Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση από safe mode. Απεγκατάσταση έχει χρειαστεί να κάνω έτσι.. Εγκατάσταση όχι ακόμα..

Αν όλα τα άλλα αποτύχουν δοκίμασε το!
elpaoki έγραψε:χαχαχαχα..οχι ενταξει δεν χρειαζετε μπαν σιγα...ετσι και αλλιως οτι πει στην χειροτερη περιπτωση να μεινει οπως ειναι δεν μπορει να παει χειροτερα...
τα παιχνιδια online (lol,dota και ολα αυτα) εχουν ιους??????
Πολύ καλό και σχετικά ελαφρύ ,Free είναι και το AVAST (μεχρι Ver.5 ηταν αρκετά πιο ελαφρυ κι απο AVG για τη 6 δεν παίρνω όρκο)εχει και επιλογη για scan πριν ξεκινήσουν τα windows(και φορτωθεί ο ιος) που το κανει πολύ αποτελεσματικό.Ακόμα καλό είναι μια φορά στις 20 μερες να τρέχετε ένα Malwarebytes ή NORMAN για τα λοιπά.Και φυσικά να κάνετε update τα Windows συχνά,αρκεί να μήν έχετε ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ σπασμένα.gika έγραψε:Είναι από τα πιο ελαφριά.. Κατά τη γνώμη μου πάντα.
Norton, Eset, Kaspersky που είναι και τα πιο γνωστά μου φαίνονταν πολύ πιο βαριά..!
τωρα εβαλες δυσκολα...θα ξαναπροσπαθησω να βαλω το adivirus αν δεν μπαινει θα το αφησω ετσι...ετσι και αλλιως ενας μηνας και κατι εχει μεινει...gika έγραψε:Δεν ξέρω άμα μπεις σε safe mode (την ώρα που ανοίγει κι έχει τα μαύρα γράμματα πατάς-αφήνεις-πατάς-αφήνεις κτλ το πλήκτρο f8 μέχρι να σου βγάλει ένα μενού και να επιλέξεις safe mode ή ασφαλής λειτουργία) κι όταν ανοίξει το pc να βρεις αυτό το αρχείο που κατέβασες και να κάνεις την εγκατάσταση έτσι...
Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση από safe mode. Απεγκατάσταση έχει χρειαστεί να κάνω έτσι.. Εγκατάσταση όχι ακόμα..![]()
Αν όλα τα άλλα αποτύχουν δοκίμασε το!
theoPAOK έγραψε:
Πάντως elpaoki, αν κολλάει πολύ και δεν αντέχεις άλλο...τότε μια είναι η λύση..Επανεγκατάσταση των windows
Κάνε portforward και βαλε το μtorrent στις εξαιρεσεις των firewall(windows,antivirus). Δεν νομιζω να χρειαζεσε κατι αλλο.stelyk έγραψε:Παιδες καλησπερα εχω 24αρα συνδεση connx.
Ξερει κανεις τι ρυθμισεις πρεπει να εχω στον utorrent για να μπορω να εκμεταλλευομαι οσο γινετε καλυτερα την συνδεση μου??
χρησιμοποιω την εκδοση 3.0
Αυτό το είχα εγκαταστήσει πριν 1-2 μήνες και το ξήλωσα.Kourdos έγραψε:by the way το Collusion Firefox add-on γίνεται installed πανεύκολα, τρέχει και rocks!