Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ace79grpaok έγραψε:οσο θα παω εγω στην μοζανβικη για κυνηγι αγριογαζελας τοσο και θα βγει ραδιοπειρατης. .
Εχει να πεσει μητροπολητης και καρδιναλιος μεχρι το τελος των μεταγραφων.
Παντως οι 3 που βγηκαν στην φορα ειναι κλεισμενοι κατα την γνωμη μου απλα μεχρι την 1 γεναρη δεν μπορεις να κανεις ανακοινωσεις απο πεμπτη θα ερχονται τα πουλακια μου .
γλυκος
κιτσιου βιτορ μαντουρο τζαβελινιο
ενοχ λαζαρ
λουκας μαρτινς στοχ
μεταγραφη
δεν μας λες και ασχημους,εγω πιστευω με εναν καλο κοφτη πισω θα δουμε αλλο στοχ στον δευτερο γυρο
τι εγινε ρε αλανια? ειρωνια και ετσι και αλλιως??για χαλαρωστε λιγο..και μην με αποκαλειται παπα η μητροπολητη γιατι μισω την εκκλησια.επισης οταν λεμε λοβ εννοουμε @@ και τσαμπουκα..ονομα δεν θα σας πω ειναι σαν να λεω στην γυναικα μου πως πηδαω μια αλλη και προδιδω τα παντα απεναντι της..ο καθενας μας μπορει να ειναι τυχερος και να εχει μεσα απο την παε καποιες πληροφοριες,, δεν θα εκθεσω ποτε τον πληροφοριοδοτη μου..παντως αλλον θελει ο στεφενς για φορ και αλλον προτεινουν οι υπολοιποι..θα υπερτερησει η γνωμη του προπονητη παντως.
Δεν μ' ενδιαφέρει να είναι όνομα π.χ. Μπερμπάτοφ αλλά θέλω εκτός από το εύκολο γκολ να τον νιώθει η αντίπαλη άμυνα π.χ. Μάικ Σμολ για τους πιο μεγάλους! Όχι άλλους Φρούντσα και συνταξιούχους Μίκι Κουίν
paokpantou έγραψε:επισης δεν ειναι κανενας κανενας κλεισμενος μεχρι στιγμης..ολοι υπο συζητηση βρισκονται και διαπραγματευση
Τι λογική έχει αυτό που κάνεις τώρα ρε φίλε ? Βγαίνει γράφεις κάτι και μετά λες δε σας λέω ? Και περιμένεις να μη σε κράξει κανείς ? Ποιος περιμένεις να σε πιστέψει έτσι που τα λες ?
ace79grpaok έγραψε:οσο θα παω εγω στην μοζανβικη για κυνηγι αγριογαζελας τοσο και θα βγει ραδιοπειρατης. .
Εχει να πεσει μητροπολητης και καρδιναλιος μεχρι το τελος των μεταγραφων.
Παντως οι 3 που βγηκαν στην φορα ειναι κλεισμενοι κατα την γνωμη μου απλα μεχρι την 1 γεναρη δεν μπορεις να κανεις ανακοινωσεις απο πεμπτη θα ερχονται τα πουλακια μου .
γλυκος
κιτσιου βιτορ μαντουρο τζαβελινιο
ενοχ λαζαρ
λουκας μαρτινς στοχ
μεταγραφη
δεν μας λες και ασχημους,εγω πιστευω με εναν καλο κοφτη πισω θα δουμε αλλο στοχ στον δευτερο γυρο
τι εγινε ρε αλανια? ειρωνια και ετσι και αλλιως??για χαλαρωστε λιγο..και μην με αποκαλειται παπα η μητροπολητη γιατι μισω την εκκλησια.επισης οταν λεμε λοβ εννοουμε @@ και τσαμπουκα..ονομα δεν θα σας πω ειναι σαν να λεω στην γυναικα μου πως πηδαω μια αλλη και προδιδω τα παντα απεναντι της..ο καθενας μας μπορει να ειναι τυχερος και να εχει μεσα απο την παε καποιες πληροφοριες,, δεν θα εκθεσω ποτε τον πληροφοριοδοτη μου..παντως αλλον θελει ο στεφενς για φορ και αλλον προτεινουν οι υπολοιποι..θα υπερτερησει η γνωμη του προπονητη παντως.
Αν εστιασουμε λιγο στα ονοματα και οχι στο αν κανουν ή οχι για τον ΠΑΟΚ, θα δουμε πως και οι 3 (Μαρτενς, Μαντουρο, Ενοχ) εχουν παιξει στην Ολλανδια, αρα τους εχει προτεινει ο Στεφενς.
Επιβεβαιωνεται λοιπον το σεναριο πως ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΟΥΤΙΓΚ...
Μπορεί ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, Ραμόν Ροντρίγκεθ Μόντσι, να διέψευσε με δηλώσεις του στο "gazzetta.gr" οποιαδήποτε κρούση από τον ΠΑΟΚ για τον Μαντούρο, ωστόσο η ισπανική ιστοσελίδα "estadiodeportivo.com" έχει διαφορετική άποψη.
Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται το ενδιαφέρον του "Δικεφάλου" για τον Ολλανδό αμυντικό της Σεβίλλης, ενώ δίνεται η αίσθηση ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται αρκετά κοντά σε συμφωνία, καθώς το συμβόλαιο με το οποίο δεσμεύεται ο παίκτης με την ισπανική ομάδα δε φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα της "estadiodeportivo.com":
«΄O Μαντούρο είναι αρκετά κοντά στον ΠΑΟΚ΄
Με δεδομένο ότι ο Μαντούρο δεν αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Σεβίλλης και δεν παίζει σε κάποιο ανταγωνιστικό παιχνίδι, είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει τον Χειμώνα. Ο Ολλανδός μπορεί να αφήσει τη Σεβίλλη μετά τους τελευταίους απογοητευτικούς για εκείνον μήνες, με τη λύση να έρχεται πιθανότατα από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.
Στην πραγματικότητα ο ελληνικός σύλλογος έχει μιλήσει τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα του και δε φαίνεται να συναντά ιδιαίτερα εμπόδια για να τον εντάξει στο δυναμικό του.
Η Φούλαμ, ο Άγιαξ, η Αϊντχόφεν και η Αλκμάαρ συγκαταλέγονται στις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για εκείνον. Κάποιες μάλιστα από αυτές τις ομάδες έκαναν και νωρίτερα μέσα στη σεζόν κάποιες διερευνητικές επαφές για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ ακούγεται πιο έντονα για την απόκτηση του.
Η παρουσία του συμπατριώτη του, Χουμπ Στέφενς, στον πάγκο του ΠΑΟΚ αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ελληνική ομάδα, καθώς ο Ολλανδός τεχνικός τον γνωρίζει προσωπικά και ζήτησε την υπογραφή του».
Αξίζει να σημειωθεί ότι όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα έρχονται σε αντίθεση με το πρωινό δημοσίευμα της "diariodesevilla.es", η οποία τοποθετούσε την οικονομική διαφορά ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στη Σεβίλλη στις 500 χιλιάδες ευρώ.