Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Taseos έγραψε:Διαβαζουν οι υπολοιποι κ θα κρινουν, τις γνωσεις σπυ για τος αε οπως κ τος δικες μου. Ανοιχτο βιβλιο το φορουμ.και σε καλω στην επομενη γενικη συνελευση να αναλαβεις το μανατζμεντ. Τι ειναι εξαλλου; Μια διαχειριση εσοδων. Της πλακας. Δε θα ριξεις δικα σου χρηματα.
Μεταξύ μας τωρα διαχείρηση μπορούμε να κάνουμε ολοι και εγω και εσυ και μπουφος :):):):) δεν πιστεύω αυτα που διαβάζω
Άβαταρ μέλους
Taseos

Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

buffos έγραψε:
Taseos έγραψε:Διαβαζουν οι υπολοιποι κ θα κρινουν, τις γνωσεις σπυ για τος αε οπως κ τος δικες μου. Ανοιχτο βιβλιο το φορουμ.και σε καλω στην επομενη γενικη συνελευση να αναλαβεις το μανατζμεντ. Τι ειναι εξαλλου; Μια διαχειριση εσοδων. Της πλακας. Δε θα ριξεις δικα σου χρηματα.
Και εγώ σε ένα δημόσιο τεστ iq και σου δίνω 50 πόντους αβαντζο
Δε σε ειπα χαζο για το iq σου, που μου ειναι αδιαφρο ουτως ή αλλως γιατι ουτε θα ζησω μαζι σου ουτε συναιτεροι θα γινουμε. Ειπες, ειπα. Αυτη ειναι η λειτουργια του φορουμ. Αμα ειναι να κανω τεστ iq ή να παραυρσω τα αποτελεσματα του τζιματ για να πω κ να συνεισφερω με αυτα που ξερω προτιμω να το παιξω τεννις.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

buffos έγραψε:
eorptol έγραψε:
buffos έγραψε:Ή ερώτηση είναι απλή.Στο ποδόσφαιρο μπαίνουν λεφτά.Σε αυτό που βλέπουμε μπαίνουν; και αν ναι πόσα;
Φέτος ας πούμε πόσα επενδύονται στην ποδοσφαιρική ομάδα? Μήπως τίποτα; Μήπως τα έσοδα είναι περισσότερα από το μπάτζετ της ομάδας;

Εσύ γράψε ότι μπαίνουν χρήματα. Δικαίωμα σου
Βρε τιποτε δεν βάζει ολα στο παντελόνι πανε :):)
Εσύ είσαι ευχαριστημένος με το ροστερ της ομάδας. Ναι η Όχι
Οχι θελουμε προσθήκες 3 τουλαχιςτον αλλα αλλο αυτο και αλλο να λες οτι δεν έβαλε ΛΕΦΤΑ 600.000 μας στοιχιζουν οι ακαδημίες και ο Σαββιδης ειπε οτι πανε στο 1,5 εκατ αυτα δεν μετράνε ; Οχι βέβαια εσυ θες να πετάει τα φράγκα ενω το Τσου λου ειναι ακόμη καπαρώμενο απο τον γαβρο και φέτος με ολο το σύστημα ελεγχόμενο απο αυτόν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 21 Αύγ 2014, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

buffos έγραψε:Ή ερώτηση είναι απλή.Στο ποδόσφαιρο μπαίνουν λεφτά.Σε αυτό που βλέπουμε μπαίνουν; και αν ναι πόσα;
Φέτος ας πούμε πόσα επενδύονται στην ποδοσφαιρική ομάδα? Μήπως τίποτα; Μήπως τα έσοδα είναι περισσότερα από το μπάτζετ της ομάδας;

Πέρσυ έριξε αρκετά λεφτά στο αγωνιστικό (προπονητής-παίκτες) , αλλά πάλι δεν τα είδαμε σε "αυτό πού βλέπουμε" (δυστυχώς).
buffos

