Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από barlow4 »

η μαλακια ειναι οτι ο σαββιδης ειναι πλουσιος αλλα οχι ο πλουσιος του κοσμου.
σε φτωχο πλουσιο πεσαμε παλι.
παντως αν δεν ειχαμε καθολου λεφτα εγω πιστευω πως ο αγγελος θα ηταν μια καλη επιλογη.αν ειχαμε πααααρα πολλα λεφτα ο στεφενς θα ηταν η καλυτερη επιλογη.
το προβλημα ειναι μαλλον οτι δεν ξερουμε ποσα ακριβως λεφτα εχει ο σαββιδης.
ο ντομινγκος ειναι μικροτερο ονομα απο τον στεφενς αλλα αν δεν ειχαμε καθολου λεφτα θα πηγαιναμε στο αεροδρομιο.
αν παλι ειχαμε τα απειρα λεφτα θα ψιλοστραβωναμε και με το στεφενς γιατι μεχρι σαλκε εφτασε.
καλο θα ειναι να μας πει ο σαββιδης ποσα ακριβως λεφτα βγαζει καθε χρονο πανω κατω να κανουμε τα κουμαντα μας.
τι παει να πει ξερω 20 εκατομμυρια ευρω μπατζετ ρε φιλε?ποσα βγαζεις?ποοοσα??
και κανεις μονο 20 εκατομμυρια ευρω μπατζετ?γυφτος εισαι?ταβανι στο ΠΑΟΚ βαζεις?
αν απο την αλλη βαζει οσα περισσοτερα μπορει θα πουμε ααα τοσα μπορει ο ανθρωπος τοσα βαζει!αρχοντας!
πως να τον φερει τον στεφενς?μηπως να πουλησει και το εργοστασιο με τα αλλαντικα στην ουκρανια?
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

moican4 έγραψε:Χωρικέ, πες μας τίποτα παραπάνω...για το "μη Ευρωπαίος" βασικά
ευσεβείς πόθοι για ΑΓκίρε ρε Μοικανέ.. όχι δεν έχω πληροφορίες απο μέσα κ.λ.π.. ένα προαίσθημα το έχω όμως..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αν πριν 2 χρόνια σας έλεγε κάποιος οτι ο προπονητής που πήγε την Μπράγκα στον τελικό του Ουέφα θα ερχόταν στον ΠΑΟΚ θα τον λέγατε τρελό.

Και τώρα το ένα σας ξινίζει,το άλλο σας βρωμάει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

toumpiotis35 έγραψε:Το πρωι με ξυπνησε ενα εκνευριστικο ΑΗΔΩΝΗ
Πηρα την ΜΠΕΡΕΤΑ μου και το χτυπησα στο σταυρο
Αφου ξυπνησα ειπα να παιξω μια ΠΑΣΙΕΝΤΖΑ
Πεινασα εβαλα Mega και εφτιαξα μια μακαροναδα ΜΠΟΛΟΝεζ
Για να γλιστραει ηπια και μια ρετσινουλα ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
Το mega επαιξε ενα ρεπορταζ για τον Ιβαν και την σεκαπ και εμεινα με το στομα ανοικτο σαν ΧΑΑΝος
Αλλα τι νομιζουν αυτοι οτι τα ΧΑΒΟ εγω αυτα?
Σιγα μην φαω αμασητο οτι ρεπορταζ μου ΠΑΡΑΣΧΟΥν
:lol: Καλό.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Η ατάκα του Γκαρσία για τον Αγκίρε
Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 22:19 μέγεθος γραμματοσειράς Εκτύπωση E-mail Σχολιάστε

Στον ορυμαγδό (μεταξύ πραγματικών και φανταστικών σεναρίων...) ονομάτων που κυκλοφορούν ως υποψήφιοι για τον πάγκο του ΠΑΟΚ κυκλοφόρησε και του Χαβιέ Αγκίρε, ο οποίος μάλλον θα παραμείνει στην Εσπανιόλ.
Πρόκειται για τον αγαπημένο προπονητή του Πάμπλο Γκαρσία, με τον οποίο είχε συνεργαστεί τρία χρόνια (2002-05) στην Οσασούνα. Γι' αυτόν ο Πάμπλο έχει πει: "Σε ένα ματς ο Αγκίρε μας είπε ότι θέλει να μπούμε μέσα και να πάρουμε και οι 11 κίτρινη κάρτα. Μπήκαμε μέσα και τους πατήσαμε. Αν γίνω προπονητής αυτή την φιλοσοφία θα έχω".

Καταλάβατε γιατί απλά και μόνο με κουτσό τον παμπλο δε χάναμε ματς απ τα χωριά

Και αντί γιαυτον τον αρχδτο αρχηγό ΠΑΟΚτζη κυριολεκτικά τρώμε στη μαπα τα παοκτσακια τύπου αποστολοπουλου

Τελικά η είμαι χαμός η οι ζζ είναι τελείως ηλίθιοι
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

