Πιθανός Νέος Προπονητής
- paokovios1974
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Να το κανεις γιατι θα αρχισω να φωναζω φερτε αγγελο και αυτο δεν ειναι απειλη ειναι υποσχεση
- kataramenos5
Despe θα είχε ενδιαφέρον ν ακούσουμε τι έλεγε ο Χουμπ.Paokmono όλοι ανώνυμα γράφουμε εδω μέσα και τόσο καιρό έχουμε δείξει και μια εικόνα.Όποιος θέλει υιοθετεί τα γραφόμενα μας κι όποιος θέλει τ απορρίπτει.Εδω βλέπουμε να ανεβαίνουν ενω σωρό ανώνυμα αρθρα στα ΜΜΕ που λένε τερατα ,στον Despe θα κολλήσουμε?paokmono έγραψε:ανώνυμα, με ενα απλο nick σε ενα forum, να μην το κανεις.
- ΑποστόληςΑ
Despe εφόσον μας κοινοποίησες ότι έγινε μια τέτοια συζήτηση το σωστό είναι να δημοσιεύσεις το περιεχόμενό της.
Και Χαραλαμπιδη οποτε θα ξανακουστει στον ουρανο της Τουμπας το συνθημα με "Τοργκελε , Χαραλαμπιδη σε γραφουμε στα @ρχιδια μας Δημητρη Σαλπιγγιδη "....kataramenos5 έγραψε:φέρνεις Αλάνι,Τόργκελε.

Παμε τωρα στα σημερινα...
Καταρχην εχουμε αυτο , χωρις περιστροφες και περιπολοκες διαδρομες ...

Ως εκ τουτου , ο νεος προπονητης πρεπει να προκυψει αμεσα λογω του οτι δικαιολογιες τυπου "δεν ξερουμε που θα παιξουμε και τα συναφη " δεν στεκουν πια.... :ugeek:
Απο εκει και περα καλα και χρυσα τα συλλαλητηρια αλλα ας οργανωθουν επιτελους στο πλεον κομβικο σημειο για την επομενη χρονια ....
τέλειωσε μια -κατά τα δικά μου κριτήρια- απολύτως αποτυχημένη και καταστροφική χρονιά. Σε κανένα στόχο δε πήγαμε καλά , τόσο σε συγκεκριμένους ( διεκδίκηση τίτλων - ευρώπη - τσου λου ) όσο και σε πιο αφηρημένους όπως η δημιουργία μιας βάσης παικτών / ομάδας που πάνω εκεί θα προσπαθήσεις να χτίσεις και του χρόνου. Αν είχα ντε και καλά να βρω ένα θετικό είναι το "ψησιμο" 3-4 παικτών που όπως φαίνεται του χρόνου θα είναι βασικοί και έχεις κάποιες μικρές ελπίδες να στηριχθείς πάνω τους.
Πέρα από τις δικές μου αποτυχίες , όλοι οι βασικοί ανταγωνιστές έκαναν βήματα προς τα εμπρός. Ο βαζελος σουπερ επιτυχία , η κούλα πέρασε το δύσκολο κομμάτι και από Σεπτέμβρη θα είναι και αγωνιστικά πλέον υπολογίσιμο μέγαθος και ο γαύρος διατήρησε με χαακτηριστική ευκολία τα κεκτημένα και ενισχύθηκε οικονομικά.. Το χειρότερο είναι ότι πρασινοκίτρινοι έχουν συσπειρωθεί πολύ ως κόσμος και λυπάμαι που το λέω αλλά ως οργανισμοί φαίνονται πιο υγιείς και πιο δυνατοί από εμάς.
Ο Σαββίδης δε ξέρω αν έκανε καλό ή κακό στην ομάδα φέτος. Μάλλον κακό , αφού με την ανοχή του χώρεσαν όλοι οι καλοί και έγινε αυτό το μπάχαλο. Ναι μεν πληρώνει , αλλά οι επιλογές και οι κινήσεις του ακύρωσαν κάθε έννοια λογικής με αποτέλεσμα τα λεφτά να μη πιάσουν τόπο και να μας πάνε σε χειρότερη θέση από ότι πέρυσι τέτοια εποχή. Από λόγια είμαστε καλά , από πολιτικές τοποθετήσεις ακόμα καλύτερα αλλά στην ουσία υστερούμε.
