Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
- Μπαρκαρούτσος
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Η Α.Ε.Κ. δεν έχει πάγκο.. Είδα την 11άδα που κατέβασε με τον Άρη, με κάτι Σκορδοπούτσογλου παίζει γενικά.. Αν αρχίσουν οι τραυματισμοί και όταν μαζευτούν οι κίτρινες, θα πρέπει να κατεβαίνει ο Μελισσανίδης αποδυτήρια για να παίρνει κανένα βαθμουλάκι...
ΑΝ αρχισουν οι τραυματισμοι...
γτ περσι ειχαν απειροελαχιστες απουσιες βασικων
http://www.transfermarkt.com/aek-athens ... GR1%262015
γτ περσι ειχαν απειροελαχιστες απουσιες βασικων
http://www.transfermarkt.com/aek-athens ... GR1%262015
- desperando
- Επικοινωνία:
Η κούλα από τη στιγμή που δεν θα έχει Ευρώπη της φτάνουν ( Σε φυσιολογικές συνθήκες ) και 14-15 παίκτες πρώτης γραμμής.
Αν προσθέσουμε και την πολύ καλή διαιτησία που έχει είδη από πέρσι δεν θα είναι έκπληξη αν ξεπεράσει τους 60 βαθμούς
Αν προσθέσουμε και την πολύ καλή διαιτησία που έχει είδη από πέρσι δεν θα είναι έκπληξη αν ξεπεράσει τους 60 βαθμούς
Η αεκ εχει το μισο μπατζετ απο μας και βαζελο, ακομη κι αν δεν παιζει ευρωπη θα ειναι ανεπίτρεπτο να τερματίσει πανω απο την τεταρτη θεση. Ο Αστέρας πρεπει να ειναι ο αντίπαλος της οχι εμεις.
- shikabala81
Ο γκει είναι το απόλυτο φαβορί για το πρωκταθλημα. Ακομη κι η επο να αλλάξει τα κατάλοιπα των τελευταίων 2 δεκαετιών θα μείνουν για λίγο ακόμα. Ο πρεζεμπορας δε θα τα παρατήσει τόσο εύκολα. Μη γελιέστε πολλοί και τον ξεγράφετε. Μετά η ζελα και η κουλα είναι μέσα στα κέντρα αποφάσεων. Πάλι τέταρτο φαβορί είμαστε. Ας κάνουμε καλή πορεία στο γιουροπα ας φτάσουμε 16 ή 8 και εγω προσωπικά θα είμαι ευχαριστημενος. Τώρα για πρωτάθλημα φέτος όνειρο απατηλο.
Πολύ ηττοπαθεια γιατί ?
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και αν κανουμε κινηση καλματζιδη να περιμενουμε δηλαδη να κλεισει ο γαυρος τους δικους του για να κλεισουμε εμεις μετα
Φευγει και ο σιοβας, λενε, για Μπετις. Αλλο ενα 10αρι - 15αρι μυρριο στα ταμεια.
- Kostas_Peraia4
Nα δω ποιους θα προλαβουν να φερουν μεσα σε 4-5 μερες,και ποτε ολοι αυτοι θα γινουν ομαδα
Για γαβρο εγω δε χαίρομαι γιατι λογω μανατζερ θα ενισχυθούμε στο τελος .. Ποσο θα δουμε κ τον τωρινό Σιόβα κ τους αλλους που εχει πισω δεν ειναι κανενας καλος ιδιαίτερα οποτε δε νομιζω οτι κατι χάνουν
Παίρνει κ μποκου ο κωλο βαζελος ελεος με Ρα κονε του αυτος ο ιταλος
- Kostas_Peraia4
Για τον Milivojevits του γαύρου λέει ότι ενδιαφέρεται η Zenit.