+ 1...Ίδια "νομίσματα" έχουμε μάστορα...dimbar έγραψε:Νομίζω ότι λίγο πολύ ο ρόλος του Θυμίζει αυτόν του Σορλέν στο πιό επιθετικό.

+ 1...Ίδια "νομίσματα" έχουμε μάστορα...dimbar έγραψε:Νομίζω ότι λίγο πολύ ο ρόλος του Θυμίζει αυτόν του Σορλέν στο πιό επιθετικό.
Αυτο πρέπει να δουλεψει(ευτει)μενεις στατικος στη γωνια της περιοχης...
Χωρις μια κινηση να τραβηξεις πανω σου εναν απ'τους 2 που εχει να αντιμετωπισει σχεδον καθε φορα ο λεο.
Συμφωνώ κ εγώ. Παλεύει τις φάσεις δυνατά , αλλά το χαλάει στο τέλος. Εχει ψιλοανένει όμως κάπως τελευταία.chrisg4 έγραψε:Καλός αθλητής μαχητικός και με πολλά χιλιόμετρα. Σε ανοιχτό γήπεδο είναι μια χαρά. Απέναντι σε άμυνες σαν την σημερινή δεν υπάρχει όμως. Τα τελειώματα του είτε είναι τελική πασα είτε για goal 9 στις 10 φορες είναι ότι να ναι. Σήμερα κάποια στιγμή πέρασε δυο παίχτες από δεξιά ( πράγμα σπάνιο ) στο πρώτο ημίχρονο και ενώ έιχει καμια δεκαρια μετρα γήπεδο να μπει μέσα με άνεση να προλάβουν και οι υπόλοιποι να πατήσουν περιοχή για κάποιο λόγο που μονο αυτός ξέρει έκανε σέντρα στο πουθενά. Του λείπει η γρηγορη και η ψυχραιμη σκέψη. Για μια ομάδα που παίζει στο μισό γήπεδο είναι μια χαρά. Για τον ΠΑΟΚ που τέτοια παιχνίδια να έχει 10 σε όλη τη χρονια και σε όλα τα υπόλοιπα τον παίζουν αυτόν στο μισό γήπεδο δεν κάνει.
Να προσθεσω ότι μεσοεπιθετικα η ομαδα δουλευει σωστα μονο από αριστερα γιατι ο Γκαρη και ο Λεο παιζουνε τη πλευρα από περσι.Και εχουνε προσαρμοστει στην ομαδα. Απο δεξια ο Τζαλμα με το Ματος βαστανε σωστα αμυντικα,αλλα μπροστα δεν εχουνε ακομα σωστη λειτουργεια,ενω δημειουργει πρόβλημα το θεμα του φορ αφου αλλαζει ο ρολος του Τζαλμα.Κατι παρομιο ισχυει και για τον Τσιμιροτ στο κεντρο,αφου εχει καινουργειους συμπαίχτες,ενω και εδώ το φορ είναι θεμα. Ο Τζαλμα πχ δουλευει τη ταχτικη του,συμφωνα με τα θελω του προπονητη,ενώ ο Γκαρη πχ δουλευει τα τεχνικα χαραχτηριστικα του.Ο δε Τσιμιροτ δουλευει τις συνεργασιες του.ron-swanson έγραψε:Ισχυει αυτο που λες. Απλα φαντασου να ειχε τον Κλαους του 2013, ενα 8αρι που να παταει περιοχη και ενα 10αρι σαν τον Ιβιτς το 2010. Θα ειχε σιγουρα 5-6 ασιστ παραπανω. Οι Τσιμιροτ-Κανιας μονο κατα λαθος μπαινουν περιοχη, στα φορ ειμαστε κλαφτα και στο 10αρι τα ιδια.Sick Bastard έγραψε:ΔΙαφωνώ λίγο.ron-swanson έγραψε: Αν ειχαμε σεντερ φορ, 10αρι και 8αρι που εβαζαν γκολ, θα μας φαινοταν παιχταρας ο Τζαλμα. Επειδη φετος δεν εχουμε και περιμενουμε απο τους πλαγιους, φαινεται μετριος.
Πρέπει να βελτιώσει αν αυτό είναι εφικτό πλέον, τις σέντρες του και τις τελικές του πάσες.
Ναι ο ρόλος του είναι σαν του Sorlin με δυο πολύ μεγάλες διαφορες όμως. Ο Sorlin δεν είχε τα αθλητικά στοιχεια που έχει ο Κάμπος αλλα ήταν απείρως πιο ουσιαστικός. Και ο Sorlin είχε αυτόν τον ρολο γιατί δεν είχαμε άλλο extrem. Με το σημερινό budget δεν δικαιολογείται το βασικό μας extrem να είναι επιπεδου Κάμπος. Ποσο μάλλον όταν ήρθε να αντικαταστήσει τον Μακ που τον πουλήσαμε 3,5 εκ.dimbar έγραψε:Νομίζω ότι λίγο πολύ ο ρόλος του Θυμίζει αυτόν του Σορλέν στο πιό επιθετικό.
Πιο εγκεφαλικός ο Γάλλος. Αυτός θαρρείς και το μυαλό του καλό κάποιες στιγμές του αγώνα. Την πάσα στο χαμένο τετ-α-τετ ποιος του την έδωσε;dimbar έγραψε:Νομίζω ότι λίγο πολύ ο ρόλος του Θυμίζει αυτόν του Σορλέν στο πιό επιθετικό.