14.Αθανάσιος Παπάζογλου
- LittleJohn
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
Μια χαρα παιχτης ειναι το παλικαρι,και μπαλιτσα ξερει και πολυ καλη σωματοδομη εχει.Αν τον στηριξουμε και του δωσουμε χρονο θα ανεβει πολυ.Δειτε τον Κουτσια για παραδειγμα,εναν ολοκληρο γυρο δεν εχασε αγωνα σχεδον και ηταν για να τον κλαιν οι ρεγγες,και στα τελευταια παιχνιδια εχει παρει τα πανω του για τα καλα,ιδιως με την Τριπολιτσα ηταν χαρμα οφθαλμων
- ΑποστόληςΑ
Οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να αναδειχθεί σ' αυτόν τον ΠΑΟΚ που διαθέτει έναν Santos και έναν Garcia. Διάθεση χρειάζεται και υπακοή. Και σαν μικρός που είναι τα έχει ΚΑΙ τα δύο.
ΣωστόςLittleJohn έγραψε:Μια χαρα παιχτης ειναι το παλικαρι,και μπαλιτσα ξερει και πολυ καλη σωματοδομη εχει.Αν τον στηριξουμε και του δωσουμε χρονο θα ανεβει πολυ.Δειτε τον Κουτσια για παραδειγμα,εναν ολοκληρο γυρο δεν εχασε αγωνα σχεδον και ηταν για να τον κλαιν οι ρεγγες,και στα τελευταια παιχνιδια εχει παρει τα πανω του για τα καλα,ιδιως με την Τριπολιτσα ηταν χαρμα οφθαλμων
- ΑποστόληςΑ
Αν ψάχνετε για παραδείγματα παικτών που βελτιώθηκαν σημαντικά, θεωρώ ότι ο Στυλιανός είναι το πιο τρανταχτό, μέχρι να τον ξεπεράσει σε 2-3 χρόνια ο Σάκης!
- ΑποστόληςΑ
ΣΑΚΗ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΟ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
ΕΙΜΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ, ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΚΗ ΜΟΥ!
ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,
ΠΟΥΛΕΝ ΜΟΥ!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΕΙΜΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ, ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΚΗ ΜΟΥ!
ΠΟΥΛΕΝ ΜΟΥ!
Thx, Admin Team
- Pegasus1589
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΕΚ ΤΩΝ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΜΑΣ.
Η ομάδα διαχείρισης του paokmania.... (με λίγα λόγια, μη βάζετε κεφαλαία)

Η ομάδα διαχείρισης του paokmania.... (με λίγα λόγια, μη βάζετε κεφαλαία)

πιστεύω ανετα το καλύτερο γκολ της χρονιάς και ενα εκ των ομορφότερων.του βγήκε οτι ακριβός έκανε πανω στην φαση
σακη παικταρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ.
ΠΣ. Περα απο την πλακα η κίνηση ηταν μαματη εκει που τραβήχτηκε και πειρε παρα πολυ καλη θεση.

σακη παικταρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ.
ΠΣ. Περα απο την πλακα η κίνηση ηταν μαματη εκει που τραβήχτηκε και πειρε παρα πολυ καλη θεση.
Μπράβο ρε Σάκη, φοβερή τοποθέτηση στη φάση του γκολ κι ας μπήκε από κόντρα, το σημαντικό είναι ότι ήσουν εκεί.
- ΑποστόληςΑ
Συγγνώμη για τα κεφαλαία και υπερμεγέθη γράμματα, αλλά ήταν μια συναισθηματική έκρηξη, ένα πάθος που ΔΕΝ μπόρεσα να το διαχειριστώ!ΑποστόληςΑ έγραψε:ΣΑΚΗ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΟ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΚΗ ΜΟΥ!
ΠΟΥΛΕΝ ΜΟΥ!
Thx, Admin Team
Προσδοκώ στην κατανόησή σας.
ΑΑ
- Pegasus1589
Προσέξτε λίγο στη φάση του γκολ όσοι δεν το κάνατε ήδη. Τραβιέται πίσω για να μη βγει οφσάιντ. Δεν ξέρω πού θα μας βγάλει αυτός ο Παπάζογλου, προς το παρόν όμως κάνει περισσότερα απ' όσα απαιτούσαμε. Μπράβο του.
- paok nafplio
Ελα ρε Σακη ανεβα παιχταρα μου δικαιωσε μας.σημερα τυχαιρο αυριο κανονικο μη μασας.
Έτσι...!!! Και σε συνδιασμό με την κίνηση που κάνει στο γκολ του με τον Πανσεραϊκό δείχνει ότι δεν είναι τυχαία η τοποθέτηση!Pegasus1589 έγραψε:Προσέξτε λίγο στη φάση του γκολ όσοι δεν το κάνατε ήδη. Τραβιέται πίσω για να μη βγει οφσάιντ. Δεν ξέρω πού θα μας βγάλει αυτός ο Παπάζογλου, προς το παρόν όμως κάνει περισσότερα απ' όσα απαιτούσαμε. Μπράβο του.
σακη δουλεψε σκληρα και θα δικαιωσεις τον εαυτο σου αλλα και τα παιδια που σε πιστεψαν στην ομαδα......
ταβανι δεν εχεις καθως εισαι προικισμενος σωματικα
κανε την εγχειρηση σκωληκοειδητιδος, κουρεψε το μαλλι, και θα γινεις ρουντ.......ο κοουτς σε πιστευει και συ πρεπει να τον δικαιωσεις......
γινε ΠΑΟΚ παιξε σαν ΠΑΟΚ ζησε ως ΠΑΟΚ......
ταβανι δεν εχεις καθως εισαι προικισμενος σωματικα
κανε την εγχειρηση σκωληκοειδητιδος, κουρεψε το μαλλι, και θα γινεις ρουντ.......ο κοουτς σε πιστευει και συ πρεπει να τον δικαιωσεις......
γινε ΠΑΟΚ παιξε σαν ΠΑΟΚ ζησε ως ΠΑΟΚ......