AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD

giapas

Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD

Δημοσίευση από giapas »

Αλκοτεστ πριν συνδεθούμε στο παοκμανια !
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Το οτι ο κλόουν που έτρωγε σαβούρντες στα μπουζούκια μεθυσμένος κατάφερε να πάρει Πρωτάθλημα στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, δεν είναι τιμητικό.

Μεγάλες οι ευθύνες και της Διοίκησης και του Προπονητή, και των Παικτών, και της ΕΠΟ.

Ήταν ωστόσο μια πολύ δύσκολη σεζόν με τραγικά γεγονότα.
These users thanked the author Franky for the post:
katafraktos
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Franky έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:02 Το οτι ο κλόουν που έτρωγε σαβούρντες στα μπουζούκια μεθυσμένος κατάφερε να πάρει Πρωτάθλημα στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, δεν είναι τιμητικό.

Μεγάλες οι ευθύνες και της Διοίκησης και του Προπονητή, και των Παικτών, και της ΕΠΟ.

Πάντως εγώ αν ήμουν Βαγγέλας ή Ιβάν και έβλεπα τον Σούπερ Μάριο να παίζει τον Αύγουστο με καμία Βίκινγκ για είσοδο στο ΤΣΛ, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την θέση μου
These users thanked the author katafraktos for the post (total 2):
Franky, Ally Samagoal
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Φυσικά κέρδισαν δίκαια και απόψε ήταν καλύτερη ομάδα.
Αυτό που θέλω να πω ότι ομάδα τύπου χαρτιού δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που έχουμε για τον ΠΑΟΚ και τα στάνταρ που έχει θέσει ο Ιβάν.
Όμως όπως αναφέρθηκε και παραπάνω για να μην κάνουμε όνειρα θερινής νυκτός περί ομάδας τσουλου που κερδίζει και πρωταθλήματα χρειάζεσαι 16-18 παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου που να μπορούν να βγάζουν 50 παιγνίδια υψηλής έντασης στην σεζόν και φυσικά να έχουν την κατάλληλη υποστήριξη.
Φέτος στον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε παίκτης που να έπαιξε σερί πάνω από τρία παιχνίδια υψηλής έντασης και να μην έβγαλε τραυματισμό.
Αλλά τότε μιλάμε για άλλο μπάτζετ και άλλη οργάνωση.
Στην κοινή δημοτική....τα ποδαράκια τα απλώνεις έως εκεί που φτάνει το σεντόνι....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pellaios την Κυρ 19 Απρ 2026, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Καλά ας κοιτάξει πρώτα μέσα στην ομάδα και μετά κοιτάζει και τον Βενγκα. Δεν είναι το πρόβλημα μας η ΑΕΚ. Το πρόβλημα μας είναι δομικό και κυρίως ιατρικό. Θέλουμε ξήλωμα όλοι στο σταφ
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Η ομάδα μας είναι γυμνασμενη η όχι;
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Ανανέωση θα χρειαστεί. Κετζιορα 33, Λόβρεν 37, Μπάμπα 32 , Οζντόεφ 34, Τάισον στα 39, Γερεμέγιεφ 33. , Πέλκας στα 33 βγάζει τραυματισμούς. Αν ανανεωθεί κάποιος από αυτούς, όχι για βασικός.
Οι δανεικοί Γιακουμάκης, Μπιάνκο, Βολιάκο , Ιβανουσετς, ακριβοί.
Ντεσπότοφ, Τέιλορ, Καμαρά, Τσάλωφ πώληση.
Καλύτερη επιλογή τεχνικού διευθυντή, γυμναστή και ιατρικού επιτελείου.
Να φύγει και η πίεση των εκατό χρόνων, που έπρεπε οπωσδήποτε να πάρουμε τίτλους και αντί για αυτό μας γέμισε πένθος.
These users thanked the author Nikos 74 for the post:
nkoss
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

katafraktos έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:05
Franky έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:02 Το οτι ο κλόουν που έτρωγε σαβούρντες στα μπουζούκια μεθυσμένος κατάφερε να πάρει Πρωτάθλημα στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, δεν είναι τιμητικό.

