5.Fernando Lopes dos Santos Varela
- ΑποστόληςΑ
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Μπαν για τετοιου ειδους απειλες δεν υπαρχουν στους κανονες του φορουμ ρε παιδια;
- sourmenetes
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Βαρελα τι κάνεις ??
Ο προπονητής μου είπε να το διασκεδάζω...

Κι όμως κάποιοι του χρέωσαν λάθος αυτή την κίνηση. Επιτέλους λέω εγώ, από εποχή Κοντρερας έχω να δω τέτοια κίνηση και μακάρι να γίνεται συχνότερα(με τις κατάλληλες αλληλοκαλυψεις).slidar έγραψε:Βαρελα τι κάνεις ??
Εκτός του Πρίγιο, που ξεχύθηκε μπροστά τραβώντας κάποιους αμυντικούς, ΟΛΟΙ έμειναν 20-25 μέτρα πίσω... 
Δύο δικοί μας εναντίον εφτά, συν τον τερματά τους οχτώ, φαίνονται μέχρι να του κάνουν φάουλ του Βαρέλα...
Δύο δικοί μας εναντίον εφτά, συν τον τερματά τους οχτώ, φαίνονται μέχρι να του κάνουν φάουλ του Βαρέλα...
- aspromaura ioannina
Ψυχαρα ο Βαρελας:
Ο Βαρέλα έχει φτάσει δίπλα στον Πέλκα που εκστασιασμένος πανηγυρίζει μπροστά στη θύρα 4, σηκώνει το μανίκι του και κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση. Εξω από τα αποδυτήρια ο Βαρέλα εξηγούσε τι ακριβώς συνέβη: «Του έδειξα χωρίς υπερβολή πως ανατρίχιασα. Μου σηκώθηκε η τρίχα βλέποντας από την άμυνα την εκτέλεση και το πώς κατέληξε η μπάλα στα δίχτυα» έλεγε και για αυτό έσπευσε να του δείξει για του λόγου το αληθές το πώς ένιωσε.
Οσον αφορα την κουρσα που εκανε στο 80' οχι μονο δεν πρεπει να μας ανησυχει, αλλα ισα ισα δειχνει τρομερη φυσικη κατασταση, θεληση, αλλα και καποια τεχνικη.
Ο Βαρέλα έχει φτάσει δίπλα στον Πέλκα που εκστασιασμένος πανηγυρίζει μπροστά στη θύρα 4, σηκώνει το μανίκι του και κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση. Εξω από τα αποδυτήρια ο Βαρέλα εξηγούσε τι ακριβώς συνέβη: «Του έδειξα χωρίς υπερβολή πως ανατρίχιασα. Μου σηκώθηκε η τρίχα βλέποντας από την άμυνα την εκτέλεση και το πώς κατέληξε η μπάλα στα δίχτυα» έλεγε και για αυτό έσπευσε να του δείξει για του λόγου το αληθές το πώς ένιωσε.
Οσον αφορα την κουρσα που εκανε στο 80' οχι μονο δεν πρεπει να μας ανησυχει, αλλα ισα ισα δειχνει τρομερη φυσικη κατασταση, θεληση, αλλα και καποια τεχνικη.
- kataramenos5
Dakos4 έγραψε:Κι όμως κάποιοι του χρέωσαν λάθος αυτή την κίνηση. Επιτέλους λέω εγώ, από εποχή Κοντρερας έχω να δω τέτοια κίνηση και μακάρι να γίνεται συχνότερα(με τις κατάλληλες αλληλοκαλυψεις).
Κριμα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα λείψω όλο τον Δεκέμβρη
(του 20201)
- Παλαιολόγος
στην ιδια συνεντευξη(βλ νημα λουτσεσκου) ο βαρελα δηλωνει πως ηταν 6,7 κιλα υπερβαρος
απο αλλου το περιμεναμε απο αλλου μας ηρθε
και επαναλαμβανει πως τα εχασε μπηκε δυνατα και αλλαξε φετος ολο το παιχνιδι του,βελτιωθηκε δηλ οπως βλεπουμε πολυ
να παραδειγματιστουν ισως και αλλοι;
μπραβο βαρελα
χρονια πολλα σου
απο αλλου το περιμεναμε απο αλλου μας ηρθε
και επαναλαμβανει πως τα εχασε μπηκε δυνατα και αλλαξε φετος ολο το παιχνιδι του,βελτιωθηκε δηλ οπως βλεπουμε πολυ
μπραβο βαρελα
χρονια πολλα σου
Δλδ μας λεει οτι η γυναίκα του τον ειπε φερναντο χοντρελα;
Κ ετσι άρχισε ο καβγάς ..
Κ ετσι άρχισε ο καβγάς ..
Για τα κιλά τον είπε ο Μιχελ τελικά δεν κάθεται και πληρώνετε κολκα....Παλαιολόγος έγραψε:στην ιδια συνεντευξη(βλ νημα λουτσεσκου) ο βαρελα δηλωνει πως ηταν 6,7 κιλα υπερβαρος
απο αλλου το περιμεναμε απο αλλου μας ηρθε![]()
μπραβο βαρελα
χρονια πολλα σου
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εξηγεί και τη μεταμόρφωση του! Να είναι υγιής και να εμπνεύσει και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.