Το τι χρειάζεται είναι φανερό...το έχουν γράψει εξαιρετικά πολλά παιδιά εδώ μέσα , ο καθένας με το τρόπο και τα κολλήματά του. Λυπάμαι πολύ το κόσμο μας και δυστυχώς βλέπω μια άρνηση πλέον παντού - κανείς δε πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει το δρόμο του. Όλοι ελπίζουν , άλλοι θέλουν να είναι αισιόδοξοι αλλά ο οργανισμός ΠΑΟΚ δε βοηθάει.
Και για να μην είμαι εντελώς οφ τοπικ ... εμείς δε θέλουμε προπονητή, μάγο θέλουμε.
Πέρα από τις δικές μου αποτυχίες , όλοι οι βασικοί ανταγωνιστές έκαναν βήματα προς τα εμπρός. Ο βαζελος σουπερ επιτυχία , η κούλα πέρασε το δύσκολο κομμάτι και από Σεπτέμβρη θα είναι και αγωνιστικά πλέον υπολογίσιμο μέγαθος και ο γαύρος διατήρησε με χαακτηριστική ευκολία τα κεκτημένα και ενισχύθηκε οικονομικά.. Το χειρότερο είναι ότι πρασινοκίτρινοι έχουν συσπειρωθεί πολύ ως κόσμος και λυπάμαι που το λέω αλλά ως οργανισμοί φαίνονται πιο υγιείς και πιο δυνατοί από εμάς.
Ο Σαββίδης δε ξέρω αν έκανε καλό ή κακό στην ομάδα φέτος. Μάλλον κακό , αφού με την ανοχή του χώρεσαν όλοι οι καλοί και έγινε αυτό το μπάχαλο. Ναι μεν πληρώνει , αλλά οι επιλογές και οι κινήσεις του ακύρωσαν κάθε έννοια λογικής με αποτέλεσμα τα λεφτά να μη πιάσουν τόπο και να μας πάνε σε χειρότερη θέση από ότι πέρυσι τέτοια εποχή. Από λόγια είμαστε καλά , από πολιτικές τοποθετήσεις ακόμα καλύτερα αλλά στην ουσία υστερούμε.
Το τι χρειάζεται είναι φανερό...το έχουν γράψει εξαιρετικά πολλά παιδιά εδώ μέσα , ο καθένας με το τρόπο και τα κολλήματά του. Λυπάμαι πολύ το κόσμο μας και δυστυχώς βλέπω μια άρνηση πλέον παντού - κανείς δε πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει το δρόμο του. Όλοι ελπίζουν , άλλοι θέλουν να είναι αισιόδοξοι αλλά ο οργανισμός ΠΑΟΚ δε βοηθάει.
Και για να μην είμαι εντελώς οφ τοπικ ... εμείς δε θέλουμε προπονητή, μάγο θέλουμε.
-
Αυτό που λέγατε στο φόρουμ με τον Kgeo,του το είπες του Στέφενς?desperando έγραψε:
υγ ειχα σκοπο μετα το τελος των πλει οφ να δημοσιοποιησω μια συζητηση που ειχα μεσα στο χειμωνα με τον πρωην προπονητη χουμπ στεφενς και τι λεχθηκε σε αυτην,αλλα πλεον δεν ξερω αν αξιζει να το κανω
ότι "οι κινήσεις του Μαντούρο πρέπει να διδάσκονται στις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"?
Ντέσπε, να το κάνεις. Εδώ μέσα λίγο πολύ ξέρουμε όλοι το ποιόν του άλλου και αξιολογούμε τα γραφόμενα καταλλήλως.
Είναι ευκαιρία ("ευκαιρία") τώρα που δεν θα υπάρχει το "άγχος" και η "πίεση" για τσ.λ. να δώσουν χρόνο και χώρο σε ένα προπονητή (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ) να στήσει μια συμπαγή ομάδα. Ομίλους ΕΛ θα μπούμε λογικά (εκτός εάν φέρουν γίδι ή κλώνο του, ακούς Ζήση;). Για εμένα Δευτέρα πρέπει να ανακοινωθεί προπονητής.
