Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Pc support

Δημοσίευση από gika »

Δεν ξέρω άμα μπεις σε safe mode (την ώρα που ανοίγει κι έχει τα μαύρα γράμματα πατάς-αφήνεις-πατάς-αφήνεις κτλ το πλήκτρο f8 μέχρι να σου βγάλει ένα μενού και να επιλέξεις safe mode ή ασφαλής λειτουργία) κι όταν ανοίξει το pc να βρεις αυτό το αρχείο που κατέβασες και να κάνεις την εγκατάσταση έτσι...

Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση από safe mode. Απεγκατάσταση έχει χρειαστεί να κάνω έτσι.. Εγκατάσταση όχι ακόμα.. :D

Αν όλα τα άλλα αποτύχουν δοκίμασε το!
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

elpaoki έγραψε:χαχαχαχα..οχι ενταξει δεν χρειαζετε μπαν σιγα...ετσι και αλλιως οτι πει στην χειροτερη περιπτωση να μεινει οπως ειναι δεν μπορει να παει χειροτερα...
τα παιχνιδια online (lol,dota και ολα αυτα) εχουν ιους??????

Τα παιχνίδια αυτά απο μόνα τους δεν έχουν ιούς..Ίσως να υπάρχει κάποιο αρχείο το οποίο το antivirus δεν αναγνωρίζει, και μπορέι να σου βγάλει μήνυμα οτι ίσως πρόκειται για ιό, που όμως δεν είναι...

Όσο για antivirus, προσωπικά προτιμώ το MSE και το Avira καθώς είναι free...Βέβαια έχω και το Comodo Firewall
Όταν εγκαταστήσετε κάποιο antivirus/firewall πάντως, καλά θα είναι να απενεργοποιήσετε το τοίχος προστασίας και το windows defender (στα win7 τουλάχιστον)..

Πάντως elpaoki, αν κολλάει πολύ και δεν αντέχεις άλλο...τότε μια είναι η λύση..Επανεγκατάσταση των windows :roll:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gika έγραψε:Είναι από τα πιο ελαφριά.. Κατά τη γνώμη μου πάντα.
Norton, Eset, Kaspersky που είναι και τα πιο γνωστά μου φαίνονταν πολύ πιο βαριά..!
Πολύ καλό και σχετικά ελαφρύ ,Free είναι και το AVAST (μεχρι Ver.5 ηταν αρκετά πιο ελαφρυ κι απο AVG για τη 6 δεν παίρνω όρκο)εχει και επιλογη για scan πριν ξεκινήσουν τα windows(και φορτωθεί ο ιος) που το κανει πολύ αποτελεσματικό.Ακόμα καλό είναι μια φορά στις 20 μερες να τρέχετε ένα Malwarebytes ή NORMAN για τα λοιπά.Και φυσικά να κάνετε update τα Windows συχνά,αρκεί να μήν έχετε ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ σπασμένα.
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

gika έγραψε:Δεν ξέρω άμα μπεις σε safe mode (την ώρα που ανοίγει κι έχει τα μαύρα γράμματα πατάς-αφήνεις-πατάς-αφήνεις κτλ το πλήκτρο f8 μέχρι να σου βγάλει ένα μενού και να επιλέξεις safe mode ή ασφαλής λειτουργία) κι όταν ανοίξει το pc να βρεις αυτό το αρχείο που κατέβασες και να κάνεις την εγκατάσταση έτσι...

Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση από safe mode. Απεγκατάσταση έχει χρειαστεί να κάνω έτσι.. Εγκατάσταση όχι ακόμα.. :D

Αν όλα τα άλλα αποτύχουν δοκίμασε το!
τωρα εβαλες δυσκολα...θα ξαναπροσπαθησω να βαλω το adivirus αν δεν μπαινει θα το αφησω ετσι...ετσι και αλλιως ενας μηνας και κατι εχει μεινει...
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

theoPAOK έγραψε:
Πάντως elpaoki, αν κολλάει πολύ και δεν αντέχεις άλλο...τότε μια είναι η λύση..Επανεγκατάσταση των windows :roll:

μπα μεχρι τις πανελληνιες θελω να δουλευει εστω και ετσι μετα δεν με νοιαζει τι θα κανει...οποτε προβλεπω να κανω υπομονη..
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Παιδες καλησπερα εχω 24αρα συνδεση connx.
Ξερει κανεις τι ρυθμισεις πρεπει να εχω στον utorrent για να μπορω να εκμεταλλευομαι οσο γινετε καλυτερα την συνδεση μου??
χρησιμοποιω την εκδοση 3.0

