Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trikaliotis έγραψε:Μεγάλο λάθος αν πάρουν τον Μανωλόπουλο για αντικαταστάτη του Δέδα. Μεγάλο λάθος αν πάρουν τον Μανωλόπουλο γενικά. Το παιδάκι δε μπορεί και το έχει αποδείξει. Για αναπληρωματικό στο 3 χρειαζόμαστε έναν έτοιμο παίχτη, ψημένο και έμπειρο, που να μπορεί να μπαίνει μέσα για 10-15 λεπτά και να δίνει άμμεσα λύσεις.
Να έχει το κρύο αίμα του Δέδα (τεράστια απώλεια τελικά-μας βάζει σε μπελάδες και αναπροσαρμογές πλάνων από την αρχή), να έχει καλό μακρινό σούτ και να μη φοβάσαι κάθε φορά που θα παίρνει τη μπάλα (Μανωλόπουλος). Ο Δέδας πριν σηκωθεί για 3ποντο πανηγυρίζαμε (πόσα χρόνια είχαμε να το κάνουμε αυτό?). Παιδιά, δεν έχουμε καθόλου σούτ από έξω. Δεν έχουμε καθόλου 3ποντο. Ένας είναι ο παίχτης:
και ο διαμαντοπουλος ειναι πολυ καλος παιχτης αν ειναι ελευθερος θα τον ηθελα.Πρεπει καποια στιγμη να αποδειξει ποσο καλος ειναι και ισως στον ΠΑΟΚ να μπορεσει
Trikaliotis έγραψε:Μεγάλο λάθος αν πάρουν τον Μανωλόπουλο γενικά.
Και για αναπληρωματικός στο 4 δε κάνει. Χίλιες φορές αυτά τα 25 χιλιάρικα που θα του δώσουν, να τα δώσουν στον αμερικανό στο 4 για να καλύψουν τη διαφορά..
sakis_g4 έγραψε:και ο διαμαντοπουλος ειναι πολυ καλος παιχτης αν ειναι ελευθερος θα τον ηθελα.Πρεπει καποια στιγμη να αποδειξει ποσο καλος ειναι και ισως στον ΠΑΟΚ να μπορεσει
Ο Διαμαντόπουλος είναι τσογλάνι, μεγάλος σε ηλικία και την έχει δεί και Τζόρνταν, κρατώντας τη μπάλα πολύ στα χέρια του..Μακριά! Σουτέρ θέλουμε, ούτε διεισδύσεις ούτε τίποτα..Μάκης Νικολαϊδης χτες!!!
οσο περναει ο καιρος και βλεποντας οτι στο 5 εχουμε σοφτ ψηλους (λιθουανο και Γκετσε ελπιζω) ο ντικουδης φανταζει ιδανικη επιλογη...4αρι με κυρια προσοντα κοντα στο καλθι δυναμηκλπ που βοηθαει και στο 5
στο 3 ο Νικολαιδης ειναι ιδανικος.Στο 4 αν ο παλαιμαχος βαριεται να ερθει τον σκεφτηκα σαν καλη εναλακτικη γιατι θεωρω οτι τις επομενες χρονιες θα επανελθει στο προσκηνιο...Θα δειξει..Αν ο Ντικουδης πει οχι,θελω το πλαν Β.
Τεράστιο είναι το κίνητρο της ΠΓΔΜ για την επικράτηση επί της Ελλάδας (6.00μ.μ, ΕΤ-1), με τον Σκοπιανό σέντερ, Τοντόρ Γκετσέφσκι να αναφέρεται και στην... πολιτική χροιά της αναμέτρησης.
Ο έμπειρος διεθνής πάουερ φόργουορντ/σέντερ, Τοντόρ Γκετσέφσκι, μίλησε για...
... το σημερινό ματς με την Εθνική Ελλάδας:
«Ο κόσμος μας έκανε πολλά χιλιόμετρα για να φτάσει μέχρι εδώ και να μας υποστηρίξει. Και θέλει πολύ να νικήσουμε την Ελλάδα. Για πολιτικούς λόγους.
