Πιθανός νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Re: Πιθανός νέος Προπονητής

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Προχθες ηταν μια ξαδερφη ενος φιλου μου στην Τουμπα και της ειπε ενας απο την ομαδα (ξενος) οτι θελουν διακαως για προπονητη τον Μπαμπη τον Τεννε, επειδη η Λαμια πηγε τρενο..Βεβαια,ακομα το θεμα κολλαει γιατι δεν μπορει να σπασει το συμβολαιο του με εκεινους..
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Αν ειναι να ρθει κανας καλος, ας ερθει κατ ευθειαν στην Ολλανδια στις 2/7. Να μην κουραζεται κι ολας
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

2/7 ειναι ο τελικος στο confederations 8-)
Άβαταρ μέλους
laskas86

Δημοσίευση από laskas86 »

kotsidas9 έγραψε:Προχθες ηταν μια ξαδερφη ενος φιλου μου στην Τουμπα και της ειπε ενας απο την ομαδα (ξενος) οτι θελουν διακαως για προπονητη τον Μπαμπη τον Τεννε, επειδη η Λαμια πηγε τρενο..Βεβαια,ακομα το θεμα κολλαει γιατι δεν μπορει να σπασει το συμβολαιο του με εκεινους..

την ειπες την εξυπναδα σου ενταξει?
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

kotsidas9 έγραψε:Προχθες ηταν μια ξαδερφη ενος φιλου μου στην Τουμπα και της ειπε ενας απο την ομαδα (ξενος) οτι θελουν διακαως για προπονητη τον Μπαμπη τον Τεννε, επειδη η Λαμια πηγε τρενο..Βεβαια,ακομα το θεμα κολλαει γιατι δεν μπορει να σπασει το συμβολαιο του με εκεινους..
παίζει να έχουμε την ίδια ξαδέρφη.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

προχθές ηταν ενας γνωστος μου στα γραφεια της Π.Α.Ε. και του ειπε ενα μελος της ομαδας (xenos) οτι θελουν να φερουν τον μπαμπά λουτσεσκου και οτι τον θεωρουν παρα πολυ καλο προπονητη. συγκεκριμενα ελεγε οτι έδειξε εργο στην Ουκρανία. τωρα τον θελουν ολοι η τον θελουν μονο αυτα τα μελη (xenoi) δεν γνωριζω

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Eμένα μου είπε ο πιλότος οτι θα έρθει για τσίπουρα κι ακόμη έρχεται :D
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν με αφήνουν να έρθω. Έχω εδώ δίπλα μου το νέο μας βουνό

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
laskas86

Δημοσίευση από laskas86 »

καλα η μ@@κια παει συννεφο εδω με καποιους. συγκεκριμενα ειναι ενας προεδρος τοπικης ομαδας στον νομο καβαλας που οι ακαδημίες του συνεργαζονται με τον Π.Α.Ο.Κ.! του το ειπε ο πουρλιοτοπουλος τωρα αν δεν θελετε να το δεχτείτε αυτο δεν σημαίνει οτι μπορειτε να ειρωνεύεστε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

laskas86 έγραψε:προχθές ηταν ενας γνωστος μου στα γραφεια της Π.Α.Ε. και του ειπε ενα μελος της ομαδας (ελληνας) οτι θελουν να φερουν τον λουτσεσκου και οτι τον θεωρουν παρα πολυ καλο προπονητη. συγκεκριμενα ελεγε οτι έδειξε εργο με τα πιτσιρικια της ξανθης. τωρα τον θελουν ολοι η τον θελουν μονο αυτα τα μελη (ελληνες) δεν γνωριζω
tsou έγραψε:
παίζει να έχουμε την ίδια ξαδέρφη.
pilotos έγραψε:προχθές ηταν ενας γνωστος μου στα γραφεια της Π.Α.Ε. και του ειπε ενα μελος της ομαδας (xenos) οτι θελουν να φερουν τον μπαμπά λουτσεσκου και οτι τον θεωρουν παρα πολυ καλο προπονητη. συγκεκριμενα ελεγε οτι έδειξε εργο στην Ουκρανία. τωρα τον θελουν ολοι η τον θελουν μονο αυτα τα μελη (xenoi) δεν γνωριζω

SM-G935F
Η λύση λοιπόν είναι να ρθει ο μπαμπάς Λουτσέσκου, με βοηθό τον γιο σκουφέσκο και με τον Μπάμπη τον Τεννέ στο τεχνικό team, ώστε να τους θέλουν όλα τα μέλη του Π.Α.Ο.Κ. (ξένοι κι Έλληνες) και τουλ. 2 ξαδέρφια απ τον λαό!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Έτσι θα υπάρξει και η απαιτούμενη συσπείρωση που ζητήθηκε απ τον Πρόεδρο μας τώρα στα δύσκολα, δεν είναι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 14 Ιουν 2017, 17:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Who is βουνό;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Who is new coach?
Δεσμεύσου... 8-)
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Δεσμευομαι, αυτος είναι.
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

pilot απο προπονητη μεριά τι να περιμένουμε? Εισαι αισιοδοξος?
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

pilotos έγραψε:προχθές ηταν ενας γνωστος μου στα γραφεια της Π.Α.Ε. και του ειπε ενα μελος της ομαδας (xenos) οτι θελουν να φερουν τον μπαμπά λουτσεσκου και οτι τον θεωρουν παρα πολυ καλο προπονητη. συγκεκριμενα ελεγε οτι έδειξε εργο στην Ουκρανία. τωρα τον θελουν ολοι η τον θελουν μονο αυτα τα μελη (xenoi) δεν γνωριζω

SM-G935F
Επιβεβαιωνω τα λεγομενα του Πιλοτου, απλως δεν αναφερθηκαν σε ονομα ,ελεγαν συνεχεια ο μπαμπας ρουμανος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”