Πάντως εγώ αν ήμουν Βαγγέλας ή Ιβάν και έβλεπα τον Σούπερ Μάριο να παίζει τον Αύγουστο με καμία Βίκινγκ για είσοδο στο ΤΣΛ, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την θέση μου
Βαγγέλας γιατί; Μια χαρά ευρωπαϊκό πήρε πρόπερσι, ντάμπλ πέρσι στα 100 και φέτος τσέπωσε τα 40 εκ € και έφτασε μέχρι τους 24.
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Iznogoud4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:10

Βαγγέλας γιατί; Μια χαρά ευρωπαϊκό πήρε πρόπερσι, ντάμπλ πέρσι στα 100 και φέτος τσέπωσε τα 40 εκ € και έφτασε μέχρι τους 24.
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα, τσεπωσε 40εκ και χάνει το πρωτάθλημα από τον Βενγκα και δεν έχει τους τραυματισμούς που έχουμε εμείς. Εκτός φυσικά αν το απλό τσεπωμα είναι ο στόχος :)
Franky

Δημοσίευση από Franky »

katafraktos έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:05 Πάντως εγώ αν ήμουν Βαγγέλας ή Ιβάν και έβλεπα τον Σούπερ Μάριο να παίζει τον Αύγουστο με καμία Βίκινγκ για είσοδο στο ΤΣΛ, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την θέση μου
Ο Βαγγέλας έχει και άλλες ομάδες να ασχοληθεί έχει φθάσει πολύ μακριά στο ΤΣΛ., κέρδισε Ευρωπαϊκό τίτλο, πήρε πολλά Πρωταθλήματα. Μια παύση μια σεζόν δε λέει πολλά.

