Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
-βασικοτατο τερματα
-βασικοτατο CB τυπου Κοντρερας
-βασικοτατο 6ρι τυπου Βιτολο
-βασικοτατο 8αρι τυπου Νατχο
-βασικοτατο εξτρεμ τυπου Γκαρι-Μακ
-περιφερειακο φορ για αλλαγη Πριγιο η και με Πριγιο
Επισης δεν εχουμε αντι-Μπισεσβαρ,δεν εχουμε κατι αξιολογο αν χτυπα ξυλο τραυματιστουν οι Ματος-Λεοβατς και πρεπει να βρεθει λυση και εκει.Φετος δεν θελει τσιγκουνιες στην μεταγραφικη περιοδο και θελει σκληρο κυνισμο.
Εγώ θεωρώ ότι οι πρώτες μας ανάγκες είναι στόπερ, 6ρι και εξτρέμ. Τώρα αν θέλουμε απλά καλύτερους από αυτούς που έχουμε, υπάρχουν, σε όλες τις θέσεις. Όλα όμως εξαρτώνται από τους στόχους που θα θέσουμε και το budget που θα διαθέσουμε.
Σοβαρό ενδιαφέρον απο δύο γερμανικές ομάδες υπάρχει για τον Γκόικο Τσίμιροτ, που είναι έτοιμες να προσφέρουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν, σύμφωνα με πληροφoρίες του INPAOK.
PAOK FC Spring and Summer Collection 2017 στα PAOK FC Official Stores
Ο Βόσνιος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων στην Ευρώπη, αλλά από την Γερμανία θα έρθει τελικά η σημαντική οικονομική πρόταση, καθώς οι δύο συγκεκριμένες ομάδες, έχουν πλήρη γνώση για τις ικανότητες του και βολιδοσκοπούν τις προθέσεις του Δικεφάλου.
Ο Τσίμιροτ ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Αύγουστο του 2015 από τη Σαράγεβο και είχε υπογράψει συμβόλαιο με τους ασπρόμαυρους ως το καλοκαίρι του 2018. Ωστόσο τον Νοέμβριο του 2016 ο νεαρός χαφ ανανέωσε πρόωρα τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο για ένα ακόμη έτος.
μακαρι αν τελικα ερθει να δικαιωσει τις προσδοκιες γιατι το 'μαμησαμε και ψοφησε' τοσα χρονια το θεμα της επιστροφης του...εγω εχω ξενερωσει αρκετα με ολο αυτο το σηριαλ και με τον ιδιο τον παικτη αλλα δεν μπορει να αμφισβητησει κανεις οτι θα ειναι μια δυνατη προσθηκη.....