Το θέλουμε κι εμείς, γιατί ξέρουμε πως θα τους ικανοποιήσουμε. Η πολιτική δεν παίζει μπάσκετ, αλλά είναι επιπλέον κίνητρο για καθέναν από εμάς. Σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε για τη νίκη.
Το χρωστάμε στους ταξιδιώτες από τη χώρα, που κόπιασαν για να έρθουν και είναι υπερήφανοι για εμάς.
Είδατε πώς έκαναν επειδή νικήσαμε την Κροατία. Φανταστείτε τι θα γίνει αν νικήσουμε και την Ελλάδα.
Είμαστε μαχητές και δεν πρόκειται να παραδοθούμε σε κανέναν.
Η Ελλάδα είναι το φαβορί, αλλά και η Κροατία ήταν. Ας μην το ξεχνάμε αυτό. Ποτέ δεν έχουμε στο μυαλό μας την ήττα, δεν πρόκειται να παραδοθούμε αμαχητί σε κανέναν».
... την Εθνική Ελλάδας:
«Είναι καλή, συνδυάζει εμπειρία και νεανικό ενθουσιασμό. Έχει ξεκινήσει με δύο νίκες και θέλει να μείνει αήττητη. Χρειάζεται προσοχή γιατί έχει ταλέντο.
Εμείς, όμως, δεν φοβόμαστε κανέναν. Θα παλέψουμε για 40 λεπτά και απέναντι στην Ελλάδα. Αν τα καταφέρουμε έχει καλώς. Ακόμα κι αν χάσουμε, όμως, θέλουμε να έχουμε κάνει υπερήφανους τους οπαδούς μας.
Στα χαρτιά είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά τα χαρτιά δεν παίζουν μπάσκετ. Μέσα στο γήπεδο κρίνονται τα πάντα.
Και εμείς έχουμε δείξει πως ξέρουμε να ανατρέπουμε τα προγνωστικά.
Και το 2009 κανείς δεν περίμενε ότι θα προκριθούμε στη δεύτερη φάση, αλλά εμείς τα καταφέραμε. Το ίδιο θέλουμε να γίνει και τώρα».
... τα δυνατά σημεία της ελληνικής ομάδας:
«Ξέρουμε τον Ζήση, τον Μπουρούση, τον Φώτση και τους υπόλοιπους έμπειρους. Τους αντιμετωπίσαμε και πριν από δύο χρόνια και τότε δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε τη νίκη.
Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Ελλάδα έχει μεν απουσίες, αλλά κανείς δεν την υποτιμά. Παίζει, άλλωστε, με άλλο στιλ.
Θεωρώ ότι εμείς είμαστε καλύτεροι από τότε και ο Μακ Kάλεμπ θα μας δίνει μεγάλη βοήθεια.
Μαζί με τον Ιλιέφσκι αποτελούν εξαιρετικό δίδυμο στην περιφέρεια και οι υπόλοιποι κάνουμε τη δουλειά μας.
Θα είναι ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι και ελπίζουμε για δεύτερη διαδοχική βραδιά να αποδείξουμε ότι τα προγνωστικά δεν επιβεβαιώνονται πάντα. Είπαμε, άλλο είναι τα χαρτιά, άλλο το παρκέ».
... το άσχημο ξεκίνημα της ΠΓΔΜ:
«Η ήττα της πρεμιέρας από το Μαυροβούνιο μας ενόχλησε, διότι ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε.
Ευτυχώς, μπορέσαμε να μείνουμε ζωντανοί έως το τέλος απέναντι στην Κροατία, γιατί βρεθήκαμε 12 πόντους πίσω.
Αυτό αποδεικνύει ότι είμαστε μαχητές και δεν σταματάμε να παλεύουμε.