Για τον Ιβάν, είναι διαφορετικά τα πράγματα. Χρειάζεται ικανούς ανθρώπους και στελέχη που γνωρίζουν ποδόσφαιρο, κάποιον σαν τον Μίχελ.
These users thanked the author Franky for the post (total 3):
katafraktos, Ally Samagoal, st4this
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Pellaios έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:07 Φυσικά κέρδισαν δίκαια και απόψε ήταν καλύτερη ομάδα.
Αυτό που θέλω να πω ότι ομάδα τύπου χαρτιού δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που έχουμε για τον ΠΑΟΚ και τα στάνταρ που έχει θέσει ο Ιβάν.
Όμως όπως αναφέρθηκε και παραπάνω για να μην κάνουμε όνειρα θερινής νυκτός περί ομάδας τσουλου που κερδίζει και πρωταθλήματα χρειάζεσαι 16-18 παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου που να μπορούν να βγάζουν 50 παιγνίδια υψηλής έντασης στην σεζόν και φυσικά να έχουν την κατάλληλη υποστήριξη.
Φέτος στον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε παίκτης που να έπαιξε σερί πάνω από τρία παιχνίδια υψηλής έντασης και να μην έβγαλε τραυματισμό.
Αλλά τότε μιλάμε για άλλο μπάτζετ και άλλη οργάνωση.
Στην κοινή δημοτική....τα ποδαράκια τα απλώνεις έως εκεί που φτάνει το σεντόνι....
16-18 παίκτες για 3 διοργανώσεις σε ένα ποδόσφαιρο που πλέον έχει 5 αλλαγές, είναι λίγοι (εκτός κι αν είναι όλοι βιονικοί).
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Απογοήτευση. Στο 3-0 έφυγα από το μπαρ. Η αεκ είχε αγώνα στον οποίο έριξε τρελό τρέξιμο και πρεσάρισμα σε λιγότερο από 72 ώρες και σήμερα οι παίκτες της έτρεχαν σαν να μην έγινε τίποτα. Έγινε αυτό που έγραψα, δεν κουράστηκαν γιατί δεν είχαν σερί αγώνων και απλά είχαν ρυθμό.
Στα δικά μας. Σήμερα δεν κατέβηκε καμία ομάδα στο γήπεδο, παρά μια παρεούλα που μπήκε να περάσει την ώρα της. Η "ομάδα" εδώ και δύο μήνες είναι απροπόνητη, αδούλευτη, αγύμναστη και ανερμάτιστη. Δεν ξέρω τί γίνεται και στο θέμα της αποκατάστασης των τραυματιών που είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Η εικόνα της δεν εμπνέει την παραμικρή αισιοδοξία για τους υπόλοιπους 4 αγώνες και κυρίως για τον τελικό σε 6 μέρες και αν κερδίσει σήμερα ο βάζελος, κινδυνεύει και η τρίτη θέση με ορατό ενδεχόμενο να ξεκινήσουμε μετά τις 20/7 και να θέλουμε 3 στα 3 στο Con. League.
Εγκαταλελειμμένη διοικητικά και η ομάδα να διοικείται από κάποια Γκοντσάρεβα που βλέπει μόνον αριθμούς και εδώ διοικούντες άτομα που δεν αγαπούν τον ΠΑΟΚ και άμπαλους. Γυμνή στις μεταγραφές του χειμώνα, ήρθε δεξί μπακ (μάλλον καλώς), αλλά θέλαμε και αριστερό μπακ, άντε στα σέντερ μπακ είπε ο Λουτσέσκου να μείνουμε ως έχουμε για να μην χαλάσουμε την χημεία, θέλαμε έναν αντι-Μεϊτέ γιατί έχουμε την τραγωδία Καμαρά και τον Μπιάνκο δεν τον θέλει ο κόουτς, θέλαμε οπωσδήποτε αριστερό winger και φορ, αλλά πήραμε φορ τον 4ο του βάζελου, ο οποίος μάλιστα ουδόλως ταιριάζει στο παιχνίδι της ομάδας. Πολλούς έγραψα, αλλά αν έπαιρναν ένα φορ της προκοπής και ένα αντι-Τάισον, ευχαριστημένος θα ήμουν. To all in που υποσχέθηκε ο Ιβάν για τα 100 χρόνια έγινε out of mind για μας και να μην δούμε και χειρότερα στα ματς που έμειναν.
Στα χαφ και στα φορ αν θέλεις παίκτες που να κάνουν την διαφορά, σκάστα και φέρε Πινέδα και Γιόβιτς, και Κουβεντίδη, κόψε τις μλκς του να μην κάνουμε όνειρα θερινής νυκτός. Φέρε και ένα winger σαν τον Κοϊτά που μας έκανε πλάκα και σήμερα. Έστω και λίγο τσαπατσούλης γρήγορος και με καλό σουτ.
Ερώτηση κρίσεως: με τέτοια χάλια στον άξονα, ο Μπιάνκο δεν έχει θέση κύριε Λουτσέσκου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Κυρ 19 Απρ 2026, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 3):
Apeiroelaxistos, Kevin, Logistis
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Επειδή βλέπω οτι βιάζεστε πάντως, του χρόνου και ο βάζελος θα είναι πιο δυνατός. Έχει καλό προπονητή.
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Τρομερη απογοητευση απεναντι σε ομαδα που επαιζε αγωνα τεραστιας εντασης πριν απο λιγοτερο 72 ωρες. Δεν βλεπομασταν. Εικονα αποσυνθεσης. Κατι δεν παει καθολου καλα.
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

katafraktos έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:12
Iznogoud4 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:10
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα, τσεπωσε 40εκ και χάνει το πρωτάθλημα από τον Βενγκα και δεν έχει τους τραυματισμούς που έχουμε εμείς. Εκτός φυσικά αν το απλό τσεπωμα είναι ο στόχος :)
Έχει το know how ο χοντρός σε κάτι τέτοια και άλλες φορές το έχει κάνει και όταν χρειάστηκε έκανε ομάδα.

Το θέμα δεν είναι ο χοντρός όμως αλλά εμείς. Φαντάσου να κάναμε αντίστοιχη τριετία με του γαύρου. Όχι τη γκρίνια των γαύρων θα είχαμε, αλλά ίνστα μπαν θα είχαμε στην υποψία κριτικής. Θα το παίζαμε και large σήμερα, κρίμα είναι η κούλα ας πάρει κ κάτι.
These users thanked the author Iznogoud4 for the post:
katafraktos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”