04 έγραψε:O παιχταράς ΠΑΟΚτσής Βερόν που όλοι αγαπήσατε γιατί δεν μας αδειάζει και την γωνιά?
τον αγαπάς πολύ βλέπω τον Βερόν..δεν έχεις κανένα κόμπλεξ μαζί του.