Έχουμε πλέον ελπίδες πρόκρισης και θα τις κυνηγήσουμε μέχρι τέλους. Ακόμα κι αν χάσουμε από την Ελλάδα, πάλι μπορούμε.
Αλλά αν κερδίσουμε μπορούμε να ονειρευόμαστε».
... το εάν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ:
«Θέλω να μείνω, πέρασα δύο πολύ ωραία χρόνια στην πόλη, αλλά είναι θέμα συμφωνίας. Ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα.
Δεν έχω καμία πληροφόρηση από την ημέρα που ήρθα στη Λιθουανία.
Και, για να πω την αλήθεια, προσπαθώ να μείνω συγκεντρωμένος στην Εθνική. Με τα επαγγελματικά μου ασχολείται ο μάνατζέρ μου».
... την άφιξη του Κόρεϊ Μαγκέτι στη Θεσσαλονίκη:
«Πληροφορήθηκα ότι μπορεί να παίξει για τον ΠΑΟΚ ο Μαγκέτι, είναι πολύ καλό για την ομάδα.
Έγινε χαμός από ό,τι έμαθα στο αεροδρόμιο. Είναι σημαντικό να δυναμώσει ο ΠΑΟΚ».
ένα μικρό σχόλιο (άσχετο με τη συζήτηση) από εμένα: αν πιστεύουμε οτι ένας παίκτης έχει προοπτική (να πάρουμε δηλ τον Μανωλόπουλο στα 25 του, να βάλει φέτος 3-4 πόντους, του χρόνου 5-6, μετά 7-8 και λοιπά- το ίδιο ισχύει και με τον Καλλέ) ΟΚ, αξίζει το ρίσκο.
αν δεν το πιστεύουμε αυτό, νομίζω οτι όλοι αυτοί οι παίκτες εν δυνάμει είναι συγκρίσιμοι με όλους τους υπόλοιπους έλληνες παίκτες ανεξαρτήτου ηλικίας ή οπαδικών προτιμήσεων (συνυπολογίζοντας και την τιμή που κοστίζουν φυσικά). Αν ας πούμε το Μαρούσι ξαναυπογράψει τον Bagaric με 50 χιλιάρικα και αυτός βάλει στα καλάθια τον Andriuskevicius, να τον βράσω εγώ τον Λιθουανό 25χρονο γίγαντα. Αν ο Gecevski στα 34 με 70 χιλιάρικα παίζει καλύτερα από τον Matt Howard του Ολυμπιακού να τον βράσω τον λευκό αμερικανό που έπαιξε φέτος στον τελικό του NCAA και είναι hot prospect. Aν ο Μανωλόπουλος δεν μπορεί να κερδίσει 4-5 παραπάνω λεπτά στον Κολοσσό από τον Ασημακόπουλο, ας πάρουμε τον Ασημακόπουλο. δεν ξέρω αν Ι made my point...
PS: οι λύσεις Νικολαίδη-Λαμπρόπουλου στο 3-4 μου φαίνονται όσο περνάει ο καιρός ιδανικές...
PS2: 4αρι στον κόσμο χωρίς παιχνίδι με πλάτη δεν πρέπει να υπάρχει στον κόσμο. το πού χρησιμοποιείται ένας παίκτης για ελάχιστα λεπτά στο παρκέ είναι άλλου προπονητή ευαγγέλιο...
PS3: για κανέναν παίκτη δεν προϊδεάζω πώς θα παίξει γιατί (και να μην μου κάνει) ξέρω οτι ο coach θα πάρει το μέγιστο από αυτόν.
O Δήμος Ντικούδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ καθώς ο Λαρισαίος φόργουορντ συμφώνησε σε όλα με τον "δικέφαλο".Ο Έλληνας διεθνής πριν λίγο χρονικό διάστημα είχε αναζητήσει να συνεχίσει την καριέρα του στο Ιράν αλλά κάποια προβλήματα τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην Ελλάδα.
