Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Συζήτηση πολιτισμένη

Δημοσίευση από gash04 »

dreamwarrior έγραψε:Σωτομητσίδη δεν μπαίνεις παραδίπλα;;
Θα σε πάω μέσα για εσχάτη προδοσία οκ;;;;

Εσύ να πας αλλού στο τόπικ σου εντάξει δεν έχεις καμιά δουλειά εδώ πέρα!
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

Μολις μας αφησουνε εστω και για 2 λεπτα μονους μας, θα προσπαθησουνε τα χερια μας(απο μονα τουσ!) να βγαλουνε τα ματια μας.
Και ξαφνικα με ενα χτυπημα απο τα εξω, ξανα τα στοματα ολων πιασανε το Αθηνα Γαμημενη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαινει..

Ελα ρε ΔΣ της Superleague, κανε μια δηλωση τυπου "Ο ΠΑΟΚ τιμωρειτε με ποινη 10 βαθμων απο το επομενο πρωταθλημα, και 6 αγωνιστηκες κεκλεισμενων των θυρων" να δεις για ποτε ο κοσμος ξεχναει και σαλπι, και σαντος, και και και...

Δεν με πειθετε με τιποτα οτι 200 ατομα, οποιοι κι αν ειναι, οπου κι αν ειναι ευθυνονται για την ανακοινωση του ΟΠΑΠ. Αμα βαλεις στον ιδιο χωρο οπαδους 2 μεγαλων ομαδων χωρις αστυνομευση, σε οποια ευρωπαικη χωρα κι αν εισαι, θα πεσει ξυλο. Δηλαδη βρισκονται οπαδοι της Αρσεναλ και της Λιβερπουλ σε ενα χωριο εξω απο το Λονδινο, και εσεις μου λετε οτι ειναι τοσο πολιτισμενοι, που πριν πλακωθουν θα το ξανασκεφτουν... Δεν θα πλακωθουν λογο αστυνομιας, και λογο καμερων... Και πολυ φοβαμαι οτι μεσα σε ολο τον προλογο μια με την τρομοκρατια, μια με οπαδικη βια, κρυβετε η επιθυμια της γραβατας να βαλει παντου καμερες, οπως στην Αγγλια, ξεκινωντας απο τα γηπεδα.

Θα πλακωνεστε μονο οταν σας λεμε, και μονο εναντιον πραγματικων εχθρων, βλεπε κατι ρακενδυτους ανταρτες στην μεση της Ασιας...

Θα το φαμε και αυτο, και θα συνεχισουμε να τα τρωμε, μεχρι το σκατο να φτασει στην μυτη. Αλλιως, δεν κουνιομαστε.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

gash τοσο δυσκολο ειναι και ακομα το σκεφτεσαι?
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο "Δικέφαλος" μετά την σύσκεψη που έγινε τη Δευτέρα (31/5) στο γραφείο του Γ.Γ. Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή. Τι συζητήθηκε
Με τριετή αποκλεισμό από το Κύπελλο, όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, κινδυνεύει να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ μετά τα όσα έγιναν στη Λαμία.

Ακολουθεί σε λίγο περισσότερο ρεπορτάζ...
http://olapaok.gr/sport/handball/Handba ... 70719.html
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Φτάνει ρε μάγκες, έλεος! Και οι μάγκες και οι δάγκες, φτάνει.

Πονάνε τα μυαλά μας με τη Λαμία, πονάνε τα μυαλά μας με το γήπεδο, πονάνε τα μυαλά μας με τον ΑΣ, πονάνε με τους συνδέσμους, με τον κοντό, με τον ψηλό, έλεος πια!

Χειρότεροι από την imitation-original καταντήσαμε.

Θέλετε να χωρίσετε τα τσανάκια σας? Τραβάτε σε κανένα στενό, κλείστε και ένα ραντεβού και αφήστε μας στην ησυχία μας.

Το forum δεν είναι αρένα, ούτε οκτάγωνο. Διαχωρισμούς σε νέους και παλιούς δεν κάνω, ούτε σε υπέρ και κατά, ούτε σε συνδεσμίτες και μη. Δε με νιάζει το τι πιστεύει ο καθένας. Αλλά σεβαστείτε τα μάτια και τα μυαλά μας.

Δε μας φτάνει η δυσλειτουργία του forum, πρέπει να δηλητηριάζουμε τις ψυχές μας με τα μπινελίκια σας?
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Το τι θα κάνω εγώ δεν σου πέφτει λόγος οκ;;;
Κοίτα τη δουλειά σου μην σε μπανάρω τελείως από το παοκμάνια και μην με πρήζεις γιατί σε έχω στη μπούκα τον τελευταίο καιρό!!!!!!!
Εγώ θα γ΄ραφω όπου γουστάρω και λογαριασμό σε κανέναν!!!!!
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

Ειναι εμπορικη συμφωνια φιλε καταρχας με αναταποδοτικα οφελη λαο οχι χορηγια απο εκει και περα τα λεφτα αυτα θα πηγαιναν απευθειας σε εργολαβους για τα εργα στην τουμπα που εχουν καθαρα στοχο την ασφαλεια του κοσμου.
Καμια σχεση με το χαντμπολ και οσα εγιναν απ εξω ,αφορμη ψαχναν να σε κανουν παραπανω ντελλο.....Στο ξαναλεω ειναι πρωτη φορα που γινετε κατι τετοια με ενα τηλεφωνημα να ακυρωνουν συμφωνια και ειναι πολιτικη αποφαση αυτο.να ξυπναμε σιγα σιγα. Για τα επισοδεια δικαζονται 6 δικοι μας που ουτε καν τους πιασανε για επισοδεια,σημερα σκαει αυτο,σαββατο η δουλεια ηταν στημμενη....Να ξυπναμε...
Οχι Νταφυ δεν πηγαινε σε σενα η αυτοικανοποιηση ,ξερουν αυτοι ποιοι ειναι.

