F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Δημοσίευση από pgetsos »

desperando έγραψε:απ ολου οσους πανηγυριζουν δεν ειδα εως τωρα ενα ευχαριστω προς την κολομβια που σταθηκε στο υψος της και εκανε το καθηκον της
Εγω αδελφε ειπα στο 2-1! Για τις κωλομβιανες, αλλα σχολιασα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :opaokara:
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Mapogo έγραψε:Οντως Roman το έχεις περί έγκυρης ενημέρωσης ....
Ευχαριστώ!
Παλιά γούσταρα Δημοσιογραφία, ακόμη έχω το "μικρόβιο", αλλά η τσέπη οδηγεί για..σαλπάρισμα.

black death έγραψε: Εικόνα

Ας του πει κάποιος ρε παιδιά για Σαρρή και ΣΙΑ, να μην πανηγυρίζει...

ΥΓ. Πεναλτάρα μαρς, μην τρελαθούμε.
+++++++
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

hasio_john έγραψε:
Ale έγραψε:
stelyk έγραψε:Ουτε κρυο ουτε ζεστη για το τι εκανε η εθνικη, εχω δηλωση εξαλλου απο πολυ νωρις οτι θα υποστηριζα κολομβια, ιαπωνια και ακτη.
αν ειπατε χαλαλι που εδωσε το πεναλτυ ενω ΔΕΝ ΗΤΑΝ, του χρονου να μη διαμαρτυρεστε οταν θα τα δινουν κατα μας γιατι η επο θα ναι η ιδια.

αα και χασιο χαλαρωσε ρε φιλε λιγο και μιλα καλυτερα για συνοπαδους σου, σε ΠΑΟΚτσιδικο φορουμ γραφεις, αν δε γουστατεις να διαβαζεις κατα της εθνικης πανε γραψε στον γαλανολευκο φαρο αντε γιατι...
Επίσης +1926
Αλέ ..., η πρώτη σου κουβέντα σήμερα στο τόπικ!
Άλλος ένας δυσαρεστημένος σήμερα! Μάλιστα... :roll:
Ψάξου. Είτε ψεύτης είσαι, είτε αφηρημένος.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

RoMaN έγραψε:η τσέπη οδηγεί για..σαλπάρισμα.
Δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Πάντως, λίγο που είδα Κολομβία, είναι έτοιμοι να κάνουν πολλές ζημιές. Και μάλλον η απουσία του Φαλκάο τους κάνει πιο απρόβλεπτους. Επίσης με άρεσε μέχρι τώρα και η Ολλανδία. Δείχνει πολύ οργανωμένη τακτικά και γεμάτη εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

RoMaN έγραψε: η τσέπη οδηγεί για..σαλπάρισμα.
Εμποροπλοιαρχων; Η εκτος σχολης; Η εννοεις εξωτερικο;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι..

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

desperando έγραψε:Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι..

Εικόνα
Σωστά και μακάρι ο Σαντος να μην τον βάλει με Κοστα Ρικα ( αν και δεν το πιστευω )
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Πανάξια νίκη της Ελλαδάς με MVP τον οικοδόμο (μεγάλη ματσάρα) και πάρα πολύ δυνατούς τους γαύρους και κλασσικά τον Σωκράτη.
Αν ο Σάντος ξεκολήσει από τον Κατσουράνη.... και συνεχίζει να υπολογίζει τον Καραγκούνη για μάξιμουμ ένα μισάωρο (κατά προτίμηση το τελευταίο και όχι το πρώτο) η Εθνική μας θα κάνει παπάδες στο μουντιάλ.
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ πεναλντυ τον βρισκει καθαρα ο παιχτης http://i.minus.com/iYVDAoLFgzl8b.gif
ΕΛΛΑΣ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ...Ναι ειμαι Ελληνας ρε μαγκες τι να κανουμε και με αυτην την εθνικη εχω παθιαστει παρα πολυ απο παλια.Οσο ΠΑΟΚ ειμαι αλλο τοσο ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.Δε με νοιαζει αν εχει βησματα,αν ειναι γαυροι,βαζελια αν αν αν....Εμενα με κανει υπερηφανο και εχω εθνικη συνειδηση.Αν ειναι να κρεμαστω επειδη αγαπω την Ελλαδα ας το κανω.Δεν ειμαι ρατσιστης εχω φιλους σκουροχρωμους απο Ρουμανια απο Αλβανια απο Ρωσια αν αυτο νομιζετε.Αν και μου φαινεται τοσο τραγικο να αγαπας την χωρα σου και να σε λενε χα κλπ τοσο μα τοσο κωμικοτραγικο
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Για το δικό μας παιχνίδι, αξίζουν συγχαρητήρια και στον Καραγκούνη. Έτρεξε, μοίρασε, σούταρε.
Αξίζει να δείτε τα στατιστικά του παιχνιδιού. Μαντέψτε ποιός έτρεξε περισσότερο απ' όλους και ανέπτυξε και τη μεγαλύτερη ταχύτητα. Hint: ΔΕΝ είναι ο Μανιάτης.

Πολύ όμορφα γκολ στο Κολομβία - Ιαπωνία. Το γκολ της Ιαπωνίας και το 3ο κ 4ο της Κολομβίας. Ειδικά στο 3ο και η πάσα και το τελείωμα είναι μαγεία.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

zizu10 έγραψε:ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ πεναλντυ τον βρισκει καθαρα ο παιχτης http://i.minus.com/iYVDAoLFgzl8b.gif
ΕΛΛΑΣ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ...Ναι ειμαι Ελληνας ρε μαγκες τι να κανουμε και με αυτην την εθνικη εχω παθιαστει παρα πολυ απο παλια.Οσο ΠΑΟΚ ειμαι αλλο τοσο ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.Δε με νοιαζει αν εχει βησματα,αν ειναι γαυροι,βαζελια αν αν αν....Εμενα με κανει υπερηφανο και εχω εθνικη συνειδηση.Αν ειναι να κρεμαστω επειδη αγαπω την Ελλαδα ας το κανω.Δεν ειμαι ρατσιστης εχω φιλους σκουροχρωμους απο Ρουμανια απο Αλβανια απο Ρωσια αν αυτο νομιζετε.Αν και μου φαινεται τοσο τραγικο να αγαπας την χωρα σου και να σε λενε χα κλπ τοσο μα τοσο κωμικοτραγικο
Κανείς δεν σε είπε χρυσ@υγίτη. Όσοι αδιαφορούμε, ή όσοι αντιπαθούν την εθνική, το κάνουν λόγω επο και αθηνοκεντρισμού.
Βέβαια υπάρχουν και οι προσπάθειες προπαγανδιστικής καπηλείας των επιτυχιών αυτής της ομάδας από εθνικιστές και φασίστες, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει κάτι με την ίδια την εθνική.
Πάντως είναι αξιοσημείωτο πώς οι ίδιοι άνθρωποι που δέχονται κατάρες και μπινελίκια από όλους μας, όταν αλλάζουν φανέλα, ξαφνικά αποθεώνονται.
Τροφή για σκέψη όλων μας.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Βλέπεις και άλλη συμπεριφορά

Πχ Μανωλάς Ολυμπιακού-Εθνικής ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”