εγω τον θελω παντως αν εχει ορεξη..ειναι δυνατος παικτης κοντα στο καλαθι που ο γκετσε και ο λιθουανος μαλλον δεν ειναι...θα βοηθησει στο και στο 5 αναλογα με τον αντιπαλο....
εμενα ο μανωλοπουλος μ αρεσει οχι σαν αντι δεδας αλλα σαν προσθετη λυση...δλδ αντιδεδας και μανωλοπουλος..
και μενα μ αρεσει αυτη η κινηση..εχει και πολλες εμπειριες που θα χρειαστουν..ορεξη και υγεια να χει να προσφερει.....θελω ομως και μαυρουκο κατω απ τη ρακετα
palok έγραψε:ένα μικρό σχόλιο (άσχετο με τη συζήτηση) από εμένα: αν πιστεύουμε οτι ένας παίκτης έχει προοπτική (να πάρουμε δηλ τον Μανωλόπουλο στα 25 του, να βάλει φέτος 3-4 πόντους, του χρόνου 5-6, μετά 7-8 και λοιπά- το ίδιο ισχύει και με τον Καλλέ) ΟΚ, αξίζει το ρίσκο.
αν δεν το πιστεύουμε αυτό, νομίζω οτι όλοι αυτοί οι παίκτες εν δυνάμει είναι συγκρίσιμοι με όλους τους υπόλοιπους έλληνες παίκτες ανεξαρτήτου ηλικίας ή οπαδικών προτιμήσεων (συνυπολογίζοντας και την τιμή που κοστίζουν φυσικά). Αν ας πούμε το Μαρούσι ξαναυπογράψει τον Bagaric με 50 χιλιάρικα και αυτός βάλει στα καλάθια τον Andriuskevicius, να τον βράσω εγώ τον Λιθουανό 25χρονο γίγαντα. Αν ο Gecevski στα 34 με 70 χιλιάρικα παίζει καλύτερα από τον Matt Howard του Ολυμπιακού να τον βράσω τον λευκό αμερικανό που έπαιξε φέτος στον τελικό του NCAA και είναι hot prospect. Aν ο Μανωλόπουλος δεν μπορεί να κερδίσει 4-5 παραπάνω λεπτά στον Κολοσσό από τον Ασημακόπουλο, ας πάρουμε τον Ασημακόπουλο. δεν ξέρω αν Ι made my point...
PS: οι λύσεις Νικολαίδη-Λαμπρόπουλου στο 3-4 μου φαίνονται όσο περνάει ο καιρός ιδανικές...
PS2: 4αρι στον κόσμο χωρίς παιχνίδι με πλάτη δεν πρέπει να υπάρχει στον κόσμο. το πού χρησιμοποιείται ένας παίκτης για ελάχιστα λεπτά στο παρκέ είναι άλλου προπονητή ευαγγέλιο...
PS3: για κανέναν παίκτη δεν προϊδεάζω πώς θα παίξει γιατί (και να μην μου κάνει) ξέρω οτι ο coach θα πάρει το μέγιστο από αυτόν.
Γενικα συμφωνω με ολα.Αλλα το θεμα Ασημακοπουλου,μανωλοπουλου ειναι συνθετο αφου τον Ασημακοπουλο δεν τον κουνουσε απο το χρονο συμμετοχης του κανενας για αλλο λογο.επισης παιζει ρολο και η τιμη.Το να τζογαρεις σε ενα παικτη 20χιλιαρικα ειναι πολυ μικρο ρισκο ενα τον πιστευεις.
Κατα τα αλλα στο 3 με νικολαιδη και στο 4 με ντικουδη ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι αλλα ΤΩΡΑ.Οχι πιο αργα.Ο Σουλης καιγεται για 4αρι που σουταρει και οχι για 4αρι που ποσταρει .Ο παλαιμαχος ειναι 2 σε 1 και αν εχει ορεξη θα ειναι λιρα εκατο.