:pano:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

κανεις δεν κατεβαζει ταινιες που να ξερει τις ρυθμησεις βρε? :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Δεν χρησιμοποιώ Utorrent αλλά Google is our friend. Αυτό εδώ μια χαρά μου φαίνεται...
http://www.technospot.net/blogs/ultimat ... nt-tweaks/
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

stelyk έγραψε:Παιδες καλησπερα εχω 24αρα συνδεση connx.
Ξερει κανεις τι ρυθμισεις πρεπει να εχω στον utorrent για να μπορω να εκμεταλλευομαι οσο γινετε καλυτερα την συνδεση μου??
χρησιμοποιω την εκδοση 3.0

Κάνε portforward και βαλε το μtorrent στις εξαιρεσεις των firewall(windows,antivirus). Δεν νομιζω να χρειαζεσε κατι αλλο.

http://portforward.com/ Αναλυτικα πως να κανεις portforward στο δικό σου ρούτερ, βήμα προς βήμα.

Για ότι άλλες απορείς το φόρουμ το μtorrent είναι αρκετά καλό.

Υ.Γ. Η ταχύτητα που θα κατεβάζεις κυμαίνετε βάση της γραμμής σύνδεσης και της απόστασής σου από τον κόμβο. π.χ. εγώ έχω μέγιστη down το 1.4MB/s, αλλά συνήθως πιάνω μέχρι 1.2

Υ.Γ.2 Η ταχύτητα επίσης επηρεάζετε από τους seeders, που υπάρχουν για το κάθε torrent. Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ευχαριστω για την βοηθεια παιδες ειχα μικρη βελτιωση ειναι αληθεια αλλα ...βελτιωση.

Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

by the way το Collusion Firefox add-on γίνεται installed πανεύκολα, τρέχει και rocks!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Πέστα ρε Κούρδε!
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

μπορω να διαγραψω ολα τα αρχεια
απο ενα dvd+ rw double layer ???

θελω να γραψω ενα παιχνιδι επειγοντως... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Kourdos έγραψε:by the way το Collusion Firefox add-on γίνεται installed πανεύκολα, τρέχει και rocks!
Αυτό το είχα εγκαταστήσει πριν 1-2 μήνες και το ξήλωσα.
Ακόμα παλεύω να μάθω την χρησιμότητά του.
Έφτασα να έχω μια οθόνη με κυκλάκια που γεννούσαν άλλα κυκλάκια και μετά αυτά γεννούσαν άλλα κυκλάκια.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Σου δίνει τα σαιτς που σε παρακολουθούν μέσω αυτών που επισκέπτεσαι, αν δεις πχ συγκεκριμένα βίντεο στο γιου-τιουμπ σε κάποια βάση δεδομένων θα καταχωρηθείς μεσω κάποιων που καταγράφουν ποιοί Η/Υ τα έχουν δεί.Στο πιο αθώο σενάριο, χρησιμοποιούν τα δεδομένα για να διαμορφώνουν ΄΄χρήσιμα΄΄ στατιστικά.Από μόνη της η εφαρμογή έτσι όπως είναι λίγη αξία έχει, ωστόσο σε λίγο καιρό θα μπορείς χρησιμοποιώντας την να επικοινωνείς με τα σάιτ αυτά και ας πούμε να τους δηλώσεις ότι δεν θέλεις να καταγράφουν τις κινήσεις σου.Για την Ελλάδα μπορεί να μη λέει τίποτα αυτό αλλά για χώρες όπως οι ΗΠΑ όπου η ιδιωτική ζωή και τα ατομικά δικαιώματα σε ενα βαθμό ισχύουν ακόμα λέει πολλά κυρίως σε δικαστικό επίπεδο (διεκδίκηση αποζημειώσεων).Η εφαρμογή ξεκίνησε έχοντας στο μυαλό κυρίως τα μικρά παιδιά που σερφάρουν και το γιατί να καταγράφονται οι διαδικτυακές τους συνήθειες.
Το ότι τα κυκλάκια (σάιτς) αυξάνονται όσο περνάει η ώρα είναι γιατί όσο σερφάρεις τόσο περισσότεροι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται να σε καταγράψουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”