Pa0ki έγραψε:Χαζό πέναλτι, κακή εικόνα συνολικά
Δίπλα σε Κίτσιου και Κων/νίδη μοιάζεις λες και σέρνεις άγκυρα μες στο γήπεδο
2.Γιάννης Σκόνδρας
- john4serres
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
- ace79grpaok
Ενώ άλλες μέρες ήταν μιγμα Ρομπέρτο Κάρλος - Φίλιπ Λαμ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Fixed... Κρίμα και τον πίστευα πολύace79grpaok έγραψε:Πολύ λίγος ΚΑΙ σημερα δυστυχώς
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ειχα πει πριν 1 μηνα οτι εισαι μονο για δεξι μπακ σε 4αδα κ οταν παιζουμε φουλ αμυνα.Πλεον οπως μας δειχνεις, δυσκολα και για αναπληρωματικο δεξι στοπερ.Μαλλον τελευταια σεζον.
Το συμβόλαιό του τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι. Και μετά, ναι, ή βασικός σε ομάδες από 5 έως 10 ή αλλαγή σε ομάδες από 1 έως 4, ό,τι είναι και στον ΠΑΟΚ.pisakaipoupoula έγραψε:Βρε παιδί μου είσαι 25 χρονών και το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό σου...και μετά τι?θα γυρίσεις στη Χαλκηδόνα?τουρνέ στον Αστέρα και στο Νιόνιο απ τα 25 σου?φιλοδοξίες δεν έχεις ρε παιδάκι μου?
Αμυντικά τον κουδούνιασαν κάμποσες φορές, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Από προώθηση μπάλας, το ένα λάθος μετά το άλλο. Αλλά έσωσε και φάσεις σίγουρα γκολ, μέσα στην περιοχή δεν είναι κακός. Στο πέναλτι δεν φταίει, αφού γλυστράει και πέφτει, φάση που μπορεί να μήν δοθεί και τίποτα. Κίτρινη δεν είναι σε καμία περίπτωση.
Δεν θελω να σε ξαναδω,μετρηθηκες ζυγιστηκες δεν κανεις.
Κατα τη γνωμη μου εισαι ο χειροτερος ποδοσφαιριστης του ροστερ,ταυτοχρονα πολυ λιγοψυχος, μολις πεφτει πιεση λερωνεις στο βρακι σου.
Κατα τη γνωμη μου εισαι ο χειροτερος ποδοσφαιριστης του ροστερ,ταυτοχρονα πολυ λιγοψυχος, μολις πεφτει πιεση λερωνεις στο βρακι σου.
- Ekatnetworkltd
2.Γιάννης Σκόνδρας
Χαχαχα το είπες και έγινεthanos-xanthi έγραψε:δε κανει ουτε καν για αποστολη να μπαινει στον ΠΑΟΚ
εκνευριστικος
-
Όταν έχεις κάτω από 250 post,πρέπει να τα εγκρίνει κάποιος Mod πριν δημοσιευθούν.
Γλυστράει και πέφτει, έπρεπε να πέσει και πάνω στον αντίπαλο την ώρα που περνάει;
Αψυχολόγητο τελείως.
Αψυχολόγητο τελείως.
Odi έγραψε:Όταν έχεις κάτω από 250 post,πρέπει να τα εγκρίνει κάποιος Mod πριν δημοσιευθούν.
Ναι, απ''οτι ξέρω.
-
Το ποστ για τον σκονδρα δεν το εγκρίνατε ;Odi έγραψε:Όταν έχεις κάτω από 250 post,πρέπει να τα εγκρίνει κάποιος Mod πριν δημοσιευθούν.
Δεν βλέπω να απορρίφθηκε κάποιο Post σου..Είσαι σίγουρος οτι το υπέβαλλες;Μερικές φορές υπάρχει κάποιο κόλλημα.