Εγινε george ειμαι εχθρος του ΠΑΟΚ εσυ εισαι φιλος και οι ομοιοι σου γιαυτο σκασατε 1000 στην Λαμια να υποστηριξεται την ομαδα.αΦου το λες ετσι θα ειναι....
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

οση αλητεια ηταν τα σπασιματα στην λαμια
αλλη τοση ειναι η αποφαση του ΟΠΑΠ
γιατι δεν ακουμπησαν τους γαυρους και τους βαζελους σε παρομοια και χειροτερα επισοδεια σε βολει μπασκετ ποδοσφαιρο πολο κτλ
μην μπερδευεστε και μην δινετε αλλοθι στα λαμογια
στο κατω κατω ο χουλιγκαν ειναι χουλιγκαν και τα σπαει και πρεπει να παει φυλακη
οι κυριοι του ΟΠΑΠ που τρωνε και πινου,ν ζουνε σαν βασιλιαδες εις βαρος μας γιατι να την βγαζουν καθαρη?
δεν γουσταρετε τους συνδεσμους κραχτε τους
αλλα οχι εδω
εδω συντελειτε μια τεραστια αδικεια εις βαρος μιας ομαδας
κι εσεις μαλωνετε μεταξυ σας..
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Ρε μάγκες.....
Τι ψάχνετε τώρα;;;
Μας περιμέναν στη γωνία και το καταφέραν.....
Δεν πειράζει....αυτό για να βάλουμε μυαλό και να δούμε με τι σόϊ άτομα έχουμε να κάνουμε!!!!!
ο.π.α.π. γ@μιόλα ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα!!!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ντριμίδη 800 σελίδες βαραίνουν το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
city_boy

ουφ τουλαχιστον εισαι καλα.δεν απαντας δεκα ωρες και νομιζα επαθες κατι.μαλλον τουμπεκα.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Εγώ φιλε δεν έχω στοιχίσει στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ούτε μισό ευρώ.

Έρχομαι στο γήπεδο, πληρώνω το εισιτήριό μου, φωνάζω για ον Π.Α.Ο.Κ. , αγοράζω κανα κασκολάκι, καμιά μπλουζίτσα, βάζω και κάνα 30€ στην ΑΜΚ. Προσπαθώ να είμαι στη ζωή και στη δουλεία μου σωστός και με το παράδειγμά μου να δείχνω ποιος είναι ο Παοκτσής στην κοινωνία. ΛΙΓΑ ή ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.

Αν εσυ θεωρείς οτι ο ρόλος σου ως Παοκτσης είναι να δέρνεσαι στους δρόμους, να ριμάζεις κάθε επαρχιακή πολη που επισκέπτεσαι και να πετάς μπουκάλια στα κόρνερ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΑΟΚΤΣΗ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Απαντάω σε όσους απαντάνε στις δικές μου απαντήσεις παιδί της πόλης.

Όσοι τις προσπερνάνε δεν υπάρχει λόγος να υποπέσω σε διάλογο μονόπλευρο.

Ο σωστός διάλογος θέλει 2 άτομα που να θέλουν να συζητήσουν.

Το έγραψα και χθες.

Μόνο με τον αδερφό Μπακούνιν μπορώ να συνεννοηθώ μέχρι στιγμής.
Άβαταρ μέλους
city_boy

ξερω ξερω...φανηκε
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

georgedoulk έγραψε:Εγώ φιλε δεν έχω στοιχίσει στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ούτε μισό ευρώ.

Έρχομαι στο γήπεδο, πληρώνω το εισιτήριό μου, φωνάζω για ον Π.Α.Ο.Κ. , αγοράζω κανα κασκολάκι, καμιά μπλουζίτσα, βάζω και κάνα 30€ στην ΑΜΚ. Προσπαθώ να είμαι στη ζωή και στη δουλεία μου σωστός και με το παράδειγμά μου να δείχνω ποιος είναι ο Παοκτσής στην κοινωνία. ΛΙΓΑ ή ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.

Αν εσυ θεωρείς οτι ο ρόλος σου ως Παοκτσης είναι να δέρνεσαι στους δρόμους, να ριμάζεις κάθε επαρχιακή πολη που επισκέπτεσαι και να πετάς μπουκάλια στα κόρνερ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΑΟΚΤΣΗ.

ποιος σου ειπε οτι εγω δεν παιρνω διαρκειας,συμμετεχω σε αμκ και τρωω τον μισο μισθο μου σε ΠΑΟΚ λογω των εκδρομων ? Αυτα τα κανω για παρτυ μου και οχι να τα μοστραρω στα φορα για επιχειρημα,Το κανω γιατι το γουσταρω,κατανοητο ?
Αν πρπει να παιξω και ξυλο θα το κανω,δεν εχω προβλημα με αυτο.
Καινουριος διαχωρισμος ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”