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από buffos »

eorptol έγραψε: Οχι θελουμε προσθήκες 3 τουλαχιςτον αλλα αλλο αυτο και αλλο να λες οτι δεν έβαλε ΛΕΦΤΑ 600.000 μας συνεχίζουν οι ακαδημίες και ο Σαββιδης ειπε οτι πανε στο 1,5 εκατ αυτα δεν μετράνε ; Οχι βέβαια εσυ θες να πετάει τα φράγκα ενω το Τσου λου ειναι ακόμη καπαρώμενο απο τον γαβρο και φέτος με ολο το σύστημα ελεγχόμενο απο αυτόν
Εγώ θέλω να ανέβουμε επίπεδο και με αυτή την οικονομική πολιτική δεν θα γίνει ΠΟΤΕ.
Έχω γράψει σε άλλο ποστ το γιατί.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ενω αν πετάμε το χρήμα θα πάρουμε κατι ; Τωρα ; Θελει νέους και ποιοτικές προσθήκες αλλα οχι μεγάλα ανοίγματα όσο ειναι σημαδεμένη η τράπουλα
buffos

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από buffos »

eorptol έγραψε:Ενω αν πετάμε το χρήμα θα πάρουμε κατι ; Τωρα ; Θελει νέους και ποιοτικές προσθήκες αλλα οχι μεγάλα ανοίγματα όσο ειναι σημαδεμένη η τράπουλα
Καλά παραιτούμαι. Έχετε δίκιο......
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

Ιβαν σαββιδης : και τη μπαρτσελονα να εφερνα ...
Πολντο: μεταγραφες αμπινταλ αφελαι.

Κανε εσυ αμπινταλ αφελαιδες, καθε μερα πιεσε κορεα (τον εισαγγελεα ιβαν, οχι τη χωρα, οκ? ) σου πω εγω μετα τι και πως.
Δε/θε/λου/νε.-

Τι θα σου λεγε ρε μπαφε ο αλλος
Αν η παε ειχε ανεβασει ολη την κ20 θα ελεγε ´θεεελει νεουςςς, δεν εχει νοημααα να ζμπρωχνεις λεφταααά´´
Τωρα που ανεβασε τη μιση κ20 και εφερε και 3 αγνωστους εναν καλο και γνωστο λεει θελει ποιοτικες.
Αμα η παε εσπρωχνε οπως περσι νινηδες θα λεγε θες ελληνες διεθνεις που ξερουν απο μεσα το συστηημα :lol:
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Και βασικά αν περιμένουμε να ξεβρωμίσει από μόνο του το ποδόσφαιρο για να θε/λη/σου/νε.
Ζήτω που καήκαμε.
Δηλαδή καλύτερα να το καταργήσουν εντελώς το επαγγελματικό τμήμα, να μην ξοδεύουμε και λεφτά.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Κοινώς γ@μησε τα
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ιβάν, τον μπ*ύλο. Δεν κάνεις την υπέρβαση που θέλει ο buffos.

Ερώτηση επί της διαδικασίας:
Πόσο θα ανέβαινε το μπάτζετ, αν η παε πλήρωνε τις τυρόπιτες του κλόκα, ή έστω του έστελνε καμμιά καρτούλα όταν είναι άρρωστο το παιδί; Ολόκληρο τσουλου μας έβγαλε πατώντας περιοχή.

Επίσης εδώ στην Αγγλία κονομάω λιρίτσες, αλλά δεν συμφωνεί με την αισθητική μου η φάτσα της βασίλισσας στο χαρτονόμισμα. Τί να κάνω;
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Αλε μήπως ξέρεις τι έκανε στην ροστοφ ο Σαββίδης;
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Mapogo έγραψε:

Πέρσυ έριξε αρκετά λεφτά στο αγωνιστικό (προπονητής-παίκτες) , αλλά πάλι δεν τα είδαμε σε "αυτό πού βλέπουμε" (δυστυχώς).
Απλά φέτος θέλει να μειώσει την περσινή χασούρα.
Το κάνει λίγο άκομψα (προπονητής των 80χιλ) αλλά το κάνει. ;)
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Ποια χασούρα;. Ποια ήταν πέρσι τα έσοδα και πόσα τα έξοδα της ομάδας;
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

buffos έγραψε:Αλε μήπως ξέρεις τι έκανε στην ροστοφ ο Σαββίδης;
Ξέρω τί έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στον ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”