Είναι ευκαιρία ("ευκαιρία") τώρα που δεν θα υπάρχει το "άγχος" και η "πίεση" για τσ.λ. να δώσουν χρόνο και χώρο σε ένα προπονητή (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ) να στήσει μια συμπαγή ομάδα. Ομίλους ΕΛ θα μπούμε λογικά (εκτός εάν φέρουν γίδι ή κλώνο του, ακούς Ζήση;). Για εμένα Δευτέρα πρέπει να ανακοινωθεί προπονητής.
Γιατί αναφέρετε ότι την Δευτέρα πρέπει να ανακοινωθεί προπονητής. Και η Κυριακή μια χαρά μέρα είναι, για να μην πω Σαββάτο βράδυ και ότι θα είναι κρυφός VIP του συλλαλητηρίου. Γιατί να χάνουμε χρόνο; 

- Sick Bastard
- paokovios1974
Τι να τον κάνουμε το νεο προπονητή; Να τον φέρουμε, να ξεκινήσει και να αρχίσουν οι παπαγάλοι το κρόξιμο με τις πρώτες στραβές ώστε να φαγωθεί και να αναλάβει κάποιος "δικός" μας που "νιώθει" κι "αισθάνεται";
Και μολις ολοκληρωθεί η καταστροφή για να ειναι διαχειρισιμο το μέγεθος του ΠΑΟΚ γιατι άπαξ και ξεφύγει το πράγμα προς τα πάνω και γίνει σοβαρό μαγαζί τα άρθρα μας ουτε για κωλοχαρτο δεν ειναι, θα δηλώνουμε μέσα στα αποκαΐδια "πως ήρθε η ωρα για ξεκούραση".
Τυχόν σύμπτωση με την περίπτωση Πόλκα ειναι εντελώς τυχαία.
Και μολις ολοκληρωθεί η καταστροφή για να ειναι διαχειρισιμο το μέγεθος του ΠΑΟΚ γιατι άπαξ και ξεφύγει το πράγμα προς τα πάνω και γίνει σοβαρό μαγαζί τα άρθρα μας ουτε για κωλοχαρτο δεν ειναι, θα δηλώνουμε μέσα στα αποκαΐδια "πως ήρθε η ωρα για ξεκούραση".
Τυχόν σύμπτωση με την περίπτωση Πόλκα ειναι εντελώς τυχαία.
- paokovios1974
Quardian κατι ειχες αφησει υπονοουμενο για τον νεο προπονητη για δωσε λιγο τα φωτα σου για να δουμε αν αξιζει να ασχολουμαστε
giapas έγραψε:τέλειωσε μια -κατά τα δικά μου κριτήρια- απολύτως αποτυχημένη και καταστροφική χρονιά. Σε κανένα στόχο δε πήγαμε καλά , τόσο σε συγκεκριμένους ( διεκδίκηση τίτλων - ευρώπη - τσου λου ) όσο και σε πιο αφηρημένους όπως η δημιουργία μιας βάσης παικτών / ομάδας που πάνω εκεί θα προσπαθήσεις να χτίσεις και του χρόνου. Αν είχα ντε και καλά να βρω ένα θετικό είναι το "ψησιμο" 3-4 παικτών που όπως φαίνεται του χρόνου θα είναι βασικοί και έχεις κάποιες μικρές ελπίδες να στηριχθείς πάνω τους.
Μπραβο ρε giapas ειπες τα παντα πολυ συντομα και με σωστο τροπο.
Μακαρι να μπορουσα να αλλαξω εστω και μια τελεια αλλα δυστηχως δε μπορω.
Υ.Γ Εβλεπα τους οπαδους της αεκ στο κρατικο στο τελευταιο παιχνιδι της χρονιας στο μπασκετ στην Α2 και αναρωτιομουν αν ο ΠΑΟΚ ειχε παθει το στραπατσο που επαθε η χανουμισα σε ολα τα αθληματα τι εικονα θα παρουσιαζαν τα γηπεδα που θα επαιζε.