barlow4 έγραψε:η μαλακια ειναι οτι ο σαββιδης ειναι πλουσιος αλλα οχι ο πλουσιος του κοσμου.
σε φτωχο πλουσιο πεσαμε παλι.
παντως αν δεν ειχαμε καθολου λεφτα εγω πιστευω πως ο αγγελος θα ηταν μια καλη επιλογη.αν ειχαμε πααααρα πολλα λεφτα ο στεφενς θα ηταν η καλυτερη επιλογη.
το προβλημα ειναι μαλλον οτι δεν ξερουμε ποσα ακριβως λεφτα εχει ο σαββιδης.
ο ντομινγκος ειναι μικροτερο ονομα απο τον στεφενς αλλα αν δεν ειχαμε καθολου λεφτα θα πηγαιναμε στο αεροδρομιο.
αν παλι ειχαμε τα απειρα λεφτα θα ψιλοστραβωναμε και με το στεφενς γιατι μεχρι σαλκε εφτασε.
καλο θα ειναι να μας πει ο σαββιδης ποσα ακριβως λεφτα βγαζει καθε χρονο πανω κατω να κανουμε τα κουμαντα μας.
τι παει να πει ξερω 20 εκατομμυρια ευρω μπατζετ ρε φιλε?ποσα βγαζεις?ποοοσα??
και κανεις μονο 20 εκατομμυρια ευρω μπατζετ?γυφτος εισαι?ταβανι στο ΠΑΟΚ βαζεις?
αν απο την αλλη βαζει οσα περισσοτερα μπορει θα πουμε ααα τοσα μπορει ο ανθρωπος τοσα βαζει!αρχοντας!
πως να τον φερει τον στεφενς?μηπως να πουλησει και το εργοστασιο με τα αλλαντικα στην ουκρανια?
:lol: :lol: :opaokara: :lol: :opaokara: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

che4 εσύ μια χαρά είσαι , οι άλλοι είναι για τον π...... :evil:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

che4 έγραψε:
Εσύ είσαι χαμός και οι άλλοι ειναι χαμένοι στο διάστημα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

kataramenos5 έγραψε:
che4 έγραψε:
Εσύ είσαι χαμός και οι άλλοι ειναι χαμένοι στο διάστημα :mrgreen:

Κατάλαβες ΚΑΤ μέχρι και το ζ αρνούμαι να βάλω στις λέξεις μου λόγω ζζ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

:lol: :lol: Ωραίος.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Έτσι κατέληξαν στον Ντομινγκος
Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 23:15 μέγεθος γραμματοσειράς Εκτύπωση E-mail Σχολιάστε
Ο ΠΑΟΚ μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Ντομίνγκος που έρχεται στην Ελλάδα με έναν παλιό μας γνώριμο τον Ζοάο Κόστα τον γυμναστή της ομάδας επί εποχής Σάντος.
Η ουσ'ία είναι πως στον ΠΑΟΚ έψαξαν πάρα πολύ το θέμα Στέφενς και το τονίζουμε αυτό για εκείνους που αμφισβητούν πως έγινε η επαφή. Η τελευταία προσπάθεια έγινε πριν από μερικές ώρες αλλά δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί η χρυσή τομή και να τα βρουν. Έτσι ενεργοποιήθηκε η λύση του Ντομίνγκος. Πως κατέληξαν στον Πορτογάλο;
Σημαντικό ρόλο έπαιξε η εισήγηση του Σάντος όταν αυτός ρωτήθηκε. Αν θυμάστε, χθες στο pre-game του αγώνα με τον Ατρόμητο σας αναφέραμε πως ο Σάντος βρέθηκε στην Τούμπα αλλά εντύπωση μας προκάλεσε το ότι ήταν εκεί δυο και πλέον ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.
Πράγμα που συνέβη πρώτη φορά. Τον περίμενε στην είσοδο των γραφείων ο Πουρλιοτόπουλος και τον οδήγησε πάνω. Εκεί έγινε μια ακόμη συζήτηση με τον Σάντος να καταθέτει την άποψη του που φαίνεται πως μέτρησε πάρα πολύ. Άλλωστε και ένας πρώην συνεργάτης του θα έρθει στην Τούμπα μαζί με τον Ντομίνγκος.

αγγελε ετοιμασου για πυρόσβεση πριν την παρέλαση ποιος πασιεντζας ρε ιβαν θα σε σώσει απ το μπδελο που σου έφτιαξαν την ομάδα οι κουστουματοι
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Domingos Jose Paciencia Oliveira; Μακάρι!

Μου αρκεί η καλή μαρτυρια του Santos. Ο οποιος Santos σίγουρα θα έχει μιλήσει και με καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ στον Domingo. Και αυτό είναι κάτι που δε πρέπει καθόλου να υποτιμάμε όταν γίνεται αναζήτηση προπονητή. Να υπάρχουν δηλ. άνθρωποι των οποιων η γνώμη μετράει στα ματια υποψηφιων προπονητών. Δεν είναι μονο το θέμα των απολαβών. Ποιος ξέρει: Η περίπτωση του Στέβενς μπορεί να κόλλησε και εκεί.

Τώρα αν μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια για τον Domingos και ο Bölöni, ο Στέβενς και ο Άγγελος θα είμαι ακόμα πιο χαρούμενος. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μεγάλη κουβέντα τα bold...

απλά ο Ντομίνγκος είναι προπονητής η του ύψους ή του βάθους..
Η θα δέσει στην ομάδα και θα σε απογειώσει (Μπράγκα) ή δεν θα κολλήσει καθόλου και θα φύγει νύχτα όπως στην Λ.Κορούνια..

Το όνομα το διέρευσε η ΠΑΕ στους ΑΡΔ γιατί τα νεύρα όλων είναι τεταμένα όπως έγινε και με τον Λίνο για την ανανέωση του συμβολαίου.
Να πέσουν οι τόνοι με λίγα λόγια αυτό επιδιώκει η ΠΑΕ..
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

γνωρίζει κανείς τι στυλ ποδόσφαιρο παίζει;

απ'αυτό που προσπαθούν να βάλουν γκολ ή. γιοκ θέαμα
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

σαν ονομα δεν μου λεει τιποτα!επισης δεν γουσταρω την πορτογαλικη σχολη!εχει ενα πολυ θετικο ομως!ο γυμναστης του ,εχει δωσει τα διαπηστευστηρια του!πολυ καλη δουλεια σε ολες τις ομαδες που προπονουσε ο σαντος!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”